Idag är dt Tisdag :)

Nu har inte jag uppdaterat på ett litet tag för jag ville att inlägget om John Hron skulle vara överst länge. Jag ville vara helt säker på att många personer läste den. Men nu ska jag skriva ett vanligt inlägg.

Pratade nyss med Sada. Hon sa att pappa kunde beställa delarna till hennes moppe, och att pappa sen skulle få pengar. Så nu ska Sada äntligen få tillbaka sin älskade moppe som stått hemma oss ganska länge nu. Eller ja, pappa måste ju laga den först.

Medans jag och Sada pratade så kollade vi båda på Rosa Bandet Galan. Måns Zellmerlöw (eller hur han nu stavar sitt efternamn), han är en stooooooor bög. Usch! Fast ikväll så var han tydligen någon typ av punkare, dt var bara sminket som fattades. Men jag och Sada pratade också om dt där med cancer. Tänk om tex Bellans mamma skulle dö utav dt. Tänk vad hemskt dt skulle vara då. Bellan skulle ju förändras helt.. Usch, tanken är bara för hemsk.

Innan Sada ringde till mig sa dom RB-galan att rethosta kunde vara ett tecken på cancer. Vet ni hur rädd jag blev då ?! Jag har haft rethosta någon månad nu och när dom sa att dt kunde vara cancer.. Usch, jag svimmade nästan. Alltså, tänk dig själv att få cancer när du är 15 år och har hela livet framför dig! Jag är så rädd nu.. Jag hade ingen aning om att rethosta kunde vara ett symptom för cancer. Uuuh !! Jag tror inte att jag har cancer, men för att vara säker ska jag gå till en läkare om tre veckor.

På tal om ingenting alls här så har vi släktträff just nu. Eller, inte bokstavligen dårå. Men Benny från Avesta är här och Jocke från Järna är här. Kusiner båda två. Kul är dt ialla fall. Fast jag undrar ju hur Jocke ska överleva ända till Torsdagen. Liksom, han är ju 17 och Erik 14. Eriks kompisar är antingen 13, 14 eller 15. Och de flesta är små fjortisar som skriker så fort någon rör dom. Jocke sa till mig själv att han inte ville hänga runt med Eriks små polare.. Aja, få se hur dt blir med den saken.

Jag har för övrigt faktiskt varit jätteduktig idag och igår. Igår städade jag hela nedervåningen. Jag la ut våra nya mattor och städade rent alla skåpen. Idag städade jag mitt egna rum. Jag dammade och mörblerade om alla mina prydnader. Jag planterade även om alla mina blommor. Så nu har jag fina krukor och fäscha blommor i mitt rum. Ibland är dt allt som krävs för att man ska bli glad i sitt egna rum igen. :)

Jag har sms:at en hel del med Gustav de senaste dagarna. Jag har absolut ingenting emot dt, dt kan jag lova. Men vi pratar om en hel del saker och är väldigt öppna för varandra. Kanske för öppna.. Jaja, dt kan vara en bra sak, eller en dålig sak. För min och Gustavs skull, så hoppas jag att dt är en bra sak.

Nej, nu ska jag ta min FRIDA (yes, fick en ny idag) och sätta igång att läsa den. Lägga mig i min säng, dt ska jag också göra. Imorgon när mormor och moster kommer, så vill jag ju vara utvilad. Vi ses !

- Sussu .

Usch.. STOPPA VÅLDET !

image128

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet 1995. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.  Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat. Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm. Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog

Onsdag .

En liten uppdatering :

Anton och Alexandra är på G ! HAHAHAHAH !!!!!!11
Har fått mitt kort nu ! *stolt*
Nästa vecka kommer mormor och moster !
Nästa vecka är dt looooooov !!!!!! <3333333333
Fick ett VG på matteprovet. Ynkliga 11p på b-delen.
Har fått en efterlängtad mössa av Pullans mamma. TACK ! <3
Har inte fått Donkens pommes på ett tag nu..
LÄNGTAR TILL JANUARI !!!!!!!!1111
Prov på Fredag :O :O *paniiiiiiik*
Sabina ska sprida bilderna på virusrumpan, säg till om du vill hjälpa till ! xD
Erik har varit bortrest men har sorligt nog kommit hem igen. -.-
En viss person tror att hon kan bestämma så jävla mycket ! FY !! :@
Pricon Break har börjat :D :D :D
Kattungen är bsuig nuförtiden. Rivs 24/7 x'D
Sebastian pratar med mig igen :S !
Våran finskalärare är LÄSKIG !!!!!11 *rädd*
Ska shoppa nästa vecka ! LOVE IT !
Ska ner till mamma nu!

Ha en bajsbra kväll !
image127
- Susoliin.

Jag är lycklig !

Yoho !

Skolan har flytit på som vanligt. Ja, ialla fall nästan som vanligt.
Virusrumpan har fått värsta dampet och skrivit en lapp till Sabina. Helt sjuk människa ! Men dt är ialla fall löst nu. Än så länge ialla fall.. För övrigt så fick jag idag typ MVG för att jag gjorde en liten redovisning idag. Alltså, jag måste hört fel. På halklassen så var vi en liten grupp. Jag, Maja, Didi, Jytte och Bönan läste upp lite fakta om någonting inom musik. Dom andra hade förberett sig väldigt bra. Stödord och musik var vad dom hade att erbjuda. Dom fick VG. Så kommer vi till mig och jag har ju inte alls förberett mig, så jag säger någonting om radiokanalen The Voice. Hon sa att jag fick MVG. Men dt var bara vad jag hörde. Jytte om du läser dt här, vad fick jag för nåt ? :S

Imorgon kanske dt inte blir krök. Fia är typ sjuk och dt är inte säkert att jag får mina pengar. Men vi får se. Blir dt inte dt så får jag väl köpa lite godis och dega här hemma. Dom andra sa att dom skulle till stan. Men om Fetto följer med, så följer inte jag med. Jag HATAR honom !! Han pratar skit om mig med mina kompisar och sen undrar han varför han inte får komma in i mitt hus. Yeah, han får väl fortsätta undra..

Juste, jag är så himmla trött på singellivet nu. Jag tycker inte alls om att inte ha någon pojkvän. Just nu så är väl alla i vårat lilla 'kompisgäng' singlar. Till och med Pullan har gjort slut med Isak, efter nästan 1,5 års förhållande. Men Fagerlund har typ träffat någon Kenta eller nåt. Jaja, dom flesta är singlar. Någon gång SKA vi ut och ragga, jag lovar. xD

Nej, snart ska jag duscha. Sen ska jag hoppas på att jag somnar lika sent som igår. Jag somnade nämnligen runt nio igår. HAHAH !  *stolt* xD

- Susoliin.

PS. Spana in min bilddagbok, den är het ! http://ohsussu.bilddagboken.se DS.

Söndag

Tjoho !

Jag lovade Sajjo ett inlägg ikväll, så dt är väl bara att börja skriva nu då. :)


Jag var hos Christa idag. När jag kom dit märkte jag att även Sajjo var där. Jätteroligt ! :)  Vi spelade kort och Markoolio spelet. Och så åt vi pannkakor. Och Sajjo lärde mig och Christa allt om Nitrifikation och Denitrifikation. Krångliga ord ! Ialla fall, dt sitter som berget nu. Hoppas jag. Jag har ju prov på dt nu i veckan. :O

När jag kom hem därifrån hann jag inte göra så mycket innan vi skulle äta här hemma. Mamma hade varit supersnäll och lagat min favoriträtt till oss idag. LAX ! <3  Och idag vart dt en liten specialare. Inbakad lax. Laxen låg liksom inlindad i någon deg, och i degen på laxen fanns också spenat och morötter. Till dt serverades också potatis och Hollandiesås. MUMMA ! Tack mamma :) <3

Efter maten så la jag mig i sängen för att se på teve. Top Modell Stockholm visades. Jag tycker inte att den svenska varianten av dt programmet är alls lika bra som den amerikanska med Tyra Banks i ledarrollen. Men jag såg på dt ialla fall. Dock orkade inte jag se klart, så jag satte mig vid datan istället. Såg att Gustav var inne, så jag började prata med honom. Fick en bild på honom också, få se om jag kanske slänger upp den här i bloggen. Jag uppmuntrade honom till att skaffa Pea också. Klart han skaffade dt. Men han är ju inte så inlärd där, men dt kommer nog. Jag kommer ihåg att jag inte heller var någon vinnare på Pea i början. Men han heter ialla fall "Gustav1992" Spana in honom, han är bara för snäll ! :)

För övrigt så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon till skolan. Jag vill ha min klänning, men jag vill samtidigt ha mina raggsockor. Så jag funderar på om man verkligen kan kombinera dom två, men jag är så osäker. Liksom, en brun/svart klänning, svarta strumpbyxor och gråa raggsockor ? Njää .. Men så kanske man skulle kunna ha en grå klänning, svarta strumpbyxor, svart/grå kofta och grå raggisar ? Hm.. Skulle kunna funka. Aja, har jag inte klänningen så har jag mjukisbyxor och raggsockorna till dom. ;)

Nej, nu är klockan typ tio så jag ska nog dra mig tillbaka. Jag vill se utvilad ut imorgon + att jag är ganska trött, trots att jag vaknade runt elva idag. Godnatt !

- Susoliin.

 Gustav :)

Filmkväll & redovisning .

Nu har inte jag bloggat på ett tag igen. Jag har helt enkelt inte haft lust. Men jag har ändå läst allas bloggar. :)

Jag kom ganska precis hem. Jag och Pullan var i Ösmo och köpte lite godis till ikväll. Jag och flickorna + Lollos grek, ska ha filmkväll. Mysigt ! Jag ska tända ljus, städa och allt sådant. Jag tror att dom kommer runt 7 - 8. Dt ska bli extra spännande nu ikväll, för jag har ju aldrig träffat Lollos kille. Han verkar snäll, men liksom .. Han är 18 !? Jaja, är Lollo glad är jag glad. :)

Som ni kanske vet så har ju jag en bilddagbok, så jag brukar inte lägga upp bilder här i min vanliga blogg. Men dt ska göras ett undantag idag. Jag tänker ladda upp en bild på mig och Sada. :)

Juste, denna vecka i skolan så har vi haft matte-prov och så har jag haft både utvecklingssamtal och redovisning. Matteprovet gick väldigt bra, så jag räknar med ialla fall ett VG. Ett MVG kan man ju aldrig klaga på heller. Utvecklingssamtal gick väl bra dt också. Vi pratade om varje ämne för sig och sedan pratade vi lite om vad jag tyckte om klassen och så. Redovisningen gjorde jag som tur var inte själv. Jag och Simon läste den tillsammans. Jag var inte alls så intresserad av att bestämma så mycket, så jag lät Simon bestämma vad vi skulle läsa om. Dt vart en artikel om tjurfäktning. Jaja, bra gick dt ialla fall. Jag fick ett VG och Simon låg mellan VG och MVG. Dt var ganska skönt att jobba med Simon egentligen. Han är ju liksom så bra på en massa saker, så han.. Hm, hur ska man uttrycka dt ? Han typ lyfte upp mitt tal. Kan man säga så ? Ialla fall, liksom.. Dt jag pratade om lät mycket bättre för att just Simon hade pratat om samma ämne precis innan. :)

Nej, nu ska jag fortsätta äta godis (ja, klart jag köpte till mig själv också xD) och sedan ska jag nog städa och så. Jag kanske slänger in ett inlägg inatt, dt beror helt på om jag på humör eller inte.

- Susoliin.



PS. En blogg som verkligen är värd att läsa är Sarah's. http://sajjo.blogg.se . Läs den :) DS.

Zzzz .. Zzzz .. Zzzz ..

Jag vill börja inlägget med att säga att jag tycker synd om Christa och Tessie. Dom rammlade idag på moppen och Christa fick åka in på sjukan. Hon fick sy sitt knä, men annars mådde hon bra. Vad jag hört så klarade sig Tessie undan med ett gigantiskt blåmärke, men hennes moppe vart totalt kvaddad. Ialla fall, jag tycker synd om dom.

Just nu har jag egentligen inte så mycket att skriva. Sitter och myser här i mjukiskläder. Luktar på den härliga doften från alla ljus och min rökelse. Underbart !

 Jag har bara varit i skolan och så.. Planerat för i helgen har jag också gjort. Och så har jag såklart messat med Gustav. Han är riktigt fin den där killen. :)

Ja, jag har ju en ovana att döda alla mina väster och sånt, men nu har jag ialla fall fått in en ny blomma i rummet. En fin klätterväxt. Så nu har jag fyra blommor här inne i mitt röda rum. Fast inga av dom är egentligen blommor med blommor på, om ni fattar ? Dt är liksom mer gröna väster typ. Ialla fall, jag börjar bli väldigt nöjd med mitt rum. :)

Juste, nu kom jag på. Vi har ju prao snart och jag ska praoa i Finland. En klädaffär har jag fått plats i. Min mosters fästmans mamma äger en liten butique, så dit ska jag. Dt bästa är nog att jag kommer att få lön, fast att dt egentligen inte ingår. xD  Så jag måste väl ner och fylla i lappen snart.

Matte-prov har vi imorgon. PANIK !! Susanna kan nämnligen inte vad tex "roten ur 144" är. Eller jo, dt är 12. Men alltså typ liknande uppgifter. Och så "Skriv 13 upphöjt till -4, på ett vanligt sätt" HALLÅ ? Ser jag ut som en matematiker eller ? :S

Men imorgon har vi också bild, vilket Susanna ÄLSKAR ! Dagen börjar med bild och dagen slutar med bild. Men imorgon har jag ju också utvecklingsstörtsamtal. Långt ord. x'D  Men äh, dt kommer nog att gå galant.

Nej, nu ska jag ta fram matteboken och öva lite. Sen ska jag sova. Jag har varit nära att somna hela dagen idag. I know, jag är underlig !

- Susoliin.

Gatuvåldet !

image124

Denna bild visar att jag är emot våldet på gatorna.
Om du också är dt, så kopiera bilden och ha den i ett av
era blogg inlägg !

PS. En riktigt update kommer senare ikväll! DS.

Mjauuuuuu !

Idag har jag saker att skriva om, men först måste jag tacka en person. Och den är personen är ingen mindre än Jytte. :)  Hon stylade om min blogg igår och jag vart supernöjd. Inspirationen fick jag från Sajjos blogg, för den är så himmlans fin, så jag frågade Jytte om hon kunde hjälpa mig också. Tack Jytte ! <3

Nyss kom jag hem. Jag har varit ute med Pullan och Sada. :)  Vi åkte till IKEA. Haha, dt var jätte roligt. :)  Alla tre köpte ljus och sånt. Sen gick vi och handlade godis och åt på Donken. När vi sen åkte tillbaka till Tumba så satt dt två blattar på bussen. När dom skulle gå av började en av dom sjunga för mig. Han ba: Nanananna, mjauuuuu, nananana !!  HAHAHAHA !! Jag typ bara satt där och fick inte fram ett ord och ba: Öhm .. Så Sada typ stirrade på dom och så skickade en av dom en slängpuss till henne. Sada ba skicka tillbaka och så utanför fönstret glor den där ena blatten på mig asmycket. Jag kollade typ tillbaka men Sada började vinka helt hysteriskt, (eller som Bellan sa: desperat). Och så hela vägen vi såg dom, så slängde dom slängpussar och vinkade och glodde som fan. HAHA ! Tillbaka till Skärholmen vi ska, för jag vill också hålla på och göra sånt. x'D

Idag i skolan fick vi våra omdömmen. Jag är ganska missnöjd, men engelskan kan inte bli bättre. DT är nåt jag är stolt över ialla fall. :D

Nej, nu ska här ätas godis. Och så ska jag prata med Gustav. :)

- S.

Lördag.

Tjuhu ! :D

Gosh, vad jag älskar mitt liv just nu. Allting är liksom helt perfekt. Jag har kompisar, familj, ett bra liv. Ja, allt man egentligen kan tänka sig. Nästan ;)  Men ja.. Jag vet inte, jag är bara så himmla överlycklig just nu. :D


Jag sa hejdå till flickorna för ungefära en timme sedan. Sandra, Sabina, Sada, Pullan, Lollo och Fagerlund var hära. Jätte skoj !! Vi ringde till en Robin, kollade på Exorcisten (stavning?) och så körde vi anden i glaset. xD  Onyttiga var vi också, för vi hade chips, popcorn och massvis med läsk. + att Pullan och Lollo hade med sig en kladdkaka som dom andra smaskade på. Jag tycker ju inte om kladdkaka så.. ;) Men ialla fall så var kvällen jätte rolig. Vi garvade skitmycket och skämtade hela tiden. Lollo blev totalt kär i Bejbi och Sabina i min kattunge. xD  Sada är faktiskt också kär i kattungen, men ialla fall. ;)  Vi kom också allihop överrens om att vi någon gång snart ska köra leken 'jag-har-aldrig' med Vodka. Fagerlund ba "jag kommer ju vinna direkt, för jag kommer ju inte behöva dricka ett piss". Yeah, stackars Fagerlund då. xD

Jag har sms:at en del med Gustav ikväll också. Han är ju jättetrevlig. Pauline är en lycklig prick som har honom på G. ;D  Han förstår jätte bra och så frågar han verkligen på riktigt hur man mår. Han verkar verkligen bry sig och vara intresserad av dt man säger. Dt är nog dt som alltid fattas i alla killar. Okej, dom ser bra ut och är snälla, men sen då? Dom bryr sig mer om sig själva. Gustav verkar vara deras direkta motsats. Men.. Gustav ser faktiskt jättebra ut, man drunkar i hans ögon. :)

Nej, nu ska jag äta min choklad och dricka lite läsk medans jag pratar med lite folk på msn. :)

- S.

Jävla virus :S

Jag kom precis hem nu. Har varit hos Pullan och sett på film med Sada, Fagerlund, Robin och självklart Pullan. Yes, Bellan har fått ett nytt smeknamn. :)  Ialla fall. Vi såg på Linas kvällsbok först. Den var väl okej, man förstår ju liksom handlingen i förväg. Liksom en gammal klyscha, eller hur man nu säger dt där. Typ, en tjej träffar en kille, blir tillsammans med honom fast hon egentligen gillar en annan kille. Hon blir osams med killen hon gillar, gör slut med killen hon är tillsammans med, blir sams med killen hon gillar och så blir dom tillsammans. Japp, där fick ni värsta sammanfattningen av Linas kvällsbok. xD

Efter den filmen gick Fagerlund och Robin hem. Så dt var bara jag, Sada och Pullan kvar. Pullan hade hyrt en annan film också, en film som heter "Turists". Den rekommenderar jag nog inte alla att se. Ialla fall inte som känsliga personerna. Dom styckar nämnligen 85% av filmens karaktärer. Så, då vet ni dt. xD

Men sen var dt hög tid för mig och Sada att glida hem på min kära moppe. Så dt var bara att sätta sig och sjussa hem Sada, för att sedan åka hem till mig. Och nu sitter jag här. Jag har lite läsk och lite godis, så jag är ganska nöjd med tillvaron just nu. :)

Vi beställde resan idag. HÄRLIGT ! Familjen Tulinen åker alltså den 12:e Januari till Los Gigantes som ligger i Teneriffa. Resan är 8 dagar lång, så vi kommer hem den 20:e. Jag kommer inte riktigt ihåg namnet på hotellet vi ska bo på, men dt göre samma. Iväg ska vi ialla fall och dt är jag jätteglad för. :D  Btw, jag lär ju räkna dagarna. (a)

Usch, våran kattunge piper så himmla mycket just nu. Chimay (kattmamman), är nere någonstans och kattungen bara jamar och jamar. Jag har försökt att gå dit och klappa den lite, men dt hjälper inte ett dugg. Aja, jag får väl bara sitta här och tycka synd om den istället.. :/

Snart åker jag till Finland föresten. :)  Jag ska nämnligen praoa där. Jag är inte riktigt säker på vart någonstans ännu, men någonstans i närheten av Laitila ialla fall. xD  Så ungefär runt den 3:e November så ska jag dra iväg på en 2 veckor lång 'semester'. :)

Vet ni vad som hände idag i skolan? :O  Jag lovar, Virusrumpan har fan ett riktigt virus i sig alltså. Såhär var dt:
Virusrumpan stod och höll i en pet-flaska när Sandra gick och sa "Snälla, kan inte du gå fram till Robin och slå honom med din flaska?" Virusrumpan hade svarat nåt i stil med "Neeej, jag vågar inte.." Sandra hade ba "Jo, kom igen. Klart du vågar!" Virusrumpan ba "Nej, men jag kan ju slå dig istället" Så tog hon sin flaska och slog den hårt i Sandras mage. Då vart Sandra skitsur och nästan skrek ba "Vafan håller du på med ?!" Och så smällde hon till Virusrumpan. En riktig bitch-slap gav hon henne. HAHA ! xD  Man får ju vad man förtjänar, och viruset förtjänade VERKLIGEN dt där.

Nej, nu ska jag kolla min pea och bilddagbok, sedan ska jag nog se lite på teve innan jag förmodligen somnar som en stock. xD

- S.


Lycka :)

Hej och tjolahopp. :)

Idag känner jag mig sådär extra glad utan att riktigt veta varför. Fast jag vart faktiskt lite arg där nere när jag gjorde iordning lite att äta och samtidigt berättade för mamma om en sak i skolan. Ialla fall.. :)

Jag har tänkt jätte mycket på olika minnen jag har. Flest minnen har jag ju utan tvekan med Christa, jag har ju liksom kännt henne sen vaggan. Även om hon och jag är olika som natt och dag, så kommer hon och jag alltid att vara lika bra kompisar hela livet ut.

Sen har jag ju såklart jätte många och superfina minnen med Sada. Hon och jag blev fulla tsm första gången. Vi har firat nyår tillsammans. Hon följde med mig in till sjukan. Gosh ! Dt finns så mycket. :)

Såklart så har jag minnen med Bellan och dom andra också. :D

Jag har ju några roliga minnen med Mikkis också. Vi var ju hemma hos C och söp. HAHA ! Där kan man snacka om att man verkligen lärde känna en på insidan. Men resten vill jag inte nämna, för jag och Mikkis har faktiskt bestämmt att dt ska inte vi komma ihåg. Fast båda gör dt ändå. xD

Jaa.. Familjen har jag otroligt fina minnen med också. Jag älskar min familj ! <3

Idag skulle vi ju ha beställt den där utlandsresan, men icke. Pappa kom hem vid sex och då slängde han och mamma i sig maten för att sen springa iväg till Eriks föräldrarmöte. Så typiskt liksom. Men men, imorgon är ju en ny dag. :)

Påtal om imorgon. Jag får faktiskt min veckopeng då ialla fall. Alltså så får jag mina 150kr + Eriks 80kr som han är skyldig mig. Jag ska bli rik. xD Jätte många har sagt till mig typ "Jag skulle aldrig kunna kräva mitt syskon på pengar." Men hallå ?! Om din syster/bror hade tagit en helt ny bussremsa, fast du hade behövt den själv, sen lämnat tillbaka den när den var slut, vafan skulle du då göra ? Klart att man tar betalt för dt. Jag kommer ju dessutom bara att få 80kr, vilket är 15kr mindre än vad en ny remsa kostar. Erik har tur som har mig som en syster. :)

Nu har nyttigheterna kommit igång. Hela familjen Tulinen (okej, troligen inte Erik), har börjat äta nyttigt. Vi ska hårdträna inför resan som kommer att äga rum i Januari. Ingenting är omöjligt och till och med jag kan få en fin kropp som jag trivs med. Mamma och pappa äter så nyttigt dom kan, och jag försöker äta nyttigt jag också. Men jag tränar ju också, och dt gör inte mamma och pappa, så pilutta dom va. *stolt*

Nej, nu är klockan snart tio och jag är skittrött. Erik ligger redan och sover och mamma läser. Dt är bara pappa och jag upp nu, men han kollar på teve. Heroes tror jag visas på fyran nu. Jag förstår mig inte riktigt på den serien, men den verkar ju ganska bra, ialla fall om man skulle vara lite insatt i den. :)

Ialla fall, nu ska jag kolla mina favoritbloggar och sen ska jag sova. Men först ska jag pussa kattungen godnatt. :)

- S.


Asshole.

Eftersom att dt börjar bli rätt sent nu och jag inte orkar skriva någonting idag, så slänger jag in en lista stället. Enjoy ! :)

1) rökt/ röker ciggaretter [ x ]
2) dricker alkohol [ x ]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [ x ]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [ x ]
5) Strulat offentligt [ x ]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [ x ] - hos Robin, med typ 15st xD
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 6

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin/tagit det [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [ x ]
14) ljugit för en vän [ x ]
15) smugit ut ur ditt hem [ x ]
16) gjort något farligt [ x ]
17) skurit dig själv [ x ]
18) gjort någon illa [ x ]
19) önskat att någon ska dö [ x ]
20) sett någon dö [ ]
TOTAL: 7

21) haft utegångsförbud [ x ]
22) stannat ute hela natten [ x ]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [ x ] - Miiiiini (a)
24) varit hos en psykolog [ x ]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med å göra sönder något [ x ]
29) varit på en fest [ x ]
30) varit på en bar [ x ]
TOTAL: 7


31) vart på en vild fest [ ]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [ x ]
36) bär/burit svart nagellack [ x ]
37) bär armband [ x ]
38) bär t-shirtar med tryck [ x ]
39) lyssnat/lyssnar på rap [ x ]
40) äger en kr cd [ ]
TOTAL: 5

41) vart goth [ ]
42) klätt dig horigt [ ]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [ ]
45) stulit något [ x ]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [ x ] - inte allt, men nåt iaf :)
47) svimmat [ x ]
48) vart full och trillat omkull [ x ]
49) vart förälskad i en granne [ ]
50) haft någon snokande i ditt rum [ x ]
TOTAL: 5


51) snokat i föräldrarnas rum [ x ] - Förut med Erik. Vi letade efter julklapparna i smyg xD
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [ x ]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [ x ]
56) kallat någon för slampa [ x ]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [ x ]
59) vart i samma rum som någon som har sex [ x ]
60) använt någon annans tandborste [ ]
TOTAL: 6


61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [ x ]
63) laddat ner filmer olagligt [ x ]
64) skolkat [ x ]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [ ]
67) mobbat någon [ x ]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [ x ]
70) ljugit om din ålder [ x ]
TOTAL: 6


71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän [ x ] - Chippen.. Men jag snodde aldrig honom. Faktiskt !!
73) velat ha kompisens pojkvän [ ]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [ x ]
76) kramat en främling [ x ]
77) kysst en främling [ ]
78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]
TOTAL: 3


81) träffat någon du träffat på nätet [ x ]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [ x ]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ x ]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [ x ]
85) vart vid en eld [ x ]
86) blivit kallad dålig förebild [ x ]
87) vart förbannad [ x ]
88) gjort ett elakt spratt på någon [ x ]
89) dansat på en fest [ x ]
90) fuskat på ett prov [ x ]
TOTAL: 10


91) fuskat på en läxa [ x ]
92) gett bort något du gjort själv [ x ]
93) blivit puttad i en pool [ x ]
94) lekt i en pool [ x ]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [ x ]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [ x ]
98) använder eyeliner [ ] - Men kajal
99) använder foundation [ x ]
100) skrattat åt någon som blev sårad [ x ]
TOTAL: 8

TOTALT: 63

10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy
61-70= bitch/asshole
71-80= can't believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see u in hell

Shit! :O  Jag är en riktig subba ! xD

Tisdag

Kom nyss hem från skolan. Den är typ likadan som den alltid varit. Men idag var dt kanske lite extra soft, för vi hade ingen slöjd. Kenta var inte i skolan, så vi hade ett hål mitt på dan som va typ 2½ timma långt. :)

Såg Emelies kommentar, och Jytte frågade i skolan idag om jag va tsm med Chippen igen. GOSH ! Mitt liv vafan :@  Närå, men fråga på msn så förklarar jag. :)

Sada tog min moppe hem till sig idag. Den stackarn har inte fått köra moppe på ett tag, så hon fick köra hem den när hon ändå skulle hem (ont i magen, mensvärk säkert xD). Hon ska nog komma hit med den snart, och då ska jag måla medans hon och jag förhör varandra på SO:n. Vi har ju faktiskt prov imorgon :O  Usch.. Första världskriget. Sussu hates it ! Men Bellan tycker om dt. Haha, för hon älskar första och andra världskrigen. xD

Min superstörda fittlillebror vid namn Erik, gör sig inte så jävla poppis hos mig eller mina kompisar nuförtiden. Han går runt till varenda bimbo på skolan och kramar dom och håller på hela tiden. Okej, kramas får man ju men med rätt person föfan !!! Dt är ju typ noway att jag skulle gå fram till dom bimbosarna och krama dom. Men Erik gör som han vill. Han tror han är cool i skolan, och så fortsätter han tro dt när han kommer hem. USCH, vad jag hatar Erik när han håller på sådär. Han är ingen äkta lillebror, dt kan jag verkligen lova er. Liksom.. Han kommer ENDAST fram till mig i skolan om han vill ha pengar. Hemma är han som en korkad jävla fitta (ursäkta språket), och han tror att jag är nån jävla problemlösare. Så fort han har ett problem kommer han till mig. Nej, inte för att prata av sig eller nåt, utan be mig lösa hans äckliga problem. Jag fattar inte, jag kan ju aldrig gå till honom när jag har ett problem. Han bryr sig inte om mig. Han är helt enkelt en STOR, EGOISTISK, SKITUNGE !!

Nu ska jag kolla lite på pea. Gjorde en bild på mig och Sada igår och la upp den. Haha xD !! Puss pårej!

- S.

RSS 2.0