Ny blogg.

Okej, jag är typ ingen jätte bra bloggare, men jag tycker att dt är kul att blogga och är så sjukt trött på min Pea-blogg, så jag skapade den här. Men när jag bloggar tänkte inte jag sitta här och berätta om en massa mode saker, utan om mitt liv. Allt ifrån vad som har hänt just den sagen till vad som hänt för typ ett år sen.
Idag så typ kom jag till skolan vid kvart över nio. Orkade som vanligt inte gå till gympan, så jag hade en liten sovmorgon istället. Valde imorse också att ha utsläppt hår, vilket jag inte haft sen jag var och klippte mig för några veckor sedan. Har hatat mitt hår sen den misslyckade klippningen, och vill inte att andra ska se på dt förskräckliga hår som sitter på mitt huvud.
Jaja, ialla fall. När jag kom till skolan hade vi No första lektionen. Jag, Sada och Agge gick ut och satte oss vid bänkarna i korridoren och helt plötsligt säger Sada: ''Sussu, där går din kompis.'' Och dt gjorde hon. Jennifer gick där. Jennifer bodde här i Sorunda fram tills sommaren mellan sexan och sjuan, för då flyttade hon upp till Dalarna. På hösten efter den sommaren blev hon och jag osams, och va sura på varandra i typ ett år, innan vi till slut blev kompisar igen.
Hur som helst, hon gick där utanför skolan, så jag gick ut och ropade på henne. Så hon följde med mig in i skolan och så var hon, och hennes söta lillebror Jesper (5år), med mig i skolan hela dagen. Efter skolan så följde dom med mig hem och jag visade henne den skönaste videon på 'Youtube' någonsin. Haha, jag höll på att garva ihjäl mig vid vissa tillfällen. Även Jennifer.

Nu på kvällen kom pappa hem. Han har varit i Tyskland. Och nästa vecka ska han till Barcelona. Och förra veckan va han på Åland. Och i Augusti ska han till USA på nån Elvis-karneval. Värsta svartsjuk jag blir. Jag vill ju också åka utomlands sådär mycket. Jag har bara varit i Finland, Norge, Danmark och Frankrike. Och ja, Sverige såklart också.

Blä för kärleken. Jag hatar den. Varenda gång jag tror jag hittat någon som passar mig perfekt, så försvinner han. Jag vill inte att dt ska vara så. Jag vill också ha nån att krama och pussa, nån att hålla handen med och nån att älska. Visst, jag älskar människor men dt finns skillnad på kompiskärlek och på kärlekskärlek. Usch, jag verkligen hatar att vara ensam. Jag tror att jag känner såhär för att jag behöver nog bekräftelsen av att jag är älskad. Från en kille jag är tsm med. Usch, äckliga känsla, förvinn!

Alltså, varför får jag ta andras skit? Bara liksom.. Usch! Jag har inte gjort nåt, och ändå blir jag utsatt som 'den som måste säga förlåt'. Men tänk om jag är helt oskyldig då? Jag vet flera exempel då jag blivit utskälld eller nåt liknande, för att nåt jag inte gjort. Dt borde inte vara så, och jag fattar inte varför dt är så.

Jag konfirmerade mig i helgen föresten. Hade inte så många gäster. Dt va bara typ..
Mamma, pappa, mormor, farmor, Anniina (moster), Anne (faster), Micke (Annes man), Anton (kompis), Jessica (kusin), Pauline (kompis) och Erik här. Men men, dt va värsta trevligt och presentarna var ju bara att dö för. Mitt halsband.. Åh, shit. Jag är så kär i dt. Silver och 24K guld, 1 äkta diamant och 4 safirer. Tack mamma & pappa <3

Aja, nu ska jag gå. Ska strax lägga in kycklingen i ugnen.

- Sussu. <3

PS. Jag beundrar dig för att du aldrig ger upp. Du är mitt allt. DS.

image2
 Den här bilden är jag typ skitnöjd med. Pappa tog den i Lördags.

RSS 2.0