Fredag - Telfonförsäljare

image465


Duktiga Sussu har vårstädat med sin moder idag. WIHO!
Känner mig duktig nu. Och på detta sätt kanske jag blir skyldig pappa lite mindre pengar, för dt var faktiskt hans kontor som jag plöjde mig igenom och gjorde fint. Haha, måste bara berätta nåt kul. Mitt i städningen ringde telefonen. Mamma kollar på luren där numret visas, får några rynkor i pannan, och svarar:
Mamma: Anu?
Telefon: *telefonförsäljare som frågar efter pappa*
M: Nej du, han är inte hemma.
T: *frågar när han kommer hem*
M: Sent sent, jätte sent. Runt tolv inatt tror jag. (ren lögn, han är hemma vid fyra)
T: *säger någonting, jag hör ju inte*
M: Ja, vilket tufft jobb ni har.
T: *någonting igen*
M (jätte glad): Ja, nej men ni borde nog inte försöka ringa igen. Han kommer bli sur om ni ringer honom när han kommer hem. Min man är en hårt arbetande person.
T: *säger någonting*
M (fortfarande lika glad): Jahaja, nej men nu tror jag att jag lägger på. Ha en jättefin dag! *klick*
OOOH! Min mami äger. Haha! Dt är inte heller direkt första gången hon kaxar med telefonförsäljare. Dom ringer ju stup i kvarten, så dt är klart att man blir lite irriterad. Haha!

Susanna'

Fredag - Godmorgon

image464


Godmorgon!

Kanske lite fel val av hälsning, men jag har ju inte skrivit något idag. Vaknade vid halv tolv, så jag har inte hunnit göra någonting idag. Har inte ens klätt på mig, utan sitter här i min lila morgonrock. Självklart ska jag snart klä på mig, snart måste jag till lillan för att ta ut lite pengar. Lilla jag kommer att vara skyldig min papi trehundra kronor när han kommer hem. ÖVERLYCKLIG! Dt verkar nog himmla konstigt att jag är överlycklig för att vara skyldig någon pengar, men icke i detta fall. Pappa ska köpa en sak åt mig, men jag tänker inte säga vad för nåt. Christa och Sarah fattar nog ialla fall. WIHO!
Nej, nu ska jag ta och klä på mig. Sedan ska jag städa lite granna i mitt rum och sen bär dt av mot lillan. Måste även plugga lite idag. BUHU!

Susanna'

Torsdag - Igen

image463

Aw, kolla Bailey.
Han somnade visst innan mig, den söthögen.
Åh, nu ska jag också sova.
Godnatt, igen.

Susanna'

Torsdag - Godnatt

image462


Vad har ni gjort denna kväll?

Själv satt jag hemma hos Bellan och hade tråkigt. Till och med John sa att jag va mycket tystare än vanligt och han har träffat mig typ 4 gånger kanske? Ja, dom andra hade ju inte tråkigt. Dt var bara jag, för jag var så tyst och tyckte inte om folket som var där. Eller jo, vissa var ju underbara som vanligt, men andra.. Aja, man kan ju inte gilla alla, eller hur? Jag körde hem från Vika på cirka fem minuter. Stolt! Dt låter väldigt snabbt för en moppe som ska gå 45 km/h eller hur? Men nu är dt så att min moppi går 80 km/h UTAN att jag trimmat eller gjort någonting med den. Jag är trolt över att jag har min moppe och inte någon annans. BAHA!
Nej,
nu ska jag gå på toa och sedan ska jag och min Bailey sova lite. Inte så trött, men jag vill inte sitta uppe hela natten. Vi ses imorgon.

Susanna'

Torsdag - Ciao

image461

Yes, sådär ser jag ut just nu.
Tänkte bara slänga upp den bilden och säga att jag sticker till Bellan om tjugo minuter.
Ha en rolig kväll, dt ska ialla fall jag ha!

Susanna'

Torsdag - Metallica

image460


Åh, livet är bra underbart! Sitter här och lyssnar på my favourite, Metallica. Samtidigt har jag doften av pannkakor i näsborrarna och så ska jag få träffa mina underbara vänner idag. Kan dt bli bättre? I och för sig så har jag redan träffat en underbar Sada idag. Vi åkte moppe till Ösmo för att handla glass. Dt har ju varit ett riktigt vår-väder ute idag, så vi passade på. Jag vet egentligen inte vad jag skulle skriva i detta inlägg, kände bara att dt var dags för att blogga lite. Haha! Nej, om man skulle ta och göra annat.

Susanna'

Torsag - Godmorgon

image458


Godmorgon!

Vaknade strax innan elva. Jag måste säga att dt är så himmla skönt att sova ut. Dock hade dt varit mycket skönare om inte solen hade lyst så starkt som den gör. Men dt är ju bara bra att den gör dt, då märker man ju att våren verkligen är på väg.
Idag ska jag ju som sagt åka till Bellan. Filmkväll hos henne är vad som gäller, så jag måste även till affären för att köpa med mig nåt gott som vi kan snaska på där. Ska ta min moppi dit så dt är ju ett stort plus om vädret skulle hålla i sig hela kvällen.

Update om igår:
Vi alla tog bussen klockan 11:20 mot VH.
Mötte Sandra och Sabina vid busshållsplatsen, dom andra satt redan på bussen. Jag var så sjukt trött, så jag var jätte tråkig hela bussresan. But I promise, dt vände när vi kom på tåget i VH som skulle ta oss till stan. Vi alla tog lite Idomin på läpparna för att skoja till dt och jag kan konstatera att jag ALDRIG ska bli fjortis. Dt var så sjukt fult på mig. Haha! När vi anlände till stan så käkade vi först på Gyllene Måsen. Mums säger Sussu som aldrig tackar nej till ett mål av den finaste hamburgaren. Efter Donken tog vi oss till plattan där Sandra, Sabina och Lollo kastade ägg på emos. Jag måste säga att emosarna vart sjukt ägda. BAHA! Efter plattan-besöket stack vi in på Weekday för att fota lite eftersom att dom har så många speglar där. Vi hann ta många bilder innan en subba (ursäkta!) kom och sa åt oss att vi inte fick fota där inne. Varför får man aldrig fota bilder på sig själva inne i affärer? Efter Weekday splittrades vi. Sandra, Sabina och Lollo stack mot Gallerian medans jag, Sada och Bellan gjorde nåt annat. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde, inget minnesvärt ialla fall. När vi sedan sågs igen så stack vi till Haninge. Gled runt lite där innan vi först stack till caféet vid Tacobar. Där skulle jag ha cola, för colan jag fått i Donken i stan var skitäcklig. När jag druckit min cola stack vi till Donken för att äta glass. Mums! Sedan åkte vi till VH. Där såg vi John. Bellan vart överlycklig över att jag såg honom och Sada ropade på honom. Cute dom är! Lollos kompis Robin skulle komma, så honom träffade vi också. Sedan vart dt bussen hem. Jag kan inte säga annat än att vi faktiskt gjorde dt igen. Vi hade ännu en rolig dag, roligare än någon annan kan ha.

Nu ska jag äta frukost tror jag. Min mage tycker ialla fall dt, så dt blir väl att lyda den.

Susanna'

Onsdag - Godnatt

image457

Näe, dagens händelser kommer imorgon istället.
Jag måste sova nu, så jäkla trött!

Susanna'

Onsdag - Inställt

image456


Filmkvällen hos Bellan vart inställd.
Eller inställd och inställd, den kommer äga rum imorgon, så man kan väl säga att den är uppskjuten. Ett inlägg om dagens händelser kommer senare ikväll (eller imorgon). Jag ska duscha nu och sedan se på film. Ska skicka ett sms till Sada sen också med nåt roligt skämt. Stackars hon blev nog lite besviken på att inget skulle hända idag. Hon som va så hyper på dt. Nawi ! Ialla fall, jag måste bara påpeka att jag älskar min hårfärg (dessvärre så hatar jag min lilla dubbelhaka).

Susanna'

Onsdag - Hemma

PUH! Äntligen hemma från staden Stockholm där jag tillbringat en hel dag med gubbarna. Vi har haft jätte kul, äggade emos och shit. BAHA!
Vid halv åtta drar jag hem mot Bellan. Jag skriver ett längre inlägg ikväll när jag kommer hem eller imorgon när jag vaknat. Ska ialla fall äta nu. Ha en trevlig kväll!

Susanna'

PS. Tänkte börja med typ dagens tips/råd/ordspråk. Låter dt som en bra idé? DS.

Onsdag - Godmorgon

image455


Godmorgon!

Vaknade mot min vilja vid nio tiden. Jag orkade verkligen inte kliva upp, men vi ska ju till stan vid halv tolv och vad gör man inte för tjejorna? Baha! Väntar nu på att Sabina eller Sandra ska logga in på msn. Om deras mamma in hämtat ut några pengar, så måste vi ta en senare buss. Men jag hoppas ändå på halv tolv bussen, jag vill ju vara hemma lagom i tid för att kunna se på 2900 Happiness. Så hemfärden för mig blir med kvart i sex bussen från VH, oavsett om vi åker vid halv två eller halv tolv.
Nu ska jag äta pannkakor. En härlig frukost. Dock skippar jag sirapen som verkar så himmla äcklig. Jag kör på gammal, hederlig jordgubbssylt. Mumma!

Susanna'

Tisdag - För sista gången nu

image454

Tisdag - Systrar i jeans

image453


Okej,
jag vet att jag sa godnatt för länge sedan, men jag kan inte sova. GAH ! Slog på teven och såg att filmen 'Systrar i jeans' visades på trean. Hur söt är inte den filmen? Gosh, jag fick tårar. Har aldrig förut sett filmen, så dt första jag tänkte när jag såg alla skådespelerskor var 'skådisträff?'. Jag menar, America Ferrera känd från Ugly Betty, Alexis Bledel känd från Gilmore Girls och Blake Lively känd från Gossip Girl. Alla var där! Starkast intryck på mig, från filmen, var America. Hon är en så bra förebild för, framförallt, unga tjejer. Då tänker jag på hennes kropp. För dt är bra att hon inte bantar ner sig och blir som 'idealet' för tjej-kroppar idag är. Go America Ferrera!
NU ska jag försöka sova.
Eller så gör jag nåt som får mig trött. Har ställt väckarklockan på nio, så jag måste komma i säng någongång ialla fall. Ha dt!

Susanna'

Tisdag - Nivea Young

image452


Måste bara tipsa
om denna underbara hudvårds-serie. Den är super! Nivea Young heter den. Jag har hela serien, andänder produkterna efter beskrivning och har gjort dt i snart ett år. Jag lovar er, den har gjort underverk. Jag vet en massa människor som skulle behöva lite underverk om man kollar på deras ansikten. Baha!
Nu
ska jag se på film. Natti natti!

Susanna'

Tisdag - Natti natti !

image451


Nu har man
sett på favorit-serien Gossip Girl. Wünderful! Imorgon ska jag och flickorna (BAHA) till Heron. Tror inte att vi ska se på bio, allas plånböcker tillåter nog inte dt, men kul ska vi ialla fall ha. Åker vid halv tolv, men jag ska ändå försöka skriva ett inlägg innan jag pallrar mig iväg till bussen.
Nu ska jag tvätta ansiktet. Sedan ska jag försöka överväga om jag ska se filmen 'Råttatouille' eller inte. Pappa köpte den idag och den verkar ju så himmla bra. Aja, få se hur dt blir med den saken. Men nu, badrummet!

Susanna'

Tisdag - Oh, inget pluggande

image450


Haha
, dt vart visst inte så mycket pluggande för min del. Sitter nu istället här och kollar på 'Americas Next Top Model'. Jag älskar den serien! Dock orkar jag inte se på de nya avsnitten varje vecka, utan ser på repriserna som kan ses på trean mellan klockan fyra och fem.
Nej, nu ropar mamma där nere. Ska nog gå ner nu. Adiôs!

Susanna'

Tisdag - Crazy Sussu

image446


Ja, jag skulle ju plugga idag.
Jag ska plugga idag, dt har bara inte blivit av ännu. Har istället gått lite crazy och posat framför min lilla kamera. Sen har jag photoshopat lite, så nu har jag en massa crazy foton på min data. Tänkte jag skulle bjuda på en, och dt är den ni ser över i inlägget. BAHA!
Nej, ska duscha nu. Har en massa foundation på mig och jag vill ha BORT dt. Usch, jag hatar foundation (men dt gör underverk när man är trött och vill se pigg ut).

Susanna'

Tisdag - Godmorgon!

image445


Godmorgon!

Usch, jag ville verkligen inte kliva upp nyss. Men när jag såg att klockan snart var tio kände jag att dt ändå inte var någon idé att ligga kvar i sängen. Varför sova bort hela lovet?
Idag tror jag att jag ska plugga lite. Har praktiskt taget tömt hela mitt skåp för att jag ligger efter i så mycket. Usch usch! Jag tror att dt är franskan som lockar mest nu faktiskt. Vi har prov den 7:e Mars, och jag vill få bätte betyg än godkänt. Så alla glosor SKA pluggas in i hjärnan och dom SKA sitta där som berget.
Nej, nu ska jag ta och se lite på teve för att vakna. Jag skriver igen senare. Ha en bra dag!

Susanna'

Måndag - Anorexia

image443


Okej, jag har bestämt mig nu.
Jag ska aldrig gå ner för mycket i vikt. Jag tycker jag är fin som jag är. Min kropp funkar för mig och den som inte tycker om den, den kan köra upp nåt i arslet. Kolla bara denna människa. VAD TÄNKER HAN/HON MED ?! Ska man se ut sådär? Usch, jag blev fan illamående! Nu ska jag äta godis för att försäkra mig om att ALDRIG bli som denna person. Usch!

Denna person skriver jag om:
http://www.youtube.com/watch?v=lU2xwB8zkfk&feature=related

Med detta säger jag godnatt. Usch, för allt smalt som finns. Visst, smala och hälsosamma människor i all ära, men såhär smal..? Usch!

Susanna'

Måndag - Tvtittande

image442


Har nyss sett klart på Simon & Thomas.
Ett kul design-team dt där. Planerar att spela lite nu, har inte gjort dt på evigheter. Jag ska bara ner och tvätta ansiktet och ta ur min linser. Är irriterad på hönan Mikkis också för att hon aldrig skickar bilderna från i Lördags. SKICKA ! (a)
Jag skriver nog senare.
Men då kanske ni ligger och sover? Anyway, later!

Susanna'

Måndag - Hemma

image441


Kom precis hem.

Jag och Sada har varit i Haninge. Skulle ätit på Vega Bar, men vi hittade inte dit. Så ett tag åkte vi fram och tillbaka mellan Haninge Centrum och OKQ8, men sedan bestämde vi oss för att äta lite på Donken. Jag tackar aldrig nej till Gyllene Måsen. Haha!
Nu är jag jätte trött.
Ska försöka dricka lite, känner att jag behöver vätska i mig (misstolka inte dt där). Om cirkus en halv timme kommer underbara 2900 Happines. Dt måste ses, jag älskar serien.

Susanna'

Måndag - Färdigstädat

image439


PUH! Färdigstädat. Luften är som ny i mitt rum, härligt! Jag flyttade min säng lite granna också. Tänkte att jag skulle vara smart och gömma undan tvättkorgen. Vet inte om dt vart så lyckat, men nu får dt ialla fall vara så. Jag orkar inte börja hålla på igen.
Min lilla vän Sada har vaknat nu. Hon och jag kom överrens om att ta en moppetur någonstans långt för att köpa glass. Låter dt onödigt? Maybe, men ack så härligt. Jag har inte ätit glass på evigheter och vädret där ute är ju så himmla fint. Och min moppe funkar ju igen. WIHO!
Nej, om jag skulle ta och sminka mig och byta lite kläder.
Sada ringer nog mig snart. Får hoppas dt ialla fall. Hon skulle bara duscha och kolla oljan i sin moppi, sedan skulle hon komma hit. Dt är alltid härligt att spendera en skön vårdag med sina bästa vän.

Vad gör ni en dag som denna? :)

Susanna'

PS.
Bilden är från Teneriffa där vädret är något härligare än här, men ändå. Mihih! DS.

Måndag - Ögonsten

image438

Måndag - Städdags

image437


Dags för mig att städa tror jag.
Jag tror inte Sada har vaknat ännu, så jag tänker inte ringa henne. Hon får ringa mig när hon vaknat. Vågar inte väcka henne, hon kanske blir sur. BAHA!
Dt ska ialla fall dammas, dammsugas, tvättas och värdas. Sängen ska få nya färger också. Dt kommer bli härligt att krypa ner ikväll.

Susanna'

PS.
Härliga Justin Timberlake ska få sjunga åt mig medans jag städar. Wiho! DS.

Måndag - Godmorgon

image436


Vaknade runt nio och var jätte pigg.

Trodde klockan var runt tolv så jag klev upp, gick på toa och borstade håret. När jag sedan såg på klockan var den bara runt nio. Suck! Aja, jag kan ju ialla fall inte sova längre.
Sada sa att hon gärna vill hitta på nåt idag, så får se om dt blir så. Annars funderar jag på en moppe-tur. Pappa lagade min moppe igår. Ja, runt sex på kvällen så.. Måste ialla fall spara mina pengar, dt är inte bra att slösa så mycket. Pappa kommer bli arg. Fy fy!
Nej,
om jag skulle ta och röra mig mot duschen. Ha en bra dag!

Susanna'

Söndag - Godnatt

Okej, nu har jag och Anton konstaterat att Chippen är dum i huvudet. Stor, främmande nyhet va? Aja, tänkte ialla fall sova nu. Eller, dt blir väl till att läsa 'Hänt Bild' och dricka lite läskeblask. Detta blir ialla fall dt sista inlägget.

Susanna'

image435

Söndag - Blä

Suck ! Jag hatar denna Söndag. Inte nog med att jag kände mig så jävla ofräsch när jag vaknade hemma hos Mikkis,  jag är så jävla uttråkad. Vad ska man göra liksom? Sure, dt är 'dagen efter', men jag är ändå inte så himmla bakis. Jag är bara trött och svettas som fasiken. Dt är ju så himmla varmt här inne på rummet. Trots att jag har fläkten på, GAH!

Sitter och kollar på Singing Bee. Dt programmet suger. Dt var inte alls lika roligt jag trodde dt skulle vara när reklamen om programmet började visas. Dom bara sjunger och när dom sjunger fel är dt inte ens nåt roligt dom säger. Nej. blä för dt programet.

Funderar på att rensa datan eller nåt. Kanske spela lite, se på nån film. Jag vet inte, allting känns så tråkigt. Men en bra sak är att jag ialla fall har kall läsk på rummet. Dt är ett måste för mig efter att jag druckit alkohol. Juste, för att folk som läser inte ska bli 'oroliga' (du vet vem jag menar): Jag drack inte mycket igår. Vart sådär lagom salongs-berusad. Härligt, härligt tycker Sussu! Jag öppnade inte ens min Koskenkorva, jag sålde den till Erik när jag kom hem. 120:- för en Koskenkorva och 6 stycken cigg. Ska inte röka mer, bara på fester. Man luktar ju bara äckligt och får en snuskig smak i munnen.  Ialla fall, jag och Erik har en annan deal också. Han är sammanlagt skyldig mig 320:-. Haha, undra hur man lyckas ?!

Nej, nu ska jag fortsätta ruttna på datan, fast på annat håll. Kanske ska skriva engelska-uppgiften? Världens sjukaste uppgift, men jag antar att den måste göras. Suck.. Aja, jag skriver innan jag somnar. Fast då har väl säkert ni redan somnat. BAHA!

Susanna'

image433

Söndag - Update från igår

Yoho!

Kom hem från Mikkis runt halv elva. Tommy var snäll och sjussade hem Bobby till VH för att sedan åka till Sada och sedan hem till mig. Sedan vet jag inte vart han och Mikkis tog vägen. Anyway, tack till Tommy som pallade sjussa så mycket som han gjorde.

Vi hade ialla fall ganska roligt igår. Alla drack (för en gångs skull). Jag fick smaka på Irländsk öl och FYFAN vad dt va gott. Jag tycker egentligen inte om öl, men dt där va fan gott. Batteriet på min kamera dog tyvärr, så just nu har jag inga bilder därifrån. Men Tommy och Mikkis fotade mycket, jag ska få dom bilderna sen. Då kommer ni se mig i Tommys heta fjortis-keps. BAHA! Vi shaka asmycket rumpa (så jävla länge sen), och så spelade vi 'sprit-spelet'. I know, dt heter ju egentligen öl-spelet, men vi hade sprit. Mumma!

Christa ringde och frågade om jag skulle med på en moppe-tur. Hade varit både kul och härligt, men min moppi funkar inte. Så sorry Christa, en annan gång. :)

Jag ska strax sova. Jag pallar verkligen inte vara vaken. Har sovit så himmla dåligt inatt, Bobby låg och snarkade hela tiden. Irriterande! Sen glömde jag även mina lins-grejer hemma (för ögonen you know), så dom är irriterade dom också. Men men, nu känner jag mig ialla fall fräsch (men trött). Anyway, jag slänger upp ett inlägg senare. Adiôs!

Susanna'

image432

Lördag - Feeestis

Sådärja! Nu har jag sminkat mig och bytt om. Nu är jag redo för fest. Är riktigt nöjd med min sminkning också. Svart med lite lila som en liten färgklick. Ska ha mina lila drink-örhängen och mitt lila 'bite me'-halsband. Kläderna går i svart och silver, så färgklicken vart lila. Haha, jag vet inte hur dt kommer att se ut när man läser detta inlägg, jag kan liksom inte skriva så bra just nu. Är så jävla taggad för ikväll. Baha!

Snart ska dt ätas, sedan vid halv åtta kommer Bellan, Sada och Bobby hit och så åker vi till Mikkis allesammans. Dt ska bli roligt!

Imorgon skriver jag igen. Ha världens roligaste Lördag. Jag vet att dt för många är en bakis-lördag idag, men försök ha kul ändå. Mihih!

Susanna'

image431
Syns dt att jag varit utomlands? (a)

Lördag - Yes box !

A taste of life as it should be !

image430

Fredag - Älskade fredag

Yoho!

Kom typ nyss hem från Bellan. FYFAN VAD VI HAR HAFT ROLIGT! Dagen började med att jag, Lollo, Sada, Sandra, Bellan och Sabina stack till Haninge och chillade lite. Åt på Mc Donalds där en turk började bråka med Lollo. Helt wierd snubbe! Efter Haninge stack vi till Nynäs för att kirra biffen (igen). Därifrån rörde vi oss mot Bellan och där har vi verkligen haft roligt måste jag säga. Lite synd att Sandra och Sabina stack så tidigt, men dom skulle till Heron så jag förstår dom. Mahah! Vi vart lite fler och andra personer när vi var hos Bellan. Jag, Sada, Bellan, Lollo, Robin, Fagerlund, Skalman, John (Sandra+Sabina, men dom åkte hem efter knappt en timma). Vi hade skitkul, längtar redans tills nästa chill-kväll.

Läste i en tjejs blogg om hur hon hade skrivit steg för steg hur hon hade sminkat sig, tänkte jag att jag kunde skriva dt jag med. Jag har sminkat mig själv, Sada och Fagerlund idag. Sure, Fagerlund vart mindre lyckad men fan.. Hon har ögon jag inte är van vid att sminka. Men ialla fall, nu ska ni få veta hur jag sminkar mig. Ready?

1. Jag börjar med täckstift. Låter dt konstigt? Whatever, den tar jag på allt jag känner behöver täckas.
2. Max Factors puder (den blåa, runda puder-dosan) använder jag över hela fejjan. Dt verkar vara en kombination mellan puder och foundation, vilket i sånta fall är asbra. Jag lovar, 95:- för den där är ingenting.
3. Jag använder jämt mascara innan ögonskugga. Men dt är för att dt kommer så himmla mycket utanför. Såklart beror dt på hur mycket man tar och hur duktig man är. Jag tar ganska mycket (icke fjortis) och är väl inte så duktig. Whatever! Jag använder ialla fall 5 stycken olika mascaror. Dt finns ingen speciell ordning, men 5 stycken är dt ialla fall. Lumene (guldiga), Maybelline NY Define-a-lash, Max Factor Masterpiece Max, Dermosil och Nivea Beauté Double Black. Alla dom fem blir faktiskt en utmärkt kompination. Jag använder mycket mascara både på övre och undre fransarna.
4. Nu kommer ögonskuggan. Tänkte berätta om min sotiga sminkning. Jag börjar med en ljust grå ögonskugga. Över hela ögonlocket och ända upp till ögonbrynet (ja, även vid ögonvrån. Dt gör att man ser piggare ut). Sedan tar jag min svarta ögonskugga (med guld-shimmer i) och tar tunna, tunna lager utav den, men endast på ögonlocken. Jag suddar kanterna uppåt mot ögonbrynet. Många tunna lager ger ett bättre resultat och minskar 'smulningen' utav ögonskuggan. Alltså blir man inte lika svart på kinderna. Jag tar även min svarta ögonskugga nedanför den nedre fransraden. Den fungerar då som en kajal, men är lättare att sudda kanterna på. Jag använder en pensel, tycker dt är lättare.
5. Mascara igen. Denna gång för att få bort ögonskuggan som kan ha kommit på ögonfransarna.
6. Rouge. Antingen tar jag brun eller röd. Tycker mer om den bruna. Men vänta.. Då kanske dt inte kallas rouge? Whatever, same shit! Kinderna kommer dt på ialla fall.
7. Använder borwnser (stavning?) på panna, näsa och haka. Inte mycket så att jag liknar en neger, utan lite lite för att ge färg you know.
8. Thats it! Tar en sista finputs på allt. Kontrollerar ögonskuggan, bättrar på fransarna, putsar bort lite rouge.

Dt är min vanliga sminkning. Inte så svårt huh? Personligen så älskar jag sotiga ögon och tycker dt ser grymt ut, men alla har ju en egen åsikt.

Vad tycker du om min sminkning? (sorry, no picture. Men ni som sett mig vet, ge mig din åsikt!)

Nej, nu ska jag tvätta ansiktet, sedan ska jag slagga. Är så jävla trött (och hungrig !!!!)

Susanna'

Torsdag - Like you care ?

Yoho!

Magen är full av kött och potatis nu. PUH, säger jag bara.

Pga dt låga batteriet på mitt kära tangentbord, sitter jag nu här nere vid papis laptop. Great! Jag älskar laptops, men jag är så jäkla ovan med dessa små och ihoptryckta tangenterna. Trycker jämt fel. GAH!

Tänkte köra lite schema nu. Håll i er!

Bild: Första lektionen. Älsklings lektionen. Jag älskar bild, överraskad? Möhöh, trodde inte dt heller. Men idag var dt segt. Fasse snackade typ 3 år och så hade vi någon minut på oss att jobba. Fnuttigt!

Matte: Idag började vi ett nytt kaptiell, funktioner och algebra. Shises, dt är svårt!
image429
Språk:
Francais! Vi ska börja med ett nytt tempus(?). Dåtid ialla fall. Dt är ju såklart krångligt i början, men jag tycker dt är lättare än alla er-verb och sånt shit. Mahah!

Lunch: Skitgott! Haha, är jag helt wierd som oftast tycker om skolans mat? Men hey, folk är ju så himmla otacksamma. Våra föräldrar betalar skatt som går till våran skolmat och vi klagar för att den är äcklig? Shises, vi behöver ju inte betala ett öre för krubbet. I med dt bara, tänkt på barnen i Afrika. Hah!

HKK: Prov! Lite sådär. Alltså, jag hade ju koll på de flesta frågor, men några var ju smörja. Haha, jag nöjer mig faktiskt med ett G nu. Efter provet var dt time för våra lägenheter. Jag älskar att fuffla med lägenheten. Ska fan ta hem dt över lovet. Pluggis-Sussu?

Block: BIIIIILD !!!!! Och äntligen var dt ju nåt roligt också. Vi slapp sitta och lyssna på när Fasse gaggade om Vincent och Bert och Albert och Fredrik och jag vet inte vilka. Vi fick sitta där och rita. Dt är väl ändå vad bilden går ut på? Jag fixade min mapp, den vart skitfin. Kanske ska ta kort och slänga upp här? Dt blir isånta fall inte förrens om två veckor.

Och dt var den skoldagen. Nu är klockan precis lagom tills 2900 Happiness. Ska bara hinna tvätta bort mitt smink och så. But that's it for me. Skriver nog inte förrens imorgon, då ganska sent. Ska ju till staden Stockholm imorgon. Efter dt ska jag hem till Pullsipull. WIHO, längtar! Ska även ha en annan 'stil' imorgon. Converse, Pimp My Soul, tajta jeans, yeah you get it! Sotigt runt ögonen till 100, I promise! GAH, jag blandar för mycket engelska med svenska. Like you care? Där kom dt igen. BAHA!

Susanna'

Onsdag - Natti natti

GOSH, I'm so going to bed now!

Susanna'

image428
old times :))

Onsdag - The day!

PUH! Kom nyss in från promenixen med mami och varmkorvarna. Jag fryser kinderna av mig, uhu! Måste verkligen börja smörja in dom bättre alltså. Mitt batteri kommer dö när som (på tangentbordet alltså). Synd, för jag är verkligen på blogghumör just nu. Men men, jag kan icke göra någonting åt dt. Jag har inga AAA-batterier hemma, men ska se till att inskaffa mig dt imorgon. Men nu ska jag ändå försöka formulera mig till en sammanfattning om dagen.image427

Engelska: The first lession! Usch. jag tycker inte om Engelska. Till råga på allt fick jag veta att Kebo slarvat bort mitt prov, men ingen annans. Wtf ?! Hon hade inte ens rättat dt. Och ursäkta mina val av ord nu, men jag tänker fan inte göra om provet för att kärringen slarvar bort dt. Aldrig!

Gympa: Var taggad på att leka utomhus och hade med mig värsta tjockiskläderna. Och klackskor ? OMG! Vad tänker Sussu med? Tina (idrottslärare) sa att jag kunde använda gympadojjor som var kvarglömt. Never, dt fick bli passiv istället.

Lunch: Jag älskar fiskpanetter!

SO: Vi fick kolla vart alla våra kläder kom ifrån. Men dt visste man ju redan. Made in China var ju typ den första meningen jag kunde säga på engelska. Haha!

Mentor: Yes, våra klasströjor är på G. Annars körde vi 3hörnsövning.

NO: Trååååååkigt! Var tvungen att stanna kvar längre pga att Björn skulle berätta att jag inte klarade ett prov vi gjorde innan jul. GAH, dt var ju innan jul. INNAN JUL! Hur sjutton ska jag komma ihåg någonting utav dt provet? Jag kommer ju knappt ihåg provet vi hade för en vecka sen. Fick även reda på att jag fick 16½ på MA-provet. VA ?! Hur kan jag få så dåligt? Vad har hänt med mig? Jag blir så himmla besviken på mig själv. 16½ / 40. 17 var G. Tänk, jag fick inte ens dt. Efter att jag hört mitt USLA resultat bestämde jag mig för att verkligen börja kämpa nu. Nian, dt är liksom now or never.

Sedan slutade vi. Hade finska idag och fick ännu mer läsa av tanten. GAH! Jag och Christa satt och läste ur en bok. Yeah, I know men dt var roligare än dt låter.

Nu ska jag sluta. Är rädd för att knappt kunna skriva någon rubrik pga tangentbordets låga batteri. Maha!

Susanna'

Onsdag - Biffen är kirrad

Yoho!

Nu är dt så att biffen är kirrad inför helgen då dt ska festas. Jag har inte heller några skulder (undantag Sada), utan tvärtom. Idag ska nämnligen Christa och hennes lillasyster Henni köpa en grej av mig. Tror jag ?! Anyway, inkomster är ju alltid härligt.

Fick veta idag att våran klasströja är en svart munktröja med silvrigt tryck. Vadå, kommer trycket glittra? Eller menar dom bara grå men snackar Sorundska och säger silvrigt? Anyway, dt ska väl bli härligt att få en klasströja att värma sig med. Dock kommer den inte förrens efter sportlovet, men jag ska betala för den redan på Fredag. Ja, vi kom överrens i klassen om att Kebo tar pengar från klasskassan så länge. Tröjorna ska ju betalas när man hämtar dom, dah!

Nej, nu måste jag rusa. Ska vara på finskan om några minuter. Skriver senare, då i schema-form.

Susanna'

Tisdag - Ciao bitches!

PUH, dt är så jäkla mycket på gång nu. Den enda stund man kan pusta ut är när man sover, haha! Och dt är ju precis vad jag ska göra nu. Dt ska bli sååå härligt med en lång och härlig skönhetssömn. Yeah right!

Jag skriver nog imorgon. I think Christa ska köpa en grej av mig då också, men jag är inte säker. Hoppas, jag är i behov av pengar. I know, jag fick mina ikväll och NEJ dom är inte redan borta, men dom bara går åt och går åt. Nu ska man palla ända fram till påsklovet? Haha, yesbox hurru.

Måste sluta, mitt tangentbord blinkar rött. Trådlöst you know, helt wierd!

Susanna'

Tisdag - Sorry guys

Tjuhu!

Sorry för no up-dates. Men dagen har varit helt on regular bases you know, så dt finns inget intressant att berätta. Men Sandra och Sabina är helt störtsköna, I promise you.

Sitter just nu och kollar på 2900 Happiness. Älskar serien, men jag tycker den har gått in i en alldeles för 'sexig' fas. Men men, I love it for what it is. Wiho, misstolka mig inte. Jag älskar inte att sitta och kolla på när dom stönar och har sex, jag älskar serien.

Imorgon har jag ju som sagt finska, har inte gjort några finskauppgifter alls. Tragiskt, jag sa ju till Sada att jag skulle stanna hemma för att plugga. Nåja, jag har ialla fall gjort annat vettigt så jag ska väl inte misströsta.

Näe, om jag skulle ta och röra mig mot sängen igen. Måste bara hämta lite vatten först, är himmla törstig och vatten är ju skitbra att dricka mycket utav.

Skriver nog lite senare. Tills dess; Take care! Shit, jag snackar ju engelska hela tiden. Wtf är dt med Sussu? :O

Susanna'

Onsdag - Massa Sussu

Sitter här och kollar igenom alla mina foton jag har lagrade på min kära dator. Dt finns så sjukt många fula bilder på mig. Maha! Men ack så söt jag faktiskt är. Vill ni se några? Yeah, trodde väl dt. Varsågod:


    

Natti natti !

Susanna'

Måndag - Graviditet

I'm back, bitches!

Helgen har varit jätte rolig. Träffade alla bajskorvar jag saknat så otroligt mycket. Träffade även lite annat folk vilket också var trevligt. Tänkte inte berätta så mycket om helgen, den var som den alltid varit uppe i Avesta.
image420
Läste en blogg nyss där en tjej skrivit om graviditet. Jag delar hennes åsikt helt och hållet. Blir man med barn, oplanerat, är dt ens egna beslut om man ska behålla dt eller inte. Är dt ens pojkvän man blivit gravid med, har ju han såklart mycket att säga till om, han ska ju vara delaktig. Men i slutändan är dt nog ändå tjejens beslut om man ska behålla barnet eller inte. Hon kan ju alltid säga till killen att han själv får bestämma om han ska vara delaktig i barnets uppväxt eller inte. Vill killen vara med, då ska han få dt. Vill han inte vara med (när han ställts inför en sådan fråga), då behöver han inte dt. Och dt ska tjejen respektera. Jag kan säga att jag varit med om en grej angående graviditet (LÄS NOGA! Påstod aldrig att jag varit med barn, men påstår heller inte att jag inte varit dt), så jag har en väldigt klar åsikt om dt. Sen tycker jag inte heller att abort är fel. Verkligen inte! Om man inte vill eller är redo att ha barn, då tar man bort dt. Dt är ett outvecklat liv, som självklart värderas, som är tillåtet att låta dt vara outvecklat. Man skickar ju bara iväg livet typ upp till himmelen. Fattar ni vad jag menar? Så, jag tycker inte abort är fel och dt är tjejens egna val om hon vill behålla bebisen eller inte.

Vad tycker ni om graviditet och abort?

För att komma på ett annat samtalsämne så kan jag väl säga att ingenting speciellt har hänt i skolan idag. MA-prov som gick ganska bra. Dt var kanske två stycken frågor som jag chansade på, så jag borde få minst 15 poäng. Jag vill kunna behålla mitt VG i matte, ett G funkar inte för mig!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sjunga lite. Är på ett himmla sjunghumör. Låten är självfallet min wünderbara pea-låt. Mihihi!

Susanna'

Fredag - Sista inlägget

Gomorron!

Lite ovanligt kanske att jag skriver så här tidigt, men jag kommer inte hinna skriva nåt mer under dagen. Åker ju som sagt vid halv tre och jag har inte packat. Med andra ord kommer dt vara rätt så stressigt när jag kommer hem vid kvart i två ungefär.

Idag har vi SO-prov och dt verkar väldigt lätt. Jag tror inte jag kommer ha några svårigheter alls med att få ett litet VG, men vad vet jag?

Nej, nu ska jag snart börja sminka mig. Ska bara springa ner till mamma och pappa för att säga hejdå. Jag kommer ju inte hinna se dom innan jag åker. Ialla fall, jag ska försöka få tag på en dator där uppe i Avesta. Simma lugnt och få inga hål i tänderna!

Susanna'

image419

Torsdag - Godnatt

find me here
and speak to me
I want to feel you
I need to hear you
you are the light
that's leading me
to the place
where I find peace again

you are the strength
that keeps me walking
you are the hope
that keeps me trusting
you are the life
to my soul
you are my purpose
you're everything

and how can I
stand here with you
and not be moved by you
would you tell me
how could it be
any better than this yeah

you calm the storms
and you give me rest
you hold me in your hands
you won't let me fall
you still my heart
and you take my breath away
would you take me in
take me deeper now

and how can I
stand here with you
and not be moved by you
would you tell me
how could it be
any better than this

cause you're all I want
you're all I need
you're everything
everything

you're all I want
you're all I need
you're everything
everything

and how can I
stand here with you
and not be moved by you
would you tell me
how could it be
any better than this

and how can I
stand here with you
and not be moved by you
would you tell me
how could it be
any better than this
would you tell me
how could it be
any better than this

image418

Torsdag - Skoldagen!

Vi kör med schema-thingen igen. Funkar ju riktigt bra I think!

Bild: Första lektionen hade vi bild som jag bara ÄLSKAR! Vi håller ju på med en uppgift där man är två eller tre som delar upp en bild i två eller tre olika delar. Jag, Sada och Bellan håller på med en bild och.. Höhö, den är porrig. Haha, gammeldagsporr ialla fall. Men jag fick ialla fall rita Sadas del för att hon anser att hon inte kan rita sin bild så bra som jag. Suck, när ska hon få in lite hjärnceller i hjärnan?

AMG: Efter bilden skulle vi egentligen ha matte men dt var ett AMG-möte istället. Dt som sades där är hemligt, mahah!

Rast: Ja, vi har ju rast mellan alla lektioner men denna break vart lite utöver dt vanliga. Jag, Fagerlund, Sandra och Sabina pratade med Eva om Alexandra. Eva säger att hon skiter fullständigt i vad vi gör på fritiden, dt stannar där. Har dt sen efterverkningar som syns i skolan, då är dt något som ska tas upp med AMG. Sedan kom Cia och Alexandra och Eva var tvungen att gå. Vi försökte få Alexandra till en diskution, men hon vägrade. Fagerlund vart arg och sprang iväg med Sandra och Sabina. Kvar stod jag och skulle fan inte ge upp: hon ska prata ut! Kebo kom också och jag vet inte ritkigt vad som hände, men jag tror att vi bestämde att dt kanske blir ett möte. Ska till lärarrummet cirkus 09:15 och söka upp Cia. Kommer inte Alexandra så är dt bara jag och Cia som får snacka. Men men, bättre än inget.

Språk: Lektionen pratades bort, som Micheline sa. Frankrike-beöket hit och Frankrike-besöket dit.

Lunch: Inte så märkvärdigt. Köttbullar och potatismos. Same shit, different taste.

Hemskunskap: Vi började med lägenheterna idag. Wiho! Dt verkar jätte roligt. Men jag fattar fortfarande inte hur jag ska få min budget att gå ihop. 2500:- är inte så mycket om man tänker på att den ska gå åt till en hel lägenhet. Tur att man redan har en massa bokhyllor, en stor dubbelsäng och en relativt stor tv på rummet som man får ta med. Ja, + en dator. Dt sänker ju kostnaderna lite granna.

Block: Gissa vad jag har? Yes! BILD BILD BILD!!!! Jag älskar bild, mahahah! Dt var ialla fall helt okej. Jag, Pullan och Sada var som vi brukar vara. Vi bara är oss själva liksom. Mahah!

Körde med sotiga ögon idag. Jag älskar att ha sotiga ögon, jag orkar bara inte tväta bort dt. Men missförstå mig inte nu, jag tvättar mig i fejjan varje dag jätte noga. Men dt blir lite extra jobb när man har mer smink you know.

Vi fick veta våra nationella prov idag också. Resultaten var inte så bra jag trodde dom skulle vara. På läsförståelsen fick jag VG och på uppsatsen fick jag G. Kebo tycker inte att jag är mogen nog att berätta för världen om vad som egentligen hände den 21 November 2006. Varför jag gjorde som jag gjorde och vilka konsekvenser som följde. Men mitt språk och mina meningar lyfte upp dt hela. Jaja, skitsamma. Jag kommer inte gå ut med G i svenska ialla fall, dt kan jag lova er.

Nu ska jag vänta på att maten blir klar. Tror dt blir fiskpinnar, mumma! Dt var jätte länge sen man fick dt. Skolan har ju bara korv nuförtiden. Usch! Jag skriver igen senare ialla fall.

Susanna'

image417

Onsdag - Godnatt!

Nu är dt dags för Sussu att sussa lite. Är väldigt trött fast att jag vaknade vid åtta snåret. Biljetterna är ialla fall beställda, jag tror att jag nämnde dt i ett av ina tidigare inlägg..? Ialla fall, dt ska bli jätte skoj att åka upp dit. Längtar som en jude!

Susanna'

image416
Här är min Emil.
I love him!
Mihihih *busig*

Onsdag - Reklam suger

GOSH, vad jag hatar när dom visar 5 minuter av ett program och sedan har dom reklam. Är tandbortsförsäljarna och Kalles Kaviar så jävla desperata att dom måste synas i rutan hela tiden? Nej, usch! Jag är ialla fall trött på all reklam. Jag tycker teven är mycket bättre i Finland. Deras reklamer är typ 15 sekunder långa. Här i Sveadala är dom ju 5 minuter. GAH! *arg*

Susanna'

image415

Onsdag - 2900 Happiness

Wiho, dags för 2900 Happiness!
ÄLSKA!
image414


Onsdag - Skoldagen

Tjoho!

Schema-form again;

Gympa: Ja, vi hade gympa som första lektion idag eftersom att vi hade sovmorgon (inställd engelska you know). Satt och kollade på, orkar inte släpa på gympakläder.

Lunch: Potatisbullar. Åh, jag älskar skolans potatisbullar. Jag har aldrig ätit dt någon annanstans än i skolan, så jag vet inte om dt finns några godare eller inte. Mahaha! Hade även rast från 10:10 till 12:20 för att jag, Fia och Sada icke följde med till Nynäs. Pluggisar ?

So, Engelska, Matte: Ja, alla dom ämnena sitter fast och ihop. Eller satt fast och ihop under idag ialla fall. Vi hade Björnen och satt i lilla datasalen och pluggade. So-provet på Fredag komme nog att gå ganska bra, har hunnit öva lite och så. Dock är dt värre med matten och Engelskan. Har inte skrivit mycket engelska och har icke övat så mycket matte. Vi har ju inlämningsuppgift och prov. Gosh..

Finska: Japp, jag går ju på finska. Har finska som modersmål och har därför en lektion i vekcan för att lära mig att skriva och läsa bättre. Idag var dt inte så roligt för tanten gav mig typ 10 häften med uppgifter och texter att läsa igenom tills nästa vecka. Suck! Sen så fort jag och Christa börjar prata om våra gymnasieval säger hon till mig. Mig, mig mig! Alltid mig, aldrig Christa. Undra varför?

Och dt var min skoldag. Med andra ord, inte så intressant alls.

Pappa håller på att beställa tågbiljetter nu. Vi åker från Sunnerby klockan 15:50 och är framme vid Avesta cirkus 19:20. Jobbig resa, men jag lovar att dt kommer vara värt dt. Tåget hem går klockan 17:19 och jag och Erik är framme vid Sunnerby cirkus 19:55. Jag längtar tills Fredag, kommer bli så skoj att få träffa alla. Wiho!

Nej, nu är jag hungrig och vill ha mat. Spagetti och köttfärssås får dt bli. Mamma är inte hemma (jobbar kväll), så dt blir väl antingen den maten eller typ mackor utan smör. Ja, utan smör för vi har inget hemma. xD

Jag skriver igen lite senare. I promise!

Susanna'

image413

Onsdag

Jag älskar denna bild på Micha, så otroligt vacker!
image412

Onsdag - Godmorgon!

Godmorgon!

Vart lite ändringar i min morgon. Jag kunde inte sova längre än till åtta, så då klev jag upp och gick ner för att duscha och basta. Efteråt funderade jag över dagens klädsel och dt fick bli mina svarta favvo-strumpbyxor och min gråa klänning. Den svarta koftan ska på också. Dt skulle passat så himlans bra med sotiga ögon, men jag orkar inte fixa dt just nu. Ska ju ändå bara sitta själv i skolan. Haha! Håret sitter fint i toffsen som hänger på min vänstra sida. Har även fyllt i mina ögonbryn med en ögonbrynspenna (älska), men jag måste torka bort lite. Jag ser ut som en turk. Haha!

Nej, nu ska jag sjunga lite, sen ska jag bestämma dagens smycken och sedan är dt bara att vandra mot gympahallen. Slipper ju äta frukost idag för att vi bara har gympa och sedan lunch. Sen börjar arbetet på riktigt alltså. Haha! Idag ska även Avesta-biljetterna beställas. Åh, jag längtar!

Ha en bra dag!

Susanna'

image411
Tog en bild med min usla cam också, wiho!

Tisdag - Godnatt

Tjoho !
image410
Nyss sett på den fantastiska serien Gossip Girl. Hur kan man inte älska den liksom?

Wanna know something? Jag har inte varit ute ur mitt rum sedan klockan tre idag. Man kan ju undra hur jag stått ut, eller fortfarande står ut, men jag pallar inte med resten av familjen. Just nu, när allting annat är bajs, så är dom ännu mera bajs. Fattar ni vad jag menar? Ialla fall, dt är så dt ligger till.

Imorgon behöver jag egentligen inte vakna förens vid klockan åtta, men jag ska ändå vakna vid halv sju. Jag ska passa på att ta en lång, härlig dusch och basta lite granna. Man måste ju garanterat vakna på dt. En nackdel dock, vi har gympa klockan kvart över nio. Men jag funderar seriös på att inte vara med på den, överraskad?

Nej. nu ska jag släcka alla ljusen. Värmepumpen och elementen i huset har gått sönder, så värmeljus is the shit right now! Sov så gott alla läsare.

Susanna'

Tisdag - Gossip Girl

Wiho, dags för Gossip Girl!

image409

Tisdag - Nya läsare

Hellu igen!

Vart inget sovande för min del, men dt var inte vad jag skulle skriva. Nu till saken; Jag har märkt att jag fått några nya läsare (eller så har dom läst ett tag men att jag inte vetat dt). Jag tycker dt är jätte roligt med fler läsare och blir glad för kommentarer. Keep going, readers! Mahah! =D

That's it for me now, ska läsa lite andra bloggar :)

Susanna'

image408

Tisdag - Skoldagen

Kör dagen i schema-form idag;

Matte: Dagens första lektion. Extremt segt och Sada satt och reta mig hela tiden. Den bajskorven (söthögen).

NO: Fortsatte med ett NO-prov. SKIT! Jag satt där i max fem minuter och sen sa jag till Björnen att jag va klar och så sa Sada "Alla kollar på dig". Wiho wiho! Väntade utanför klassrummet i en minut innan Bellan och Sada kom and gusee what? Våra kära no-lifers i klassen hade kommenterar oss tre IGEN! Gosh vad jag inte gillar dom!

Svenska: Hade svenska efter NO:n och jag har nu bestämt mig för att jag ska stanna kvar i plugget imorgon. There is no way that I'm gonna make it if I don't stay! Engelska-uppgiften ska vara klar på Fredag (har knappt börjat), vi har SO-prov på Fredag (plugga plugga), jag ligger efter i matte och vi har prov nästa vecka + att vi har franska-förhör på Fredag. GAAH !! Så imorgon när folket åker till Nynäs för att se på en dans, så stannar pluggis-Sussu i skolan för att jobba. Annars så funkade svenskan bra idag.

Lunch: Jodå, helt okej. Cia sa att hon ska söka upp mig senare, förmodlingen imorgon.

Slöjd: Galet najs, hade ju bara locket på min 'trälåda' kvar. Ska ta hem den någon dag i veckan och fota den, så får ni se vad jag snackar om.

Sen var dagen slut, för musiken var inställd. Och vet ni vad? Imorgon har vi sovmorgon till kvart över nio. Wiho!

Nej, nu ska lilla Sussu sova nån timma tror jag. Sedan börjar 2900 Happiness, Vänner och sist Gossip Girl. Härligt! Take care

Susanna'

image407


Tisdag - ohsussu @bdb

Nu finns några av alla hundra (!!) bilder uppladdade i min bilddagbok. 9 Februari 2008, en Lördag. Kolla och kommentera gärna. Har inget gästlösen längre, så dt är fritt fram! :)

Susanna'

image406

Tisdag - Snart så :D

WIHO! Håller på att få bilderna av Mikkis nu, ska lägga ut några här sen. Om ni undrar vad jag gör hemma så här tidigt så är dt för att musiken var inställd och vi fick sluta tidigare. Mihih..

Susanna'

Smakprov:
image405

Måndag - Prov imorgon

Sorry guys! Jag vet att dt inte kommit något vanligt inlägg men jag har haft så himlans mycket att göra idag. Jag har inte ens hunnit över på NO:provet vilket SUGER !!! Jag måste ju kunna dt. Men men, dt blir väl antagligen omprov för min del.

Nej, nu ska jag tvätta bort sminket och sedan måste jag prata med min käraste lillebror också. Btw, på Fredag klockan 17:44 sitter jag på tåget påväg mot Avesta. Wiho!

Susanna'

Måndag - Tears

Bullet for my Valentine - Tears don't fall
image404

Måndag - In school

Yoho !

Sitter här i skolans datasal med datorer från stenåldern. Ska skriva om engelskan men pallar inte. Dt tog ju typ tjugo minuter innan jag fattade att mailet från Kebo låg i skräppost-mappen. Mahaha!

Näe, nu ska jag fortsätta snacka med golarna. Peace!

Susanna'

Söndag - Natti natti

Okej folket, nu har jag ätit en macka och druckit lite. Nu ska jag se på tragiska flygolyckor på teve. Jag är så nördig som älskar att se på sånt, but do you know what? Jag älskar att vara en liten nörd. Mihihi!

So long, suckers!

Susanna'

image403
Haha, min och Peppes mackor.
Ni vet den där tävlingen som Wasa håller på med?
Yeah, försök göra snyggare!

Söndag - Överlycklig

Nyduschad och härlig. Erik störde mig mitt i duschen och sa att jag skulle rappa på för att Jessica väntade i telefonen. Och vet ni vad? JAG SKA TILL AVESTA !!!!!!!! GAH, jag är överlycklig! Nu får jag träffa alla söta små Avesta-bor. Och Peppe ska få sin julklapp och allt är frid och fröjd.

Näe, nu ska jag låta Chippen och Anton plåga mig lite till. Mihih, är för glad för att säga ifrån.

Susanna'

Söndag - Minneskort

Usch, jag har inte ens dammsugit ännu. Har inte hunnit/orkat. Har ätit och rensat alla mina lådor. Mitt mål var att hitta pappas minneskortläsare, and I did it! Duktiga jag. Hehe..

Aja, om cirkus fem minuter börjar One Tree Hill och dt bara måste ses. I love it! Serien är så himmla bra, även fast jag har svårt att tro att någonting sådant skulle hända in real life. Men hey, ingenting är omöjligt, eller hur?

Susanna'

Söndag - En bitchig idiot?

Nu har Sada varit här och vi har pratat lite om igår och så. Dt var en del som hände, bland annat träffade vi Alexandra som kallade mig för både bitch och idiot. Ja, dt var Alexandra i 9B Sunnerbyskolan (för att vara exakt) som sa dt. Vafan säger hon dt för? Hon känner ju inte ens mig. Hon stod och påstod någonting om mig och jag sa emot, för dt stämde inte, och då kallade hon mig bitch. Vafan?

Aja, nu måste jag fortsätta städa. Ska dammsuga och allt sånt. Åh, kan inte klockan vara mer så att man kan gå och lägga sig? Buhu..

Susanna'

image402

Söndag - stort drickbehov

Åh, jag som vill sova får inte dt. Pappa kom upp och väckte mig. En och en halv timma fick jag susa. Buhu!
image401
Jag ska alldeles strax gå till lillan. Dumma pappa ville inte sjussa mig till Konsum för att han ser på någon tråkig film. Men jag måste ändå ha dricka, så lillan får dt bli. Jag har världens äckligaste smak i munnen fast att jag borstat varenda millimeter i munnen flera gånger. Kommer från igår och dt vet jag, men jag fattar inte varför den ska sitta kvar i käften på mig. Usch! Nej, så lite läskeblask och spagetti med köttfärssås gör nog susen. Dt hoppas jag ialla fall.

Nu ska jag gå. Mikkis får fan ta och logga in på msn snart. Jag vill ha bilderna!!!

Susanna'

 

Söndag

Wiho, vi hade skitkul igår. Men jag orkar inte skriva om dt just nu ialla fall, vet inte om jag kommer orka senare heller. Möhöh.. Men dt vart bilder ialla fall. Jag har några men Mikkis har resten. Får vänta tills hon kommer in på msn så att jag kan få dom bilderna. Dom är mycket roligare än dom jag har, för typ 80% av mina bilder är på mig och Bellan. Haha! Men Bellan är inte tråkig, bara dt att dt är same shit på alla bilder. Näe, men vänta bara. Snart har jag alla roliga bilder också. =D

Nu ska jag sova. Sov inte så bra hos Mikkis, sover aldrig bra när jag sover borta hos kompisar. Take care

Susanna'

image400

Lördag

Vart ingen outfit bild.
Ska dra nu, kuuuul =D

Susanna'

Lördag

Aj aj, jag är så klantig!
Jag brände mig på min plattång nyss.
Nu måste jag vänta tills smärtan gått över.
Uhu.. :(

Susanna'

Lördag

Kollat på teve i några timmar nu. Har ätit och bestämmt kvällens outfit. Dock är jag lite osäker på sminkningen, men dt löser sig nog. Har pratat med Sada också. Hon åker moppe hit och Bellan får sjuss. Sedan åker vi alla, + Fia som också ska få sjuss av oss, till Mikkis för att ha lite kul. Wiho, är taggad :)

Näe, nu ska jag nog kolla runt lite på nätet. Vid sex ska jag äta igen (vägrar dricka på tom mage igen. I hate it!), och sedan är dt dags att göra sig iordning. Hoppas alla får världens bästa Lördag =D

Susanna'
image399

PS.
Jag ska va en liten 'wannabe' och slänga upp min outfit och make-up sen. Mihihi DS.

Lördag

Nu ska jag berätta om skulan så som jag ser den. Wiho..

Alltså, Sunnerbyskolan är värsta lantisplatsen.
Dt värsta som händer här i plugget är ju typ att några no-lifers krossar ett par rutor and that's it. När larmet går så kommer inte polisen, för Nynäspolisen har stängt (?) på helgerna. Så som för en vecka sen, dom spärrade av 'centrumet' av skolan för att dt hade snotts lite datorer därifrån. Polisen från Haninge va där för att ta fingeravtryck. Hello? Haningepolisen? Fingeravtryck? Helt wierd.. Ialla fall.. Även fast skolan är högst upp på lantis-skalan är den ju ändå lite 'speciell'. Jag menar, Sorunda ligger ju långt bort från betong-stan Sthlm så modet är ju lite wierd. Precis som Jytte skrev igår, förut var dt Unibet-låten som va värsta 'mode' och nuförtiden är dt gummisnoddar som gäller. Man kan ju undra vart allt dt kommer ifrån, för vilken vanlig 15-16 åring går runt med 10 gummisnoddar runt armen och skjuter på första bästa människa? Dt är ju helt sjukt töntigt (tycker jag). Men men.. Under dom nio år (!!!!) jag gått i Sunnerbyskolan har dt skett många förändringar. När jag kom från Tullingeberg till Sunnerby tyckte jag nog att skolan såg lite wierd ut. Jag var vad vid långa korridorer och en M-formad skola med olika avdelningar. Här fanns dt en liten del som tillhörde lågstadiet. Lärarna verkade helt wierd. Kommer speciellt ihåg hur en lärare sa att en annan lärare blivit så arg att hon slängt en tallrik i golvet mitt framför en massa 7-åringar. Dessutom satt man och åt lunchen i klassrummet och fick absolut inte ta fler än 3 pannkakor från 'matvagnen'. Vad är dt för sjuka regler? Jag tycker inte heller att dt vart bättre av att 4 elever fick bestämma allas platser i klassrummet. Dt var i trean. Våran lärare tyckte dt var bra om alla treor (vi var blandade 1,2,3 varav treor fanns 6st en med svårigheter), förutom 3 stycken skulle få bestämma platser för allihopa. GOSH, jag kommer ihåg att jag vart jätte sur då.
Dt vart något bättre i fyran. Alla fyror sammlades till en klass och vi fick en jätte bra lärare. Mellanstadiet var ganska okej. Sen började ju sjuan och dt var ganska bra då också. Kom i samma klass som Sandra och Sabina (var överlycklig för dt) men har också fått asbra kompisar i den klassen. Men nu helt plötsligt i nian så är skolan såååå dålig. Sure, lantisskolan nr 1 har inte mycket pengar alls men vafan.. Skolan borde väl ändå ha råd att anställa lärare så att dom räcker till alla klasser, att dom som dom anställer kan svenska och fattar svenska? Dt är inte så mycket begärt men stackars lilla Sunnerbyskolan tycker dt. Dom har anställt lärare som inte pratar svenska, och kan dom prata så pratar som extreeeemt dåligt. Ja, dt jag vill ha sagt är att skolan blivit sämre och sämre. Dock ska AMG (Anti-mobbing-gruppen) ha applåder för att dom försöker få stopp på mobbingen i skolan.
Men bort från allt som jag varit med om på dt sättet. I skolan finns även grupperingar. Ni vet, 'fjortisarna där', 'överklassarna' där och 'outsiders' där. Ja, tyvärr är dt lite så dt funkar. Vissa kan ju inte ens gå igenom korridoren utan att få sneda blickar på sig och dt är verkligen beklagligt. Vissa kollar ner på andra och vissa ser upp till andra. Sedan finns dt ju dom som 'springer mellan grupperingarna' och befinner sig någinstans i mitten av smeten. Eloge till dom.
image398

Näe, nu pallar inte jag skriva mer om skolan. Kommer bli ganska skönt att slippa gå dit varje morgon, men dt kommer ändå bli ganska ledsamt. Men men..

Nu ska jag byta om :)

Susanna'

Lördag

Nu är naglarna kirrade.
Väntar på ett sms från Sada om vad Fia svarar, sen ska jag ner för att laga mat.

Susanna'

image397
Haha, dt ser ut som att jag stryper Bailey, men dt gör jag absolut inte.
Dt kan jag garantera er :)


Lördag

Nyduschad och härlig! Har peelat hela kroppen så jag känner mig ultra fresch. Mamma älskar serien Sthur (shampoo, conditioner, serum, 'framhäv lockar, dt platta håret'-sak) och jag gör dt samma. Sure, dt är en dyr serie (95:- flaska, så för att dt jag rabblade upp blir dt cirkus 380:-), men o'boy vad den har skills. Mitt hår är inte vad dt brukade vara, för nu är dt skitfint.

Ska fixa naglarna nu. Fick ju sån där nagel-behandlings-serie i julklapp och den är skitbra. En salva för nagelband, en vanlig nagelfil, en handcreme och en fil man tar bort gammla nagelceller med. I love it!

Skriver senare.

Susanna'

image396

Lördag

Gomorron !

Sitter här och lyssnar på 'African Queen'. Den är så himmla söt tycker jag, dessutom är dt en utmärkt låt om man vill sjunga med. Mihihih..

Jag skulle sova riktigt länge idag, men dt pajjades eftersom att pappa kom upp vid halv elva och sa att han och Erik skulle åka iväg och hundarna var på altanen. Mamma är och jobbar så dt var bara att stiga upp. Suck! Men ikväll blir dt kul hoppas jag. Papi sjussar mig vid halv åtta ungefär, så jag behöver inte göra mig reda förrens vid halv sju. Möhöh..

Näe, om jag kanske skulle ta och äta nåt. Sedan ska jag hoppa in i duschen, refresching! Senare ska jag skriva om Sunnerbyskolan som jag ser dt. *härmas*

Susanna'

image395

Fredag

Trötta Sussu uppdaterar som vanligt.
Jag har faktiskt ingenting att skriva om just nu.
Eller jo, jag såg att Jytte skrivit ett inlägg om våran skola
(har haft dt i tankarna aslänge)
så jag tänker härma henne.
Men då tänker jag skriva min åsikt, of course, och dt gör jag imorgon.
Nu ska jag nog dra mig tillbaka, är sååå trött.
Imorgon är dt utgång :)

Susanna'

image394
ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA !!!!!!11

Fredag

Done and done! Gymnasievalet är nu gjort. Men jag hade ingen aning om att dt fanns så många inriktningar inom image391Samhälle. Shises.. Började nästan ångra mig och ville ha nåt annat. Haha! Näe, men dt vart ialla fall Samhälle - Media och dt får jag nöja mig med. I Nynäs dessutom så dt kommer ju vara rätt så nära. Hoppas bara nån annan rolig person väljer samma inriktning och kommer i samma klass.

Nu till teven! Peace

Susanna'

Fredag

GAH , trött ! Orkar inte skriva så mycket just nu, så dt får bli shema-formen. Here it goes:
image390
Teknik: Vi fick nån ny dålig lärare. Skolan borde lägga ner mer pengar på att anställa lärare som kan lära, som kan prata svenska och som fattar vad vi säger.

Blackout.. Vafan hade vi efter tekniken? Hm.. Måste tänka lite..

Engelska: Vi fortsatte med att skriva våra manus.

Franska: Dt gick ganska bra på läxförhöret. Måste öva lite mer på 'faire' och 'venir' men annars tror jag att jag kan dom andra.

Lunch: Blä, vem fan vill ha senapsgratineras falukorv? Usch, inte Sussu ialla fall.

SO: Mjau, vi gick igenom ett till världsproblem, sedan stack Cecilia + över halva klassen till datasalen. Kvar satt jag, Pullan, Sada och några fler. Dom hade pennkrig och kastade saker på varandra. Jag satt och pluggade *tönt*

Svenska: Vi fick sitta vid dom äckliga datorerna och skriva. 'För mycket kafferep' hade jag och Sada på engelskan, skärpning! xD

Gympa: Skippade den idag, skolk skolk skolk! Närå, men mamma sa att jag inte behövde vara med på den. Jag är ju trots allt lite sjuk fortfarande och dt får inte gärna fortsätta såhär.

Näe, nu tror jag att jag ska kirra lite saker. Peace

Susanna'

Torsdag

Wiho, jag känner mig så snäll och glad just nu. Grattis alla som har namnsdag, som fyller år, som firar årsdag med pojk/flickvännen, bröllopsdag, blir förlovade, föder barn osv. Ja, grattis alla =D

Jag vara bara tvungen att skriva detta, känner mig så .. HAPPY !!!

Susanna'

image389

Torsdag

Busig dag i skolan idag. Hade nationella prov på morgonen. Vi skulle skriva en text och fick välja mellan fyra
image388'kategorier' texten skulle gå i. Jag valde den första katergorin, Val Som Berör. Skrev om hur jag hamnade på sjukhuset. Verkade vara en bra och relativt lätt text att skriva om. Klockan nio tog jag en tjugominuters-break med Bellan och Sada. Sen var dt dags att skriva rent texten. Strax innan tio var jag klar, satt där i tjugo minuter och sedan fick man gå om man var klar. Sada lämnade plugget och stack till gymnasiet för att vara med sin syster, vi andra gick upp till matsalen för att äta. Äckligt var dt! Sedan bjöd Lollo och Bellan mig på en lakrits-rem (tack babes) och så började våran långa rast. Jag hittade Mikkis och Fia och medans Bellan och Fagerlund letade runt efter lärare, pratade jag med dom två. Wiho! Klockan tolv började hemkunskapen och sedan var dt dags för bild. I LOVE BILD! Men jag och Bellan började bråka lite, vi påminnde extremt mycket om hennes mormor och morfar. Haha! Men vi kom ändå inte fram till vem som hade rätt och vem som hade fel. Båda är envisna som åsnor, you know. Men men, vi får väl se sen.. Hela pråket var om en liten pinne på våran teckning. Haha, hur töntiga får man bli? xD

Näe, snart börjar 2900 Happines och dt måste ses! Jag skriver senare.

Susanna'

Onsdag

Näe, nu pallar inte jag sitta uppe längre.
Konstigt, för jag har faktiskt inte gjort annat än setat ner hela dagen.
Degat framför teven you know.
Men nu, sängen!
Och i den sitter man ju inte, där ligger man och drar sig.
Aaah..

Susanna'

image387

Onsdag

Tillvaron suger! Jag är sjuk, engelska-provet gick åt pipan, SO:n ligger efter, Matten ligger efter, nationella proven håller på, finskakärringen är säkert lack på mig, privata saker (som jag inte tänker dela med mig av i bloggen, vill icke såra) och jag fick inte skriva mitt egna namn på klasströjan. Så nu skriver Carro mitt namn istället. Varför inte bara vänta tills alla skrivit sina egna namn? Gah! Ni tycker säkert dt är helt wierd att vara så här nojig om detta, men vafan.. Varenda lilla skitsak stör mig just nu, men detta var droppen som fick bägaren att koka över.

Åh, fuck this shit! Mitt rum ser ju till och med ut som "hej kom och hjälp mig" och jag kommer tuppa av när som helst. Alla på msn har så överdrivna namn och min cp-bror spelar skithög musik. GAAH! Någon som vill byta liv med denna patetiska människa jag är?

Susanna'

1. Titta på bilden - Mr Angry befinner sig till vänster och Mrs Calm till höger.
2. Res dig upp och gå tre-fyra meter bakåt.
3. Titta på bilden igen.

image385


Onsdag

Alltså, dt suuuuuger att vara sjuk !!!!!! Jag hade ju nyss blivit frisk efter att ha
varit sjuk en stor del förra veckan. WTF?! Dt är väl för att så många sjuklingar går runt i skolan, dt smittar ju ganska lätt you know. Och igår på nationella provet kunde man varannan sekund höra hur alla var sjuka. Tänk efter själv hur dt låter, jag tänker inte beskriva. Dt är äckligt. Mihihi..
image384
Men men, blir jag inte frisk innan Lördag måste jag tyvärr ställa in Mikkis-thingen. Jag tänker ju inte smitta ner allihopa hemma hos henne. Och är jag såhär sjuk är jag inte alls taggad på att dricka. ÅH, FUCK SJUKDOMAR!

Jag måste ialla fall dra till skolan imorgon. Nationella prov igen you know. Suger ! Dt kommer även att vara mycket längre tid som vi ska sitta där imorgon. Uhu! Rädda mig..

Nej, jag lär inte bli friskare av att sitta här och älta. Nu drar jag ner för att fösöka få i nåt i min mage. Take care!

Susanna'


Tisdag

Usch, jag håller på att bli sjuk igen.
Uhu, dt suger!

Aja, ska sussa nu.
See ya 2morrow!

Susanna'

image382

Tisdag

Sitter och lyssnar på Snooks låt 'Bejbi'. Den är skitsöt tycker jag. Faktiskt bara denna låt + 'Mr.Cool' som jag gillar image380med Snookarna. Ialla fall av dom låtar jag hört. Haha, Jytte kommer slå mig i skolan imorgon x)

Mamma kom hem från sin långa dag i stan och hon hade med sig en massa saker till mig. Jag fick en massa örhängen, ett halsband och två ljusstakar. Från Indiska you know, så dt är en massa guld och sånt på dom. Älska älska älska! På kortet som medföljde stog dt "Till min dotter Susanna på -nästan- alla hjärtans dag. -Mamma-" Wiho, gulligaste mamma. Hon köpte även nåt som jag inte tänker skriva hära i min blogg just nu, dt kommer komma så småningom.

Vi hade nationellt prov i Svenska idag. Första delen, som bestod av en läsförståelse, var väldigt enkel. Men jag tror (är nästan säker) att andra delen, skrivuppgiften, kommer att vara svårare. Vi har dessutom en massa mera tid till den uppgiften. Idag var dt från 08:00 - 09:45 och på Torsdag, när andra delen äger rum, kommer dt att vara från 08:00 - 11:00. Tre timmar.. Måste ta med mig macka eller nåt. Sure, jag har en grötfrukostdiet (haft sedan nyår), men jag blir jämt hungrig runt nio. Kanske beror på att jag äter gröten vid sex - halvsju på morgonen? Aja.. Macka för hela slanten. Hoppas vi får bensträckare också. Mihihi!

Imorgon ska jag packa med kameran till skolan. Älskar att fota! Dt blir ju inga minnen från skolgången om man inte plockar fram manicken som förevigar alla ögonblick, så jofan.. Kamera is the shit! Fotade en massa på musiken också. Hoppas ingen misstyckte, jag var busig. Mihihih!

På Lördag är dt utgång. Jag och Sada ska skutta hem till Mikkis för att dricka lite apvatten och äta chips. Anton kommer också. Fia också, om hon inte är sjuk. Stackarn har halsfluss just nu. Uhu..

Näe, nu ska jag ta och snyta mig. Snart är dt dags för 2900 Happines (älska serien), och senare ikväll börjar även Gossip Girl. Massa teve idag altså. Älska älska älska!

Susanna'

Tisdag

Blä, fuck skolan!
Dom andra ska till Nynäs för att äta semmla.
Jag följer icke med för jag har inga pengar.
Dessutom hatar jag sammlor.
Uuuuuh..

Nä, nu ska jag poppa popcornisar.
Sen ska jag ta och ringa min kära mami.
Hon är i stan idag för att söka nytt jobb.
Wiho!

På Lördag är dt utgång, taggad som fan!

Susanna'
image379

PS.
Nu har jag bestämt mig.
Dt får bli Nynäs Gymnasium
Samhälle - Media
DS.


Måndag

Bara en massa tråkiga inlägg idag, I know. Men denna dag har inte varit den bästa. Nåja, dt blir nog bättre.

Imorgon är dt nationellt prov i Svenska och jag har ingen aning om hur dt kommer att gå. Skolan verkligen suger just nu. Inte nog med att den är sönderslagen (inbrott i helgen. I know, lantisliv), jag suger i allting. Jag är såååå efter i matten, i SO:n ligger jag på botten (klarade inte läxförhöret), engelska provet gick åt pepparn. Glömt nåt? Nja.. Jag tycker bara dt suger att all tid man har på sig att jobba, ska gå åt att snacka om dt där jävla nationella provet i svenska. Fuck skolan!

Näe, om man skulle ta och sussa nu då. Jag vet, skittidigt, men vafan.. Jag har släppt lös hela mig själv idag. I promise, mig kunde ingen stoppa när jag väl börjat (I wont tell you with what). Mina ögon känns ialla fall som två stora jordglober och allt suger. Åååh ..

Susanna'

image378

Måndag

En enda
Tack !

image377


Måndag

Fuck you all!
image376


Söndag

Nu är jag helt fresh och dags för mig att bumpa i sängen.
Ska se lite på 'En förtrollad romans' och dricka lite vatten.
Skriver imorgon igen.
Take care !

Susanna'
image375

Söndag

Dt här skulle jag gjort om jag vore Britney Spears ;

image373 vs. image374


- Fixa till håret. Ja, för vem vill se ut som hon gör i håret? Nej, inte Sussu ialla fall. Hon har ju alla pengar i världen, så om jag vore hon skulle jag fixa dom bästa extensions som finns. I en schysst färg dessutom. Perukerna hon använder går bort, jag skulle slänga dom i soptunnan.

- Inskaffa en helt ny garderob. Ni ser ju hur hon går klädd? Herre gud, hennes stil kan jämföras med Christina Aguilera år 2002, och Christina skulle ändå vinna. Jag skulle ialla fall köpa en massa söta klänningar, knästrumpor, strumpbyxor, koftor, kappor, stövletter och allt sånt där tjejigt som jag tycker om. Åh, herre gud.. Man blir ju helt sprallig i hjärnan. Haha..

- Jag skulle inskaffa anti-finn medel. För ni har väl sett hennes ansikte? Usch! Dt ser ju helt förskräckligt ut. Inte nog med finnmedlet, jag skulle lugnt köpa tonande dagcreme också. Påsarna skulle åkt bort fortare än kvickt. Lipsyl också, för jag antar att Brittans läppar är ganska nariga.

- Jag skulle förlåta min kära mor. Skvallret i alla tidningar säger ju att Brittan och hennes mamma Lynne bråkar. Och dt bara för att Lynne vill sina barnbarns bästa. Jag förstår henne och skulle förlåta henne med en gång. Skulle inte ens börja bråka.

- Jag skulle inte bo så jävla pampigt. Sure, hon har pengar som om hon skulle skita ut dom var minut, och dt har ju de flesta kändisarna. Och likt dom andra köper ju Brittan ett nytt hus när hon känner för dt och dt ska ju alltid vara dt största och snyggaste huset. Men vore jag Britney så skulle dt vara andra bullar. Jag skulle inte vilja ha ett hus stort som kungaslottet här i Sveadala. Hon bor ju dessutom själv nu när hon förlorat vårdnaden om sina söner. Dt skulle lätt bli helt ensamt att vandra runt på flera hundra kvadratmeter.

- Jag skulle visat alla att talangen fortfarande finns. Sist så skulle jag ju of course göra dt. Och då menar jag inte bara talangen för sång och dans, utan även talangen som visar att hon kan vara en bra mamma och ta hand om sina söner. Så dt där med att supa sig full varje kväll, köra i 160 km/h med en bebis i knäet och doppa lollipopsen i knark skulle vara helt over. Vill man ha någonting så ska man ju visa dt också, någonting som hon verkligen inte verkar göra.

Kort och gott, jag skulle helt enkelt vilja göra Britney till den hon var när hon var tillsammans med Justin Timberlake.

- over and out -


Söndag

Gomorron !

Jag hinner inte skriva så mycket, jag och mamma ska nämnligen till Södertälje.
Om mamma är på riktigt bra humör kanske hon kan köpa nåt till mig.
Wiho !

Nu måste jag fixa mig.
Kommer bli en mysig mamma-dotter-dag

- over and out -

image372
@ teneriffa


Lördag

Jag har tänkt lite på balen som kommer.
Okej, dt är inget bröllop, men man vill ju ändå nästan vara lika fin som man skulle varit på ett. Jag vill ha en skitsnygg klänning, en frän håruppsättning och en nice make-up. Skor, smycken, handskar (?) och allt sånt är nåt som anpassas till klänning och hår. Ialla fall, jag har tänkt mig en mörkgrön, vit eller guldfärgad klänning. Svart och guld skulle också gå, eller svart och silver. Men jag vill inte ha helsvart, dt är ju ingen begravning jag ska på. Hehe (a). Jag vet redan att vi ska till Finland för att fixa klänning, men man kan ju ändå kolla lite på nätet om man ser någon fin modell. Angående håruppsättningen så vet jag redan nu att jag tänker gå till en frisör som får sköta dt. Jag vill inte ha utsläppt hår och dt ska inte heller vara halvt-uppsatt, you know? Allt ska sitta ovanför nacken i en fin frisyr.image371
Make-up.. Jag vill inte ha för mycket smink, typ rött läppstift, svarta ögon, röda kinder, om ni fattar vad jag menar? Nej, jag vill ha en ganska så.. Hm.. Kommer inte på ordet. Jag vill ialla fall ha antingen fokusen på ögonen eller läpparna (icke så snyggt med för mycket på båda hållen). Just nu lutar dt ju rätt så mycket mot ögonen, typ sotiga ögon (love it). Smycken, smycken, smycken! Jag älskar smycken och måste ha halsband och örhängen. Men ingen ring för sånt hatar jag, och armband är inte heller något måste. Smycken ska gå i bling-bling, så om klänningen är svart och guld, så blir smyckena rosa. Wiho, skoja! Då blir dom ju såklart guldiga. Inga tvivel om den saken! Sen är dt ju dt dära med handskar. Alltså, dt kan ju vara råcoolt, men jag tror ändå inte jag vill ha dt. Jag menar, skulle man inte börja svettas? Måste man ta av sig dom när man käkar? Ska man isånta fall ha armband/ring på eller under handskarna? Näe, jag tror jag klarar mig utan handskar och istället fixar fransk manikyr på naglarna.
Utseendet är ju inte allt, man måste ju ta sig till balen också. Jag har läst i många bloggar att folk försökt hotta upp allting och tagit sig till sina balar på olika, roliga fordon. Typ gräsklippare med släp där dt sitter people. Haha, dt vorde ju askul xD Men nackdelen vore ju of course att man skulle stinka alldeles för mycket bensin efteråt. En gräsklippare slänger ju ur sig en massa avgaser så.. Men men, mina vänner och jag har ialla fall snackat om att rulla till balen i en rosa limousine. Dt skulle vara skitcoolt! Men nu är dt ju tyvärr så att ingen av oss skiter pengar eller har ett pengaträd hemma, så ingen kommer kunna ha råd att pröjsa. Inte ens om vi skulle dela på summan. En helt vanlig limousine där man kan vara fyra eller fem i baksätet, kostar som startavgift 2500:- . Sen tar dom betalt 200 kronor / mil med start från Stockholm och bara därifrån och hit till Sorunda är dt ju över 50 kilometer. Och dt var ju alltså en vanlig limousine jag snackade om, ingen rosa som vi hade tänkt oss. Dom är ju säkert dubbelt så dyra. Men men.. Dt får väl bli vanliga Märsan. Inget fel på den, men dt hade ju som sagt varit coolt om man tagit sig dit på ett annorluna sätt.

Nej, nu ska jag ta och göra nåt annat. Detta var mina tankar kring balen, fick inspirationen från Sarah's blogg :)

- over and out -

Lördag

Här följer en lista (eftersom att jag inte orkar skriva nåt just nu) ;
image370
Dagens låt: Justin Timberlake - Sexyback
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Uppsatt ruffs
Dagens smink: Inget smink
Dagens klädsel: Mjkisar, silvrig tröja, svart kofta
Dagens händelse: Hm.. Överraskningen
Dagens planer: Inget har hänt idag, inga planer fanns
Dagens vill ha: Donkens pommes ;O
Dagens saknad: Emil
Dagens drog: Vatten
Dagens tråkigaste: Hela dagen
Dagens finaste: Allt beröm
Dagens måste: Spela lite
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Överraskning
Dagens mat: Spagetti & Köttfärssås
Dagens kärlek: Bailey
Dagens mående: Seg, annars toppen

- over and out -

Lördag

Tjoho !

Idag har dt inte hänt så mycket. Har bara suttit vid datan och stortstädat. Jag och Erik har förhandlat en hel del och jag fick en kram av honom. En kram.. Sure, inget att säga nåt om men.. Har han fått fnatt eller nåt? :S

Nu ska jag göra en liten överraskning till mamma och pappa. Hoppas dom blir glada :)

- over and out -

image369

Fredag

Nu tänker jag bjuda lite på mig själv. Här är Sussu som ni aldrig förr sett henne, haha ;

          
  

Ni som ännu inte fattat systemet; Klicka på bilderna för att se dom bättre. Och yes box, bilderna är skitfula men jag sa ju att jag skulle bjuda på mig själv, right ? :)

Fredag

Wiho, ett stort tack till Jytte som fixat min bakgrund till bloggen nu :)
Men jag tror att hon är lite trött, kolla själva xD

- over and out -


image352


Fredag

Hallå, jag tänker inte skriva förens jag vet att dt finns folk som läser :O
Kommentera så att jag vet, annars skriver jag inte mera !


Hah , gottya !
Jag skriver fast ingen läser, dt är..
Befriande
Men jag vill byta blogg.
Men aja.. Dt kommer nog inte bli så.

Nej, nu ska jag shaka rumpa till
Justins 'Sexyback'
SÅ JÄVLA BRA !!

- over and out -

image348
@ teneriffa


RSS 2.0