Tisdag - Ny bloggis !

Nu säger jag puss och hej till denna blogg.
Min nya blogg är den du ska besöka om du vill hålla koll på mig framöver.
Denna kommer självklart finnas kvar, men som sagt inte uppdateras.

Puuuuuusss !

Måndag - Gårdagens shopping

Hello !

Igår krånglade publishme med mig så jag kunde inte skriva nåt inlägg när vi kom tillbaka från Kungens Kurva. Men ialla fall, jag fick med mig ett spel (Christa kan säkert lista ut vilket) och två par skor. Ett par av dom skorna var blommiga foppa tofflor och dt andra paret var ett par svarta, stövel-aktiga klackskor. Eller ja, klacken är kanske 3 cm hög bara, men skorna är perfekt nu på hösten. Annars hade vi dt väldigt mysigt igår, jag och min mamma. Vi kom hem vid sex, åt lite tunnbröd rulle och sen satt jag vid datan fram till elva.

Inatt kom pappa hem och imorse fick jag en tröja av honom. I love Hard Rock Café tröjor och jag fick en ny sådan. En grå t-shot med brunt, lite western-inspirerat tryck. Skit snygg tycker jag att den är, but that's just me. Jag vill ialla fall tacka både mamma och pappa genom bloggen också, så tack. Hoho !

 
B i l d e r  -  M a m m a  ,  p a p p a  &  j a g  ,  T e n e r i f f a  ,  J a n u a r i  2 0 0 8 

Nu ska jag göra lite annat. Vi får se om lilla Sada tänker ringa mig sen eller inte. Jag bad henne göra dt, men jag vet inte, hon såg inte ut att vilja dt. Men jag skriver senare ialla fall, om publishme inte krånglar igen. Juste, tack för alla kommentarer. Även fast dt inte är någon komplimang till mig så tycker jag om att läsa folks kommentarer till/om min blogg. Dock raderar jag all reklam, så ni behöver inte skicka nåt sånt. Pussi !

RSS 2.0