Onsdag - Godmorgon och hejdå

Godmorgon!

Jag och Jessica vaknade vid kvart i tio. Tänkte först snooza en stund, men ingen utav oss orkade dt, så vi klev upp istället. Så på denna korta stund vi varit vakna så har vi inte hunnit göra någonting. Mahah! Eller jo, jag har noppat mina ögonbryn, men icke mer än så.

Idag skall jag klippa mig. WIHO! Pappa gav mig lite money till dt igår, men då måste jag klippa mig på Alexis i Tumba. Men men, klippa som klippa. Så idag kommer jag vandra runt i Tumba med en lugg som frilla. Tror ni dt kommer bli snyggt?

Men nu tjatar Jessica om frulle, så dt är väl dags att gå ner och mata henne. Meheh.. Dt kommer inte bli fler blogginlägg förens på Söndag. Jag hoppas ni kan stå ut, haha. Ha en fortsatt trevlig vecka ialla fall!

Susanna'

Tisdag - Trötter

image511


Usch, vad jag är trött.
Håller på att somna här. Jessica är nere med mamma och pappa för dom ska se på House. Jag tycker inte om House. Sådana där konstiga och invända skämt som jag inte förstår någonting utav.

Vi har nu ikväll ialla fall beställt biljetter till mig. Ja, jag ska ju följa med Jessica hem på Torsdag och så måste ju jag komma hem på något sätt sedan också. Meheh! Så klockan 16:39 på Söndag sitter jag på tåget hemåt igen. Då kommer jag prata massor med min lilla Sada, wiho! Förhoppningsvis ialla fall. Man vet ju aldrig om dt är en tyst vagn eller nåt. Nåja, dt ska nog gå bra ändå.

Men nu ska jag gå ner jag också. Ska be om lite pengar till biljetterna och sedan till en klippning. Tänkte nämnligen klippa mig där uppe i Avesta. Luggen ska få återträda tänkte jag. Få se hur dt blir, om jag ens får pengar. Men jag ska försöka skriva imorgon innan vi åker. Sedan blir dt nog inga fler inlägg förens på Söndag. Så då får ni hålla ut utan mig. Och jag utan er, för jag läser en massa bloggar varje dag. Mahah!

Susanna'

Tisdag - Home sweet home

Här har dt inte blivit mycket bloggande. Har varken orkat eller hunnit. Har varit med Jessica hela dagarna så.. Och så har vi träffat Matte. En riktigt söt liten brunögd snubbe. Men nu anlände jag och Jessica hit för att sova. Men imorgon skall vi åka till Tumba igen. Ska vara med Matte då också. Tjatar jag? Well, Jessica gillar honom väldigt mycket och han vill träffa oss. Bättre förklaring tänker jag icke ge er.

Nej, om jag kanske skulle ta och försöka få tag på Matte nu då. Jag tjatar igen, mahah! Men dt är en grej vi ska fråga honom, så.. Juste, jag har köpt två par knästrumpor också. Haha, för den som undrade alltså. Men nu ska jag gå. Skriver kanske lite senare ikväll.

Susanna'

Måndag - @farmor

image510


Wiho, nu sitter jag och Jessica här hos farmor och gayar oss. Vi var med Matte tidigare idag. men han dissa oss. Och ni när vi skickade sms till honom så svarar han inte. Gay! Men men.. Vi har handlat och ätit. Vi funderar också på att hyra film, men ingen utav oss är speciellt sugna på att gå ner till Tuna-kiosken för att hyra. Dessutom har inte farmor någon dvd, utan bara en video. Jaja..

Men nu ska Jessica få sitte här och så ska vi försöka få tag på Matte. Jag kanske skriver lite senare, farmor hade lite problem med att starta upp detta system. Eller, dt var ialla fall väldigt segt. Hasta la vista!

Susanna'

Måndag - Typiskt

Nu är jag klar för avgång. Jag måste bara packa väskan då jag ska, tillsammans med Jessica, sova hemma hos farmor inatt. Jessica ringde faktiskt här för några minuter sedan. Hon kom till stan vid halv tolv och skulle träffa sin faster där och sedan ta halv två tåget mot Tumba för att träffa mig. Jag hade där efter planerat bussen så att jag är där halv två. Men somsagt så ringde hon och sa att hennes faster inte kunde komma och att hon skulle vara i Tumba klockan kvart över tolv. Hade jag vetat dt tidigare hade jag åkt till Tumba tidigare, men nu går ju inte dt eftersom att dt är en röd dag och bussarna inte går allt för ofta.

Nu ska jag packa. Bussen går 12:37, så jag hinner nog inte skriva mer. Men jag ska försöka låna farmors dator.

Susanna'

Måndag - Godmorgon

Godmorgon!

Igår somnade jag bokstavligen framför datorn. Från ingenstans blev jag så trött att jag somnade, haha. Ja, och därav inget inlägg igår efter dt sista. Men men, ni har nog överlevt ändå.

Idag ska ju jag som sagt till Tumba för att träffa Jessica. Hade hoppats på bättre väder, men men.. Dt är ju trots allt Mars och då borde dt inte snöa. Ialla fall inte om jag skulle få bestämma.

Nej, jag skriver lite senare. Nu måste jag stoppa i mig ögonen (linserna, är bokstavligen halvt blind utan dom), och sedan skall jag börja göra mig iordning. Idag är dt sotiga ögon som gäller.

Susanna'

Söndag - Romeo & Julia

image509


Gosh, jag har ingenting att göra.
Sitter bara här och bläddrar igenom en massa musik. Patrik har fortfarande inte gett upp utan sitter och sms:ar mig stup i kvarten. Dt kommer inte heller någon bra film på tv. Funderade ett tag på att seriöst rulla igång 'Romeo & Julia'. Handlingen är den samma men denna film är i en nyare variant. Har ännu inte sett den, men den utspelar sig i en äkta betong-stad. Maybe New York?

Nej, suck.. Fortsätter jag så här kommer jag komma upp i listan på dom som är mest aktiva. Haha, hur skulle dt se ut? Näe, jag får väl hitta på nåt annat att göra, men jag kan nästan lova att ni inte kommer behöva vänta länge på nästa inlägg.

Susanna'

Söndag - I miss you

Åh, jag har tappat kontakten med dig. Jag som kunde prata med dig om allt. Jag som hjälpt dig och du som hjälpt mig, varför pratar vi inte längre? Jag saknar verkligen alla sms. Sent på kvällen eller mitt på ljusa dagen, dt spelade aldrig någon roll. Vi bara sms:ade varandra när vi behövde dt. Åh, snälla.. Bara ta kontakt igen, I miss you..

Susanna'

Söndag - Imorgon

Patrik vägrar sluta sms:a med mig. Och eftersom att han ställer en massa frågor, så känner jag mig tvungen att svara. Mahah! Men, dt gör väl ingenting. Han håller mig sällskap, fast genom luren då.

Imorgon sticker jag till Tumba med ett bussen. Får driva min tid i tjugo minuter innan Jessica kliver av tåget. Får väl kolla lite på H&M tror jag. Ska ju trots allt shoppa loss i April. GAH, längtar! Ialla fall.. Imorgon.. Vi ska väl träffa Matte I think. Och hans kompisar. Spännande, har aldrig träffat dom förut. Knappt att jag träffat Matte, så.. Sedan skall jag sova där imorgon och från Onsdag-Torsdag. Sedan på Torsdag drar vi upp mot Avesta. Wiho, mitt lov kommer ju rocka. Haha!

Nej, nu ska jag säga hejdå till alla på msn. Bland annat den engelska James som pratar med mig. En riktigt söt prick dt där. Men men.. Jag skriver senare, för jag kommer inte kunna sova ännu.

Susanna'

Söndag - En massa tv

Ja, nu sitter tv-nörden Sussu och kollar på NCIS. Jag älskar den serien, den är så otroligt bra gjord. Förutom att se på tv så sms:ar jag med Patrik. Han är så himmla bilkåt och gör inget annat än att fixa och mecka med sin lilla bil. Mahah!

Imorgon ska jag till Tumba för att träffa favorit-kusinen här i Sveadala, nämnligen lilla Jessica. Fick inte tag på henne tidigare idag, så jag måste ringa igen nu strax. Ja, vi borde ju bestämma när vi ska ses och så..

Nej, nu är dt att vända kosan till sängen igen. NCIS väntar och efter dt längtar jag till duschen.

Susanna'

Söndag - OTH

image508

Nu ska jag se på One Tree Hill

Söndag - What to do?

image507


Är du mysig?



(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(/) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(/) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten
(/) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

(x) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
(/) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Jag fick 23 av 28


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-28 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


Söndag - Finska

image506

Hellu !

Alltså, det här med dialekter. I Sveadala finns dt ju en massa dialekter. Själv snackar man stockholmska, men är kär i skånska och daladialekten. Men jag pratar ju även finska och jag har ju en dialekt när dt kommer till dt språket också. Min kära släkt är flockad i Laitila, några kilometer från Åbo. Dialekten där är väldigt kulig måste jag säga. Vi tar jämt bort en eller två bokstäver från nästan varje ord. Dessutom låter vissa ord lite svenska faktiskt. Jag kan skriva ett exempel, även fast ni inte kommer fatta någonting. Men ni kommer ju se skillnaden. Christa kommer ialla fall fatta. Den tösen är ju också finsk. Okej, här förljer exemplet:

Dialekten: Usko vast ko omal kohral sattu.
'Äkta' finska: Uskot vasta kun omalle kohdalle sattuu.

Mahah, ser du skillnaden? Du kanske vill ha den svenska översättningen? Here it comes.

"Du förstår först när dt drabbar dig själv"

Mjaa.. Christa pratar lite mer 'äkta' finska, så jag förstår om hon ibland blir lite retard på mig när vi pratar med varandra (för vi pratar jämt finska, till och med i skolan). Mamma och jag kom även överrens om att jag nästa finska-lektion ska ta med mig dessa böcker jag har skrivna i denna dialekt. Finska-tanten pratar ju sin dialekt och allt som inte är i hennes dialekt är fel. Tyck vad ni vill, jag tycker dt är fel. Men men.. Få se vad hon säger om böckerna sedan. Mohaha!

Susanna'

Söndag - Saknad

image505
Åh. I miss you.
Hoppas du har kul i Tunisien.

Söndag - Djurplågeri

Wiho, checka min nya design. All by Jytte. Tack så jätte mycket, I love it! Vad tycker ni om den? =)

Medans jag åt min frulle så kollade jag på tv. Dt visades ett program om shimpanser (stavning?) som blivit vanvårdade. Jag måste bara berömma alla underbara människor som hjälper djur i nöd. Dom djuren som illa nog blivit slagna, inte matade, ungarna som blivit bortförda från sina mammor. Usch! Hur kan någon människa vilja göra någonting sådant mot djur? Dt är hemskt, verkligen hemskt! Och så finns ju dt där med tjurfäktning. Dt är inte bättre dt heller. Ni vet väl hur dt går till? Tjurarna lider! Och jag lider verkligen med dom. Usch, jag blir bara så himmla arg på alla dumma idioter som gör sånt där. Blir även arg på människorna som betalar för att se på tjurfäktning. Är dt roligt att se på när djur blir så misshandlade att dom dör precis framför näsan på er? Nej, tänkte väl inte dt heller. Jag vette fan vad ni tänker med. Uscha, bäst att jag slutar skriva om detta innan dt blir för mycket att läsa. För att sammanfatta; Jag hatar djurplågeri!

Nu ska jag ta och färglägga klart min finska-läxa. Jag vill inte ha finska-tanten på mig igen. Blööö! Ska även ringa Jessica strax. Hon måste ta med sig mina vantar som jag glömde där uppe, och så ska jag fråga ifall jag fick dra upp till Avesta på Torsdag. Måste ju prata med faster Tarja om dt så.. Nej, men jag skriver senare. Hasta la vista!

Susanna'

Söndag - Godmorgon

Godmorgon potatisar!

Vaknade halv elva av att Patrik skickade sms. Han försöke dra ut mig igår till en som heter Pelle men no way alltså. Haha, inte den där Pelle igen. Nej men ja.. Haha, är ganska så trött så jag undrar hur detta inlägg kommer att se ut som.

Nej, nu hinner inte jag skriva mer blogg. För den ska göras om nu, av självaste Jytte. Wiho! *glaaad*

Susanna'

Lördag - Bilder

image499
image500
image501


Okej, min dag har varit allmänt skitboring. Gjort finska läxan ialla fall. Samtidigt har jag lärt mig att rita manga och ögon. Riktigt skillad nu faktiskt. BAHA! Köpte även ett påskägg till mamma och pappa. Dom fick mörk choklad och en massa lakrits. Dom vart lite glada faktiskt.

Ikväll har jag bara sett på film. Freaky Friday (riktigt bra) och just nu är King Arthur på gång. 22:30 kommer Magiska Systrar på tv 3, så dt ska jag väl också se på. Visst låter dt som att jag har en rolig Lördag?

Tänkte slänga upp lite bilder. En på min manga-teckning (finska-läxan) och en på två ögon jag lärde mig rita. Oi, du som läser detta måste ha minst lika tråkigt som jag. BAHA! Och ja, min manga-teckning är bara halvt färglagd, därför ser den ut som den gör.

Susanna'

Lördag - Booooring !

Jag har extremt tråkigt. Är praktiskt taget osams med hela familjen (alla bråkar, dt är inte direkt så att dom kommer slänga ut mig), Sada är utomlands så jag kan inte ringa och plåga henne, Bellan är hemma och väntar säkert på John, Mikkis vet jag inte vad hon gör (är säkert med Adrian, BAHA), Christa har nog gäster och ja.. Jag kommer inte på några fler jag skulle kunna fråga om sällskap. Blööööö!

Jessica ringde för ett tag sedan. Jag ska till henne på Måndag. Eller ja, hon ska ju till farmor (hennes mormor) på Måndag, så jag ska pallra mig dit. Tror vi ska träffa Matte, den där snälla snubben jag träffade i Avesta och som bor i Tumba. Ja.. Jag vet inte vad mer vi ska göra. Kanske äta någonstans? Åååååh, Jessica! Kom ner till mig nu, rädda mig !!!!

Btw, jag slutar med mina jäkla 'Anna Skipper-veckor'. I hate it! Jag har ändå syndat redan, så what to do? Jag kommer inte sluta med mina sit-ups eller knäböj, men jag ska få äta godis ialla fall. Sedan ska jag även sluta med att smöra för alla i familjen. Jag är för snäll! Vafan ska jag städa kylskåpet för? Varför ska jag jämt laga maten när mamma inte är hemma? Varför ska jag jämt gå ut med hundarna? Varför ska jag alltid låna pengar till Erik? Varför, varför, varför? GAH, jag tror jag dör. Jag gör allt detta utan att få någonting tillbaka. Låter jag egoistisk? Jag har jämt varit egoistisk, godmorgon.

Nu ska jag ta och göra finska-läxan. Vi fick för en gångs skull en rolig läxa.

Susanna'

Lördag - Påskägg

image498


Godmorgon!

Vaknade först klockan 08:45 av att pappa knackade på dörren. Jag skrek surt "Vaaaad?!" Och så hör man en liten röst "Jag vill bara prata med dig." Mahah, gulligt. Så jag öppnade dörren (den var låst), och släppte in honom. Han gav mig ett påskägg. Wiho! Inte fyllt med godis som alla andra kids får, utan i mitt påskägg låg dt en parfym, en hundralapp och en biobiljett. Någon som vill gå på bio? (a) Somnade sedan om till klockan kvart över elva.

Idag ska jag passa på att städa rummet igen. Ser ut som en pottstuga, och jag vill verkligen inte leva i en pottstuga. BAHA! Men först skall jag klä på mig och sedan laga lite spagetti och köttfärssås. Mumma, aight?

Susanna'

Fredag - I'm dead

image496


Töntiga Sussu tänker sova nu.
Har inte sovit så mycket hemma hos Mikkis och har inte sovit någonting under dagen, så dt kommer bli otroligt skönt att få sova. Vad jag vet just nu så är dt många som är på fest. Har hört att en utav Jyttes kompisar har en fest någonstans och att många skulle dit, så ja.. Dom kommer väl inte sova på många timmar, meheh. Min lilla Sada gör varken dt ena eller dt andra. Nej du, hon är på Arlanda för att hon ska flyga iväg till Tunisien. I know, avundsjuk? Bellan I think är med sin pojke. Haha, jag har extremt tråkigt och är extremt trött, och sitter här och skriver vart alla andra är. Vilken flummigt inlägg detta kommer bli.

Susanna'

Fredag - GAAAAH !

GAAAAAAAH ! nkfjg nkrjhnfn gkjrhnoifkmx, nlkjkjb njhggoergjv-dzfbn djdgjbzmfökhd

Sådär fucking arg är jag. Min moppe dog. DEN DOG! Jag var ju som skrivet på väg hem till Mikkis för att hämta plånkan, och precis innan Fagervik så dör moppen. Mitt på vägen så stängs den av. Den gick inte att starta igen heller. Och inte en fucking fitta som satt i bilarna, som varma och sköna bilarna, ville stanna och hjälpa mig. GOSH! Vad fan är dt för fel på Sverige? Min moppe är ju också så tung att jag självklart inte får upp den på stödet helt själv, nej nej. Men tro mig, jag stannade och försökte ett X antal gånger. Så jag puttade hem den. JAG PUTTADE HEM EN TUNG FUCKING MOPPE HELA VÄGEN FRÅN FAGERVIK! Hjälpen fick jag utav en snäll gubbe. Men då var jag tre hus ifrån mitt egna, så ja.. FAN! Han fick int heller igång den, så dt hjälpte kanske inte så mycket. Sedan är jag också nästan bergis på att jag såg Christa och Sarah. Dom satt på en blå moppe, men rörde sig inte ur fläcken. Dom bara stog där. Jag blev fan nästan rädd. Gosh..

Nej, nu ska jag duscha. Sedan får jag tvinga min fader att köra mig till Mikkis. Jag måste ha plånkan innan hon reser bort till Älvgalningarna.

Susanna' (en mycket arg Susanna')

Fredag - Iväg igen

Nu, efter många om och men, så ska jag pallra mig iväg till Mikkis igen. Endast för att hämta min plånbok. Får icke någon skjuss, så dt blir att ta moppen. Mina föräldrar är väldigt okänsliga vad dt gäller den saken, men skriver inte upp vad dom sa här i bloggen.

Nej, nu är dt bara att klä på sig tjockt med kläder. Duschade aldrig förut, fastnade framför tv:n istället. Hur kan man inte älska 'Prinsen av Egypten'? Jag gråter varenda gång jag ser den. Iför sig så är jag himmla okänslig, jag gråter ju till och med till typ 2½ Män. I know, jag är en cry baby. Men men, jag älskar ialla fall den filmen och filmskaparna borde ha skit mycket applåder för dt dom gjort.

Men vadå, skulle jag iväg eller? Suck på mig själv, haha. Jag bloggar mer senare. You know you love me!

Susanna'

Fredag - BAHA!

image495
Alltså, är dt någon som missat att jag är med på playaheads första sida?
BAHA, trodde du på dt själv eller?
Fucker!

Fredag - Uppdatering

Hellu hellu!

Kom hem från Mikkis för en stund sedan. Vi hade väldigt roligt igår måste jag säga. Några missöden som jag inte vill detaljera, men annars var dt toppen. Vi förkrökade i bilen först med Adrian, sedan stack vi hem till Mikkis för att låta den riktiga drickan drickas. Jag och Mikkis var väl mest.. Ehm.. Mest på till att dricka så att man hade kul längre? Ja, så kanske man kan säga dt. Vi hade sextärningar också, haha. Bilder kommer komma så småningom, jag har ännu inte tömt min kamera och inte heller fått några bilder från Mikkis. Mamma och pappa var helt ok med att jag drack. Har dom kanske slagit i sina små huvuden någonstans? Jag vet inte, men jag är väl glad att jag slipper dölja dt mer. Jag hatar att ljuga för dom.

Nu ska jag duscha. Jag vill även ha bubbeldricka, så jag ska väl be pappa köra ner mig till Konsum I think. Sedan skall jag också äta en matlåda. Kotletter, potatis och beasås. Kan livet bli bättre? Svar ja! Haha, nej förlåt mig. Ni kanske märker att jag varit påverkad, och kanske fortfarande är dt liiiite granna? Nej uscha, jag svammlar. Nu ropar duschen mitt namn. Jag stinker cigg och sprit. Vilken salig blandning. Jag skriver mer ikväll ialla fall. You know you love me!

Susanna'

PS. Jag hatar dig.. DS.

Torsdag - Hat !

image492
Fyfan vad jag hatar dig!


Torsdag - This day

image491


Dagens schema.

Bild -

Underbart! Jag älskar bild, fast dt vet ni ju redan. Gjorde inget speciellt.
AMG - Möte lite snabbt. Två utav klasserna (niorna) gjorde prov, så mötet tog knappt en kvart.
Matte - Satt och gjorde några uppgifter, var allmänt glad bara.
Språk - Läxa, diktamen. Jag gjorde inte så bra ifrån mig, fick ett svagt G tror jag.
Lunch - Litet påskbord var dt idag. Äckligt som satan, men what to do?
HKK - Martina var inte här idag så vi fick ha Kebo. Vi fick antingen sitta och jobba med engelska och/eller svenska vid datorerna, sitta inne i fyran och jobba med HKK:n eller se på nån film. Hemkunskapen måste vara klar om två veckor, så valet var lätt.
Block - Sada åkte iväg, Bellan åkte iväg. Så jag och Mikkis stack in till musikalen eftersom att vi ska vara ljus/ljud. Sedan gick vi till bilden där Sandra satt helt solo. Mahah!

Bellan bestämde sig idag för att skaffa blogg.
Ska bli roligt att följa den, ska slänga upp en länk imorgon eller nåt (när hon nu skaffar bloggen).

Ja, och ikväll är dt ju som sagt lite krök hemma hos Mikkis. Dt blir verkligen inte många, men dt gör ingenting. Några tjejer kan faktiskt roa sig på egen hand också. Så pilutta er!

Nu ska jag snart se på 'Nanny'.
Geek I know, men dt är mitt liv, mina val och mina bekymmer, aight? Ska även fixa frillan och klicka lite kort på mig själv. Jytte ska få lite shit att göra sedan. Hon verkade glad över att få göra min blogg, så jaa.. Haha, tack kanske man ska säga? =)

Susanna'

PS. Bil
den är från konfirmationen -07 DS.

Onsdag - Das lista .

Jag är verkligen extremt uttråkad och mitt humör ligger på botten just nu, så jag slänger in en lista från Sajjo's blogg. Enjoy, fuckers !

DAGENS:
Klädsel:
Tights, t-shirt, klänning
Frisyr: Simpel toffs bara
Låt: Lifehouse - Everything
Tv: Vänner ikväll
Vill ha: Godis -.-
Tråkigaste: Engelskan
Roligaste: Att sluta 12:50

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
Jag, Chimay, Emil och Peggy
Såg dig gråta: Ingen
Fick dig att gråta: Allt och alla
Fick dig att börja skratta: Erik
Du gick på bio med: Familjen
Skickade ett e-mail till dig: blogg.se (värdelöst dt där med lösen)
Skickade ett SMS till dig: Sada
Skickade ett lunarinlägg till dig: Not a geek !

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "jag älskar dig" till en pojkvän och menat det:
Ja
Bråkat med ditt husdjur: Jodå
Drömt om något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Meheh, yes

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för:
Trappor i mörker, att få en kniv i magen när jag sover
Vart vill du gifta dig: I en kyrka eller på en strand utomlands
Vem hatar du verkligen: Han dära. Och så hon där borta. Och den där människan där
Varit kär: Jao
Kör du bil: Nix
Har du ett jobb: I sommar så
Gillar du att ha folk omkring dig: Inte alltid, men i skolan så gör jag dt
Är du ett hälsofreak: Jag? Skämtaru eller?
Är du ensam nu: I mitt rum ja, men inte i huset
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Den senaste favoriten

FAVORIT:
Rum i huset:
Hm.. Måste nog vara mitt egna rum
Typ av musik: Rock, R'n'B, vissa ballader
Parfym: Comme une evidence
Månad: December, April, Maj, Juni, Juli, Augusti
Mat: Oxfilé, spagetti med köttfärssås, lax
Dricka: Coca-cola eller Fanta (men Fantan måste vara i burk), Xider 'Mandarin & Chili'
Godis: Choklad i all dess former
Tidning: Hänt bild, FRIDA
Film: The Blair Witch Project
Djur: Hund/Katt

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
Jao
Köpt någonting: Nix
Varit sjuk: Nope
Sjungit: Ja
Sagt "Jag Älskar Dig": Niet
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Vette fan
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: OJA !
Kramat någon: Yes
Kissed someone: Ja, en massa husdjur
Ätit: Mjau

Onsdag - O'boy

Har idag haft ett låååångt samtal med Kebo, min mentor. Mest om mina betyg men också om en del annat.Jg måste ändå säga att jag är djupt besviken på mig själv. Hur fan kan jag vara varnad i Franskan? Varför har mitt betyg i matte sjunkit? Och så dt där med NP i svenska.. Jag har gjort så himmla dåligt ifrån mig i skolan den senaste tiden. Usch, jag hatar mig själv och mina prestastioner i dessa lägen. Blä för Sussu!

Chimay ligger här bredivd mig på skrivbordet. Jepp, på alla papper och på skrivaren. Spläsch Bom bara! Hon är så söt, jag önskar nästan att jag hade haft en kamera så att jag hade kunnat visa er. Jag har ju en kamera, men jag orkar inte gå upp för att hämta den. Skriver nämnligen från papis laptop.

Idag är dt finska. Jag är väldigt ledsen ifall inte finska-tanten fått mina läxor, men då är dt illa fall inte mitt fel. Jag har ju skickat dom och om dt sedan är så att posten varit slarvig, ja.. What to do?

Nej, om jag kanske skulle ta och käka någonting. Yoghurt, mackor och juice kanske? Ja, dt får väl bli dt. Är himmla sugen på gårdagensrätt, men finns icke alla grejor till dt. För den som undrar så var jag kreativ och köpte taco-bröd, creme fraishe 'tomat och basilika' och sallad, stekte kyckling vi har hemma och så fixade jag även ihop en egen sås. Detta i en röra var mumma! Ett bra tips till alla där ute som är lika lata som jag. BAHA!

Juste, innan jag avslutar detta så vill jag säga en grej : FÖRLÅT! Ja, inte till alla kanske men ialla fall till alla som jag på något sätt eller vis kränkt i mina inlägg. Men jag måste ändå säga att jag står fast vid mina åsikter och kommentarer, men för att visa lite mogenhet så sa jag förlåt. Och för att jag inte vill uppfattas som en kränkande människa, utan som en människa med många åsikter om allt och ingenting. Fine?

Susanna'

Tisdag - Tävling

Tänkte för första gången vara med i en tävling som vissa bloggare/bloggerskor harimage490.

Detta kan man alltså vinna. Allt man behöver göra är att svara på en enkel fråga:
Vilken färg man kommer att köra mest på i vår.

Enkel fråga, enkelt svar!
Jag älskar rött, grönt och silver. Svart verkar ju lite trist att svara, även fast dt är färgen jag har mest. Men jag ska verkligen satsa på de tre färger jag nämnde. För dom som inte visste dt ska jag ju få ett par laxar att shoppa loss för. Affärerna får se upp, för Sussu är på G. Haha!

Här är länken till tjejens blogg ialla fall.
http://josieeme.blogg.se/fashion/

Med detta säger jag godnatt.

Susanna'

Tisdag - GOSH !

image489


Nu blev jag arg på kanal 5. Hur kan dom först visa typ fyra avsnitt av en helt ny serie och sedan ta över en månads paus? "Gossip Girl är tillbaka i Maj, men håll dig uppdaterad med hjälp av bloggen." WHAT? Gosh vad jag hatar tv (men ändå älskar jag dessa underbara program).

Susanna'

Tisdag - Nytt utséende?

AAAJ ! Stackars lilla jag har sträckt min rumpmuskel som sitter vid min högra skinka. Ouch ! Dt gör faktiskt ganska ont, även fast man inte hade kunna tro dt.

Såhär har jag tänkt idag; Jag vill ha en ny blogg-design. Och vem passar inte bättre att göra detta än Jytte? Jag har ännu inte frågat henne, men jag ska. Har läst i hennes blogg att hon hela tiden gör bloggar,så jag tänkte vänta ett ögonlock tills hon har tid och så. Hon ska ju inte behöva känna sig stressad. Ialla fall, jag har tänkt mig ett lite rockigare tema. Inte så tjejigt liksom. Bort med Tingeling och blomman. Dt ska ju inte se ut som en hårdrockares blogg, men inte heller så som jag har nu. Sedan har jag även tänkt att om man skulle göra motsatsen. You know, jätte tjejigt. Typ rosa och allt sånt. Men jag tror inte jag skulle stå ut med dt mer i typ en dag. Dt skulle ju inte passa alls med innehållet, och eftersom att jag har min blogg som startsida (I know, något ego man är), så skulle jag tvingas se på den varje gång jag surfar lite. Nej nej, dt får nog ändå bli lite 'rockigare'. Men jag ska först fråga Jytte, och sedan måste jag även ta lite bilder på moi. Har typ en eller två som jag i sånta fall skulle vilja ha med i designen, men en till måste jag ha. Jaja, nu ska jag ialla fall hoppas på dt bästa.

Nej, nu börjar snart Gossip Girl som jag sitter och kollar på. Jag älskar den serien! Vem gör ju inte dt liksom?

Susanna'

Måndag - Hälsan själv? BAHA!

Yoho!

Tänkte up-date en snabbis innan jag lägger mig i sängen för att se på tv. Idag har varit en mycket sugig, men en mycket händelserik dag. Imorgon ska jag släpa med mig Mikkis och Sada för att simma lite. Vill dom inte så får jag väl vänta tills nästa Tisdag då jag, mami och papi ska iväg för att röra på fläsken. Sussu har ialla fall work-outat today. Skoj måste jag säga! Imorgon fortsätter dt. 30 sit-ups och knäböj på morgonen, lika många å kvällen. Sedan även en balanserad kost. Låter inte dt som att jag är hälsan själv? BAHA!

Nej, om jag skulle ta och gå nu. Känner att jag är hungrig, men ingen mat efter klockan halv åtta.  Måste lära mig dt. Jag skriver igen imorgon.

Susanna'

Måndag - Dagens

Sorry will make sure you have a good time

image487

Måndag - Anna Skipper

Ett snabbt inlägg innan jag kilar iväg för att laga lite mat till mig själv. Idag är dt ju som sagt min första Anna Skipper-dag. Åtta veckor ska jag leva ett supernyttigt liv och vem vet, kanske fortsätta jag så? Beach 08 säger jag bara. Mamma sa till mig "Om du klarar dessa åtta veckor utan socker, så ska du få tre par skor från Skopunkten." Hello? Vem tackars egentligen nej till skor? Inte Sussu ialla fall. Jag älskar skor! Dock är dt icke min stora last här i livet. Dt är Marabou mjölkchoklad som jag tyvärr har fått ge upp nu. Mamma sa också att sockerberoende är ärftligt. Dt visste jag redan, men jag visste icke att alkoholberoende är ärftligt på dt sätt att dt lika gärna kan vara sockerberoende. Hänger ni med? Ialla fall, min farfar var tragikskt nog alkoholberoende, vilket inte gör dt till någon fundering varför jag är sockerberoende. BAHA! Men, kära läsare, ni får verkligen se upp nu. Mamma varnade mig för att man kan vara grinig, trött, ledsen eller bara fräsa åt vem och vad som helst. Kanske tycker ni att jag tar detta för allvarligt, but do I care? Nej, exakt. Jag kanske vill ta dt här superallvarligt. Liv eller död maybe?

Susanna'

Måndag - Skolkisar

image486

Wiho, hemma tolv på dagen.
Nej, jag är inte sjuk. Jag är bara hemma för att dt är lunch. Sada och Mikkis skulle skolkat men tråkiga Dylan kom och knackade på toan där vi gömde oss. BAHA! Japp, jag brukar egentligen vara med Bellan och Fagerlund, men detta går icke idag. Pallar inte berätta detaljerat, dt inget ni har att göra med ialla fall.

Susanna'

Söndag - I quit

Finska-kärringen ringde igen. Nu klagar hon på att jag inte skickat mina finskauppgifter. SHUT UP! Dt har jag visst gjort. Jag ska ialla fall gå dit på Onsdag och säga att jag slutar. Jag orkar inte med henne längre!

Susanna'

Söndag - Diss

Städat klart rummet nu. Dt skiner och man kan fan inte hitta en enda dammråtta här inne längre. Jag har även bytt ut lamporna som inte funkar. Ja, inte spotten ovanför min garderob. Kan icke byta spottar. Well well..


Imorgon börjar Anna Skipper-veckorna. Jag ska ju vara fucktard och leka Anna Skipper i åtta veckor. Jag kommer dock inte färga håret blondt, eller inspektera andras poop. Dt finns en gräns and I will not cross it!


Tänkte dissa en grej; Björn Gustafson! Förlåt, men alltså hur fan kan varenda kotte i Sveadala 'älska' honom? Sure, han har sina roliga stunder, men han är mest bara himmla överdriven. Dessutom är han icke snygg, inte någonstans. Kanske hans fingrar, men vad vet jag om dt. Nej, enligt mig är han bara en överdriven unge som tar över efter Robert Gustafson. Björn maybe lär sig några vettiga jokes tills han kommer upp i Roberts ålder. Jag hoppas ialla fall dt. Hur som helst så borde han tagga ner lite granna nu. Less is more, inte tvärtom!


Nu kallar duschen på mig, hasta la vista !


Susanna'


Söndag - EUW!

image485

Klicka på bilden !

Söndag - Godmorgon

Ohoj !

Vaknade för cirkus en halvtimma sedan. Jag har ingen aning om vart min kära familj är någonstans denna dag, men jag tror att dom är och köper bög-byxor till Erik. Stackarn!

Bellan ringde mig igår vid två. Hon hade väl tur att inte jag låg och sov, annars hade jag blivit sur och dissat henne. BAHA!

Nej, nu ska jag tvätta ansiktet och så. Sedan ska jag städa idag. Lakan ska bytas, dammet ska dammas, golvet ska tvättas. Någon frivillig som vill hjälpa till? (a)

Susanna'

Lördag - Dagens

Framgång ger vänner, motgång testar dem.

Lördag - Sorry guys

Hello hello !

Sorry att jag icke bloggat idag, men dt har varit för segt helt enkelt. Jag var ju hos Mikkis igår och dt var jätte roligt. Kan bjussa på en kinky bild längre ner. Endast för att jag är så snäll och för att jag tycker om Mikkis. BAHA! Bellan mådde dåligt och stack hem. Anton och Mikkis började bråka. Sada försökte få dit Saleh och jag bara var. Kul ialla fall!

Idag har jag sovit och sovit och sovit. Har även skjussat pappa fram och tillbaka till Konsum. Han hade druckit så han bad mig skjussa honom på moppen. Roligt läge, haha!

Nu ska jag leka tönt och fixa en skoluppgift. Jag har inget bättre för mig så..

Susanna'

image484

Fredag - @Mikkis house

Nu sitter Sussu hära hos Mikkis och äter macka. Jag kände att jag var hungrig i magen fast att jag redan ätit innan jag stack hemifrån. Jadu, vad säger man? En stor tjej behöver mycket mat.

Mikkis har åkt iväg på min moppe (!) för att hämta en fjant borta i Sunnerby. Han ska tydligen komma. Få se om dt blir roligt eller inte.

Nu ska jag ialla fall äta klart min macka och sedan ska jag sociala migmed folket hära i huset. Vi hörs imorgon!

Susanna'


Fredag - Din guide genom dagen

Yoho!

Tänkte guida er genom min dag nu, så håll hårt i hatten!

Teknik - Mansoor. Do I need to say more?
Engelska - Vi hade Micheline. Man fick inte ens skriva lappar till varandra. Man fick inte heller röra på läpparna och forma ord. Wtf? Vad har hon för hörsel? Man kan ju inte höra sånt som inte låter. Eller?
France - Läxförhör. Oi.. Jag är faktiskt ganska nöjd ändå. Jag kunde knappt sexton stycken, men jag gjorde mitt bästa. Vad mer kan man begära? Jag tänker då aldrig börja läsa alla texter ARTON gånger innan varje lektion. Om dt är vad hon tycker och vill, så kan väl hon göra dt. Ja, även fast hon redan är expert på franska.
Lunch - Om dt är pannkakor till lunch tänker man ju direkt 'Mumma!'. Dt tänkte jag och Bellan idag också. Men när vi kom upp till matsalen och hade tagit pannkakor och sylt och hade smakat lite.. Tanken om 'Mumma!' försvann. Inte nog med att glasen var så äckliga att man inte ens kunde dricka, vad fan var dt för fel på pannkakorna? Blöö!
SO - Lektion 2. Cecilia är en väldigt bra lärare tycker jag. Hon är helschysst. Har hört att alla (?) killar i skolan vill ligga med henne. Say what? Good luck ungar!
Svenska -
Hade Johanna idag. Dt var rätt så roligt, pallar inte skriva hur eller varför, men men..
Idrott - Jag och Mikkis var väldigt taggade för att vi skulle få dansa pardans, men så vart dt icke. När Patrik började genomgången så hörde jag bara "Susanna och Niklas". Dt första jag tänkte var typ"NEEJ! Jag vill inte bli ihop parad med någon. NEEEJ!!!!" Men när han sedan fortsatte så sa han attvi skulle dansa 'Disco-femman'. Jippie? Hade dansat den förut. Ganska roligt att dansa sådana danser om man är flera faktiskt. Vi dansade i fem minuter och sedan var dt dags för rugby. BIG NO NO! Susanna Tulinen is not made for rugby!

Ikväll bär dt av till Mikkis där dt ska festas lite. Har kirrat lite grejer och nu är dt bara mat i magen som fattas. Men innan jag åker iväg till Konsum för att köpa något att äta, så måste jag berätta om min söta Bailey. Yes, ni tänker väl typ "Åh nej, inte hundsnack om din fjantiga hund!". Sluta läsa isånt fall! Ialla fall, var nyss ute med honom och Cessi och dt är jämt lika underhållande. Jag skrattar jämt när jag ser Bailey hålla på. Eftersom att Cessi är typ sex år äldre än Bailey, så får Bailey roa sig på egen hand. Lätt som en plätt för honom. Han tar en kotte i munnen, tar sats, hoppar upp i luften, slänger iväg kotten och skuttar efter. Haha, låter inte dt lite kulligt eller?

Bellan ringde precis. Dt har precis slagit mig att klockan snart är sex. JAG HAR BRÅTTOM! Jag skriver imorgon. Hoppas ni får en underbar Fredag kväll fylld med sprit, godis, kel, tv, spel eller vad ni än ska göra. Själv ska jag utföra dom två första grejerna jag skrev upp. BAHA!

Susanna'

Fredag - Dagens

image483

Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom.

Torsdag - Natti natti

image482Sett på Anna Skipper nu. Medans jag såg på dt tänkte jag att vafan ska jag gå runt och fundera på ifall dt verkligen funkar eller inte. Jag kan väl lika gärna testa dt själv. Så på Måndag gäller dt. Från Måndag och åtta veckor framåt ska Sussu dissa alla onyttiga saker och leka Anna Skipper. Sedan får vi se vad som hänt. But I promise you, I will rock your pants off!

Nu ska jag se på efterlyst tror jag. Bero på om jag vågar, haha! Klockan tio är dt den dära elaka kocken som visas på femman. Love him! Jag skriver mer imorgon. Då kommer även den andra 'dagens'. Natti natti!

Susanna'


Torsdag - Dagens

Jao, nu har jag bestämt mig.
En gång om dagen kommer dt komma ett litet inlägg med ett ordspråk eller ett tips eller nåt åt dt hållet.
Enjoy, för här kommer dt första.

Förbjuden frukt smakar alltid bäst.

Torsdag - Studiedag

Vaknade för ett tag sedan. Dt första jag tänkte var typ "Åh nej, idag är dt skola igen!!!". Men så är inte fallet. Studiedag today, så jag ska bara ta dt chill. Jag vet att många people ska till stan idag, men icke denna tös. Jag ska ha en egen spa-dag. Ska tända ljus i badrummet, sätta på et skön skiva, värma upp bastun och bara.. Bara ta dt chill. Kan behövas efter allt. Härligt va?

Igår när jag satt och kollade på 'Rent hus' så ringde Anton. Dt första jag tänkte var "Ska jag låta den ringa eller ska jag svara?", men jag svarade ialla fall. Han och Chippen (blö) satt och åkte buss. Dom hade precis åkt förbi Sorunda och dom skulle åka till Nynäs för att dörifrån åka till typ Jordbro. Suck! No lifers? Sen kom Chippen och tog över luren och lekte typ blatte och sa "Har du saknat min röst?" URSÄKTA? Vafan tar han mig för? Den jävla grisen kan doppa huvudet i toan tycker jag.

Nej, nu ska jag se lite på teve, sedan ska jag börja med min spa-dag. Jag måste även plugga idag. Har en massa finska som måste göras. Suck.. Men vi hörs. Hasta la vista!

Susanna'

Onsdag - Min dag

Tjoho!

Sitter här vid pappas laptop och sjunger lite till Metallica. LOVE THEM! Mycket skönare vid pappas computer, då slipper man vara rädd för att allt man skrivit bara ska försvinna för att datan känner för att starta om sig själv. Har hänt ett antal gånger och jag blir jämt lika arg. Ibland märker jag när den är på väg att stänga ner sig själv, så då sparar jag inläggen i en mapp. Baha!

Tänkte göra som Sajjo och köra lite schema idag. Pallar inte sitta och skriva ner så mycket. Dt finns ingenting att säga om dagen.

Engelska - Kebo är ju som bekant nere vid basskolan, så vi hade gympa-Tina idag. Desstuom körde vi svenska istället för engelska, endast för att vi skulle få ha datasalen.
Idrott - HRL. Dt var så jävla roligt att sehur alla hoppade med kroppen varenda gång dt skulle tryckas i bröstet på dockan. Jag garvade fan ihjäl mig. Dt var skitäckligt att blåsa i munnen på dockan, uscha!
Lunch - Har jag nämnt att jag älskar fiskpanetter med filsås? Well, nu har jag dt. And today I was lucky! Dt vart fiskpanetter med filsås till lurre. Mumma med ett stort M!
SO - Vi fick reda på vem som vann grupp-tävlingen today. U-länder vs I-länder. Jag, Jytte och Carro var ett I-land and guess what? Vi vann! Haha, en liten 'Gott & Blandat'-påse. Och vi vann ganska så överlägset. 8600:- hade vi tillverkat varor av (orkar inte förklara, försök hänga med istället), medans den sugigaste gruppen låg på MINUS 650. BAHA!!
Mentor -
Tråkigt tråkigt tråkigt! Sa jag att dt var tråkigt?
NO - Björnen är som han är. Sedan fick vi även klippa en massa. Goshi ..
Finska - Tanten har problem. Hon kan inte ge ett häfte till mig där dt står om en konstert, bara en konsert, när frågorna sedan handlar om både en konsert OCH racing. Say what? Hur fan ska jag veta vad racerbanan heter? Jag har ju för i helvete läst om en jävla konsert! Sedan började hon tycka att hon och Christa var överlägsna och säga typ "Jaha, men jag och Christa får väl hjälpa dig med dom frågorna nästa gång. Christa har ju trots allt gjort dom. Och just dt, gör så här sm Christa har gjort. Christa har varit duktig!" Christa Christa Christa. GAAH! Visst, Christa är en av mina närmsta vänner och hon ÄR duktigt och jag ÄR glad för dt, men jag behöver inte höra dt hela tiden. Ialla fall inte från en lärare. Hon kanske ska fokusera på hur HON ska hjälpa mig. Inte jämföra mig med Christa.

That's my day. Händelserik? Niet! Funderar nu på hur jag ska tillbringa resten av kvällen. Vi är ju trots allt lediga imorgon. BAHA!

Susanna'

Tisdag - Godnatt

image481


Yoho!


Nu har Bellan och Sada varit här. Vi åt och så. Dt var väldigt mysigt, så tack för kvällen älsklingar! Har även sett på Gossip Girl, tvättat fejjan och skvallrat lite. Nu är dt dags för mig att sussa kudde. Ska ju faktiskt hångla med en plastdocka från 70-talet imorgon, så man måste ju vara laddad. BAHA! Funderar seriöst på att ta med mig tandborsten till skolan. Mahah!

Susanna'

Tisdag - Middag

image480

Snart kommer min Sada och min Bellan.
Vi ska äta middag.
WIHO!

Susanna'

Tisdag - Schoola

Sitter här i klassrummet nu. Vi har typ svenska och vi har en vikarie, Johanna. Jag kunde inte skriva blogg igår, för mitt internet var helt fuckat. Starkas lilla Sada blev lite dissad också. Jag sa till henne att logga in på msn, och så loggade jag inte in själv. BAHA!

Nej, nu kom jag av mig hära.
Bellan gjorde nyss värsta minen och sa att hennes frukost åker upp. Wtf? Haha!

Nej, om man skulle ta och jobba lite. Skriver kanske när jag kommer hem. Jag, Sada och Bellan ska äta middag idag tror jag. Kanske ska vi äta pizza, kanske tacos? Jag har ingen aning. Bellan har ändå bara pengar till cigg, och jag har inte pengar till någonting alls. BAHA! Hasta la vista!

Susanna'

Söndag - Dagen efter

image479


Yes, överskriften has it. Idag är dt dagen efter och visst känns dt lite segt, men dt är inte så farligt. Var ju som bekant hos Mikkis igår och dt var fan bästa kvällen hittills. Bellan åkte tyvärr hem, men Sofia kom, så vi var ändå fyra stycken. Ja, fyra låter ju inte så mycket, vilket dt inte heller är, men SHIT vad fyra tjejer kan göra mycket. BAHA! Jag blev nog mest alkoholpåverkad, fick ju till och med minnesluckor. Mikkis drack ingenting, men man märker ingen skillnad. Haha,sorry M! Vi dansade, körde öl-spelet, 'jag har aldrig' och så hånglades dt en del. WIERDOS! Jag skulle aldrig kunna hångla med girls i nyktert tillstånd, jag kan garantera er dt och att jag är helt och hållet in for boys. Men Mikkis satte upp en 'tävling' and I guess she lost. BAHA! Anyway, vid tre tror jag att vi somnade. Vaknade sedan vid halv elva av att Sofia snott täcket hon och jag delade när vi la oss ner. Busigt! Vid elva åkte jag hem. Dt är SÅÅÅ härligt att ta ut linserna och tvätta sig efter att man sovit över hos någon. Speciellt om man druckit. Bort bra, men hemma bäst. Inte för att dt stämmer till 100%, men ialla fall. Juste, jag skickade sms till Maski. Remember him? Han från Avesta. Jag skrev typ 'förlåt'. Whati? Sen hade jag skrivit typ 'Jjj' 'Blc' och typ 'Jag skickade ville han' eller nåt. Påverkad? Yes box!

Nu ska jag se på en massa teve. Har min läsk här som är GULDVÄRD dessa dagar. Skriver kanske senare.

Susanna'

Lördag - Dagens

image478


Justja,

idag skulle ju jag vara wannabe och skriva upp lite grejer. För dom som hatar mina inlägg men älskar min blogg och uppenbarligen inte kan sluta läsa den, stop right here! Nu vill ni inte läsa längre.

Min outfit idag är en slappisstyle som alla vi tjejor kommer att bära denna kväll i ära. Svarta/gråa mjukisar och någon tröja. Jag själv har svarta mjukisar, brun tshirt och en svart kofta. Inga strumpor funna ännu, måste leta. Make-up? Of course, my horse. Jag har sotiga ögon. jag ska berätta steg för steg hur jag har gjort, men icke med allt för många kommentarer om hur och varför. Enjoy people!

1. Foundation, Max Factor 'pump'-style. 70, natural
2. Creme Puff puder, Max Factor. 42 Deep Beige
3. Mascara, Nivea Beauté 'Double Black'. Long-side, grund
4. Brun ögonskugga med skimmer. runt hela ögat. Jobbade snett uppåt
5. Svart kajal runt hela ögat. Icke innanför nedre fransraden
6. Svart ögonskugga över ögonlocken. Jobbade uppåt
7. Mascara, Nivea Beauté 'Double Black'. Volum-side. Runt hela ögat
8. Mascara, Max Factor 'Masterpiece Max'. Runt hela ögat
9. Rouge, Max Factor.

Done! Märks dt att jag älskar Max Factor? Haha!

Nu ska mitt nyfärgade hår plattas. Christa kom över för att färga dt och resultatet vart great. Thank you Christa! Näe, som jag skrev: nu ska håret plattas. Hasta la vista baby!

Susanna'

Lördag - Godmorgon

Godmorgon people!

Somnade inte vid tio igår, utan runt tolv. Kollade på Miami Ink som går klockan 23. Älskar dt programet! Och säg whati, dt kommer en trea. EN TREA!!! Då kommer pengarna börja rulla nu också. Haha, inte bra. Men men, EN TREA! Om elva dagar kommer mer info.

Idag ska pappa färga mitt hår. Men jag vet inte vart han är. Har icke varit nere ännu, men bilen står inte på parkeringen. Vart är min papi och mami? Nåja, när dom kommer så färgar han mitt hår. Punkt! Idag ska jag även svulla lite fläskfilé och sedan vankas dt tjejkväll hos M. Riktigt skoj kommer dt att bli. Kirrade biffen igår, nu är dt bara fantan och snackset som fattas.

Nej, om jag skulle ta och leta reda på mina päron nu då. Jag måste verkligen färga håret, jag ser gråhårig ut. Haha! Ha en toppen dag, för dt ska jag försöka ha.

Susanna'

Fredag - B-R-R-R-R !!

B-R-R-R-R-R-R-R !!! Kom hem för två timmar sedan, men jag skakar fortfarande. Ja, jag var i Tumba idag med mina älsklingar Bellan och Sada. Åkte dit på mopparna och när vi kom fram var vi redan lite skakis. Men O'BOY, när vi kom hem började jag sakta men säkert att tina upp från att ha blivit en djupfryst köttbulle. GAH!! Dt är ju så jävla kallt där ute, speciellt när man åker moppe. Som jag och Bellan sa utanför Konsum "Dt är väl kanske tre minus grader i luften när man står still och så, men när man åker moppe blir dt ju fan typ tio minus!" FATTA, TIO MINUS ?! Dt har vi åkt runt i. Näe, vad gör man inte för lite stämningsdricka? BAHA!

Mamma och jag skjussade hem Bellan som skulle plugga lite till sitt moppekort hon ska ta den 18:e Mars. Jag själv tänkte att pappa skulle få färga mitt hår och att vi skulle se lite på let's dance, men så vart inte fallet. Tyvärr alltså! Nej du, här har vi gäster. Danne och Annie kom strax innan åtta och här sitter dom fortfarande. Visserligen har pappa lovat mig att färga mitt kaluffs direkt när dom sticker, men jag kommer icke palla dt. Dt ända jag vill just nu är att shoooova inder mitt vaaaarma täcke. Ooooh, *orgasm*.

Just dt, vi har ju som bekant fått fatorer i elevcaféet. Där sitter alla och töntar sig vid datan. Haha, jag vet att dt finns några blogg-geeks också (inget illa menat dårå). Har själv tänkt att jag ska ta och skriva en rad eller två därifrån, men detta har icke blivit av. Datorerna där är ju så himmla sega! Min mormor är fan snabbare. Haha! Nej, men ja.. Någongång, någondag!

Nu ska jag fan ta ur linserna och tvätta fejjan. Sedan blir dt march pannkaka i säng. Jag håller på att dö. Pappa får fan färga mitt hår imorgon, jag pallar inte vänta på att dessa gäster ska åka hemåt. That's it for me. Skriver lite imorgon också. Då ska jag till Mikkis för att ha en liten tjejkväll. Tänkte vara wannabe och slänga upp min outfit och skriva upp min sminkning. Mahah!

Susanna'


Torsdag - Yeees !

image477

SHAKE IT !

Torsdag - The day

image476


Yoho!

Kommit hem från Maxi nu. Jag, mamma och pappa var där för att handla lite mat och övrigt skit man behöver i ett hem. 3755:- .. Inte illa va? Jag fick lite hårfärg så jag är ialla gall nöjd. Mahah! Tänkte köra lite schema nu, enjoy:

Bild - Jao, första lektionen. SUSSU ÄLSKAR BILD! Idag satt jag och ritade svampar (?). Sedan hjälpte jag Carro och Jytte med att måla några lappar som ska sättas upp på alla skolor. "Påsk Disco med 9B". Säg till era små släktingar eller syskon att pallra sig till Kyrkis den 20:e Mars. Mahah!

Matte - Björn är så himmla vimmsig.. Oi, säger jag bara. Dt finns egentligen inte så mycket mer att tillägga. Dt var jag, Sada och Carro vid ett mattebord. Dom andra var icke dära. (Ja, Jytte och c:o + boysen, men inte resten av tjejorna.)

Språk - ÅH, jag glömmer jämt lappen!! Jag ska ju inte med till France, men jag måste ändå lämna en lapp om dt. Suck, den löms ju jämt bort. Nej, imorgon ska den med, punkt slut!

Lunch - USCH! Vem fan vill ha kattmat till lunch? Nej, inte Sussu ialla fall. Dt fick bli godis på Lillan för 4:-

HKK - Ännu ett favoritämne. Vi fortsatte med våra lägenheter. Men vart var Jytte? Såg henne senare i caféterian. Skolkis, haha! Men jag och Bellan hade fun. Flummiga as allways, men tha'ts us.

Block - Med andra ord bild. ÅH, BILD! Jag fattar egentligen inte varför jag inte valde 'Estet - Bild och formgivning', jag älskar ju att rita och fota. Nej, men jag vill inte ha så himmla yrkesinriktat. Samhälle - Media får duga finast.

Dt var den dagen. Imorgon väntar en runda av Volleyboll. Härligt säger Sussu! Nu ska dt pluggas france, prov imorgon. Jag hatar Michelines prov!

Susanna'

Onsdag - Kärlek på hög nivå

image475
Thank god I have you in my life!

Onsdag - Schemat

Schema form nu :

Engelska - Vi hade läxförhör som skulle göras två och två. Jag och Sada klarade fem meningar och tio var på gränsen till godkänt. HAHA, vi suger! Sedan skulle vi välja en bok som vi ska läsa. Självklart är boken på engelska. And you know what? Vi har FYRA lektioner på oss. Shises..

Idrott - 'Inställt' för att vi hade HLR. Men denna dag hade A-klassen dt, nästa Onsdag är dt våran tur. Uhu.. Vi fick en uppgift att fixa istället. Plättlätt var den, BAHA!

Lunch - Mumma säger jag till maten, men dt kanske jag alltid gör? Nej, men skolans mat brukar faktiskt vara ätbar. Dt är alla bortskämda ungar som äter där och säger att den är äcklig. Sure, jag håller med dom ibland. Brosk- och fettklumpar är inget man föredrar i en pyttipanna, men men..

SO - Dugligt. Vi gick igenom någonting som jag inte kommer ihåg vad dt var.

Mentor - Vi ska samla in pengar med klassen igen. Kul va?

NO - Björnen är ju som han är. Han kallade Jytte för älskling idag. Mahah! Ska man lida med eller åt Jytte? Sedan kom han även med dt gamla och tråkiga skämtet om mammutar. Och så hans historier. Idag tror jag att dt var någon om urin och hö och att dt tillsammans bildar basilusker. Var dt så? Nej, jag vet inte. Vi slutade någon minut senare, ändå lät dt på honom när vi började att vi skulle få sluta mycket tidigare. Uhu..

Sedan tog jag cp-bussen med Bellan. Hämtade min moppi som stått där över natten. Jag måste säga att Bellan är skit-komisk när hon ska hantera moppar. Ialla fall min moppe. Ja, hon fick göra dt mesta, dels för att hon skulle få öva lite tyckte jag, och dels för att den stod inne vid hennes inhägnad. Svårt att förklara med så var dt. Dt kommer se kul ut när hon ska börja trixa med sin egna moppe, haha! Förlåt Bellan xD

Nej, nu ska jag se på tv. Jag börjar bli sjuk. Inte undra på att jag varit sugen på godis. Åh, trösta mig. Och hämta potatissalladen ur min kyl and give it to me!!! BAHA!

Susanna'

Tisdag - Home and away

image473


Nu har jag varit hos Bellan,
i Haninge och en sväng hos John. Mahah, vi hade en massa kul. Imorgon måste jag hämta min moppi som jag låter stå hos Bellan över natten. Nu har jag kelat lite med min ursöta Carmen, så nu kan jag bumpa in i duschen. Detta blir mitt sista inlägg för today. Och sorry för att jag inte bloggat så mycket, men jag har inte hunnit. Har haft väldigt stor lust till att skriva tyo 100 inlägg om dagen, men tiden räcker inte till. Sorry guys!

Susanna'

PS.
Mahah, bjuder på en bild på mig och min Carmen. Är vi inte lite cute eller? DS.

Tisdag - Vi ses

Ett snabbt litet inlägg innan jag glider iväg hem till Bellan. Därfifrån ska hon och jag dra en sväng till Haninge. Bellan ska ha smink och lösnaglar.

Jag har ju helt glömt bort att berätta för er att vi har fått övervakningskameror i skolan. Typ 10000 stycken överallt. Kan man ju inte direkt säga 'Vi ses' till lärarna. Inte för att jag skulle säga dt, men ialla fall. Baha! Sedan har vi även fått våra fina klasströjor. Dom är svarta med silvirgt tryck. Texten på framsidan lyder sin följer "Klart man är sliten efter nio år i skiten!" och så en gubbe i mitten. I ryggen finns allas namn.

Nej, jag börjar få bråttom. Jag skriver kanske sen!

Susanna'

Måndag - Kyckling

image472


Hellu hellu !


Nu har jag varit duktig och lagat mat till mig, Erik och pappa. Dt fick bli världens enklaste curry-kyckling och fullkornsris. Har aldrig förut lagat detta (fast att dt är så enkelt), men dt var jätte gott. Jag älskar paprika och kyckling i samma maträtt, dom är dom handen i handsken tillsammans. Mahah!

Näe, nu tror jag faktiskt att jag ska smälta maten lite. Sen tänkte jag mumsa i mig chokladen jag inte orkade mycket utav igår. Hasta la vista baby!

Susanna'

Söndag - Godnatt

image471

Efter en dag av pluggande går jag och lägger mig. Är så otroligt trött. Dt känns som att jag skulle kunna sova i flera år. Jag vet inte hur dt kommer sig att jag är så här trött, jag vaknade ju vid tolv? Imorgon är dt skola. Suck! Vi börjar med klassråd som vanligt vilket suger för att vi har nåt dåligt 'ordförande och sekreterare'-system. Aja, med detta säger jag godnatt.

Susanna'

Söndag - Plugga, plugga!

image470

Sitter här vi pappas laptop nu.
Har precis varit en sväng nere vid Konsum. Handlade en matlåda, en cola och en Marabou. Har en massa plugg att göra idag och klarar jag av att göra allting, så får jag äta av min Marabou. Annars får den ligga kvar i min låda. Dt är något jag ska ha förtjänat. Baha! Så ja, nu kanske jag skulle ta och börja med engelskan då. Efter den kommer finskan och efter den kommer matten. Massa ämnen alltså. Har ju även SO och Franska, men dom är inte liiika viktiga. No måste läsas också. Buhu.. Skona mig någon?

Susanna'

Söndag - Nyduschad

image469


Nyduschad!
Härligt, för jag älskar att känna mig ren. Dock hatar jag att ha blött hår, men undviker ändå att föna håret då dt slits så otroligt mycket. Dessutom ser jag ut som 'hej-kom-och-hjälp-mig' i fönat hår, för dt blir som ett stort affro.
Idag ska mamma jobba och pappa ska handla byxor med Erik. Min kära bror ska bli en 96-bög. Buhu! Vad ska jag göra då? Jag vet faktiskt inte. Kanske samma sak som jag gjort hela helgen, haha!
Nej, nu ska jag ialla fall ner och tigga lite pengar för att få åka iväg och handla en matlåda. Hehe!

Susanna'

Lördag - Frågestund

image468

Wiho, sitter just nu och pratar med världens sötaste Gustav.
Vi har sån dära frågestund. Varannan fråga till varandra.
Rätt skoj att se svaren faktiskt.

Träffade Jennifer på Lillan idag också.
Mihih!

Susanna'

Lördag - Jag lever

image467


Upptagen, upptagen!
Ni kommer inte höra mycket från mig denna helg, haha! Men jag vill ändå bara tala om för er att jag lever, så nu vet ni dt. Nu ska jag ialla fall fortsätta med dt jag hållt på mig ett bra tag. Tio över fyra tar jag återigen en paus för att se på teve, äta och gå till lillan. Har jag ett kul liv? Näe, men dt duger för stunden ialla fall. Haha, jag har även sett ett repotage om hur dom byggt Öresundsbron. Så vill ni veta något om den, fråga mig. BAHA!

Susanna'

Fredag - Godnatt

image466


Sorry att jag inte uppdaterat så mycket.
Har varit fullt upptagen utav en sak som ofta tar upp en stor del av min tid. När jag fick denna grej i julklapp för två år sedan, satt jag uppe tills klockan fem på morgonen och höll på med detta, bara för att jag inte kunde slita mig. Nu har jag suttit här från halv tio ungefär, och fram tills nu. Klart dt blivit små pauser, men jag lovar er folk: Jag är verkligen beroende!
Kvällen har som sagt för dt mesta gått åt till att hålla på med denna grej. Men jag har även sett på tv med mamma och pappa. Kul? Jadå, för ibland är dt kul att umgås med dom också. Jag har inga som helst planer för imorgon, så dt blir väl att göra samma sak som idag. Baha! Jag vet att 'idag' egentligen är Lördag och inte Fredag som jag skriver dt som, men jaja. Fattar ni vad jag menar? Skitsamma!
Nu funderar jag på att låta radion stå på och sedan dra mig till sängen. Vet inte ännu hur jag gör. Kom på en sak förresten. Jag ska fasiken ladda ner en massa nya grejor till saken jag håller på med. Har försökt ikväll/inatt också, men för att kunna öppna den grejen måste man ha laddat ner en annan grej. Jobbigt! Nej, nu är dt min 1.60 meter breda säng som gäller. Låter väldigt lockande..

Susanna'

PS.
Jag vet att jag lade upp samma bild igår också, men skitsamma. Min söta lilla Bailey är för söt för att inte finnas med två gånger. Live with it! DS.

RSS 2.0