Torsdag

Tjoho !

Har ju inte skrivit någonting om idag ju. Jag är ju helt wierd :S  Aja, here it goes ;

image347
Idag gick jag till skolan. Vi har ju en massa bild på Torsdagar. GAAH ! Ialla fall.. Dagen började med bild som slutade kvart i nio för att vi skulle ta bussen till ishallen. Jag skulle inte följa med för min kära moder sa att dt vore bäst om jag gick hem och pluggade så länge. Sagt och gjort, jag satt hemma och ritade. Haha! ja, bilduppgiften såklart. Den måste ju va klar nästa vecka. :O  Och tror ni jag pallar sitta hemma framför matte-boken eller? Haha, wrong! Klockan tolv pallrade jag mig till skolan och märkte att jag tappat min Långben från nyckelknippan. RIP :'(  Kvart över tolv började hemkunskapen där vi såg på nån film och gjorde lite uppgifter. Tjugo i två var dt återigen dags för bild. Där satt jag, Bellan och Sada och ritade på våra bilder. Jag är så himmla missnöjd med min del av bilden, jag vill göra om. Men dt går ju inte, den ska ju som sagt vara klar nästa vecka. Efter bilden hjälpte jag Bellan att bära ut hennes stora bord (?) som hon gjort på träslöjden. Jag, hon och Sada gör likadana bord som vi tänkte vi skulle använda som nattduksbord, men nu när ett bord var klart ser dt bara ut som en stor träkub. Aja, dt blir nog bra ändå.

Newsflash; Jag funderar på en ny blogg, en anonym blogg som jag ger till er som läser denna. Osäker, måste prata med Jytte om hon kan fixa en design till den i sånta fall. (a)

Nej, nu ska jag nog ta och och gå ner. Ska prata lite med bror, han ligger illa till. Mycket illa ..

- over and out -

PS. Angående elefantbilden, jag vet att jag redan lagt ut den. Men jag älskar elefanten. Jag sover med den hela tiden :) DS.


Torsdag

Bilderna, (några få, orkade inte lägga upp alla), finns i min bilddagbok.
Vill ni ha mitt gästlösen så får ni be om dt.

- over and out -


image345

Torsdag

Snart kommer alla bilder från Teneriffa.
Måste bara förminska dom lite granna.
Hold on :)

image344


Onsdag

image343
Shit, sjuk igen. Jag vill inte :'(
Sure, härligt att slippa prov, läxförhör och annat shit i skolan, men dt är ju så jävla tråkigt att bara sitta hemma helt solo. Suck .. Aja. Sa till mamma att jag kunde sköta hundarna så att hon slipper komma hem på lunchen och stressa, så efter detta inlägg ska jag kolla runt i lite bloggar och sedan kila iväg med hundarna. Måste ta på mig tjockt mycket kläder. + mössan Bellans mamma stickat till moi :) Ska på finska-lektionen idag också, annars kommer finska-tanten att dampa på mig och dt vill jag inte. Uhu ..

- Over and out -


Tisdag

Usch vad dt snurrar i min skalle. Uuh ..

Sitter i sängen och ser på Gossip Girl, serien som ikväll hade premiär på femman. Riktigt bra tycker jag att den är. Har länge funderat på att läsa böckerna, men har nu tänkt om och kommit fram till att jag läser böckerna lite senare. Just nu räcker dt med teven.

Nej, nu snurrar dt skitmycket. Godnatt !

Pussen

image342

Tisdag

Yoho ..

Sjuk som jag är tänkte jag att jag kunde skriva lite om mig själv. Here it goes ;


Susanna Tulinen (mellan-namnet är för pinsamt för att skrivas här), föddes den 9:e April 1992 i Huddinge. Bodde i Tullinge med mamma, pappa och bror fram tills år 2000. Då flyttade vi till Sorunda. Den här cpiga hålan kan tydligen inte acceptera nya finska människor, så dt vart inte så där jätte lätt för oss i början av flytten. Men jag orkar inte gå in på detaljer. Ialla fall .. En måndag efter att vi flyttat in skulle vi skaffa katt. Vi tänkte först köpa en men så vart dt två stycken. De Norska Skogkatterna Aida och Carmen flyttade in och vi började renovera hela huset. Så i dagens läge ser huset inte alls ut som dt gjorde innan, dt kan jag garantera.

  Trots allt som hände så flöt allting på och vi skaffade hund. Finska Lapphunden Cessi fick bosätta sig hemma hos oss och jag minns att jag och Erik var helt hyper första dagen vi gick hem från skolan. Vi nästan fightades om vem som skulle få hålla i kopplet när vi gick ut med henne. Haha, annat är dt nu vill jag lova. Mamma bestämde sig för att bli kattuppfödare, så vi har haft en hel del katter här hemma. En unge ville vi behålla och dt gjorde vi. Vi döpte honom till Anakin. Pappa köpte en till kisse till mamma i födelsedagspresent och mamma tänkte para Anakin med den nya kissen, Chimay. Allt var frid och fröjd tills en dag då Anakin inte längre kom hem. Vi var rätt så vana vid att han var borta dagsvis utan att komma hem, men nu hade han varit borta i flera dagar. Erik bestämde sig för att gå till Torp och fråga dom där (Anakin brukade vara där och han var ju trots allt Eriks katt). Efter några timmar kom Erik hem och med tårarna rinnandes längs kindes sa han att Anakin blivit påkörd och begraven vid Torp. Usch, jag minns dagen som igår..

  För ungefär ett och ett halvt år sedan skaffade vi en till vovve. Dt bara för att Cessi var hängig och vi tänkte att lite sällskap kanske skulle pigga upp. Så en till Finsk Lapphund fick bosätta sig i vårat hus. Bailey blev namnet. Och visst vart dt som vi tänkte, Cessi vart piggare och allt vart lättare.

  Haha, har ju nästan bara skrivit om mina husdjur, men dom är ju en så stor del av allting. Aja, back to me! Jag hade lite svårigheter att passa in i skolan. Jag var ju finsk och denna pissiga håla tål ju inte nya finska människor, så.. Ja.. Aja! Allting vände i sjuan. Jag fick vänner och folk började acceptera mig. Okej, låååångt ifrån alla (jag vet fortfarande folk som typ hatar mig), men ändå. Men sedan i början av åttan hände nåt helt konstigt. Allt rasade och jag hamnade på sjukhuset. Fick därefter börja gå hos Bup och allting blev bra igen. Jag har dom där två människorna att tacka, så tack!

  Finns dt nåt mer att skriva? Hm.. Nej, jag tror inte dt. Lägligt då 2900 Happines börjar alldeles strax. Här va lite om mig. Eller ja, mest om mina djur. Haha xD Kanske ska tillägga att jag bytit hårfärg ungefär 1000 gånger. Blont, brunt, svart, rött och allt där emellan.


Pussen

image341


Tisdag

Uhu ..
Lilla Sussu är sjuk =/


image340

Måndag

Pratat lite med Albin nu, men känner att dt snurrar lite i skallen så dt får bli sängen.
Har även installerat dt nya msn.
Tjitjing för utseendet säger jag bara.

Pussen

image339
I miss you Jessica

Måndag

Jag och Christa var i Haninge idag. Hittade lite roliga saker, men ingenting till mamma. Känner migimage338 värsta fjollig
för dt =/  Christa hittade inte heller så mycket, men en mascara från Isadora (29:50:-) tog hon med sig hem.

Nyhet? Ja, jag vet vem som har kommenterat alla dumma kommentarerna i min blogg. Tjiho tjiho, mogen typ.

Nyss ringde Sada och sa att jag skulle åka tillbaka till Haninge för hon och Bellan va där. Haha, sorry gumms men dt tänker jag faktiskt inte. Dels för att min kära mor fyller år och dels för att jag inte pallar sitta på bussen fram och tillbaka till Haninge.

Nej, nu kommer jag att ha mycket roligare saker för mig. För en av grejerna jag köpte är mycket underhållande vill jag lova.

Pussen

Söndag

Tjiho !

Sarah, kontakta oss (mig och Christa) på msn

Pussen

Söndag

Tjoho !

Nu passar vi på att blogga lite :)image335

Ikväll ska vi se på lite filmer. "Material Girls" "Date movie" "Mitt Super Ex" och "Cant't buy me love". Men vi kommer nog att skippa den sistnämnda, för den kommer vi säkert inte orka med. (a) Christa har tagit med sig en massa svull-stuff. Godis, chips och popcorn. Jag bidrar med tak över huvudet och läsk. Snålt? Ja, dt tyckte jag också men Christa ville inte att jag skulle köpa nåt mer. Suck! xD

Nej, nu ska jag tvinga Christa vara med på ett foto som jag snart slänger upp här! Enjoy .. :)

Pussen


Söndag

Tjoho !
image333
När jag för ett tag sedan satt och sminkade mig tänkte jag på dt här med frisyrer. Dt finns ju en sjukt massa olika frisyrer här i världen. Vissa är helt förskräckliga och vissa är helt bedårande. Jag brukar inte variera min frilla så mycket. Ibland kanske jag testar nåt nytt men annars är dt mest plattången som plattar mitt och och så får dt vara så. Ibland gömmer jag ruffset under mössan och ibland bli dt bara en enkel hästsvans. Under en liten tid gick
jag runt med värsta luggen. O'boy säger jag bara. Haha! Jag hade sett frillan i nåt tv-program och ville testa själv. Dt va faktiskt inte alls så svårt som jag trodde. Skitlätt faktiskt. Men dt finns ju vissa som jämt går med samma frilla. Typ en fläta, en hästsvans eller utsläppt. Ganska tråkigt tycker jag, jag tycker man ska variera.

That's it for me. Skriver mera senare och ikväll kommer även ett inlägg som Christa fått hjälpa till med. Haha! xD

Pussen

Söndag

Sitter och lyssnar på låten "You and I" Den är ju bara så himmlans söt! Pratade med Christa nyss. Hennes familj kanske kommer på middag idag, dt ska bli mysigt :) 

Nej, jag vet inte mer vad jag ska skriva. Men kanske vore bra att säga att bilderna jag lagt upp på mig själv (ego) tagna med min cam, är superdupergamla! Haha, så nu vet ni dt också.

Pussen

image331

Lördag

Ligger och kollar på filmen med kinesen och neger. Jag älskar den filmen, så jävla klockren! Imorgon kommer Christa hit och vi ska se på film och snaska godis. Ska bli roligt, har inte umgåtts med henne på 1000 år. I miss her :O

Nej, dags för mig att säga godnatt. :)

Pussen

image330

Lördag

This is just boring !

image329

Lördag

Morron !

Suck.. Jag har ingenting att göra. Mamma förstörde mina planer för ikväll. Jag, Sada och Mickis hade planerat att åka runt i tåg och dricka lite, men så sa mamma att vi skulle på middag så jag var tvungen att ställa in allting. GAH ! Nu säger mamma att dt inte blir någon middag och så är dt ju självklart försent att köpa alkohol. Så typiskt mig och mitt liv! Så ja, nu kommer dt inte hända någonting idag. Eller jo, jag kanske ska träffa Albin. Men inget mer. Typiskt typsikt tråkigt tråkigt!

Aja, nu ska jag klä på mig och äta frulle. Min hals känns en aning konstig, typ helt uppsvullen :S

Pussen

image328
MOHAHAHAHA ! FETT GAY (6)

Fredag

Yoho ..

Sorry att inget inlägg dök upp igår, min data var helt sjuk i huvet.


Idag har dt hänt lite saker faktiskt. Tänkte köra schema-saken som jag sa att jag ville testa förut (inspiration Sarah). Håll i hatten!

Teknik - Dt var vad dagen började med. Ingen fast lärare på den fronten inte. Nej nej, för vi kör med vikarie. Kommer inte ens ihåg vad hon hette, men snäll var hon. Otroligt blyg, men snäll. Jag och Sada gick och räknade alla skåp i skolan, eller ja, dom som högstadiets elever använder ialla fall. Gissa hur många dt finns? xD

Carita - Ja, istället för Engelskan gick jag till Carita och snackade lite om gymnasiet och så. Jag har bestämt mig, Samhälle - Media ska dt bli. Låt dt som ett bra val tycker ni?

AMG - Efter att ha varit och snackat om gymnasiet var dt dags för ett litet AMG-möte. Satt där ett bra tag och när jag trodde dt var slut för denna gång, så bades alla från 9B att stanna kvar. Men sorry, dt som sades där är hemligstämplat.

Franska - Jag och Jytte pluggade lite franska innan vi gic k in till lektionen. Hann vara där i en kvart och under den lilla tiden gjorde jag läxan. Jag klarade den icke. Men dt skrev jag i franska-boken och som straff så ska jag skriva 7 meningar och inte 6 (när jag gör om läxan alltså). Jag kom på mitt egna straff, så jag skonade mig själv från Michelines straff xD

Lunch - Alla hade stuckit så jag gick upp till lunchen själv. Men där ser jag bara Fagerlund som precis var klar. Så jag pallade inte äta. Hon och jag stack till Lillan istället för att köpa lite Kameleonter (godiset you know). Efter dt satt vi i A-huset och övade på SO:n.

SO - So:n började men dt var fortfarande bara jag och Fagerlund där (av vårat "gäng". Töntigt dt låter xD). Men efter typ tre minuter kom Sandra och Sabina och efter tio minuter kom Sada. Bellan hade tydligen åkt hem, stackarn mådde visst inte så bra.

Svenska - Sedan vart dt svenska men jag, Sada och Fagerlund vart tvugna att skippa den för att vi skulle prata med Eva. Vi har nämnligen fått reda på att några stycken har snackat skit om en av våra otroligt söta kompis. Fy fy på dom som har gjort dt.

Idrott - Sedan var dt dags att pallra sig upp till hallen för att dansa (!) lite. Vi vart indelade i grupper och var grupp fick en dans. Min grupp fick disco-dansen. Den var pinsam! Men den var också rolig. Haha! Men när man skulle visa upp dansen kollade alla andra på. Haha xD

Sedan var skoldagen över. Nu är dt långhelg eftersom att vi är lediga på Måndag. Häääärligt!

Nej, nu ska jag nog ta och göra kassaboken som jag aldrig hann igår. Jag såg ju på film med Erik istället. "I'm a legend" Den har premiär idag men jag såg hälften (ska se andra hälften idag) igår, avis? Haha xD

Pussen

image327
Jag och pappa in Tenerife :)

Onsdag

Sorry guys, orkar inte blogga om allt som hänt idag. Jag är så sjukt jäkla trött. Men jag vill passa på att tacka Sarah för hennes fina komplimang om mitt hår. Hon sa dt både face to face och som en kommentar i min blogg. Tackar ! :D Jag älskar komplimanger, både ge och få. Hehe (a)

Ja, förlåt. Jag har alltså färgat håret. Mahogny (stavning?) vart dt ialla fall. Slänger in en bild på min nya hårfärg. Inte den bästa bilden, men nöj er xD

Vet inte när jag kommer orka slänga in bilderna från Tenerife. Men om ni nu vill se dom så får ni väl vänta och ha tålamod. Höhö.. Men dom kommer, håll ut.

Nu hoppas jag rätt i sängen för att läsa och dricka vatten. Nyttegrisig jag är va? Haha, naaaat ! xD

Pussen

image326

Onsdag - Till Sada :D

Till min finaste Sada .. :
GRATTIS GUMMAN !
Tänk att du blir 16 år !! :O
Haha, stora du :)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

image325


Onsdag

DUMMA DATA !!!!!!!! :@
Jag hade nyss skrivit en himmla massa,
när den bara startas om av sig själv.
CP IDIOT DAMP FITTA CP CP CP !!!

Aja, jag skriver när jag har städat.
Efter bara 3 dagar har jag ändå världens
kaos i mitt rum.

Nu, på med Tyra och shaka rumpa medans jag städar!

Pussen

PS.
Jag bjuder på denna bild som ska föreställa jag och Erik.
Den är verkligen inte den bästa, därför valde jag just den.
MOHAHAHA !
DS.
image322
PS 2.
När jag sdan skriver igen så tänker jag härma Sarah.
Jag tänker skriva min dag i schema-form.
:)
DS 2.

Tisdag

Helloj !

Nu kommer äntligen (?) min lilla hisotria om min uuuuunderbara tripp till Tenerife. Förlåt för att ni fått sitta och vänta, men jag har varit helt död sen jag kom hem. Plus att jag idag varit i Haninge med Pullan och Sada. Aja, här kommer eran läsning ialla fall :)

Vi åkte till Arlanda klockan halv fyra på morgonen, Söndagen den 8:e Januari. Planet lyfte vid sju och skulle ta sex timmar. Men dt var sent så vi fick sitta upp i luften i sju timmar. Suck suck.. Vi kommer ialla fall fram och vädret är helt underbart. Men sedan var vi tvugna att sitta i bussen (som skulle ta oss till Los Gigantes och vårat hotell), i en timma. Bussresan var som att åka VH-vägen i 360 km/h, med andra ord väldigt skumpig och sladdig. Men vi kommer fram till hotellet och 'landar' lite. Nästa dag intar vi playan. Vi bodde på dt hotellet där man får fritt inträde till ett bad/sol ställe tvärs över vägen. Där låg vi ett par timmar innan vi började vandra runt lite för att spana in stället vi skulle bo på i en vecka. Nästa dag var ungefär samma grej. I och för sig så var nästan alla dagar likadana. Haha! Men klart man vill sola och slappa när man är utomlands och skrattar åt alla kids som gäckar över matte-böckerna i kalla Sverige. Haha! (6) Men vi åkte faktiskt på en liten båt-tripp där vi fick se delfiner och valar. Vi fick även bada under resan. Jag tolkade dt som att vi skulle få bada med delfinerna, men dt fick vi ju inte. Synd.. Men delfiner såg vi (tyvärr inga valar), och så fick vi äta Paella, en traditionell maträtt i Spanien. Och hallå! I VARENDA affär i Los Gigantes sålde man alkohol. Fatta ?! Man kunde gå in i en kamera-affär och se massor med hyllor fulla av alkohol av olika slag. Dt bästa var att alla fick köpa. Så jag kunde bara gå in i vilken affär som helst och köpa precis vad jag ville. Nice huh ? xD  Dessutom fick jag och Erik beställa helt öppet och ärligt från alla barer och pubar. Och I'll tell you, jag har aldrig druckit sådär många olika drinkar under en hel vecka. Haha! Vissa av drinkarna var inte ens goda, men dom såg så jävla coola ut. Vill ni veta vilka drinkar jag druckit? (a) Haha, här kommer dom ialla fall:
Woo Woo, Piña Colada, Screaming Orgasm, Tai Mai, Sex on the beach, Tequila Sunrise, San Fransisco (stavning?) och flera, kommer bara inte ihåg namnen xD. Ialla fall.. Vad finns mer att berätta egentligen? Hm.. Vi fick sitta ner medans en gubbe målade caricaturer på moi och Erik. SKITSNYGGT! Naaaat ! Gosh.. Ser hemsk ut xD

Aja.. Kommer nog att skriva fler detaljer i ett nästa inlägg. Bilder kommer jag också att slänga in, men inte just nu. Dom kommer senare, och troligen så kommer dt att finnas flera bilder i min bilddagbok än hära. Men jag säger till sen. Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem så att hon kan färga mitt hår. Dt är inte snyggt att ha röd/brunt hår med ett par centimeters BLONDT utväxt. BLÖÖ !

Pussen, sötnos ! <3

Måndag

Haha, förlåt för att detta inlägg kommer så sent. Jag har varit så trött sen inatt jag kom hem. Oj alltså.. Nu ska jag förbereda min sammanfattning av Tenriffa-resan, samtidigt som jag minskar bilderna som jag vill att ni ska se. :) Hoppas ni kan ha lite förståelse? (a)

Skriver snart, söthögar ! <3

Haha, pappas mobil ringde och han har ju sån där signal där en hund skäller, så nyss vart dt ett jävla liv på hundarna xD

TENERIFFA FFS

Hallo ! :D

Har ar jag i Los Gigantes och sitter har vid datan. Visste inte att dt fanns internet har, men vi fragade och dt fanns dt ju. Men jag kommer inte sitta har so mycket. Men men.. Flyget vart lite forsenat. Alltso, vi lyfte nar vi skulle men vi var uppe i luften 7 timmar istallet for 6. Haha, och ni skulle sett Erik. Syskonkarleken lag po 110+ alltso. Haha! Ja.. Nej, nu ska jag prata vidare med Sada po msn, jag har ju trots allt bara 14 minuter kvar av min internet-tid. :O

Men hotellet ar bra och so.. Och btw, jag har ingen rosa fluffig dagbok. So den som annu en gong forsokte fo mig att mo skit, lyckades inte so bra. Aja.. Jag skiter i den saken nu, JAG BRYR MIG INTE OM DIG! Och jag tanker inte kommentera dig i fortsattningen heller. Om dt inte gott in i din hjarna att jag tycker du ar en liten fegis, so fine! I dont care!

Vi hors senare i vecka I think!

Pyssen !

Lördag - Sista inlägget .

Japp, överskriften has it. Detta blir mitt sista inlägg innan jag drar iväg på äventyr i Teneriffa. Ska bli jätte spännande, men jag är jätte nervös inför själva flygresan. :$

Jag kommer sakna bloggandet och alla er läsare. Men se till att bomba detta inlägg med kommentarer, så ser jag till att ni kommer få massor med rolig läsning och niciga bilder nästa Söndag. Vad sägs om dt va? Haha! :)

Thank you and goodbye!

PS. Sada.. Gosh, jag vet inte! Utan dig är jag inte hel! I'll think of you all the time! DS.

image321
Mjukis/flyg-outfit á la Sussu

Lördag

Okej, dt finns tydligen någon här i världen som inte fått en sak klar för sig, trots att jag redan förklarat. Men då kan jag va snäll och förklara detta en gång till;

Detta är ju som sagt min blogg, i den skriver jag mina åsikter och tankar (som ni kan läsa till vänster). Har jag ett problem med att folk inte vet vad köttbulle heter på finska eller vem som kommer från Alby och inte, ja då skriver jag dt. Och så är dt bara! Men nu är dt så att jag inte har något problem med köttbullar eller Alby, okej? Dock har jag ett väldigt stort problem med en annan sak. Nu ska jag förklara den saken: Jag hatar när folk kommenterar och deras ända vilja är att vara taskiga. Visserligen tar jag inte åt mig, men so what? Att dessutom kommentera taskiga saker och vara anonym? Jag menar, varför inte bara säga vem du är? Shises.. Om mina åsikter nu stör dig så mycket, ANONYMAJÄVEL, läs då inte min blogg. Okej? Fått dt klart för dig nu? Jag kan ju passa på att sammanfatta allt jag nu skrivit, bara för att vara snäll. Såhär:
Jag skriver vad jag tycker, för detta är MIN blogg. Sedan så HATAR jag människor som är taskiga och inte vågar stå upp för vad dom tycker, utan väljer att vara anonyma.
Med detta inlägg menar jag självklart inte att ni inte får kommentera, men bara så att ni vet: Jag tar bort inlägget om dt är taskigt! Och så älskar jag ju mothugg, men av den snällare varianten. Typ Mothugg á la Jytte!

Så du anonyma människa, sluta kommentera om ditt ända mål är att få mig att må dåligt. Jag kan garantera dig att du inte lyckas.

That's it for me! Jag skriver innan jag går och lägger mig, och dt blir mitt sista inlägg på en vecka. Smell yah later!

Pyssen !

Lördag

Okej, jag tänkte skriva ett inlägg till mina två absolut sötnosigaste sötnosar! Sada och Bellan, this is all for you..

Jag kommer ihåg allting med er två. Dt är så mycket som vi gjort tillsammans. Och ni två står mig verkligen närmast av allihopa som finns. Jag vet inte ens vart jag ska börja någonstans.. Allting man gör med er blir ju bara så.. Magiskt, kan man säga så? Aja, jag gör dt ialla fall. Inte för att dt helt och hållet beskriver vad jag känner, men ändå. Men ni två är ju mina små sötnosar.. Gosh, jag svammlar runt på dt hära så mkt, men stå ut med dt för allting kommer ju direkt från hjärtat. Men shit.. Aah.. Jag lovar att alltid alltid alltid finnas här för er två, no matter what! För jag har ju alltid kunnat lita på att ni finns vid min sida när jag behöver er. Om dt handlar om 5 kronor eller att kämpa mot att bli frisk från sjukhuset, ni har alltid funnits där. Jag vet inte ens hur jag ska kunna tacka er.. Hur kan man tacka några som hjälpt en genom såhär mycket. Ska man köpa blommor och kort, bjuda på bio eller kanske på minigolf? Jag har ingen aning. Men jag vill ialla fall tacka er, och dt här är mitt sätt att göra dt. TACK TACK TACK TACK TACK! .. Haha, jag kommer säkert garva åt mig själv efter dt här inlägget. Nej, fy Sussu! Men aah.. Nu åker jag imorgon och jag kommer inte få se er på en hel jäääääävla vecka !!! Kan ni fatta hur läget är eller? Jag kommer ju inte ens kunna prata med er ju. BUHU !! Dt ända jag vill är att packa ner er två i min väska, I WANT YOU WITH ME! Jag behöver ju er för att funka liksom. Åh, jag kommer sakna er så sjuuukt jävla mycket, jag lovar! Gosh.. Jag vet inte vad mer jag ska säga (skriva) .. Så.. Jag avslutar dt här inlägget nu snart. Men så att ni vet,

I LOVE YOU GUYS ALLWAYS  AND FOREVER! YOU ARE MY OXYGEN!

Vi ses nästa måndag.. Jag kommer tänka på er hela tiden. Och Sada, jag ska ha kul åt dig när flyget lyfter. Haha, du som tycker dt är så kuligt. :)

Pyssen !

image319

image320

Lördag

Bara för att jag är en
dålig människa
med en
dålig personlighet
betyder inte dt att jag tycker illa om allting ..

Fyfan för dig .. !

Lördag

Jag lovar er folk, inget slår en 12 timmars god sömn. Aaaah ...

Nu måste jag forsätta fixa allt jag inte hann göra klart igår.

Pyssen !

image318

Fredag

USCH!
Jag är såååå trött!
Sovdags..
Natti natti<3


image316
Jag ser fram emot att få läsa några kommentarer imorgon (a)

Fredag

Tjuhu :)

Kände för att blogga nu lite igen. Dissade ju ett par saker angående klassen och fick lite mothugg av Jytte. För att ni nu inte ska tro att jag sitter här och gråter för att folk jämt dissar tillbaka, så kan jag säga såhär: Jag skriver ju som sagt mina åsikter och jag älskar mothugg á la Jytte (haha xD). Men går dt i överstyr som förut, typ att man skriver "Men seriöst din tönt, hur fan kan du göra is och så när du går i nian, fetröv" Jaa.. Ni kanske förstår själva. Men som sagt, jag älskar när man dissar tillbaka. Jag menar, hur ska jag annars kunna bli bättre på svenska-ämnet i skolan? Kanske bara jag som ser kopplingen, men dom som gått i halvklass med Kebo och haft debatter fattar nog. Så Jytte, keep going. I love it!

Från dt ena till dt andra. Jag åker snart! Haha, jag vet inte hur många gånger jag har sagt dt men jag älskar att säga dt. Jag åker snart! Jag åker snart! Jag åker snart! Jag åker snart! Vad kulig jag är va? (a) Nej men seriöst.. Jag skulle bara vilja packa ner min söta Sada och min söta Bellan i min röda resväska. Fatta att jag kommer sakna dom två mer än mest !!! Ett helt annat land i en hel vecka utan att man själv är hel. För dt är ju inte jag utan dom. Buhu ! :"(  Aja.. Dom kan förvänta sig vykort, dt kan dom skriva upp. Haha!

Hade dt varit skola imorgon hade jag redan legat i sängen. Liksom, halv elva är klockan snart. Haha! Jag låter som en gammal tant, jag vet. Men jag har börjat gå upp klockan sex på mornarna (vilket är EXTREMT för min del), därmed så går jag och lägger mig strax innan tio typ. När jag sedan vaknar så tvättar jag fejjan, ploppar i mina linser, äter gröt och macka och juice, sminkar mig och klär på mig. Dt är soft, för jag har mer än en timma på mig att sminka mig, klä på mig och fixa håret. Lovely huh?

Aja, nu ska jag välla kolla runt lite. Synd att bdb är avstängt just nu, annars hade jag degat dära. Haha! Men jag skriver innan jag går och lägger mig, that's for sure!

Pyssen !

image315

Fredag

Sitter just nu och kollar runt lite på nätet som jag alltid brukar göra. Jag snappade upp en sida och hittade en massa roliga prylar. Jag menar, här kan man verkligen hitta allt. Vi snackar stekpannor, brödspadar, roliga tuggummin, spel, knivställ, saker man har hunpåsar i som man har på kopplet, trasor, kakfat, iPod skal, ljudböcker med dåliga raggningsrepliker. Jaa.. You name it! Haha, njut av bilderna här nedan ..

              

Haha, jag funderar seriöst på att köpa iPod skalet (kanske inte just dt där, men dt fanns många olika) till Christa. Men först måste hon få sin julklapp. Desstuom fyller hon ju inte år förens den 11 Maj :)

Pyssen !

Fredag

Idag var dt kamratstödjardag vid bygdegården. Jag kan inte säga att dt var tråkigt, snarare tvärtom. Orkar inte skriva vad vi gjorde där, dt är för mycket dvs för jobbigt. Haha!

Sada och Bellan ville att jag skulle följa med till Haninge idag. Tro mig, dt ville jag också! Men.. Vi åker snart och dt är mycket som ska göras, så jag fick inte för mamma. Man kunde höra på Sadas röst att hon inte trodde på mig och att hon blev värsta besviken. But belive me Sada, jag ville verkligen! Jag vill fortfarande, jag måste bara tjata lite på mamma och pappa så kan jag komma in efter er. Hoppas hoppas hoppas!

Ja, jag åker ju på Söndag. Pirrigt, pirrigt! Smart som jag är har jag följt mååånga flyg-krachar på teve den senaste tiden. Haha! Aja, jag är ju som jag är. Men dt ska ialla fall bli kul där borta i Teneriffa hoppas jag. Bestiga en vulkan, sola, bada och shoppa en massa. Härligt ! Så medans andra sitter klistrade vid matteboken, ligger jag på playan.

Tänkte på en grej tidigare.. Dt är absolut inget fel med klassen jag går i. Tvärtom, den är askulig. Kul personer och så (fast såklart finns dt undantag). Ialla fall, jag tänkte på två grejer idag. Dt första är att hela klassen verkar glömma bort att dt finns två finskar i klassen. Den ena är jag (STOLT FINSK!) och den andre är Simon. Jag kanske inte logiskt är mer finsk än Simon. Han kanske är född i Finland, därav helfinsk. Men jag talar flytande finska, jag är i Finland i minst en vecka, minst två gånger om året. Simon då? Nix, han talar icke flytande finska och så vitt jag vet brukar han inte heller "bo" i Finland minst ett par gånger om året. Men de flesta i klassen frågar ändå Simon vad tex köttbulle heter på finska. Dt gjorde de förut och jag antar att Simon slängde ur sig en vild gissning, för hans svar var helt fel. När jag hörde vad dom kallade köttbulle, ville jag bara gå fram och örfila dom och säga att dt heter LIHAPULLA! Haha, såklart gjorde jag inte dt. Jag gjorde ingenting. Men dt gjorde Ted, han rättade Simon och alla andra. Way to go Ted! Men tro nu för allt i världen inte att jag har någonting emot detta lilla misstag. Nu i efterhand är dt rätt komiskt faktiskt. Och sen har jag absolut inte några som helst problem med att dom anser att Simon är finsk, men inte jag. Visst undrar jag lite över varför dt är så, men dt är inget problem liksom. Den andra saken jag funderat över är någonting som har att göra med Sada och med Matte. I Onsdags hade vi en "lära-känna-varandra" övning. Där kom dt fram att Matte är född i Alby och bott där i typ två år när han var en liten knodd. Genast får han respekt för att han kommer från Alby och dt är ju bara sååååå coolt. Vad dom inte tänker på är Sada. Hon har bott i Alby ända fram tills tioårsåldern. Så Matte är skitcool för att han har bott i Alby under en tid som han inte minns någonting av, medans Sada bott där i mer än halva sitt liv (so far). Matte ska absolut inte ha mer respekt för dt, men inte heller Sada. Alla ska ju trots allt bemötas med respekt. Nu vill jag inte heller att någon tror jag har någonting emot Matte, för dt har jag inte. Nej nej, Matte är en rolig kille som har en skön stil liksom. Men ja, detta är ju som sagt mina åsikter. Feel free to give me yours. :)

Nu ska jag fixa händer och naglar. Jag skriver lite senare, I promise!

Pyssen !

image298

Torsdag

Dags att sova känner jag.
Jag är tröööött!
Natti natti <3

image297

Torsdag

Tack Jytte för den nya designen till min kära blogg.
Du kan verkligen din sak vill jag lova.
ag är supernöjd med resultatet.
Tack ! <333


Torsdag

image283
Om dt finns någon som inte gillar Disney så är dt smart att sluta läsa detta inlägg, NU! Personligen älskar jag Disney. Inte nog med att alla påhittade figurer är söta, Disney har även tillverkar många bra produkter för äldre människor (ni vet alla som inte längre somnar till Nalle Puh på kvällarna). Tänkte slänga upp några bilder jag hittade på några av Disneys måååånga grejer. Och här snackar vi vattenflaskor, iRivers, dvd-spelare, mobiler. You name it!


       

Pirat-bilden innehåller en tv (som ni kan se) + en dvd-spelare :)

Här är självaste Walt Disney, som ska ha feta berömmet för sina påhitt!

image292

Torsdag

Jag tänkte jag kunde skriva en grej.. Idag i skolan satt vi i små grupper med tre i varje grupp. Jag satt med Sandra och Matte, Sada satt med Bönan och Maja. Och så hör jag att Sada och Maja börjar prata om elvispar eller nåt sånt, dom pratar ialla fall och kommer in på elvispar. Eller så var dt att Sada hörde ordet elvisp från klassrummet nånstans.. Aja, då börjar Sada tänka på min födelsedagspresent som jag fick förra året. Jag ville inte att hon skulle säga vad dt var, så dt gjorde hon inte heller (vilket jag är glad för, för jag vet att många hörde vad vi snackade om xD). Så stackars lilla Maja fick aldrig veta vad jag fick i födelsedagspresent. Haha! xD Men jag kan lika gärna skriva dt här, för nästan ingen från skolan (vad jag vet) läser min blogg. Ialla fall.. Jag fick en elvisp av Anton i födelsedagspresent förra året. EN ELVISP !!!!!!! Hahahahahahaha ! Jag garvade asmycket. Vem får liksom en elvisp när man fyller 15? Av en killkompis dessutom. Haha, aja .. Nu ska inte jag vara otacksam, tack för presenten Anton. Dt är ju tanken som räknas och när jag någon gång flyttar så kommer den nog användas. Höhö ..

Pyssen !

image282

Torsdag

GAAAAAH !!!!!! Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag tycker min blogg är så tråkig. Jag skriver ju praktiskt tagt bara om vad jag gjort under dagarna. Idag orkar jag inte ens skriva om min dag, dt har ju inte ens hänt nåt. En tråkig tema-dag i skolan bara. Uhu .. Aja, ge mig tips så garanterar jag er ett bra inlägg nästa gång (men bara om jag får tips på nåt) :O

Pyssen !

image281

Onsdag

Då var jag tillbaka vid tangenterna. Duschat, pluggat och gjort precis allting jag borde ha gjort vid dt här laget. Har även skickat in ett mail till en tävling där man kan vinna ett grymt pris.Om Jytte kan vinna biljetter till en så stor sak som Grammis-gala, så varför skulle jag inte kunna vinna dt grymma pris man kan vinna i tävlingen jag deltog i? Haha! Som ni märker tänker inte jag nämna vad dt är för tävling. :)

Nu måste jag sova, jag är såååååå trött och dt ska bli såååååå skönt att få sova.

Pyssen !

image280

Onsdag

Hellu igen efter 1000 år.

Har inte kunnat blogga för mitt internet har varit helt cp. Hatar vårat internet ibland alltså! Ialla fall.. Jag kan ju ändås berätta vad som hänt, here it goes.

Igår, Tisdag;
Efter senaste inlägget som lades upp strax efter tre, såg jag på tv.
Klockan fem sjussade papi mig och Sada till Pullsipull. Robin var där och han skulle precis käka mat med Bellan, så Sada passade också på att krubba lite. Som hon ser ut (beeeeenraaaaangeeeeeel), så skulle jag vilja proppa i henne mat tills hon sväller upp som en ballong. Haha! Aja, ialla fall. Dom tre åt (jag snodde bara en köttbulle :$) och efter dt skulle vi ringa till Lollo och Fagerlund som vi tyckte skulle komma och sociala sig med oss. Först ringde Robin till Fagerlunds mobilmen trodde han kom fel eftersom att en Andres svarade. Så ringde Robin till Fagerlund igen men då svarade ingen. Så Sada sa att hon skulle ringa och då svarade denne Anderas igen. Sada och han började småtjaffsa i telefonen, för Andreas menade att han hade fått låna detta telefonnummer utav en halv-punkig tjej. Efter några minuter gav Sada upp fighten och la på. Då bestämmde sig Robin för att ringa igen. Så han ringde till Fagerlunds mobil med hemligt nummer och tro dt eller ej, Anderas svarade igen. Men denna gång var Robin snäppet smartare. Såhär lät dt ungefär:
Robin (med en tillgjord, tjejig röst): Hejsan, dt är Kicki är Sandra där?
(Fagerlund heter egentligen Sandra)
Andreas: Vilken Sandra? Du måste ha ringt fel
Robin: Nej, detta är min dotters telefonnummer
Andres blir rädd och säger: Oj, förlåt! Här Sandra..
Sandra: Hallå?
Robin: HAH, DÄR FICK JAG DIG DIN GRIS !!
Haha.. Dt va askul att höra. Mohahaha, Sandra blev tagen på bar gärning vafan. Ialla fall, vi mötte Fagerlund och Lollo vid busshållsplatsen (Andreas följde inte med). Jag fick 50:- (!!!!!) av Lollo (skulle egentligen fått 30:- som hon faktiskt var skyldig mig), men hon sa att hon betalade tillbaka med ränta för att dt tagit så lång tid. Så.. TACK LOLLO! :D <33  Jaa.. Sedan gick vi hem till Bellan och degade där tills Lollo, Fagerlund och Robin gick hem. Då vr dt bara jag, Sada och Bellan kvar. Vi såg lite på Simpsons och sedan kom Bellan syster och hennes kompis och frågade oss om vi ville följa med till Nynäs. Dt ville vi, så vi åkte med. Väl i Nynäs shoppade vi godis för hela slanten och sedan tog jag och Sada bussen hem, medans Bellan åkte med sin syster och hennes kompis.

Idag, Onsdag;
Jag vaknade klockan 04:00! 04:00 !!!!!!!!!! Jag fattade ingenting. Jag hade ju lagt mig innan elva men vaknade klockan fyra och var piggare än piggast. Jag gav upp hoppet om att min pigghet skulle vända så att jag kunde njuta av sömn i två timmar till, men icke! Så jag kollade på tv, läste tidning, satt vid datan och drack 1 liter vatten i väntan på att klockan skulle bli sex. När klockan väl slog sex så gick jag ner. Jag åt frukost med mamma och pappa i en halvtimme och sedan åkte dom iväg. Väckte Erik också innan jag började sminka mig. Eftersom att jag vill vara noga med saker och ting när dt kommer till mitt ansikte, så tar jag vääääldigt lång tid på mig att sminka mig. Idag hade jag en hel timma på mig, så sminkningen gick galant. Skolan började och den gick väl ganska bra. Fick reda på en del schema-ändringar och sådära. På SO:n parades vi in två och två och skulle läsa upp lite fakta om varandra. Jag hamnade med Niklas. Skiiiitkul! Han kunde inte ens stava till mitt andranamn. Haha, hallå? Jag fick sitta och bokstavera dt för honom. Höhö, kulig pojke! Och sedan mitt under mentorstiden så sitter lilla, söta Jytte och stirrar på mig. Så helt plötsligt säger hon "Sussu, vad fint du har sminkat dig!" Genast ser jag allas anstikten vändas mot mig och fort som fan tar jag upp mina händeer, täcker mitt ansikte och kollar bort. Haha! Inte dt att jag inte är glad för berömmet för dt vart jag, men värsta pinsam att säga dt så att alla hör. Jag är inte likadan som Jytte, tvärtom, jag skäms väldigt lätt över små saker. Men men, tack för berömmet Jytte, supergulligt :)  Jytte sa dessutom att hon vunnit biljetter till Grammis-galan. Kan ni fatta, GRAMMIS-GALAN ?! Jag skulle vara aslycklig om jag vore Jytte, fast dt vet jag att hon är. :)

Aja.. Dt var mina två dagar dt. Måste skriva min finska-uppsatts nu. BUUU ! Så ja.. Jag skriver förhoppningsvis innan jag ska sova, annars imorgon.

Pyssen !

PS.
Haha, jag har redan nämnt Jytte några gånger i detta inlägg, men jag vill ändå passa på att tacka för att hon orkar designa min blogg igen. En stor kram till dig Jytte! :) DS.

Tisdag

Sådärja, klappat och klart. Jag är påklädd och färdig sminkad. Även håret är klart, även om inte jag vart nöjd med dt. Nu ska jag bara vänta på att Bellan ringer så att jag kan åka dit. Fick en bussremsa av mamma, men jag vill ändå ha sjuss. Hatar att åka buss! Bussarna är så himmla äckliga och fulla med basilusker. Uuuuh .. *rysningar* Men hoppas Bellan ringer vid fem. Då har pappa kommit hem och då ha OC precis slutat. Jag visste inte att dt kom igen, men nu klockan tio över fyra ska jag fan se på dt. ÄLSKAR OC !

Aja, laddar upp bilderna på mig nu, sen sticker jagoch gör whatever.

Pyssen !

image277
Jag orkar inte babbla upp hur mycket alla plaggen kostar eller vart dom kmr ifrån, men jag kan ju berätta vad jag har på mig ialla fall
(för dom som inte ser så bra)
Brun-svart klänning, svart-randiga strumpbyxor, bruna knästrumpor.

Och här är min make-up
image278
Ville ha sotiga ögon, så dt fick dt bli. På läpparna ville jag ha klar-rött läppstift, men vill inte se ut som en hora (xD), så jag valde en hudnära, rosa nyans.

Tisdag

Hellu hellu ..

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så vaknade jag alltså vid halv två. Satt vid datan tills ungefär halv sju tills jag bestämde mig för att försöka sova lite ialla fall. Så jag satte på Lugna Favoriter på datan och la mig i sängen. Jag lyckades somna. :O  Så jag sov ända tills 10 då mamma kom och väckte mig. Lyckat va? Haha ..

När jag blivit väckt så duschade jag. Hårinpackning och ansiktsmask och in i bastun. Härligt var dt, men jag höll på att somna där inne så dt vart inte mer än en kvart som jag slappade. Haha! Sedan åt jag frulle/lunch. Spagetti & Köttfärssås vart dt ialla fall. Kan aldrig få nog av den rätten, jag ska fan leva på dt när jag flyttar hemifrån. Haha xD  Kollade på nåt tråkigt program på tv, ni vet typ ett sånt där man ska ringa in för att gissa på ett ord och vinna några tusenlappar. Höhö .. Folk i Sverige är verkligen lite dumma. Vet man inte från vilket djur kassler kommer ifrån så.. Aah, haha!

Nu är klockan lite drygt halv tolv så jag ska börja klä på mig (har pyjamas på mig :$) och sedan också sminka mig. Idag ska ju jag till Pullsipull :D

Jag skriver mera sen. Om jag är på riktigt bra humör senare så kanske jag är wannabe alla andra och slänger in en dagens outfit och make-up. Haha!

Pyssen !

image276

Tisdag

Uscha !! Okej, såhär är dt: Direkt efter att jag stängt av datan gick jag och la mig och somnade som en stock. Klockan var då typ tio över sju. Vaknade halv elva men tvingade mig själv att somna om. Sedan vaknade jag igen vid halv två och har sedan dess varit aspigg. Uhu .. Såg då på Gal Pals och efter dt försökte jag somna om, dock utan att lyckas. Så nu strax innan fyra startade jag dator och nu sitter jag här. Dåligt av mig att jag inte kan sova mera, men ändå bra för på dt här sättet kommer jag ju att somna mycket tidigt imorgon (nej nej, idag), och sedan på Onsdag är dt ju skola. Höhö ..

Planer för idag då? Tja.. Ska först och främst duscha. Lägga ansiktsmask och basta skiten ur mig. Sedan så ska jag välla antaglien tröka runt hemma tills Bellan ringer och jag ska åka till henne. Hon, Anton och Sada hade nämnligen kommit på en idé om att göra någonting allihopa, så ja.. Dt är ju sista lovdagen så varför inte liksom. Höhö ..

Aja, nu får jag välla spela eller nåt.. Snart kliver mami upp och då betyder dt att dt bara är ett par timmar kvar tills dom åker och jag får gå ner på nedervåningen. Visst hade jag kunnat göra dt fast dom är där nere, men vi tjivades lite igår så.. Ja.. Aja!

Pyssen !

image274
Åh, saknar detta hår.. Fast inte färgen dårå.
Höhö .. !

Måndag

Usch vad jag är trött.
Jag vaknade kvart över tio men är ändå såhära äckligt trött.
Dt värsta är att klockan bara är typ sju, så jag kan ju inte gå och lägga mig ännu.
Uhu .. Help me!
Aja, nu stängs datan av för idag.

Pyssen !

image273


Måndag

Hellu hellu ..

Vaknade kvart över tio idag. Jag var ju tvungen att gå upptidigare idag för att i övermorgon börjar ju skolan. BU! C Jag är inte alls sugen på skolan. Men dt blir ju ändå bara tre dagar denna vecka. Och på Fredag ska ju jag (och alla andra kamratstödjare) befinna oss vid porthus tror jag dt var.. Jaja, där ialla fall. Dt är någon kamratstödjar-dag där med en massa saker om vad man får och inte får göra. Dessutom ska dom fota varenda kamratstödjare och s'tta upp fotona i skolan så att allihopa vet vilka man kan vända sig till. Med tanke på foto-skiten så känns dt som att jag bara vill vara sjuk den dagen. Haha ..

Tv:n står på och nyss kom reklamen om filmen 'Försoning' som har premiär den 11 Januari. Åh, jag SKA se den! Dt har jag bestämt. Den 20:e kommer pengarna. Visst, först måste jag pröjsa min nya plattång för typ 250:- och sedan måste jag köpa lite hårfärg till utväxten och den går ju på en hundring. Men sen är ju också Erik skyldig mig 300:- så jaa.. Min budget kommer hålla. Jag måste även betala tillbaka Pullan för pizzan vi beställde. Höhö.. Men sedan ska jag gå på bio.

Men hallå hallå där! På nyår beställde jag, Pullan och Sada pizza från Nynäs Pizza. 360:- gick dt på. Jag betalade 100:- , Pullan 200:- och Sada typ 100:- Eller nåt.. Vi bestämde också att jag skulle låna 100:- av Bellan för att dt skulle jag betala min pizza för. So far, so good. Men! Jag fick ju en hundring av pappa till at betala också. Och 360 delat på 3 är 120. Om jag betalade 100:- redan, så är jag bara skyldig Pullan 20:- Haha, kalla mig snål eller whatever, men saken är så ialla fall. Aja, får prata med dom två om dt dära.

Nej, nu ska jag nog tvätta fejan och borsta tänderna. Har nyss ätit spagetti och köttfärssås, Sussus favvo! Haha, men jag skriver senare ialla fall.

Pyssen !

image272

Söndag

GOSH .. Nu är jag sådär supermätt igen. Satt där nere och åt två mackor och en jätte stor mugg med o'boy. Jag tröck även i mig en vitamintablett som ska hjälpa mot hår och naglar. Ja, så att dom ska bli starkare och finare så att säga. Höhö ..

Såg på Victoria's Secret ikväll också. Ååååh, jag älskar den showen. Allting är så glamouröst! Längtar tills nästa gång dt kmr (dvs om ett år), dom kommer nog överträffa sig själva dt året också. Dessutom var Spice Girls där och sjöng också, men jag tror att dom mimade. No way att dom kan sjunga exakt sådär bra live. När jag var liten så lyssnade jag jämt på Spice Girls och låtarna försvinner inte så fort ur hjärnan. Haha!

Nej, nu ska jag kolla runt lite. Skriver nog innan jag ska sova.

Pyssen !

Alla bilder är inte från detta år, så ni vet (;
        


Söndag

Jag blev utmanad av http://lisisa.blogg.se/

Du ska skriva hur din drömman/drömkvinna skulle se ut och du fick bestämma själv. Detta gäller både utseende och personlighet samt intresse och liknande. Sen ska du utmana så många du vill.

MIN DRÖMMAN!

Utseende:
Alltså.. Utseendet är egentligen bara en bonus tycker jag. Men fick jag plocka ihop dt ultimata utseendet skulle dt väl.. Dt skulle bli perfekt, haha! Brunt hår, inte helt snaggat, utan lite utväxt ruffs ska dt vara, men inte för mycket. Han ska väl inte vara världens fetaste människa heller, men definitivt inte tjockare än mig, dt skulle ju få mig att se ännu tjockare ut, haha! Men vältränade överarmar måste han absolut ha. Armar är något jag älskar! Han ska inte heller vara för kort, men inte så lång att man måste så på en pall för att nå upp till hans ansikte. Haha! Ja.. Ögonen måste vara någonting jag skulle kunna drunkna i, ögon är viktigt. Helt klargröna eller alldeles mörkbruna. Inte helt tatuerad heller, dt platsar inte riktigt i mina ögon.

Personlighet:
Han måste, måste, måste vara omtänksam! När jag skärt fingret på kniven tex så ska han inte bara "So?" Haha, jag vill ju ha någon som bryr sig ju. Sen så måste han vara en pålitlig person. Jag skulle aldrig orka med om jag skulle behöva kolla igenom hans mobil eller förfölja honom. Inte tvärtom heller. Han måste också ha humor. Jag älskar att skratta och skämta, så om han skulle sitta där som en död morot och inte ens dra lite på munnen, då skulle jag säga "Bye bye mister". Jag vill också att han ska vara snäll, men dt kanske alla förtod haha!

Intresse:
Han får hålla på med vad han vill. Okej, kanske inte vara massmördare och tycka dt är roligt (eller tråkigt heller), för.. Ja, ni fattar själva. Sen skulle jag inte heller vilja att han var för mycket av en sportfåne. Typ inte hinna åka någonstans på middag för att 'dt är en viktig match på tv'. Och intresset/intressena ska inte heller vara sånt som han verkligen måste göra hela tiden, han måste ju ha tid för mig också (a)

Övrigt:
Han måste ha ett bra uppförande. Om vi sitter på en skitfin resturang och jag säger att jag måste gå på toa så ska han liksom resa sig upp när jag gör dt. Och så ska han öppna dörren för mig när vi är ute och går och ska gå in igen. Sånna där små saker liksom. Och han får inte vara för slarvig heller. Om vi skulle bo ihop och han skulle ta dit sitt grabbgäng så dricker dom ju öl eller nåt (jag vet inte, jag har ju aldrig bott själv med en kille, har bara sett filmer haha), så får han plocka undan efter både sig själv och sina polare. Och han ska kunna hålla reda på sig själv. Som hans flickvän så ska inte jag behöva hålla reda på hans saker, typ när han ska vara hos tandis, hos doktorn, eller whatever. Han måste även vara bra på att kommunisera. Jag älskar att ha små debatter med mamma och pappa och om min pojkvän också skulle älska dt, och dessutom vara bra på dt, så skulle dt bara vara helt toppen!

Dt var vad jag kunde komma på nu. Jag utmanar två stycken, http://jytte.blogg.se och http://sajjo.blogg.se . Enjoy! :)

Söndag

Svar på kommentar ;

" ååååå vad orättvist ;) jag vill åxå åka bort!! hahahah vad heter tyras låt?? jag är lite efter ;) har hon släppt en skiva eller?? :P "

Haha, visst är dt orättvist. Dt har jag alltid tyckt när folk åker iväg till varmare länder, men nu jävlar, nu är dt min tur att åka bort. Haha! :)
Tyras låt heter 'Shake ya body'
. Jag tycker inte du är efter, jag visste inte heller att hon hade spelat in låtar. Ja, för dt där är inte hennes ända låt, men dt är hennes bästa tycker jag. Jag vet inte om hon har en släppt någon skiva med asmånga låtar, men definitivt singlar, så jaa.. Kanske finns dt något helt album också. Fick veta för någon dag sedan när dt kom en repris på Top Model där man fick se hennes video. Ladda ner låten och lyssna vettja. Du kommer troligen också vilja shaka rumpa när du hör den. Haha! :)

Pyssen !

image251

Söndag

ÅÅÅÅÅH, vårat idiotiska internet! Dt är så oooooootroligt segt idag. Tar ju typ fem minuter att ladda upp en bild på bdb. GAAAH !! Aja.. Får väl hålla mig ifrån internet efter detta inlägg. Har ju dessutom hört att dt har vart fel på Telia ett tag nu :S Aja..

Sitter och lyssnar på Tyra Banks första låt just nu. Man vill bara shaka när man hör låten. Haha! Dessutom kan man ju njuta lite extra när man hör låten, Tyra Banks är en av dom mest jordnära kändisar ute i världen. Videon till denna låt är också bra, haha!

Idag händer inte mycket faktiskt. Faktum är att ingenting är planerat och ingenting kommer att hända. Wierd dt känns. Aja, nu ska jag inte klaga. U know what? JAG ÅKER OM EN VECKA ! :D  Eller.. Om en vecka ligger jag redan på playan, men ändås. Nästa Söndag klockan 07:15 lyfter dt nordiska planet mot Teneriffa. Häääärligt! Kollade vädret där med mami förut. Runt 20+ kommer dt vara. Haha! Så medans ni går runt i fjollräven, fryser arslena av er och har röda näsor för dt är så kallt, så kommer jag gå runt i sommarkläder, njuta av värmen och maybe ha en röd näsa för att den är solbränd. Haha! Pilutta er va (6) Jag kommer dessutom att bestiga en vulkan och dt gör man ju inte varje dag. Oh, längtar !

Nu ska jag göra nåt annat.

Pyssen !

image250
Los Gigantes

Lördag

Läs och häpna;
Jag ska gå och lägga mig!
Uhu ..
Jag är så trött pga att jag ännu inte somnat vid tjugo i sex men ändå
drogs upp ur min skönhetssömn klockan elva.
Nåja, pinan måste genomlidas för att vrida tillbaka dygnet.
Skriver imorgon.
Sov så gott allesammans!

image249
Detta är jag i min underbara säng.
Pauline knäppte bilden för ett tag sedan när
hon och Jessica var hemma hos mig.

Lördag

Jahaja, då var man proppmätt. Fick fisk idag, MUMS säger jag bara. Jag absolut älskar fisk! Eller.. Ialla fall ungsstekt lax. Höhö!

Skulle kollat på film ikväll med mamsen och papsen men dt ser inte ut att bli så mycket av dt. Jaja, dt gör inte så mycket, jag kan väl kolla på film själv ju. Jag såg att en av mina favoritfilmer går på TV4+ så jag har den kanalen på just nu ialla fall.

Sada ringde mig idag för att bjussa in hela tjocka famillia på en fika nu på Onsdag. Jätte snällt, verkligen! Men jag tror icke mamma och pappa är så jätte sugna. På senaste tiden har dt varit så mycket för dom, dom har verkar så oerhört stressade. Vi åker ju snart så pengarna bara flyger iväg och dom jobbar och jobbar. När dom sedan kommer hem ska dt gås ut med hundarna, städas, tvättas tvätt, ja dt är mycket som ska göra. Men jag tror, och vill, att dom ska försöka klämma in en fika nu på Onsdag hos familjen Sada. Dt skulle vara trevligt tycker jag. Jag menar, jag och Sada har ju varit oerhört bra kompisar en längre tid och ofta får hennes mamma och pappa höra "Jag åker till Sussu nu" "Jag ska sova hos Sussu ikväll" "Sussu kommer snart". Min mami och papi har inte fått höra namnet Sada, dom har fått lyssna på namnet Caroline. "Caroline kommer snart" "Nej, men jag åker med Caroline" "Kan vi hämta Caroline på vägen?" Ja.. Haha! Dt skulle välla vara lite mysigt om bådas familjer slog sig ner och pratade lite. Fast att mamma och pappa är väldigt blyga våda två så.. Jaa.. Dt ska nog ordna sig hoppas jag. :)

Nu ska jag fortsätta se på filmen på teve, men först ska jag ner och höra med mamma och pappa ifall dom ska se på film och ifall dom har lust att åka till the Sada's på Onsdag. Så Sada, om du läser detta, håll ut för jag är på väg med ett svar.

Pyssen !

image247

Lördag

Tjolahopp !

Idag har jag varit i Nynäshamn, både fick och linser inhandlades. Sedan vad jag och mamma en sväng nere på Konsum. När vi kom hem stack mami och papi genast ut med hundarna och jag fick ett sånt där Sajjo-ryck (haha!) och började städa en himmla massa. Nu har jag bara dt värsta och jobbigaste kvar: MITT RUM! Gosh.. Orkar inte! Aja, måste göras ialla fall. Alla julsaker ska väck och likaså allt damm. Så nu måste jag fortsätta. Skriver senare.

Pyssen !

 
Photoshopade lite igår. Vóila! Här är Erik. Ser ni skillnaden?
Gosh, jag bara älskar photoshop!

Lördag

Uscha buscha ! Nu sitter jag här och ska snart ner för att äta frukost, när jag egentligen bara vill ligga i min skööööna säng och sova. Men, som pappa sa när han väckte mig, skolan börjar ju snart och jag måste börja vända tillbaka mina dygn. Jag vet att han har rätt men dt känns som jag plågar mig själv. Shit vad emo jag är va? (a) Haha!

Idag händer inte så mycket. Ska städa rummet och sedan försöka tjäna litepengar på nåt sätt, vet inte riktigt hur.

Nej, nu ska jag kräma in fejjan och sedan gå ner till mami för att äta frukost. Jag skriver senare, trust me!

Pyss !

image243
Höhö, bilden är från i somras. Benny tog den när han, jag,
Jessica och Erik satt vid matbordet och snaskade på kyckling.
Den porriga ungen!

Fredag

GOSH vad jag har tråkigt. Kan ingen komma och kidnappa mig och ta mig till första bästa fest? Fester brukar ju vara kul, ialla fall med rätt folk.

Sada har fått fnatt nu. Hon trodde nyss jag brydde mig om Chippen och nu frågade hon mig om jag älskade henne. Haha! Hon är ju bara för cp ibland alltså. Och nu sa hennes kusin att jag skulle svara nej. Oh, fett gays. MOHAHAHA !

Imorgon ska jag stolt vakna tidigt. Inte för att jag vet varför, jag har ju bara ett skäl som man egentligen skulle kunna flytta fram till klockan två om man vill, men jag bara ska dt. Oh, va duktig man känner sig. (a)

Nej men seriöst, har ingen aning om vad jag ska blogga om. Jag kanske ska slänga upp lite bilder? Jag kanske kan skriva om en speciell person? BLOGGTORKA! Ge mig tips om vad jag ska skriva om. NUUUU !

Juste, jag vet att dt finns folk som läser min blogg, men som aldrig kommenterar. KOMMENTERA! Dt är ju dt som får mig att fortsätta blogga. Men stora applåder till dom flitigaste tjejorna som kommenterar, Lisa och Sarah. Thanx!

Aja, slänger upp några bilder då. Varje bild representerar ett minne, så enjoy!

Pyss !

                            

Fredag

Svar på kommentar .

" vem är den tredje från vänster jag känner igen honom "

Om du menar denna coola snubbe ;
image212
så kan jag berätta vem han är. Han är någon som jag, Sada och Anton träffade på bussen i Tumba. Runt 2-3 på nattet satt vi på bussen mot Fruängen när han och hans tjej hoppade på. Dom var jätte trevliga. Jag kommer inte ihåg hans namn (alkoholpåverkad), men han är fotograf och lite norrlänning. Kolla hans bilddagbok och kontakta honom dära om dt var nåt speciellt du undrade om honom ; lordcain @ bdb .

Pyss !

Fredag

Har inte hunnit med någon update idag, har nämnligen sovit ända fram till klockan fyra. Haha! Jag som skulle vara vaken och allt. Aja, sova är ju bra, eller hur? Haha!

Dom två timmarna jag varit vaken har jag ätit (nej, jag har inte ätit i två timmar) och sett på tv. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska lägga på luren så att jag jan fråga om vi kan hyra film idag. Mys!

Nej, jag är helt tom i skallen så jag vet inte vad jag ska skriva mera. Kan lägga upp lite bilder som ni kan kolla på.

Pyss !

                        

Fredag

Ååh, dumma mig som inte kan somna. Är avis på alla er som ligger där och sussar. Jag vill oxå! Aja.. Jag får välla försöka sova om en stund.

Kollade nyss på tv serien "Fashion House" I LOVE IT ! Mode, kärlek, bråk. You name it! Serien är helt sjukt bra, men dt finns två dåliga saker om den. För dt första är den för kort enligt mig. Den borde vara mycket längre. Jag menar, bara dom första fem minutrarna av alla 40 är om vad som hänt tidigare. Nej, längra borde den vara. För dt andra så går den ju på en såååå dålig tid av dygnet. Klockan 03:55 börjar den. Hello? När jag börjar skolan sen då, vad ska jag göra då? Bara vakna klockan fem i fyra och kolla på den? Oh, suck nej! Då får jag väl skippa serien. Om inte ett så kallat mirakel sker och Kanal 5 ändrar så att serien börjar visas vid fyra på eftermiddagen istället. Dt vore den ultimata tiden.

Nu sitter jag här och gör ingenting. Väntar på att Beverly Hills 90120 ska börja klockan halv sju. Yeah, I know. Men jag kommer inte kunna somna innan dess, så då kan jag väl lika gärna stanna uppe och se på Beverly Hills. Jag brukar ju jämt se på dt programet vanliga skoldagar. Jag kliver upp, slår på teven på trean och i första breaken fixar jag frukost. Sedan tas frullen med till teven och jag sitter där och kollar och äter tills ungefär tjugo över sju. Då börjar jag fixa mig. Så dt är ju en fördel med att bo så här nära skolan. Höhö!

Nej, nu ska jag väl photoshopa lite bilder eller nåt, har ju inget bättre för mig liksom. Skriver säkert lite senare, då jag förmodlingen återigen kommer att ha brist på verb.

Pyss !

image184

PS. Vill passa på att säga tack till alla underbara som jag har i mitt liv. Dt är ni som ger dt där lilla extra varenda människa behöver för att klara sig igenom dagarna vi lever. Thank you honeys! I love u all! DS.

Tordag

SUCK ! En gång för alla, FÖRLÅT om någon tog illa vid sig för min åsikt. Shises, let it go? Men jag vill bara göra en sak klar för alla;
Dt här är min blogg. Här skriver jag om allt jag vill mellan himmel och jord. Jag skriver mina åsikter om allt och ingenting. Okej? Den som inte tycker om dt jag skriver, LÄS INTE! Ni slipper slita ut era fina ögon och era fina fingrar på att läsa och skriver kommentarer så som "tjockis" tex. Thank you.

Ialla fall, nu till dt jag skulle skriva om.

Ikväll var jag ju som sagt hos Bellan. Dt var inte så roligt som jag förväntade mig att dt skulle vara. Jag kom dit, jag och Bellan gick till affären, gick tillbaka hem till henne, Robin och Isa kom och vi såg på teve och åt godis. Dt var tänkt att pappa skulle komma och hämta mig runt nio tiden, men jag ringde honom tidigare så han kom och hämtade mig vid åtta.

När jag kom hem åt jag pannkakor. Gosh, jag vet inte hur länge sen dt var jag fick pannkakor senast. Ja såklart har dt funnits i skolan, men dt är ju inte alls samma sak som hemma-gjorda pannkakor. Aja, gott var dt ialla fall. Efter pannkakorna vad jag tvungen att bjussa mamma och pappa på lite choklad och sedan gick jag upp på rummet för att se på "Age of Love". Dt är i stort sett dt jag gjort ikväll.

Undra vad som hänt med lilla Sada. Hon är ju helt borta. Buhu! Hon svarade inte när jag ringde henne och hon har inte varit inne på msn heller. I miss u Sada! Okej, dt var inte så länge sen vi sågs sist, men wtf hon är ju min bästa kompis ju. (a)

Nej, nu är jag tom i skallen. Ska välla snart spela dt så kallade töntiga dataspelet som jag älskar. Sedan ska jag försöka sova tidigt (som att dt kmr gå lixx). Haha!

Jag skriver ialla fall innan jag kryper ner i sängen.

Pyss !

image183
Tjock, ful, hemsk, whatever.
Dt här är jag och jag är nöjd med mig själv!

Torsdag

Hellu hellu !

Jag skulle vakna klockan elva idag, tror ni jag lyckades? Icke då! istället vaknade jag vid två och var arg för att mamma inte hade ringt och väckt mig. Suck! Aja, jag klev ju upp tidigare än vanligt ialla fall. Haha! Känns som jag bara sover bort hela lovet, men vafan, varför inte liksom? Haha!

Ikväll ska jag hem till Pullsipull för en liten filmkväll. Mys! Jag vet inte vilka som kommer men dt lär ju vara dom som alltid är dära. Veteranerna så att säga. Haha!

Näe, nu måste jag klä på mig och sminka mig. Jag skriver senare!

Pyss !

image182
Bellan och jag, old pic :)

Onsdag

Kollade nyss om jag fått någon ny kommentar och visst hade jag dt. Någon som varit på den där festen jag gaggade om hade kommenterat. Och jag kan ju passa på att svara;
Nej, jag vet inte vad som fanns i alla glas. Ja, jag tror att ni hade starkare grejer också jag har ju sett bilder lixx. Jag skrev min åsikt, that's it. Gosh.. Kanske inte skulle skrivit om dt dära, verkar ju bli en grej av dt. :S Aja, hoppas dom som var på den där festen hade roligt ialla fall, för dt tycker jag att alla förtjänar att ha på nyårsafton. Och till dom som tagit illa vid sig bara för min åsikt, förlot but that's life.

Nu ska jag se klart på tv och sedan sussa.

Pyss !


Onsdag

Tjuhu !


Håller på att städa lite granna nu. Mitt rum ser ju helt förskärckligt ut. :S Undra vad jag egentligen gör för att lyckas få dt såhär. Haha!


Såg på dokumentären om Victoria Beckham ikväll. Jag fick veta en hel del jag inte visste om henne innan, men jag har ju faktiskt inte ens följt henne så speciellt mycket heller. Men hon har en skön stil, även fast hon är ett vandrande benrangel med två ballonger som bröst.


Bellan sa nyss också att dt är filmkväll hos henne imorgon. Få se om jag är med på den, beror ju lite på om jag kan få sjuss dit. Jag pallar inte betala en bussremsa, jag har ändå inga pengar, och min moppe är ju lite pajj. Aja, hoppas dt löser sig, skulle ju va kul att se alla igen :) Funderar på vad jag ska ha på mig då.. Hm.. Blir nog mina silvriga leggins och en svart klänning med nån tröja under, eftersom att klänningen är i en modell som börjar nedanför brösten.


Nej, nu ska jag städa lite mer, sen ska jag platta håret. På så sätt slipper jag vakna med ett stort affro imorgon. Men jag skriver ett inlägg innan jag sussar.


Pyss !

image181


Onsdag

Så, dt tog inte lång tid innan jag skriver igen. Denna gång för att fundera lite så att alla kan se.

I mitt förra inlägg skrev jag om att jag tyckte dt var lite wierd att några har druckit 2.25% cider under nyårsafton. Tio minuter senare ser jag en kommentar från en Camilla. Hon tycker jag är töntig som spelar Sims fast jag går i nian och så tycker jag att jag borde låta alla dricka vad dom vill. Hm.. Skrev jag att dom inte fick dricka vad dom ville? Nä.. Jag skrev min åsikt, samtidigt som jag skrev "Visst, man får välla dricka vad man vill". Och angående Sims-grejen så skiter jag i om jag är töntig eller inte. Tycker jag om Sims så låt mig spela dt, ÄVEN FAST JAG GÅR I NIAN! Jag kan tala om för dig att jag känner ett dussin andra ungdommar som spelar Sims. Och för att lägga till lite fakta så finns dt många människor som är hur gammla som helst (tex 42år) som spelar Sims. Så.. Nåt mer du hade att säga, Camilla?

Juste, jag raderade kommentaren. Enligt mig har den ingen värdig plats i min blogg! :)

Onsdag

Tjolahopp !

Gjorde aldrig någon spagetti och köttfärssås idag, istället vart dt världens godaste potatismos, fisk och sås. Mumma! Tackar pappa :)

Haha, vet ni vad jag nyss såg? En några stycken har typ haft nån fest eller whatever, på nyårsafton ialla fall. Vet ni vad dom drack? Haha, 2.25% cider. Haha haha haha haha ! Shises.. Visst man såg ju öl och sånt på bilderna men hallå? Visst, man får välla dricka vad man vill, men så som dom beter sig så skulle man ju kunna tro mer om dom. Haha! Aja.. Enligt mig så är dt så att ska man dricka så ska man dricka mycket och riktiga saker ska dt vara!

Nej, nu vet inte jag vad mer jag ska skriva. Hare gutt !

Pyss !

image180
Och yes, man ser rätt in mellan bena på mig.
Men halleluja, jag har både strumpbyxor och leggins på mig.

Onsdag

Tjoho !

Vaknade för lite drygt en timma sen. FY SUSSU!
Jag måste vända tillbaka mina dygn, så jag har bestämmt att jag imorgon ska vakna vid elva. Dt är skit tidigt enligt mig :O Jaja, jag måste ialla fall klara dt.

Ska snart klä på mig, sitter ju här i bara morgonrock liksom. Haha! Men ska dra på långfillingar och nån tjockiströja. Pallar inte fixa mig så mycket nu, jag ska ju ändå bara vara hemma liksom.

Juste, min moppe har tydligen pajat lite. :'(  Jag har ingen aning om vad som är felet, men den stängd tydligen av när man gasar. Buhu, hoppas den inte dör.

Nej, nu ska jag klä på mig och laga lite mat. Skriver nog lite mer sen.

Pyss !

PS. Vet ni vad jag kom på? Jag började skriva för första gången den 31 Maj 2007, vilket betyder att i Måndags var dt.. Sju månaders-jubileum för min kära blogg. Haha :) DS.

image179
Älskar låten Cocain! Lyssna på den, käääärlek!

Måndag

Dags för mig att krypa ner i sängen. Tio över 4 börjar The Simple Life med Paris och Nicole. I love it! Eller.. Jag hoppas dt kommer, kom ialla fall vid den tiden i Söndags. Aja, jag hoppas. But that's it!

Pyss !
 
image178
Over and out !

Tisdag

Yes baby, igår kväll var sååå kul! Sada och Bellan kom lite tidigare än jag trodde, men vafan, jag dog inte utav dt inte. Haha! Jag kan sammanfatta kvällen genom en liten lista, jag orkar nämnligen inte skriva så mycket just nu.

- Sada och Bellan kom vid kvart över fem kanske
- När mamma och pappa hade åkt ringde vi och beställde pizza från Nynäs Pizza
- Pizzan kom en timma senare och alla 3 tre pizzor kostade 360:- HAHAHA
- Efter maten började vi med "jag-har-aldrig"
- Bellan förlorade stort
- Gick ut för att röka, jag fick min första kick (har aldrig tagit halsbloss förut, rädd för att bli beroende)
- Erik kom och han hade rakat bort sina ögonbryn HAHAHA
- Vi fortsatte kvällen med att dricka snapps, fort fort fort
- Sada drack inte så mkt.
- Men hon hade typ 5 olika drycker framför sig :O
- Sen kom raketerna BOOM BOOM BASH !
- Bellan va packad
- Folk glodde som hönor på oss, haha
- Sen halkade vi in på altanen och rökte
- Sen smällde vi smällare och skrek 2008 !!!!
- Sen kom mamma och pappa
- Vi lullade vidare på mitt rum tills vi somnade

Underbara kväll! Vi nyårspussades också. Dom bilderna läggr jag på hära. Enjoy!

Pyss !

PS.
När Bellan och Sada åkte vid tio, somnade jag om och vaknade vid halv fem x'D DS.
image174
image175
image176

RSS 2.0