onsdag - valborg

image553


Nu bär dt av till första stoppet, Sada.
Ska hämta upp henne för att åka till stopp nummet två, Mikkis.
Där ska vi äta och sedan vet jag inte vart stopp tre är, haha.
Ha en bra Valborg allesammans !

Tisdag - Das lista

image552


Innan jag dunstar ner i sängen så slänger jag in denna lista. Jag skriver igen imorgon.

ÄR DU:
1. Är du snygg? Jag är snyggast
2. Är du fet? Enligt mig, men logiskt så är jag väl inte dt
3. Är du smal? Nej nej, inte ens logiskt
4. Är du en sportfåne? Pff, verkligen inte !
5. Är du rolig? Gör mitt bästa, you know
6. Är du sjuk? I huvudet? Dt händer välla
7. Är du feg?  Mahah, mjau
8. Är du törstig? Inte speciellt
9. Är du 15 år? Nix, 16 :)
10. Är du rik? Haha, nej du
11. Är du fattig? Beror väl på
12. Är du smart? Smartast
13. Är du shoppingsugen? Always
15. Är du saknad av någon? Dt vet jag inte.

SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? Lite kanske
2. Skulle du vilja väga mer? Nej nej, verkligen inte !
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Personlighet är viktigare än yta
4. Skulle du dricka dig full nu? Nej, sparar dt tills imorgon

KAN:

1. Kan du vifta på öronen? Nix
2. Kan du slicka dig på näsan? Nope
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Inte dt heller
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Dt vet jag inte
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? Kan, kan jag välla
6. Kan dina vänner lita på dig? Dt hoppas jag
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Nej, inte min grej direkt

Antingen eller:

1. Pierca tungan eller näsan? Tungan !
2. Vara seriös eller rolig? Rolig baby
3. Brinna upp eller drunkna? Drunkna
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar

Svara ÄRLIGT:

1. Tycker du om någon just nu? Massa folk
2. Sol eller måne? Måne
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Soligt eller regnigt? Både och

Om MIG:

1. Hur mycket är klockan just nu? 20:16
2. Vart vill du bo? Någon annanstans
3. Hur många barn vill du ha? En unge eller tvillingar
4. Vill du gifta dig? Yes
5. Är du kär? Nix
6. Favoritårstid? Sommar och vinter

Har du under dom senaste 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Nix
2. Blivit kramad? Mjau
3. Känt dig fånig? Nix
4. Saknat någon? Oja
5. Ljugit? Nej

Tisdag - Fantastiskt

Jag dör av tråkighet. Jag vill sova sova sova, men jag ska först se på Vänner. Old avsnitt, jag vet, men dom är fortfarande roliga. Har fixat finska-läxan nu ialla fall. Skulle rita en bild på en påbörjad historia. I den fortsatta historian finns fantasi. Mycket mycket mycket fantasi !

Fick veta idag att jag och Sada inte kommer med på klassresan. Dt suger inte ett piss, för jag var inte ett dugg sugen på att sätta mig på en ö med människor jag inte gillar. Misstolka inte detta nu, för jag gillar många människor från klassen, men dt finns sånna jag inte skulle lyfta ett finger för. Nåja, dom får väl roa sig bäst dom kan. Jag, Sada och Mikkis befinner oss i dt finska grannlandet då ialla fall. Me like !

Har ni några planer för imorgon då, folket? Själv ska man fira brasan med Sada, Mikkis och Tommy. Vi ska först käka middag hos Mikkis och sedan ska vi dra oss någonstans. Jag och Sada har ialla fall kommit överens om att på Mc Donalds Drive in. Låter dt sjukt? Hmpf, welcome to our world honey !

Nu börjar snart Friends. Ska inta positionen i sängen. Ha en wünderbar Tisdag everybody. Min har ialla fall inte varit den bästa. Har nämnligen känt en massa hugg i levern idag. Har ju som bekant lite problemas med den, men dt löser sig nog. Pussisar !

Tisdag - Tack .. ?

Tack Susanna

Vad hände med dom orden .. ?

Måndag - I brist på annat

image551


Yoho !



ÅH, kan man ha mycket tråkigare? Sitter här och vette sjutton vad jag ska hitta på alltså. Kanske ska ta och fixa das finska-läxa? Jag har ingen aning. Imorgon blir dt ialla fall skola. Tråkigt tråkigt! Har prov som kommer gå åt skogen. Sen har vi ju svenska också och Kebo kommer slå mig för att biblioteks-boken är borta. Undra vart den är alltså.. Har den nog i mitt skåp, eller jag hoppas ialla fall att den ligger där.

Nej, om man kanske skulle ta och lägga sig i sängen och plugga till provet. Fryser, men dt kanske beror på att jag inte har några strumpor på mig. Nej usch, jag börjar låta som alla fjortisar som bloggar. Suck suck !

Måndag - Gupp gupp

image550


Today har jag varit hemma.
Kände ett starkt illamående i morse så jag orkade inte sticka iväg till skolan. Men senare mot eftermiddagen så pallade inte jag va hemma, så jag stack ut och åkte lite. Guppeliguppvägen får mig jämt att smila, för dt är så kul att åka där med moppen, så dit åkte jag. Vet ni vad jag såg på Väggarövägen när jag skulle ut från stigen? En buss. Lite wierd tycker jag. Jag känner ialla fall inte till någon busslinje som rör sig mellan Sunnerby och Ösmo och håller till på Väggarövägen. Gör ni?

Nu ska jag lägga mig ner i sängen igen. Mår lite illa fortfarande, men måste till skolan imorgon. Står inte ut med detta folk i detta hus. GAH !

Söndag - Godnatt ?

image548


Har precis målat naglarna i fransk manikyr
och ska om någon minut dyka ner i sängen min. I den finns tre täcken och kuddar + två gosiga gosedjur. Låter dt mysigt? Mjau, dt är dt också. 'Benknäckargänget' rullar på teven så jag ska se slutet av den också. Nej, jag ska dra mig back.

Take a chillpill dude !

Söndag - Usch usch usch !

Hellu allihopa !

Har bara degat i sängen idag. Har funderat väldigt mycket på igår. Dt hände en del grejer utan att jag riktigt vet hur. Men dt var ialla fall första gången jag var ute i Korunda och drack. Avråder dt starkt, då dt mestadels bara finns någon enstaka kaxig typ. Resten ligger inne och sover. Dock ångrar jag ingenting från igår. Står fortfarande för allt jag sa till allihopa, allt jag gjorde och allt som hände. Aldrig mer ute i denna håla !

Nej, nu ska jag snart äta lite fisk. Ska även ta ett stort snack med Erik senare. Han sa en grej till mig men tog praktiskt taget tillbaka dt och började kaxa mot mig. Dt var dt sista jag behövde, kan jag säga. Men ni får ha dt så bra ialla fall. Eller ja, åtminstonde bättre än mig.

Lördag - Hålla ställningarna

image547


Nu är Mikkis och Sada här
och vi ska strax dricka lite och hålla ställningarna i Korunda. I know, äkta lantisar vafan ! Nej, nu ska vi förbereda flarran och sedan ska vi klunka och när vi fått tillräckligt med promille i oss så ska vi snurra på karusellen alla i högstadiet älskar. Pussisar !

Lördag - Kubb

Hejsan hallåsan !

Har strax jobbat klart med lägenheten, nu fattas bara att skriva om alla rum. Fattar inte att jag jobbat med lägenheten i cirkus 7 timmar men ändå inte är klar. Dt vart ialla fall lite afrikanskt över dt hela. Väggarna är orange-bruna och så har jag en fin fondvägg också. Hade dt där varit verklighet hade jag varit lycklig.

Nu måste jag börja sminka mig lite, för om en kvart kommer Mikkis och en kvart efter dt är Sada här. Senare kanske Putte kommer. Vi ska ialla fall spela kubb. Vad ger mer sommarkänsla än kubb liksom? Haha! Nej, om man skulle ta och blaska på sminket. Ska låta Justin sjunga för mig medans, dt får mig alltid på bra humör.

Lördag - Igår och idag

Hellu alla läsare !

Sitter här nu och här precis kommit ut ur duschen. Dt var verkligen härligt att duscha, så jag duschade och bastade i nästan 50 minuter, haha. Använde idag för första gången min present jag fick av Petter. 'Body Butter' vad dt och den kom i tre dofte,persika, kakao och en annan jag inte kommer ihåg namnet på. Doftar juvligt, så tack Petter !

Igår åkte jag, trots mitt illamående, till Sada. Dt var mys att sitta där med alla. Sada stoppade i mig en massa chips och läsk, och så såg vi på Talang 2008. Dt var även tänkt att Putte skulle komma så att vi skulle spela en omgång kubb, men dt hann bli way to dark innan han sa att han kunde komma. Så vi (jag, Sada och Mikkis) mötte honom i Spångbro men då skulle Mikkis precis åka hem. Jag, Sada och Putte åkte upp en bit till någon snubbe som heter Pelle, men då kände jag verkligen av mitt illamående, så jag bestämde mig för att åka hem. Men vi alla fyra (inte Peller, utan jag, Sada, Mikkis och Putte), bestämde visst att vi skulle vara här hemma hos mig ikväll och spela kubb. Vi får se hur dt blir med den saken, för just nu känner jag av illamåendet jag tjatat om. Jag vill inte dissa, men mår jag illa så..

Men nu ska jag fixa finska-läxan och så ska jag göra klart hemkunskapen. Ha en fin dag allihopa !


Fredag - Punkter

Tar dagen i punkt form ;

- Skolan var bajstråkig, som vanligt.
- En lärare räknar 1+1 för snabbt, hon borde ta reda på mer fakta.
- Jag och Mikkis har varit hos Sada idag, mysigt.
- Vi tre åkte till Mikkis där hon klädde upp sig och tjivades med sin mamma.
- Vi väntade på Adrian i tre år och åkte sedan med honom till Tumba.
- Vi åt på Robbans, jag tog en kebab-tallrik.
- Jag har ett ord; PROPPMÄTT !
- Sada och Mikkis köpte sig två 7,5 cider.
- Utan att få någonting att säga om, köpte dom en till mig också.
- Ikväll är dt tänkt att sticka hem till Sada för att se på Talang 2008.
- Jag mår himmla dåligt och funderar på att inte åkt till Sada.

That's it guys. Jag orkar inte skriva nå mera, jag orkar ingenting alls. Jag vill bara lägga mig ner och sova. Suck på mig och mitt patetiska liv.


Fredag - Godmorgon

Godmorgon people!

Solen skiner ikapp med mitt humör idag. Inga moln, utan bara en fin, turkos himmel som solen får lysa upp, härligt. Eftersom att jag inte har något kvar nu morgonen att göra, förutom att borsta tänderna och pensla på mitt läppstift, så tänkte jag att jag lika gärna kunde slänga in ett inlägg. Kan även vara lite wannabe och slänga in en 'dagens outfit', dock utan bild för sånt orkar jag inte med.

- Hudfärgade nylonstrumpor, H&M
- Svarta leggins, ?
- Svart klänning, Gina Tricot
- Vit skjorta, Lindex
- Röda ballerina, Din Sko


That's it. Skorna ska alltså sticka ut idag. Jag är himmla sugen på att använda mina klackskor, men rosa passar inte riktigt in i denna outfit. Nåja, skor som skor. Passar inte dom röda så får dt blir dom svarta eller vita. Oj, vad mycket skor jag har ..

Ha en fin dag och kramas mycket idag. Wiho !

PS.
Idag har Markus namnsdag, så grattis till alla Markus. Ni kan nu i min blogg varje dag se namnsdagsmänniskan här till vänster. Meheh! DS.


Torsdag - Tråkigt tråkigt

Läste i Sajjo's blogg (länk här till vänster) att hon ska ta en blogg-paus. Tråkigt tycker jag, för dt är en av dom bloggar jag följer flitigast och tycker bäst om. Nåja, hoppas hennes paus ger henne lite mer motivation att börja blogga ännu mera.

Men nu ska jag fortsätta messa lite med Gustav och så ska jag se på tv. 'Dirty Sexy Money' går på femman och den serien är väldigt bra. Så nu ska jag sluta plåga er och dra mig tillbaka. Godnatt, sömntutor!

Torsdag - Pimpad och klar

Woho, nu är min blogg pimpad och klar.
Tycker ni om resultatet?
Många kommer nog tycka den är lik Jyttes design och lika många kommer nog att tro att jag försöker 'härmas'.
Jag kan tala om för er redan nu, även fast ni har eller inte har några fördomar, att så är inte fallet.
Men hade dt varit så, så borde Jytte ialla fall ta dt som en komplimang. Dt skulle ju bara betyda att jag skulle tycka den var fin.
isstolka mig inte nu, jag tycker Jyttes design är väldigt fin, men jag har inte fixat min blogg efter hennes.

Nu ska jag äta.

Torsdag - Dagen

Tjoho !

Jag sitter här nu och har så sjukt tråkigt. Har precis kollat på teve men just nu finns dt ingenting som ens är en gnutta intressant.Vill fixa klart min blogg men den fuckar sig så jäkla mycket. Menyn hoppar ner och jag vet inte vad. Skulle egentligen nog behöva fråga Jytte, men jag vill göra detta själv och jag ka fan klara dt också.

När jag nu ändå inte har nåt att göra kan jag väl berätta en eller två saker om denna tråkiga Torsdag. Vi har haft nationellt prov i matte. Jag tyckte dt var busenkelt. Kanske inte förstod precis allt, men jag räknar med ett VG. Inte säkert att jag kommer få nåt, men men.. Jag vart klar först i hela klassen, så jag fick sitta utanför i en halvtimma och dega. Efter en halvtimma kom Bellan och Agge ut för en bensträckare och vi umgicks i 5-10 minuter innan dom gick in i klassrummet för att fortsätta räkna. En kvart efter att B & A gått, kommer Fagerlund ut och så väntar vi i en halvtimma på att sticka upp till matsalen. Jag och Bellan skippade dock maten och stack till Lillan istället. Så min supernyttiga lunch bestod av en fanta och en Plopp. Smarrigt huh? På hemkunskapen brände jag och Sandra fisken rejält. Eller ja, jag brände den. Men men.. Sandra kokade också potatis i micron. Vadå kockar vi är alltså?

Nej, om man kanske skulle ta och duscha eller nåt. I brist på annat att göra så är dt väl ett av dom bästa förslagen jag rabblat upp för mig själv. Senare när Erik kommer hem ska jag prata med honom om en grej. Jag vill nämnligen byta rum till kontoret, men pappa sa nej. Anledningen till dt är att Erik också frågat ifall han får byta rum hit ner, men då sa pappa nej. Erik kan inte ha detta rum, för han väsnas så mycket. Så eftersom att han sa nej till Erik, är dt inte ritkigt schysst att säga ja till mig. Men jag ska få Erik att få pappa att ändra sig. Mohahah!

Susanna'

Torsdag - Kikkas

Lyft hatten för bruden som återigen ska börja blogga.
Christas blogg är nu pimpad och enligt mig är hon redo för action, eller vad säger ni?

Susanna'

image541

Onsdag - Färga håret

Nu har jag varit på finskan, i Nynäs och så har jag ätit. Har även gjort en header till Christa. Jag börjar rock fett på att göra sånt, men sen kan vi ju diskutera om hur bloggen egentligen kommer se ut, haha. Nej, den är fortfarande under ombyggnad, så att ni vet. Men nu ska jag till vardagsrummet där papi ska färga mitt hår.

Susanna'

Onsdag - Rent hus

Sitter här nu och skriver Finska-läxan. Vi ska skriva och berätta om ett tv-program. Pricon Break, One Tree Hill, Desperate Housewives, Top Modell och Cashmere Mafia är alla för svåra att skriva om. Tror dt får bli typ 'Rent hus'. Ja .. Rent hus kör vi på.

Efter finskan ska jag, mamma och pappa till Nynäs för att köpa hårfärg. Mamma ska på något möte och pappa ska på Dressman också. Funderar även på att köpa lite B.U.S, men vi får se. Hårfärg blir dt ialla fall och jag kommer att bjuda på en före och efter bild utav mitt hår. Men dt blir nog inte förens imorgon.

Susanna'

Onsdag - God morgon

Godmorgon guys !

Sorry att jag inte skrev nåt inlägg igår, jag orkade inte. Kollade på femman hela kvällen och kunde bara inte slita mig. Meheh!

Igår vad jag, Sada och Mikkis i stan. Jag köpte en klänning och en ny kaffebryggare till mamma och pappa. Dt finns en grej som är så sjukt dålig. Igår när vi klev in på Siba tog dom inte oss på allvar. Liksom, dom va typ bara "Vafan gör tre fjortisar som ni här?". Och sen när jag frågade efter hjälp om vilken som kaffebryggare som var bäst så kom dt först en tjej som ba "Mh, okej dt kommer en säljare snart.". Måttligt intresserad av kunderna? När säljaren sen kom så såg man på honom att han tänkte typ "Men shit, kan hon snacka klart så att jag kan gå och dricka mitt kaffe?!". Den där jäkla Siba-affären ska fan vara glada för att jag köpte någonting därifrån. Kaffebryggaren var ju inte helt billig om man säger så. Nej, bättre och trevligare säljare till Siba i stan.

Jag har nu klätt på mig och sminkat mig klart. Dt ändå som fattas är att borsta tänderna och lite örhängen och ett halsband. The Voice är på femman och håller mig sällskap. Per-Arne från 'Frusna män söker kärlek' är med och O'BOY I love his dialekt. Haha, jaja.. Om tio minuter bär dt av till skolan. Hoppas Bellan kommer så att jag får lite sällskap på läktaren på gympan idag. Ja, om hon inte ska va med alltså. Nej, jag måste gå.

Susanna'

Tisdag - Header ?

Okej, min blogg ser förskräcklig ut just nu, men dt ska snart ändras på. Min header är ju på tok för stor, så dt är en grej jag måste fixa. Sedan vill jag ändra min meny och dess bakgrundsfärg. Men nu tänkte jag slänga in en bild på den andra headern jag gjort, så sätt igång och säg till vilken som skulle passa bäst. Ett eller två?

Ett ;

image539

Två ;

image540

Nu ska jag iväg för att tanka och lite annat skit. Slänger in ett inlägg ikväll, men tills dess får ni ha dt bättre än bäst. Ja, om ni kan såklart. Mahah!

Susanna'

Måndag - Ombyggnad

Hello !

Som ni kan se är min blogg under 'ombyggnad'. Jag har idag lärt mig att göra en header och ploppa in den i bloggen. Jag gjorde även en annan header, men kunde inte riktigt bestämma mig för vilken jag skulle välja. Men jag slänger in en bild på den andra headern så får ni läsare bestämma åt mig. Sure, säkert inga många som kommer göra sin åsikt hörd, men synd om er då. Jag uppskattar ialla fall alla som säger någonting.

Nu ska jag se på Pricon Break och sedan sova. Jag är skittrött och ska till skolan imorgon. Ha en wünderbar natt allesammans.

Susanna'

PS.
Blogg.se har fnatt, så bilden på min andra header kommer imorgon. DS.

Måndag - Hårfärg

Nej men tjenare !

Jag har nyss ätit en massa mat. Världens godaste potatisar, biff och en klick vitlökssmör som pricken över i:et. Pappa borde komma hem inom en timma, sen bär dt av till Ösmo där jag förhoppningsvis skall inne handla lite hårfärg. Jag har tidigre färgat med 'mahogny', men denna gång ska dt bli liiiite rldare. Dt ska inte skrika eld-rött, men dt ska inte vara en sån röd som ser ut brun heller.

Nej, om man skulle ta och smälta maten lite. Dt känns som att jag rullar hela tiden, haha. Idag måste jag även hinna med att fixa till min hemkunskap. Jag sa till läraren att jag skulle lämna in den imorgon, men dt ser inte ut att bli så. Nåja, försöka ska man ju alltid. Eller vad säger ni?

Susanna'

Måndag - Up and go

Hellu hellu alla glada läsare !

Idag slår vädret rekord. Knappt några moln på himmlen och solen ser sina bästa dagar. Till skillnad från mig, tyvärr. Jag sitter här inne och ser mina något sämmre dagar, sjuk som jag är. Men men, what to do?

Trots att jag är sjuk, tänkte jag idag åka till Ösmo för att se efter hur mycket pengar jag har kvar på kortet. Först måste jag såklart kolla så att vi har bensin hemma. Jag vet att en del people är i stan och shoppar eller i skolan för att jobba upp sina teknik-betyg. Jag gör inget utav dom alternativen, trots att mamma ville att jag skulle till skolan och jag ville till stan.

Igår pratade jag med Christa och vi bestämde att vi i helgen ska dra in till stan för att shoppa lite. Efter shoppingen ska jag färga hennes hår och hon mitt. Jag skulle ju som sagt köpa hårförlängning, men mamma var emot dt. Hon sa "Om du skippar hårförlängningen så köper jag hårfärg till dig". Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag vill spara pengar, men samtidigt så vill jag prova på att ha lite längre hår.

Nu är jag himmla arg på dessa dumma tangenter som sitter så tätt ihop och är så jäkla små, så jag tänker avsluta detta inlägg. Usch, jag hatar pappas laptop just nu!

Susanna'

Söndag - Firre

Godmorgon!

Jag är sjuk. Typiskt huh? Jag som ville till stan imorgon för att köpa kläder, hårförlängning och hårfärg. Dt verkar inte bli något av dt. Jag får väl bara skjuta upp dt tills nästa helg istället. Och så får jag hoppas att Christa inte är upptagen då. Jag ska baxa henne, mohaha!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag skulle gått ut för att kratta allt jag inte hann kratta igår, men icke. Jag vill inte riskera att få mer feber, så jag stannar inne. Får väl köpa godis och trösta mig själ med dt. Uhu..

En kul grej är väl ialla fall att pappa kommer hem ikväll. Han har varit borta sen i Fredags för han har varit och fiskat. Har jag tur så har han även med sig firre hem och MUMMA säger Sussu till fisk alltså. Mmmm.. Ifs så åt jag och mamma fisk igår men vad låter bäst; stekt laxfilé från Ica eller en stor, fräsch lax direkt från sjön som ungssteks och äts upp? Mmmh, alternativ nummer två känner jag låter godast.

Nej, på tal om fisk så ska jag äta en matlåda som vart över från igår. Även fast dt inte är dt goaste så sitter dt ändå fint i magen på mig.

Susanna'

Lördag - Natti natti

Tjolahopp!
image531
Jag är skittrött nu. Jag vet inte varför egentligen, för dt jag gjort idag är typ krattat, åkt runt och så har jag tagit ut mina arga känslor på allt och alla. Jaja, ialla fall.. Jag har rensat bort lite skit från msn nu ikväll också. Vill ni veta hur många som inte längre finns på listan? 40 stycken. Undra vart alla kommer ifrån..?

Imorgon är dt dags för mig att fota lite. Sedan ska Jytte få två eller tre bilder och sen kan hon börja på en ny design. Tro nu inte att jag sitter och pressar henne ba "GAH, du måste göra en ny design, NU NU NU!". Så är inte fallet. Jag frågar och hon säger ja, kan dt bli mer okomplicerat?

På Måndag funderar jag på att dra in till stan för att köpa lite strumpbyxor, knästrumpor och kanske hårförlängning och hårfärg. Jag har ju velat ha dt ett bra tag nu, men aldrig riktigt vågat eller kunnat köpa dt. Men nu jäklar ska jag försöka sätta eld på dessa tankar. Tror också att jag ska ringa Christa och fråga om hon vill följa med. Jag har inte umgåtts med henne på jätte länge nu. Finska-lektionerna finns ju förstås, men dt är ju inte riktigt samma sak. Men Christa, om du läser detta så vet du att jag kommer höra av mig. Och hoppas att du vill och kan följa med mig på Måndag in till betongstaden Stockholm.

Nu väntar sängen på mig. I know, dt är Lördag och klockan är cirkus tio men vet ni vad? Jag är jätte trött och tror att jag har feber, så.. Hoppas jag blir lite kryare. Jag har ialla fall en massa choklad att trösta mig själv med, och choklad ses ju alltid som ett plus. Mjau ?

Susanna'

Lördag - Cans rocks

image530


Just nu sitter jag och mamma bänkade framför 'Körslaget'. Jag orkar inte hitta på nåt med någon ikväll, så dt fick bli lite mys med mamma. Vi har även en massa chips, läsk och godis. Kan dt bli bättre? Dessutom kommer ju Team Cans låt att vara rockigare än någon annans och vet ni vad Sussu tycker om rock? Mjau, she loves it!

Susanna'

Lördag - Rixdaler

Godmorgon!

Kanske är godmorgon lite fel ordval, men men.. Jag vaknade vid halv elva av att mamma kom in i rummet och sa att jag skulle ringa Sada. Igår kväll, vid ett-snåret, åkte hon och jag hem från Mikkis. Jag placerade Sada i gästrummet och så gick jag upp och la mig. Sada hade tydligen åkt tidigt härifrån för att köpa skor med sin familj. Mysigt mysigt!

Idag tänkte jag vara duktig och tjäna in lite rixdaler. Farmor kommer hit idag, så jag kan tvätta hennes bil. Sen ska jag även ut snart för att kratta, och dt måste man väl ändå få en liten summa pengar för. Senare ikväll ska jag kolla efter lite bilder som jag kan skicka till Jytte. Hon ska nämnligen fixa en ny design till min blogg, mysigt värre.

Nej, om man skulle ta och klä på sig och sedan sticka ut för att jobba lite. Hoppas ni får en bra dag, jag skriver ialla fall lite senare för att underhålla dom som inte är ute i dt fina vårvädret.

Susanna'

Fredag - Hårvård

Ojoj, klockan bara springer iväg. Jag somnade vid halv tre och vaknade nyss, cirkus halv sex. Flög upp ur sängen och rätt in i duschen. Märkte då att mamma köpt nytt shampo och balsan. Lagom intressant att läsa om i en blogg va? Nej, men mamma har ju börjat välja shamop och balsam med omsorg. Förut (när man var typ 10), köpte mamma jämt COOP:s grejer. Hade ingen åsikt om dt då men när man vart lite äldra är dt ju klart att man började bry sig lite mer. Så efter dt vart dt typ Herbal:s grejor och så. Men nu i höstas har mamma ändrat sig igen. Jag vet inte om dt beror på att mitt hår ser väldigt slitet ut, eller om hon själv vill ta hand om sitt korta ruffs, men ändrat har hon ialla fall. Då slog mamma till på den dyra serien Sthur. Shampo, balsam, serum och 'lock-framhävnings-créme'. Väldigt dyrt, 95 (som en flaska kostar) gånger 4 blir ju 380. Men den serien av hårvård gjorde verkligen under till mitt sönder-färgade hår. Men nu en dag för inte allt för länge sedan så köpte mamma en ny serie. Brunette hette den. 99 kronor flaskan, vilket dt verkligen inte var värt. Visst, den dotfade gott but that's about it. Men som sagt så märkte ju jag nu idag att mamma köpt en ny serie som kallar sig 'Dream Hair'. Vi har ju sen tidigare hårsprayen och glanssprayen, och dom doftar underbart. Shampot och balsamet doftade däremot liiiite för mycket kille. Typ Axe and so on. Dessutom är inte heller denna serie hårvård helt billig, 99 kronor flaskan. ja, du kan ju göra matten själv.

Jaja, nog om hårvård. Jag ska nu torka håret för att bege mig ner mot Konsum där mamma vill ha lite döskallar (godis, för den som inte visste). Jag ska om två timmar befinna mig hemma hos Mikkis, så jag måste snart börja få tag i Sada. Men jag skriver nog lite senare, och om inte dt så skriver jag ialla fall imorgon.

Susanna'

Fredag - Polis, polis potatisgris

Idag har varit en av de mest sjuka dagar i skolan, på ett sätt. Vi har haft tema dag, homosexuella skulle vi prata om. I våran klass pratades dt inte så mycket om just precis homosar, bi:s eller transor. Jag vet inte om dt kan bero på att våran mentor är lite gammal och grå, eller om dt är så att lärarna redan bestämt sig för att klass 9B redan är så inpluggade i dt ämnet. Jaja, vi pratade ialla fall endast om heterosexuella människor. Lite wierda och tråkiga övningar, men dt gick väl. Förutom tema-dagen så fick vi även ett litet besök av polisen. Sunnerbyskolan har sina sjuka rykten och denna gång kallades polisen in. I think ryktena gick lite i överstyr. Dt är ju lantisarna i ett nötskal kan man säga. Vore jag polisen och var tvungen att besöka denna skola baserat på att lite rykten florerat, ja då skulle jag garva ihjäl mig.

Nåja, trots att dagen varit späckad aven hel del sjuka saker, har den ändå varit ganska rolig. En del dåliga saker här och där, men dt finns ju saker som får en på humör. Som min wünderbara Sada. Och så Mikkis, hon som är så 'överposetiv' som Micke sa.

Ikväll ska jag hem till Mikkis. Sada kommer hit och så åker vi, på min moppe, heeeela vägen hem till Mikalena. Där ska vi först roa oss med att se på 'Talang 2008' och sedan ska dt drickas lite. Fast dt är ju då bara jag och Sada som ska dricka, men skit samma. Mihih!

Innan jag rindar av detta inlägg så vill jag bara säga att jag imorse kände att jag inte bara kan släppa bloggandet sådär, så jag kommer nog att blogga flitigt. Eller ja, jag kommer blogga som förut igen.

Men nu kallar sängen på mig. Jag vill ju känna mig utvilad inför ikväll, så därför tänkte jag äta lite choklad och sedan sova. Mhm, du vill vara i mina kläder nu va. BAHA!

Susanna'

Onsdag - FAAAAN!

Jag hatar fucking finska-lektioner ! Dom suger ! Blääääääääää, nästa vecka DÅ JÄVLAR !!!! Kärringen är sjuk i huvudet (nu har jag fan rätt att säga så, för dt stämmer) !

Onsdag - Just for you

Jag sa till Jytte idag att jag seriöst ville göra en paus i bloggen, men hon sa att jag skulle skriva ett inlägg om dagen. Jag tror jag kör på Jyttes idé, för ett inlägg om dagen är inte så himmla mycket begärt.

Så vad har hänt idag då? Jo, i skolan hade vi nationella i Engelska. Dt var skrivning som gällde idag, och jag skrev om lilla, söta Sada. Jag är så stolt över den tösen, mihih! Sen så åt vi godis halva NO-lektionen (allt som vart över från discot) och så städade vi. Jag, Sada, Malin och Maja fick städa vägen upp till busshållsplatsen och shises vad alla skräpar ner. Skärpning nu!

Om cirkus en kvart ska jag vara i skolan igen för att gå på Finska. Jag har inte gjort alla uppgifter, men jag tror jag minns att hon sa att vi bara skulle göra ett visst häfte, så ja.. Men jag har inte orkat göra heller så. Nej, men idag ska jag seriöst säga att jag kommer snart vilja ge upp pga alla dumma läxor vi får av henne. Om vi gjorde grejer på lektionerna istället för att spela mamory eller se på Lilla Sjöjungfrun, så hade vi inte behövt så himmla mycket läxor. Jag ska fan skälla ut henne idag!

När jag kommer hem från finskan så ska jag och Sada åka till Fituna. Ska sitta där med henne och bara prata ut om en massa. För dt har nu slagit mig att dt inte kommer vara vi i skolan längre.. Dt kommer vara Sada, Lisa och Sara. Sussu, Agnes och Sofia. Bellan, Per och Niklas. Ja..Gubbarna kommer splittras. Men jag kommer inte splittras från Sada. Never ever! Jag ska hålla hårt i henne, så försök inte ta henne ifrån mig säger jag bara!

Susanna'

Tisdag - DH

image529

Dags att se på lite Desperate Housewives!
Jag skriver när jag har lust, så jag garanterar inget inlägg imorgon!


Susanna'

Tisdag - Tråkigt !

Dagen i ett schema;

Matte - Som vanligt, skitråkigt!
NO - Jag var den enda som gjort läxan, plus i kanten
Svenska - Tråkigt tråkigt!
Lunch - Äcklig pyttipanna, usch
Slöjd - Min tärning är nu len som silke
Musik - Spelade upp rödluvan idag, and that's it

Jag får väl säga förlåt till den tråkiga beskrivningen av min dag, men jag orkar verkligen inte skriva just nu. Dels för att jag har så mycket läxor och prov att tänka på, och dels för att jag håller på med en blogg-grej som jag inte tänker kommentera mera. Ett litet tag framöver kommer mina inlägg att se ut som detta, vilket troligen kommer att leda till att jag kommer förlora en hel del läsare, men what to do?

Nu ska jag duscha och sedan göra finska-läxan.

Susanna'

Måndag - Guiden

Sorry guys! Ni har inte alls fått någon bra up-date, så jag tänkte bjuda alla dagar. Från Fredagen och fram tills idag.

Fredag
Sista lektionen var gympa. Vi hade kunskaps-prov och fick sticka när vi var klara. Bellan, Mikkis och Sada följde med mig hem. Vi väntade hemma hos mig från cirkus 14:45 till 15:30, då stack vi ner till pizzerian. Vi åt och stack därifrån till Kyrkis och så började klassen fixa inför knatte-discot. Godiset som Fagerlund plockat åt sig till fiskedammen räckte inte på långa vägar, så jag och Bellan fick sticka till Ösmo för att kirra lite mer godis. Dt vart candy för inte mindre än 214,50 rixdaler. Men fiskedammen vart ialla fall ganska lyckad. Kiosken också, men en kille (vi kan kalla honom Krysset), sprang och baxade läsk lite då och då. När jag sa åt Krysset att betala, sa han bara "Snart, jag ska bara hämta pengar." Men vad gjorde han istället? Mjau, han dansade på. Jaja.. Jag tror på karma, så han kommer få vad han förtjänar. Efter discot följde Mikkis med mig hem, men hon stack efter en knapp halvtimma. Jag somnade väldigt fort, jag var helt utmattad trots att jag inte dansat mer än lite tryckare. Haha!

Lördag
Jag ställde min mobil på nio. Jag vaknade när den ringde, hoppade in i duschen, startade datorn och kollade igen på klockan. Vet ni vad den visade? 10:41 ! No way att jag hade tagit allmost två timmar på mig i duschen, nåt var fel. Bussen jag skulle ta, skulle gå 10:35. Sada skulle redan sitta på bussen, och Mikkis skulle hoppa på hemma hos sig. Men min dumma mobil har nåt sjukt fel i sig, så klockan visade bara 09:20 när den egentligen var 10:41. Jag fick panik, pratade med Mikkis och Sada som var lite förvånade, flirtade lite med mamma och fick sedan skjuss till Tumba. Därifrån tog jag tåget in till stan och träffade Sada och Mikkis. Shoppingen vart himmla lyckad, måste jag säga. Arn mötte upp oss i stan och så tog vi 848 hemåt. Arn följde med mig hem, och vi var här runt halv sju. Jag gjorde snabbt iordning mig, väntade på Bellan och drog med mig Arn och Bellan för en promenix med mina hundar.Efter promenaden fick vi skjuss till Mikkis utav min fader. Väld där så åt jag och sedan fixade jag allas naglar. Mycket bra om jag får säga dt själv. Kvällen vill jag inte berätta om. Men jag kan ialla fall säga att jag åkte hem mitt i natten på min moppe.

Söndag
Jag vaknade vid halv ett av att Sada ringde. Hon var hemma hos sin kusin och sa att hon skulle hömta sin moppe (den hade stått hemma hos mig över natten, orkar inte förklara), ungefär klockan halv tre. Efter att Sada hade ringt, så bestämde sig Mikkis för att komma hem till mig. Så jag och Mikkis umgicks lite granna. Vi pratade om kvällen som hade varit innan, och när klockan vart halv tre så gick vi mot Lillan. Där inväntade vi Sada som skulle komma. När hon kom stack vi hem till mig. Sada stack lika fort som hon kom, hennes mamma ville tydligen ha hem henne. Jag och Mikkis umgicks ända fram tills halv fem, då åkte hon hem. Kvällen spenderade jag genom att duscha, äta och se på tv. En hel del vatten dracks också.

Måndag
Idag var dt skola igen. Hade på mig mina nya kläder, inklusive pumpsen. Jag älskar dom ! Fick en liten utskällning av Micheline för att jag inte var på Franskan i Fredags (arbetade med fiskedammen), men what to do? Sada åkte hem precis innan Svenskan, men jag hade som tur var dom två Sandrorna. Sabina var sjuk, och Bellan hade åkt hem hon också. Men Bellan kom visst tillbaka. Inget mig emot, jag tycker om min farsan. Tihi! På SO:n idag fick vi arbeta med Etik och Moral. Dödsstraff var dt som var överst på listan idag. Min åsikt lyder som följer: Dödsstraff är fel. I alla lägen. Dt har aldrig varit rätt, och dt kommer aldrig heller att bli rätt. Nästa vecka ska vi prata om abort. Jag tycker verkligen inte om dt ämnet. Visserligen vet jag själv vad jag tycker om abort, jag har mina åsikter och jag står helt och hållet fast vid dom. Men dt där med graviditet är ingenting jag vill prata om. Ni som följt min blogg under en längre tid, måste ha sett ett utav mina tidigare inlägg. Allting helt och hållet om graviditet där jag även lämnade lite information. Nej, nu bort från ämnet. Min dag har inte varit någonting utöver dt vanliga.

Nu skall jag se på tv. Jag har min Coca-Cola och ni har en del läsning. Jag skriver igen imorgon, och ber ännu en gån om ursäkt för att jag varit en sådan usel bloggare. Jag vill även tipsa om de två favorit-programmen som kommer på trean ikväll; Cashmere Mafia och Pricon Break. You got to love them!

Susanna'

Måndag - Pumps

Tänkte visa bild på mina nya pumps som jag älskar.
image528 image527
Din Sko 299 kronor

Söndag - Njut eller tjut

Okej, jag lovade er ett inlägg och här kommer dt. Jag tänkte bjuda er på lite onödig fakta. Läs och njut eller tjut.

- Jag har målat mina, Sadas och Mikkis naglar. Fransk Manikyr vilket jag tycker är dt absolut snyggaste.
- Jag sitter och kollar på flyg-olyckor på tv. Tycker sådant är himmla intressant.
- Lördagen den 24:e Maj åker mamma, jag, Sada och Mikkis till dt finska grann-landet.
- Imorgon ska jag bära mina nya stylish pumps. Jag undrar hur jag faktiskt vågar ?!
- Mikkis var här idag. Hon hade brist på saker att göra. Hon efterlämnade ett kak-paket.
- Nu tar jag en klunk Coca-Cola.
- Igår kväll var den absolut tråkigaste hittills.
- Jag har skaffat Comviq Kompis igen, så nu messar jag med alla. Sada, Bellan, Kertu, Gustav, Mikkis osv.
- Jag abolut längtar tills Gossip Girl börjar igen. Den serien verkligen satte sina spår, haha!
- Jag tänkte sälja min andra vinare till Erik, hoppas han köper.
- Discot i Fredags (for the kids) vart inte riktigt lika lyckat som i höstas, men hoppas ändå att vi fått in lite klirr i plurret.

Up-date nog? Mja.. Nu ska jag fortsätta se på flyg-olyckor. Jag skriver imorgon, I hope.

Susanna'

Söndag - Shopping

Okej, nu ska jag berätta vad jag köpte igår.

Blå bh + trosa, 'lantis-inspirerat', 79.50kr + 59.50kr, H&M
Vitt linne,79.50kr, H&M
Svart t-shirt, 69.50kr, H&M Divided
Svart t-shirt med tryck, 79.50kr, H&M Divided
Svart t-shirt med tryck, 129kr, H&M Divided
Grå/svart jacka, 198kr, H&M Divided
Rosa 'klänning' med tryck, 179kr, H&M
Svarta mjukisar 199kr, Stadium
Rosa/svarta/gråa klackskor 299kr, Din sko
Hudfärgade strumpor,19.50kr, H&M
Fransk Manikyr, 59.50kr, H&M

Utöver dt så köpte jag även bussremsa, tankade min mobil och åt på Donken. Jag, Sada och Mikkis hade riktigt roligt måste jag säga. Och jag var väldigt glad för att bara kunna peka och köpa. Dt är ju inte varje dag dt händer.

Nu ska jag snart äta. Jag är helt utsvulten. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg lite senare. Jag har ju inte bloggat sen typ Torsdags, så ja.. Men sakna mig inte för mycket, mihih!

Susanna'

Söndag - Saknat mig?

image526


Saknat mig?
Mjau, jag visste dt. Men jag tänker inte skriva något långt inlägg, för Mikkis är här. Men jag skriver senare ialla fall. Då ska jag också skriva upp vad jag shoppade igår, för jag satte sprätt på över 1500 kronor. Mihih!

Susanna'

Torsdag - Fjesta

image525


Ja, dt vart ett till inlägg. Jag ska nu se på teve och äta kokos-bollar och dricka lite läskeblask. Sedan är dt dags att sova I think. Jag har gjort SO-uppgiften och känner att den är bra gjord. Wiho, stolt shit! Imorgon blir dt pizza och disco för knattar. På Lördag blir dt staden Stockholm och lite fjesta. Dt ska nog bli roligt! Nej, om jag skulle ta och sova nu. Pussi !

Susanna'

Torsdag - Igår och idag

Tjoho!

Sorry att jag inte skrev igår, men dt var ju faktiskt min födelsedag. Men nu, medans jag lyssnar på min underbara pea låt (Panic! at the disco - Build god, then we'll talk), så tänkte jag uppdatera lite smått.

Igår så hade jag en liten tjejmiddag. Mikkis, Sada, Bellan och Lollo kom hit och åt. Vi åt potatisgratäng och nåt gott kött. Sedan var dt dags för tårta och sånt. Tårtan var dock inte så gott, men men. Mahah! Jag fick ialla fall en del presenter, vilket jag är väldigt glad över, fast att dt kanske inte var så nödvändigt. Jag vill ju inte snylta på mina vänner liksom. Men här kommer dt jag fick ialla fall:

Mamma, pappa - Min blodsten som örhängen, parfymen 'Sewwt sixteen', 2000:-
Erik - Champagne, extra dry
Anne, Micke, Jocke - 200:-
Bellan - Dekorations fat med blåa 'stenar'
Sada - Handgjord dekoration från Tunisien
Mikkis - Choklad, 2 st Smirnoff
Adrian - 2 liter vitt vin
Christa - Gliss shampo, balsam, 'hairrepaire'

Ja.. Dt var nog allt du. Men visst var dt väl ändå en del? Jag är ialla fall super nöjd och vill tacka allihopa igen och igen och igen och igen.

Den sista gästen, Sada, stack hem igår runt tio-tiden, så efter dt kunde jag sova. Haha, jag var väldigt trött igår,dt var därför jag ville sova. Inte för att jag inte ville umgås med dom. Mahah!

Just nu är resten utav min familj borta i skolan på utvecklingssamtal. Jag har precis sagt hejdå till Mikkis och Sada som varit här och skojat runt. Jag vill också påminna er om att jag inte kommer kunna skriva något inlägg imorgon. Sedan vill jag och säga förlåt för att inläggen inte varit så många. Jag har helt enkelt haft fullt upp hela veckan.

Nej, om man skulle ta och springa iväg till köket för att skriva klart om dt ekonomiska kretsloppet. Ganska lätt, men ändå ganska jobbigt. Jag hoppas att jag skriver ett inlägg till ikväll. Dt är ialla fall mitt mål.

Susanna'

Onsdag - Wiho, 16 år

Grattis till Sussu !

image524

Tisdag - Outfit?

Ojoj, idag har varit en rätt så stressig dag faktiskt. Ja, om man bortser från skolan då. Meheh! Dt är först nu som jag får pusta ut och riktigt andas (i ett, btw, rent och fint rum). Jag har gjort min finskaläxa, jag har gjort min franskaläxa och jag har övat på engelsa-läxförhöret som vi ska ha imorgon. Jag har även gått igenom med mor min om hur jag skall fixa morgondagens fika som jag ska bjuda de finska-tjejorna (+tanten) imorgon på finskan.

Nu är dt riktigt så att sängen kallar på mig. Dt ska bli skönt att få ligga där i nio timmar och bara sova. Visst låter dt väl ändå väldigt härlig? Men innan jag knallar över till sängen, tänkte jag slänga upp en 'morgondagens-outfit'. Dock ingen bild, men text. Jag vill vara så sommrig jag bara kan. Speciellt nu när snön öser ner. No good, no good! Nej, men jag ska ialla fall ha på mig;

Dubbla par svart leggins (vill ju inte frysa)
En svart kofta från Gina Tricot
En grå klänning från Lindex
Vita skor från Ohio
och så gula, blommiga örhängen

Jag vet faktiskt inte om dt kommer bli så snyggt, men jag hoppas dt. Jag hittade de blommiga örhängerna igår när jag städade, och kände direkt att jag ville ha på mig dom när jag fyller år. Hehe, ja.. Dt är väl bara jag i ett nötskal.

Nej, nu borde jag ta mig till sängen. Imrogon blir jag väckt av ett gäng finnas som sjunger 'Ja må du leva' på finska. Wiho!

Susanna'

Tisdag - Busiga Sussu

image523


Nu har jag och mother varit i Nynäs för att handla en massa. Imorgon på finskan skall jag bjuda på lite fika, och på kvällen kommer några gubbar (tihih) hit och äter middag med mig. Jag har luskat ihop något riktigt gott, och jag hoppas att dom kommer tycka om dt

Nu ska jag skriva franska. Sedan måste jag ner och dammsuga. Efter dt är dt dags för mig att hoppa in i duschen och bastun. I bastun ska jag även passa på att öva på engelskan inför imorgon. Mohah! Jag använder ju verkligen tiden fullt ut dårå. Nej, men ha dt så bra mina slynor! *busig*

Susanna'

PS.
Vad tycker ni om mig och farsan då? Visst är vi väl ändå liiiite kinky? Tihih! DS.

Tisdag - Inställt

image522

Inställd musik, vilket betyder tidig dag för mig.
Nu skall jag fortsätta städa.


Susanna'

Måndag - Min vecka

Reklman på trean, vilket ger mig några minuter att skriva ett litet inlägg.

Jag har inte hunnit städa klart på långa vägar. Men jag har ialla fall dammsugit sängen, mellan madrasserna alltså, och så har jag nya lakan. Mmmmh, wünderbart! Imorgon får jag fortsätta. Jag tänkte ge er min planering för denna vecka, då dt känns som att jag har tusen saker i luften just nu.

Tisdag: Städa, plugga SO, HKK, NO och Franska
Onsdag: Min födelsedag, några vänner kommer över och fikar. Ska även ha finska där dt ska bjudas på tårta.
Torsdag: Plugga SO, HKK, NO och Franska
Fredag: Klassen skall arrangera ett disco for the kids, så jag kommer befinna mig nere vid Kyrkis hela kvällen.
Lördag: Shopping med Mikkis och Sada. Fest på kvällen
Söndag: Plugga SO, HKK, NO och Franska.

Kommer vara stressigt, men roligt. Detta låter då kanske inte som så mycket för er, men dt är dt för mig. Jag har tre prov att göra på Måndag + att jag då måste göra en muntlig redovisning för Cecilia om de fyra samhällstyperna. Jajjamensan, nu är pluggis-Sussu i farten.

Men nu skall jag se på tv igen. Godnatt!

Susanna'

Måndag - 167 cm framgång

Bajs, jag har hicka!

Idag var dt en ganska vanlig skoldag. Vi fyllde i en enkät om alkohol och tonårsliv. Do I have to say more? Jag skippade franskan idag, men pluggis-barn som jag är så bad jag om en extra-läxa från Micheline. Ojoj, am I good or what? Kändes idag som att alla kollade snett på mig. Undra varför.. Var dt för att jag hade jeans på mig för första gången på miljoner år? Var dt kanske för att jag hade en så hårig (husdjus, you know) tröja? Nej, icke säg nicke! Dt var för att alla är så avundsjuka. Vem vill inte se ut som Sussu liksom? 167 cm framgång sitter vid denna dator. I know, bra självförtroende, men man lever ju bara en gång baby.

Nu ska jag runda av inlägget för att gå från pluggis-Sussu till städtants-Sussu. Jag skall nämnligen finputsa varenda millimeter utav denna svinstia. Men innan dt, så tänkte jag bjuda er på smaskig fakta: Jag och mamma åker troligtvis till Finland runt den 20:e Maj. Jag hoppas från Torsdagen den 22:a till Måndagen den 26:e. Dt blir billigast så, dt sa pappa också.

Susanna'

Söndag - Godnatt

image521

Nu har jag fått lite tid att tänka. Har även sett på tv och druckit litervis med vatten (ja, litervis!). Jag har också funderat ut morgondagens outfit, och så har jag gjort finska-läxan. Nu ska jag återigen lägga mig i sängen och dricka vatten. Detta blir mitt sista inlägg för dagen, så jag säger godnatt.

Susanna'

Söndag - Bitches

image520


Denna dag hade kunnat vara mycket bättre.På alla sätt och vis!
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och tänka på lite saker. Dt finns mycket att tänka på kan jag säga.Jag skiter även i att städa mitt rum. Dt kan faktiskt vänta tills imorgon. Men jag vill ändå bjuda er på en bild. Den är från 2005 I belive.
BAHA!

Susanna'

Söndag - Tjock

TJOCK TJOCK TJOCK TJOCK TJOCK TJOCK !

Söndag - Godmorgon

Godmorgon!

Igår åkte ju jag som sagt hem till Mikkis. Arn (Niklas) var också där. Vi fyra såg på filmen 'Bully', som btw suger, och så drack vi mycket kaffe. Fast jag drack inget, för jag hatar kaffe, men vatten fick jag i mig. När jag och Sada var på G hem vid halv elva, övertalade Arn och Mikkis mig till att stanna kvar över natten. And that's what I did! Så jag har övernattat hemma hos Mikkis inatt, därav inget inlägg igår. Men men..

Idag ska jag göra min finska-läxa och städa mitt rum. Och dt är två saker jag verkligen måste göra. Mitt rum ser hemskt ut och finskatanten har ju problem med mig så.. Men jag kommer nog uppdatera under dagen.

Vad ska ni göra idag?

Susanna'

Lördag - Sorry guys

Tjuhu!
image519
Förlåt för att jag inte skrev igår och för att jag inte skrivit någonting idag. Men igår så åkte jag som sagt till Mikkis. Jag och Sada var där vid cirkus halv åtta. Bellan kom lite senare. Men jag, Mikkis och Sada åkte ialla fall med Adrian en sväng till Tumba. Mikkis ville ha lite powerdryck. Sedan skulle vi åka tillbaka till Mikkis, men vi stannade vid Rosenhill. Adrian skulle tanka. Jag och Mikkis pissade lite där också, haha. Sada vågade inte, den fegisen. Meheh! Men vi var tillbaka hos Mikkis vid halv tio. Då kom Bellan och även Niklas och Robin. Jag kommer ihåg små delar från kvällen, men långt ifrån allt. Dt finns tre eller fyra saker som jag bara vill stryka ett streck över. Usch, igår kväll alltså.. Dt var roligt men ändå den värsta kvällen hittills.

Ikväll ska jag hem till Mikkis igen. Denna gång ska vi bara ha en helt vanlig filmkväll, utan alkohol. Jag ska ta moppen dit och planerar att inte stanna så länge. Men vi får se hur dt blir. Är jag pigg så skriver jag nog ett inlägg också. Hoppas ni får en skön kväll

Susanna'

Fredag - Bråttom

Hinner inte skriva så mycket, men jag ska försöka baxa Mikkis dator. Vi ska gitta nu jao. Ha en kul kväll =D

Susanna'

Fredag - Om Susanna

image517


Tänkte ni läsare skulla få lära känna mig lite bättre. Så här kommer en liten lista:

OM DIG:
Namn:
Susanna
Födelsedag: 9 April
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Rött
Längd: 167 cm
Vikt: Pfft
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Vädur
Skostorlek: 37/38
Är dina föräldrar skilda:
Nej
Sport: Badminton
Helgdag: Lördag
Favoritårstid: Sommar och vinter


HAR DU NÅGONSIN?
Varit kär:
Ja, två gånger
Blivit dissad: Japp
Skolkat: Halva sjuan typ
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Ja
Använt droger: Njet
Retats: Mohah, allways


THIS OR THAT
Cider/Öl:
 Cider, lätt 
Pepsi/cola:
Cola.. Pepsi smakar apa
Kärlek/sex: Kärlek
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött, älskar kött
Tv/film: Tv, följer gärna serier
Gitarr/trummor: Gitarr, fast jag spelar helst inget utav dom
Kinesiskt/mexikanskt: Nej, helst ska dt vara svensk husmanskost I think
Mtv/vh1:  MTV, självfallet


SENASTE DU?
Skrattade:
För kanske 20 minuter sedan
Grät: Ett tag sedan
Filmen du såg: United 93 
Tuggade tuggummi: Idag ?
Drog ett skämt: Idag
Sjöng en sång: Metallica is on right now


Mjaha, dt var lite om mig om min tillvaro för stunden. Jag uppdaterar mer om vad som hänt idag runt fem. Nu ska jag ut med hundarna och sedan ska jag äta och se på Top Modell. Meheh, tönt? Jaja.. Dt har ialla fall hänt en eller två grejer i skolan som kommer kunna läsas här sedan. Tror jag, om jag inte tänker om, vilket jag säkert kommer göra. Men men, jag skriver senare.


Susanna'

Torsdag - Godnatt

image516
MAHAH, jag var retard och gjorde nåt test. Undra om Sada känner sig träffad?

Jag har fått en ny låt på hjärnan. 'Hang up' heter låten och jag tror den sjungs av Chris Brown, men jag är inte säker. Kan inte hitta texten någonstans men jag får väl fortsätta leta. Kanske borde testa youtube som jag ännu inte gjort. Meheh!

Imorgon blir dt lite krök hos Mikkis. Ska bli skoj I think. Så imorgon när jag kommer hem skall jag sova ett par timmar. Jag vill ju vara pigg inför kvällen. Jag ska inte dricka så mycket tror jag. Beror nog på att jag inte köpt så mycket, haha. Men jag kommer väl få smaka av Mikkis. Vi delar ju en del på fyllan, exempelvis kläder. Haha!

Men nu skall jag
säga hejdå till min älskade lilla Shaaada på msn. Sedan skall jag sova. Gaaah, härligt ska dt bli.

Susanna'

Torsdag - United 93

image514


Alltså, jag har nyss tittat på film.
United 93 var titeln. Ni vet väl den filmen? Den 21 September 2001 kapades fyra plan utav Österlänningar som var ute på självmordsuppdrag. Tre utav planen lyckades kaparna styra rätt in i de två tornen med över 1000 våningar (styck!), alltså World Trade Center. Dt fjärde planet skulle bombas in i Kongressen eller De Vita Huset. Men passagerarna bestämde sig för att göra motstånd och försöka vinna tillbaka planet, trots att dt troligen skulle komma att kosta dem livet. Och dt är vad filmen handlar om. Herre min gud.. Den är någonting som alla borde se. Man lider verkligen med alla dom människorna. Tänk om man själv vore i den situationen. Jag skulle aldrig klara av dt. Jag skulle dö bara utav att behöva ringa mamma och pappa och säga hejdå. Usch, dumma tankar!

Susanna'

Torsdag - Bloggare med status

Yoho gubbar

Idag är dt Torsdag, vilket innerbär Sussus favoritdag i plugget. Börjar med bild, därefter matte, språk, lunch, hkk och så slutar dagen med bild. Galet najs måste jag säga. Läste upp min presentation om Celine Dion idag på franskan. Dt gick ganska bra faktiskt. 'Lyssnarna' gav mig allihopa ett VG (man tackar), men av Micheline fick jag ett 'absolut godkänt'. Jag är visserligen nöjd med dt ialla fall. Vad har hänt mer under dagen? Hm.. Vi har planerat för imorgon. Dt ska bli en lugn hemmakväll hos Mikkis imorgon. Lite krök och så. Kommer bli riktigt najs tror jag faktiskt.

Jag måste bara tipsa er om två stencoola och relativt nya bloggar. Jyttes blogg nr 2 och Bellans blogg. Läs Jyttes om ni verkligen vill ha lantis-skvaller och läs Bellans om ni vill ha en 'gubbarnas dagar' ur en annan gubbes synvinkel. Sen finns dt ju en massa andra superbra bloggar (har ju bland annat Sajjos länk här till vänster), som jag följer dagligen.

Nej, nu skall jag se lite på tv. Sedan ska jag ge hundarna mat och rasta dom, och sedan skall jag även själv äta lite mat. Jag skriver senare I think. Dt känns som att jag inte uppdaterat så mycket på sista tiden. I will change that!

Susanna'

Onsdag - The day

image513


Ett snabbt inlägg
innan jag hoppar in i duschen. Kan väl köra lite schema då:

Engelska - Läxförhör. Jag suger, för jag övar aldrig. Haha! The class får göra läxan två och två, och jag gör jämt med Sada, men inte hjälper dt. Haha, men Kebo sa faktiskt att dt gick framåt för oss. BAHA! Sada släppte en rap också. Dock med munnen stängd, men ialla fall. Mahah, sorry Sada. Jag var bara tvungen att skriva dt (a)

Idrott - Var jag med idag? Njet! Sussu tycker inte om gympa. Dock så var dt styrka idag och jag hade kunnat vara med faktiskt. Men inatt fick jag irriterande astma-anfall. Fick ligga och andas in medecin 24/7. Dessutom mådde jag väldigt illa idag.

Lunch - Mumma säger jag eftersom att dt var fiskpanetter. Jag älskar fiskpanetter.

SO - Vi körde med lektion fem. Sådär lagom kul. Vi gubbar satt ute i korridoren och jobbade. Lyssnade lite på musik också. Metallica is the new shit, I'm telling you!

Mentor - Fick sitta där i typ fem minuter, sedan skickades Kebos grupp ut för att Kebo skulle snacka med några. Vi gubbar (Björns grupp fick göra detsamma efter cirkus fem minuter) stack ut och snurra i 'karusellen'. Sabina ramla av och hennes byxor sprack. Haha, stackarn!

NO - Booooooooooooring!

Finska - Vi såg återigen på 'Den lilla sjöjungfrun' och spelade memory. Funny? Don't think so. Efter finskan skjussade jag hem Christa på moppen.

Fick idag även veta att dt finns en kille i nian som snor bilder från typ pea och sparar dom. Han har bland annat snott en bild på mig och Mikkis (bilden ni kan se här ovan, dt ser ut som jag är skitfet men jag sitter bara lite random med benen). Liksom, wtf? Vi sitter fan ibland och gör sådär i korridoren, varför inte bara komma dit och kolla? Måste han sno bilden? Mahah, jäkla unge! (I know who you are..)

Nu, duschen! Jag har btw FF ända fram tills tolv idag. Skojsigt? Njaa.. Har ingenting att göra. Erik är i Ömso och jag bara sitter här. Men men, dt är ju 'Top Modell' ikväll, så man ska väl inte klaga. Nej, nu ska jag duscha.

Susanna'

Tisdag - Godnatt

image512

Tisdag - Härligt väder

Yoho!

Idag har dt varit en trevlig dag. Efter skolan såg jag en stund på tv och åkte sedan till Ösmo. Eller först så tankade jag här i Sorunda. Träffade Sada vid macken, hon hade varit och köpt glass till henne och sin syster. Mysigt! Men jag tankade ialla fall och åkte sedan till Ösmo. Skulle handla lite mat till mig och pappa, och även ta ut lite pengar tills helgen. Men vet ni vad? När jag kom till Ösmo märkte jag att jag glömt mitt bankkort hemma. Lite typiskt kanske.. Men jag handlade lite mat ialla fall och åkte sedan hem. Dt var riktigt härligt att åka moppe idag faktiskt. Ett superfint sommarväder (15+) och dt gjorde ju att man inte ens frös. Sommaren är verkligen på G nu.

Nu skall jag gå ner och tvätta fejjan. Har tänkt att dammsuga sängen (mellan madrasserna. Jag har ju faktiskt 3 stycken), men jag tror inte jag orkar dt. Men lakanen skall ialla fall bytas. Sedan ska jag se på 'So You Think You Can Dance'. Ha en skön kväll, folket!

Susanna'

Tisdag - Dagarna som gått

Ja, äntligen så funkar blogg.se. Jag har ju inte kunnat blogga på flera dagar, så jag tänkte ta igen allt bloggande nu. Var redo för mycket läsande, för dt kan jag lova att dt är. Håll i hatten!


Onsdag

Ja, jag skrev ju då på morgonen och avslutade dt inlägget med att jag skrev att jag skulle äta. Så efter vi ätit frukost begav vi (jag och Jessica) oss ut med hundarna för att hämta ut våra tågbiljetter. Efter dt tog vi bussen 12:37 mot Vårsta och därifrån åkte vi till Tumba. Jag klippte mig, vilket jag vart himmla nöjd med, och sedan stack vi hem till farmor. Vi lämnade vårat pick och pack där, och stack sedan ut med Kertu. Kommer inte riktigt ihåg så mycket mer, men klockan åtta var vi inne hos farmor igen. Klockan åtta låter ju ganska tidigt, vilket dt också är, men farmor har sina regler. Vi såg på 'Den där Mary' och somnade sedan.


Torsdag

Vi vaknade och käkade frulle. Jessica duschade och sedan fixade vi oss. Vi stack ut med Kertu och träffade Matte som sa åt oss att åka till Storvreten. Väl där så träffade vi en massa typer. Sara, Samantha, Ville, Fredde, Danne.. Ja, och så var dt ju jag, Kertu, Jessica och Matte också. Jag har ju lite svårt för nya människor, så jag stod mest bara tyst. Men nästa gång så tar jag igen allt jag inte sa denna gång, dt lovar jag. Jag tjatade på Jessica att vi skulle ta 15:47 tåget mot stan för att hinna äta, men Jessica ville. Jag sa att dt var okej med 16:22 tåget också, men dt ville hon inte heller. När hon sedan gick med på dt var klockan fyra. Vi skulle alltså försöka hinna från Storvreten upp till Tuna för att där packa och städa och sedan åka till stan. Dt gick inte. Men vi tog 16:11 bussen från Storvreten och hann upp till Tuna för att sedan ta 16:45 (ca) bussen till Tumba och sedan ta 17:07 tåget in till stan. Jag kan ju tala om för er att vi hade lite bråttom. Vi hann ju knappt städa hos farmor. Jag glömde till och med mina glasögon och min mobilladdare. Från stan åkte tåget mot Borlänge, Falun klockan 17:44. Vi hann precis gå in i Pressbyrån för att köpa macka och dricka och sedan kuta till tåget. Haha, jag hade ju kunnat behöva en stressboll, that's for sure. 19:16 var vi framme i Avesta, Krylbo och kunde bli hämtade. Kvällen slutade med att både jag och Jessica var helt döda.


Fredag

Vi vaknade runt tio. Jag förstår inte hur, men dt gjorde vi ialla fall. Dagen spenderades med att sitte och spela Skipp-Bo med Jessica och min andra kusin Benny. Vi spelade även lite Guitar Hero och en gnutta piano, trummor och gitarr. Deras pappa, Stefan, har tillsammans med sina kompisar ett band, så deras källare är fullt med en massa instrument. Vid halv fem hade Benny föräldrarmatch. Den var riktigt rolig att se på faktiskt. Ja, han spelar hocky för den som inte visste dt, och han är 95:a. Benny sopade rinken genom att åla runt på isen. Haha, roligt. På kvällen spelade jag och Benny en massa Skipp-Bo, medans Jessica såg på Let's Dance. Dalafolket hejade ju självklart på Tony, men inte hjälpte dt så mycket. Han förlorade ialla fall. När de vuxna lagt sig såg jag, Benny och Jessica på film. Fast Jessica orkade inte se klart på den, så hon gick och lade sig. Innan hon gick in i sitt rum sa hon "När du kommer in i rummet och ska bädda ut sängen så får du fan vara tyst som en mus, annars får du sova ute!" Ja, med sängen så menar jag hennes bäddsoffa som jag sover på. Den är krånglig att bädda ut, så dt är inte så väldigt lätt att vara tyst då. Jag tog hennes kommentar som ett litet hot och gick ner i källaren och sov. Soffan där var ju trevlig, även om den inte var utbäddad.


Lördag

För första gången under hela veckan sov jag längre än till tio. Ända fram till och med klockan halv tolv sov jag. Och jag kan då lova er att jag hade världens sjukaste dröm. Jag säger bara; klassen, båtar, födelsedag, mobbing, Göteborg, kärlek. Uuh, drömmen var riktigt hemsk alltså, haha. Inget illa mot någon, men hade drömmen varit verklighet, så vet jag inte vad jag hade gjort. Under dagen gjorde vi inte så mycket faktiskt. Vi var ute och åkte sånna där inlanes. Fast jag åkte inte, jag cyklade. Haha, jag kan ju knappt stå med skor på, hur skulle dt då gå med tre-fyra hjul som trampdyna? Jag bjöd mina kära kusiner på läsk. Eller bjöd och bjöd, dom hämtade sina läskar och sa att jag skulle köpa dom och att jag skulle få pengar den 11:e. Under kvällen spelade jag och Jessica x-box. Dt är ett stort måste när jag är där. 'The Lord of the Ring' är vad vi spelar. Vi får mörda en massa då, mohahah! Sedan såg vi lite på 'Körslaget'. Jessica insisterade, och så kan inte jag säga nej. Sedan spelade vi + Benny, 'Den ofrivillige seplaren'. Ett väldigt roligt spel. När de vuxna lagt sig såg vi återigen på en film. Sedan somnade jag och Jessica i källaren. Dt bara för att Therese, Jessicas storasyster tillika min kusin, skulle sova i Jessicas rum.


Söndag

Vi vaknade vid elva av att Stefan och Björn (?) skulle spela lite trummor och gitarr. Direkt när vi klev upp spelade vi x-box. När man väl börjat så kan man ju knappt sluta, hehe. Efter en stund av spelande böt vi spel till 'Gutiar Hero'. Jag börjar faktiskt få lite skillz, that's for sure. Jessica och Benny var ute och hoppade studsmatta ganska mycket också, så jag satt inne i köket och löste Sudoku. Kul liv? Vid fyra var maten klar att ätas, och dt var knappt att jag hann, för sedan var vi tvugna att rusa mot tåget. Mitt tåg skulle ju lämna perrongen 16:39 så ja.. Men jag kom på tåget ialla fall, och dt är dt viktiga. Jag kom fram till Stockholm vid 18:16 och kunde ta tåget mot Södertälje, Alvsjö klockan 18:27. I Tumba landade jag strax innan sju och var tvungen att vänta i hela tjugo fem minuter innan jag kunde sätta mig på bussen som skulle ta mig till Vårsta. Från Tumba stack bussen 19:17, och skulle vara framme vid Vårsta klockan 19:30 så att jag skulle ta den anslutande bussen 783 klockan 19:32. Men tror inte ni att bussen mot Vårsta var sen eller? Dt var den, och jag missade hem-bussen. Jag hade ju inte någon mobil, så dt var bara att vänta i Vårsta på att nästa buss skulle gå vid halv tio. Men då vände oturen och Mikkis gled förbi. Hon bara kom helt plötsligt med Adrian. Snacka om att man har tur ibland alltså. Dom skjussade mig hem, dom snälla högarna. Väl hemma dog jag på direkten. Pust säger jag bara.


Måndag

Första skoldagen efter lovet. Den var helt okej faktikskt. Dt var väldigt roligt att få träffa allihopa igen, även fast ingen utav oss egentligen ville till skolan. Jag glömde såklart Bellans present hemma (hon fyllde 16 år den 29:e, GRATTIS), men den fick hon i Tisdags. Skoldagen var ju bara skoldagen, hehe. Men många frågade om jag hade klippt mig, och dt tar ju jag självklart som en komplimang. Dt är ju kul när folk märker lite ändringar på en. Men jag förstår ändå inte frågan, för om jag ena dagen inte har en lugg men så nästa dag har jag en, är dt inte ganska så självklart att jag då att jag har klippt mig? Nåja, sak samma. En speciell graj var ialla fall att jag fick träffa Sada igen. Den söta jävlen har ju befunnit sig i Tunisien hela lovet, och idag var första gången på över en vecka som jag fick krama henne. Wiho! Jag säger bara en grej om henne nu; NEGER!

Tisdag
Idag var dt en skön dag i skolan. Hade kul med gubbarna som vanligt, haha. Bellan fick även sin present, en sladdlös plattång. Jag tror den dög, för hon vart glad. Wiho! Dock åkte Bellan hem efter matten, vilket jag såklart tyckte var synd. Musiken var nog den roligaste lektionen på hela dagen. Vi fick lite wierda uppgifter utav Catrin, men dt gick ialla fall. Sedan var dt dags för teater. Först någon 'fest' grej och sedan Rödluvan. Vi hann icke spela upp idag, men vi ska göra dt nästa vecka. Haha, jag ska spela jägaren. Hur ska detta sluta?

Susanna'


Tisdag - I skolan

Äntligen funkar blogg.se. Dt har ju fan fuckat hela helgen. Men jag skriver mer hemma, för jag har redan 'förberett' ett låååångt inlägg hemma. Sitter just nu vid skolans dator på svenskan. Måste gå, Kebo kommer

RSS 2.0