Underbart !

Tjolahopp ! :D

En ganska härlig dag idag. Vaknade först runt halv nio när mamma kom in och hälsade på våran
S U U P E R  D U U P E R  S Ö T A  K I T T E N ! <3
Sen somnade jag om till ungefär elva, vilket var en bra tid att stiga upp tyckte jag. Ja, jag får ju tycka så utan att göra så. Självklart låg jag kvar i sängen och såg på Idol-reprisen. Men jag tröttnade efter ett tag, för jag hade redan läst i Sarah's blogg http://sajjo.blogg.se , att Knut hade åkt ut ( haha, värsta rimmet xD ), så jag satte mig vid datan istället. Några roliga var inne, så jag satt här och pratade ett tag. Sen kom pappa upp och sa att han och pappa skulle åka iväg för att köpa några träplankor typ. Fine by me, jag tycker om att ha huset för mig själv. Ja, Erik var ju inte hemma, han hade varit på krök hos Agge igår, så han låg väl där och var bakis som vanligt.

JAG HAR VÄRSTA NYHETEN !!
Vi ska åla uomlands. Dt är bestämt nu. I Januari blir dt. Och dt bästa av allt är att JAG får bestämma vart vi ska. Men dt får högst kosta 22000 :- . Dt blir antingen Thailand eller Kanarieöarna. Nu tänker väl säkert ni ba "Thailand för 22000:- ?" Men dt går, sådeså. För jag har läst att om man bor på Blue Villige-hotellen, så kostar barn (2-17 år) endast ca. 6000. We can do it ! Gosh vad jag längtar. Om ni har några bra rese-tips för en familj på fyra personer med en maxbudget på 22000:- , så skriv till mig. Alla tips är hjälpbara. :D

Nej, nu ska jag nog dricka lite läsk och läsa några bloggar. Sen ska jag nog ladda upp bilder på bilddagboken. Jag har två stycken favoritbloggar. En av dom är Sajjos, absolut. :)  Vi hörs, puss pårej !

- S.

image121

USCH !!

Idag blir dt inget långt inlägg. Men jag ska ändå uppdatera lite.

Igår fyllde min bror år, men inga gäster kom utan dom ringde och sa att dom kommer idag istället. Så idag kommer åtminstonde Anne, Micke och Jocke hit. Sen får man ju se om Sari och Nicklas kanske dyker upp, jag tvivlar på dt men vi får se. :)

Jag har verligen fått en stooooooor last här på sista tiden. Marabou choklad. GAAAH! Chokladen fan äger mitt hjärta. xD  Jag ska ha choklad i helgen ialla fall, dt är en sak som är säker. *stolt*

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS !!

Idag i skolan hade vi NO. Alexandra (även kallas virusrumpan), sitter och pillar sig i håret HELA TIDEN! Hon är så jävla äcklig. Så satt hon där på lektionen idag, med armbågarna på bordet och huvudet lutat mot händerna. Ni vet, ungefär som att man skulle ha ont i huvudet. Ialla fall, där satt hon och pillade sig själv i hårbotten. Allt hon pillade bort ramlade på bordet, och en fet hög bildades. En hög av hennes hårbottenbasilusker. USCH! Jag och Bellan höll allvarligt talat på att spy, så vi sprang ut ur klassrummet. Men vi var ändå tvugna att gå in och se den tråkiga filmen om Alhagen. Efter No:n slutade vi, och då gick Sara, Maja och Malin till Virusrumpan och sa till henne. Jag kunde inte heller hålla min käft stängd, så jag började också prata. UUUUUUSCH! Jag mår illa av bara tanken på dt hon håller med om. Bläääääää !

Nej, nu ska jag ut och åka moppe innan alla kommer hem. :)

Skit pårej och ha en fortsatt bra dag ! <3

 - S.

Söndag.

Tänk vad en liten kommentar kan göra. :)  Jag blev värsta glad av att läsa kommentaren som Sarah skrev till mig. Värsta jätte gulligt ju. (a)

Här i familjen så håller vi på att prata om en utlandsresa. Jag hade en dröm för typ två veckor sedan om att hela familjen tog sig ända till Hawaii. Den var verkligen jätte verklig !! Så fort jag vaknade sprang jag ner och berättade drömmen för mamma och pappa. Och ända sen dess har jag alltså varit på hugget. JAG SKA UTOMLANDS ! Jaa, säkerligen inte till Hawaii, men åtminstonde till Gran Canaria eller Teneriffa. :)  Så idag när farmor var hära så började jag prata om resan igen. Enda kruxet är att pappa och Erik inte är så himmla på för att resa. Pappa har liksom varit utomlands nio gånger bara dt här året (!!!), och Erik vill inte åka någonstans för då får inte vi några julklappar. Värsta tönten? Jaja, ialla fall.. Jag och mamma vill mer än gärna åka, och när jag förklarade för farmor hur allting låg till, så ville hon också dra iväg. Mamma kom också med förslaget att hela tjocka släkten för Sveriges sida kunde pallra sig utomlands någonstans. Men dt kanske skulle bli lite för många.. Typ:
Jag, Erik, mamma, pappa, farmor, Tarja, Stefan, Benny, Tove, Jessica, Therese, Morgan, Anne, Micke, Joakim, Jimmy, Sari och Nicklas.
Haha, liksom.. 18 st? xD  + alla djur också. Typ.. 10 hundar? NO WAY! xD Ingen vill väl passa typ tio hundar? xD Jaja.. Men jag ska ialla fall utomlands, sen skiter jag i vilka som hänger med. Jag ska fan ha en semester !!

Angående igår så har jag faktiskt ingen kommentar. Min Lördag blev i stort sätt förstörd, och dt var dt !

Vi har pratat om bankomatkort till mig och Erik också. Jag vet vad ni tycker nu, typ "Men shit, har dom inga egna kort ännu?!" men dt skiter jag i. Mamma och pappa har inte velat ge oss några och så är dt bara. Men nu ska vi ialla fall få dom, och så fort jag får mitt så ska jag nog dra iväg in till stan för extencions (eller hur dt nu stavas). Jytte tipsade om ett jätte bra ställe inne i stan, så dt ska jag prova. Och Jytte är verkligen skitfin i håret, jag märkte ingenting av hennes hårförlägning.

Nej, nu är klockan himmla mycket. Jag vill vara utvilad imorgon, för jag ska nämnligen inte ha något smink på mig. xD  Men mina nya kläder ska jag ialla fall ha :) Så puss pårej <3

- S.

image119
Mmm..Marabou, min stora last i livet! <33
 

Uppdatering !

Jag skrev ju förut att jag skulle sluta skriva blogg, men nu blev jag så himmla skrivsugen så jag skriver ett litet inlägg nu. :)

Vi har fått en liten kattunge! :D  I Tisdags sa mamma att  våran katt Chimay betett sig annorlunda. Och då slog dt mig att jag hört små pip, som en kattunge ni vet ?! Men jag hade ju inte sett någonting i mitt rum, så jag tänkte inte så mycket på dt. Men mamma flög upp och kollade runt lite och ropade på Chimay. Hon tittade fram bakom några kartonger med tyg, så mamma kollade dit. Och visste hörde man små pip. En liten kattunge var dt som låg där och pep. Dessvärre bara en unge, men den är hur söt som helt. Den bor i mitt rum, och mamma kallar den för Stig. xD

Igår var hela familjen Tulinen och shoppade. Vi var i Skärholmen, eftersom att där finns dt mesta under ett stort tak. Vi letade efter ett par jeans till mig, och en jacka till Erik. Jag hittade ett par skitsnygga jeans, ett par Diesel. Dom är 'rena', alltså inte smutstvättad och helt utan några sliteffekter. Och dom sitter så jävla bra på mig. Jag brukar ha otroligt svårt för att hitta jeans, så igår när jag hittade dom.. GOSH !! Jag blev kär. xD  Erik fick sin jacka också, och pappa ville köpa en mobil till mamma, så hon fick en mobil också. Efter dt så åkte vi till McDonals Drive In innan vi åkte hem.

image118 Mammsens mobil :)

Påtal om igår.. Vi hade orgentering på gympan, och jag orgenterade med Sada. Vi hittade en jätte svår kontroll som var värd hela 30 poång. Så vi var jättestolta över oss själva och så. Sen när jag kommer hem från Erik mig med en gång ba: "Hur många poäng?" Och jag svarar stolt: "45 :D" Han ba: ":O, jag fick 115!"  Haha, snacka om att man kände sig lite dum då. xD

Ikväll är dt fest, för mamma och pappa åker iväg. WOOOOHOOOOO !!! FEEEEEEST !!! :D :D :D

Nej, nu ska jag nog göra annat. Vi hörs nog xD Puss pårej :)

Bara och endast för Sarah ;D

Okej, Sarah ville inte att jag skulle sluta skriva blogg så bara och endast för hennes skull så skriver jag ett litet inlägg och en uppdatering om mig och mitt liv. :)

Skolan.. Jaa, skolan.. Vad ska man säga? Dt har gått snart två veckor och allting känns ganska okej. Fast dt är SÅ OTROLIGT DÅLIGT att vi har Kebo i mentor, klassråd, engelska OCH svenska. BUUUUUUUU! och så har vi Björn i matte, NO, mentor och klassråd. BUUUUUUU! Och pga att skolan inte har några pengar så har vi inte längre två olika NO-grupper. Nej nej, nu ska min NO-grupp gå igenom samma jävla skitsaker som förra året. FYFAN! Skolan blir fan bara sämre och sämre. Dt ända som egentligen var bra med schemat dt här året var att alla språken äter samtidigt, och att vi har något längre raster. Men BUUUU för skolan och för våran feta rektor !!!

Kompisarna då? Dom är mer toppen än någonsin. Jag och Sada står oerhört nära varandra och är allmänt glada hela tiden. Bellan kommer med sina störtsköna kommentarer lite när och var. Sandra och Sabina fattar mina blickar och ord på pricken, så vi garvar jämt åt samma saker. Fagerlund och Petter är två sköna prickar som kommer med sina dialekter och snackar om Karli här och fisken där. Haha, fyfan.. Jag bara ÄLSKAR mina kompisar. Dom är dom absolut bästa som finns!

Och så kommer vi till dt där om killar och sånt. Typ.. Jag och Maski har inte längre någonting på G, så han och jag är nu mera bara och endast vänner. Anton får inga kommentarer, för han vet själv vart han står. Men så finns dt ju en Boobie som vill få ihop mig med hans kusin. Hans kusin heter Matte och vi har träffats. Han är inte gjord för att köra bil, dt kan jag intyga. xD  Men han är otroligt charmig och han ser väldigt bra ut. Snäll är han också, men uppenbarligen strängt upptagen då han typ aldrig har tid att träffas. Sen har vi ju en Gustav som jag pratar med på msn och telefon. Han och jag har på pricken likadana åsikter om en grej, och han är otroligt omtänksam. Men Pauline gillar honom, och jag tror han gillar henne. Så dt är hands off för min del, men dt gör ingenting. En kompis är han och dt är bra. :)

Aja, dt var dt om boysen. Nu till hemmet. För tillfället så är mamma på Gotland. Hon är där på en sluta-röka-kurs och kommer hem på Fredag. Tillåt mig att säga att JAG SAKNAR HENNE !! Som den enda kvinnliga människa i huset så får jag på mig i stort sett allt ansvar. Tvätt, matlagning, städning, hundar, katter, blommor, you name it. nu när man får på sig allt ansvar så fattar man på riktigt hur mamma känner sig. + att mamma faktiskt hade mer saker att ta hand om. Mig, pappa och Erik också. Och så jobbar ju hon. Usch, stackars mamma. Men jag lovar att från och med nu så ska jag hjälpa mamma mycket mycket mer.

Som en liten tilläggelse så kan jag väl säga att jag just nu är ganska så sjuk. Halsbränna, sprängande huvudvärk och en otroligt rinnig näsa. Men jag dricker vatten och håller mig varm, för nu i helgen ska jag och mina kompisar ut och festa. Och så ska jag fanemig inte vara sjuk.


Varsågod Sarah, hoppas detta dög. ;D

- S.

Hejdå blogg

Nu slutar jag skriva blogg. En bild säger mer än tusen ord, så jag börjar med bilddagboken. Där kan ni se (och läsa) om mig och mitt liv. Vi ses, <3

RSS 2.0