Inne i stan

Nej fy skämms på mig själv !! Jag har ju inte skrivit någonting alls vettigt på ett tag. Usch!

Idag var jag och min klass, 9B, i stan. Vi delade upp oss i våra mentors-grupper, och sen bar dt av mot nån typ rundtur i stan. Vi startade på centralen, och fick då en lapp av Kebo (mentor), där dt stod:
Ta er till Karlaplan via tunnerbanan!
Och så höll vi på ända tills vi kom till Gullmarsplan. För då hade Kebo pratat med Björn (mentor till andra halvan av klassen), och han hade sagt att dom redan var tillbaka vid centralen. Jahapp, vi hade typ torskat. Så jag och Sada följde inte med resten av klassen tillbaka till Sorunda, utan stannade vid Gullmarsplan för att äta lunch med Anton. Så hon och jag började gå mot Globen, där vi skulle käka vid Mc Donals. Så vi beställde båda två Lilla Menyn. Men deras läsk-apparat hade gått sönder, så vi fick typ en burkläsk var istället. Varma var dom också. Och så fanns dt bara Coca-Cola. Men vi fick väl nöja oss med dt. Så gick vi och satte oss, och fick eta att Anton skulle komma efter 10 minuter. Så där satt jag och Sada och åt typ 2 pommes frittes på typ 1 minut. xD  Vi verkligen sölade. Sen kom typ Anton och Jalmar (?), nått sånt hette han ialla fall. Där satt dom två (A & J), och pratade om typ Eva & Adam. :S  Men se typ efter att vi käkat, köpt godis och suttit på dom röda sofforna i Globen, så stack jag och Sada till Tumba för att åka hem. I Tumba typ skulle Patrik plockat upp oss, men han gjorde aldrig dt. För hans mobil var tragiskt nog (!!!) avstäng. Så vi väntade på bussen i en halvtimme istället. :)

När jag kom hem så har Eriks kompisar mest typ kretsat runt hela garaget. Så jag pratade med dom först, och sen åkte jag på moppen. Efter dt så kom pratade jag ännu mer med Eriks kompisar. Mest med Tobbe, för han är pratgladast. xD

Nej, nu ska jag prata vidare på msn och sen ska jag duscha. Jag skriver väl imorgon. Puss pårej!

- S.

En lagom tråkig lista x'D

Dagens låt: typ den på min pea xD
Dagens dusch: Ikväll
Dagens frisyr: Toffs
Dagens smink: Inget smink
Dagens klädsel: Mjukisar, Hard Rock Café-tröja
Dagens händelse: Pappa kom hem :D <3
Dagens planer: Typ inget som händer
Dagens vill ha: Frida tidningen :O
Dagens saknad: Dom tiderna..
Dagens drog: DATAN !!
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens finaste: Mamma (a)
Dagens måste: Åka moppe
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Inget köp
Dagens mat: Spagetti & Köttfärssås
Dagens kärlek: Bailey
Dagens mående: Seg och huvudvärk

- S.

The Voice 07 Baby!


Tjoho! Helt ouppdaterad blogg som vanligt, men whatever. Nu tänker jag ialla fall skriva. xD

Sitter just nu och gör ingenting.
Ingen vill prata med mig på msn, och jag har ingenting annat för mig heller. Godiset är slut och läskflaskan är tom. Mamma sover och Erik är med Tobbe. Hm.. Där fick jag en idé. Efter att jag bloggat klart ska jag nog gå in och störa boysen lite. xD

Jag har inte haft någonting vettigt för mig under hela denna Söndag. Vaknade klockan halv tre och insåg att jag var tvungen att kliva upp. Sen låg jag i sängen en timma och kollade lite på teve. Efter dt så har jag typ ätit glass, suttit vid datan och åkt moppe. Tacos tillagades av mig idag också. På kvällen nu så har jag sminkat mig. En väldigt din sminkning (för att vara gjord av mig alltså).

image117

Igår var jag inne i stan. Först träffade jag Maski. Vi gick igenom hela Drottninggatan och sen satte vi oss vid vattnet vid någon staty. När vi sen skulle gå till centralen och träffa dom andra så gick vi vilse. Typiskt mig ! Och när vi sen kom till Djurgårdsfärjan (nära Slussen), fick jag en total black out och visste inte åt vilket håll vi skulle gå. Men när vi sen gick till Slussens tunnerbana, så kom Mikkis, Dalmasen, Adrian och Sada. :)  Vi gick in på Mc Donals och när vi typ käkat klart kom Fjanten också. Tillsammans gick vi på The Voice, men Adrian, Mikkis & Dalmasen envisades med att ta en annan väg dit, så vi typ tappade bort dom. Så jag, Sada, Fjanten och Maski gick först och kollade runt på The voice, sen gick vi till centralen. Där sa vi hejdå till Maski, och sen så gick vi tre mot The Voice. Jag och Sada tappade bort Fjanten men hittade dom andra. Orkar inte berätta allting dt dära i detalj, men sen gick ialla fall jag och Sada bort från folkmassan. The Voice gjorde verkligen bort sig i år. DT SÖG !! Men ialla fall, vi försökte ringa till Fjanten ett flertal gånger, men Comviqs nät var överbelastat så dt gick inte så bra. Men vi stod vid den tömda fontänen och väntade på Fjant. Han skulle typ hämta Daniel (som tjatat i några månader nu på att få träffa Sada), och sen skulle dom komma dit där vi var. Men vi väntade alldeles för länge tyckte vi, så vi började gå mot centralen. Där träffade vid Daniel, John och typ .. Jakob? Fredrik? Whatever. Men Daniel var inte alls lika på som förut. Nej nej, utan nu var han helt knäpptyst och sa INGENTING till Sada. När vi sen gick mot slottet, så försvann dom dära John och J eller F. Daniel vart helt fashinerad av slottet så jag frågade om han aldrig förut hade sett vårat svenska palats. Då kollade han på mig som om jag vore dum och sa "Dt är ju bara militär-gubbarna som är coola". Men woooow Daniel, din tönt. -.-  Resten av tiden med Daniel var inte heller så rolig. Vi gick tillbaka till The Voice för att träffa Daniels kompisar, men han stack iväg själv med dom. Usch vad jag blev arg. Han har ju tjatat flera jävla veckor på att få träffa Sada, och när han väl får chansen så skiter han fullständigt i henne !!! Föfan.. Skärp dig Daniel! Ialla fall, Fjanten gick till Daniel och dom medans jag och Sada stod kvar på en plats. Bellan ringde och sa att hon och Robin var på väg in, så vi gick en bit bort och satte oss. Då kom Fjanten (utan Daniel !!). Jag blev så förbannad, så jag tog Fjantens mobil och ringde Daniel. Så kom han, men så stack han lika fort. Men så kom Bellan och Robin. Robin skulle träffa Emelie, så dom skilldes åt när Emelie kom. Men ja, Sada, Bellan och Anton skulle gå och äta. Så vi typ gick till Kungsholmen (?) och tog tuben därifrån till nåt, och sen bussen därifrån till nåt och där hittade vi en Mc Donals. FYFAN VAD JOBBIGT DT VAR ATT GÅ !! Orkar inte berätta resten av kvällen, men när jag kom hem så var mina fötter helt uppsvullna. Tyckte synd om mig själv.

Dt var min kväll dt. Men jag har ialla fall en bilddabok där ni kan se alla bilder från igår. :)

http://ohsussu.bilddagboken.se/

- S.

Avesta baby!

              

Voice, Avesta, Saab, Kikka, Maski. OMG :D

Jahaja.. Nu var dt länge sen jag skrev igen. Usch, jag har inte haft nån lust att blogga alls, men nu har jag tagit på mig ansvaret att skriva ett meningslöst inlägg.

Jag har målat en himmla massa. Våra trappor ska bli vita. Så jag har fått dt ansvaret. Vi har tapetserat om vardagsrummet, och golvet är nu slipat och dt ska bli mörkt. Mörkt trä, och i övrigt vitt och silvrigt rum. OH LALA! xD

Igår var jag också på min första långa utflykt med moppen. Jag, Sarah, Christa och Nathalie åkte ända bort till Vh. Där käka vi glass, och sen tog vi oss därifrån till Haninge. Haha, dt var ganska roligt :)

Imorgon åker jag till Avesta. Saaben övertalade mig. Så jag ska tydligen träffa honom där också. Men viktigast .. *Trumvirrvel* MASKI! :D Jag ska tydligen få träffa hans mor också. Shit säger jag bara. :P

Sen på Lördag är dt dagsför The Voice. Dt ska bli roligt. Jag ska få träffa Mikkis DALMAS! Ouff, dalmasar is the shit! xD  Förutom The Voice på Lördag så kommer Maski till stan. Yes! Din dröm, min verklighet!

Idag ska jag och Christa åka till Ösmo för att köpa hårfärg till mig. Yes, jag ska bli ännu mer bimbo. Och japp, alla mina hjärnceller (dom få jag har), dom kommer försvinna och vara ett minne blott. ;)

Men nu ska jag prata vidare på msn. Puss pårej! :D

- S.

Kille med rutig handväska och oranga byxor!

Nu har inte jag skrivit på ett tag. Jag har helt enkelt inte orkat. Men nu när jag är ensam hemma, så tänkte jag att jag kunde ta min ovärdefulla tid och skriva lite.

Igår var Anton hemma hos mig. Han och jag hade inte träffats på typ en månad, så han tog sig ända hit till Korunda.
Vi satt mest bara och pratade. Mest om mr.Gay och hans nya flamma Emelie. När dt var en timma kvar tills Anton skulle åka hem, bad han mig följa med honom till Tumba. Jag sa nej, för jag orkade inte, men när han fick ett sms av mr.Gay där dt stod "Ta med dig Sussu och kom till Tumba", då vart dt två mot en. Så ja, jag åkte till Tumba. I Vårsta möttes jag och Anton av mr.Gay och Emelie. Jag ångrade genast att jag följde med Anton, så jag ringde Sada som fick vara min just-för-stunden-räddare. Men när Anton sen baxade telefonen, så hade jag inget val, utan vart tvungen att prata med mr.Gay. Han hade faktiskt en handväska. En rutig. MED EN HUND I ! En liten typ pudel (?). Han gick alltså runt i oranga byxor, en rutig handväska, och en pudel. Hur gay är man inte då liksom ?! Hans Emelie däremot var raka motsatsen till honom. Hon hade på sig typ hotpants, leggins, nitskärp och nån svart tröja. Ja, legginsen vart svarta hotpantsen var mörk-mörk-mörk-mörka. + att Anton hade berättade om hennes handväska som skulle vara en Gucci. Och den var också mörk. Mörkgrön faktiskt. Så bra passade dom två till utseendet. Ialla fall, vi fyra + hunden åkte till Tumba och gjorde ingenting. Snacka om onödig resa. Jag vart G L A D när jag äntligen satte mig på bussen för att åka hem. Hela vägen hem satt jag och pratade i telefon med ingen mindre än pluttigt söta Sada.

Nu på Lördag har jag namnsdag. Mikkis hade en himmla sjuk idé om att fira den. Haha ! Jag har aldrig firat namnsdag, men hon kanske har, who knows? Ialla fall, vi ska ha grillfest tror jag. Mikkis nämnde nåt sånt. Typ hemma hos Adrian tror jag. Jag vet inte ens vilket folk som kommer, eller om dt ens blir av. Men men..

Idag när jag åkte till Lillan för att köpa kaffebröd och mjölk, vart jag stoppad på vägen av ingen mindre än Jennifer Andersson. Hon kom tydligen hit i Söndags och åker inte förens nästa Söndag. Jahaja, tänkte jag. Dt var ju en kul överraskning. Tänkte hon inte höra av sig? ^^

Nästa helg är dt den 18:e - 19:e. Vet ni vad dt betyder? Jag vet. MASKI KOMMER! Gosh, vad jag längtar. Varenda minut med honom gör att jag känner mig lycklig. JÄTTELYCKLIG! Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag saknar honom. Jag ska verkligen få med mig kameran och ta kort på honom. Eventuellt mig också. För jag vill ha några foton. Visst, jag har foton, men han kollar alltid ner på alla. Ner på sin älskade gitarr. xD  Men ja.. Jag verkligen längtar tills den 18:e. Tills hans kramar, hans doft, hand närhet, HONOM! Shiet.. Jag älskar dig, Sebastian!

Nej, nu vet inte jag vad jag ska skriva mer. Jag ska försöka städa mitt rum lite granna. Men jag skriver nog nån gång, vet inte när. Puss pårej!

- S.

PS. Jag har skaffat en bilddagbok. www.ohsussu.bilddagboken.se Spana in den, den är alldeles för kattig! DS.


Glassigt.

Idag är dt stekhett utomhus. Jag har så stor lust att gå ut och försöka få färg på mina bleka ben, men usch.. Jag vet att dt är tråkigt att sola. Men jag la mig faktiskt där ute för några minuter sen. Jaa.. Jag låg där i kanske 5 minuter, sen höll jag på att dö av tråkighet. Haha!

Renoveringen där nere är i full gång. Mamma slipar, pappa river. Jag har mitt egna rum att tänka på nu. Jag ska tömma min stora byrå, och ta med den till möbelföreningen. Shiet.. Mycket jobb för mig.

Aja, nu ska jag ta en tidning och TVINGA mig själv till att sitta där ute och få färg på bena. Usch! Men men.. Puss pårej!

- S.

Så jävla skitbra dt bara kan bli!

- S å  j ä v l a  s k i t b r a  d t  b a r a  k a n  b l i  !
Den kommentaren säger allting. Jag kom igenom moppeskolan, och moppeläraren Micke gav mig dt där berömet. Dt är bara att inse.. Jag är bäst !!

Men nu håller vi på och ska börja remontera vardagsrummet. Jag ska få upp våran relativt stora tv. Dt ser jag fram emot. Dt ska bli skönt att kunna se på teve på mitt egna rum. Visst, jag har ju en teve redan, men den är minimal. Dt är en sån teve som man har i husvagnar på semestern. -.-  Men nu är dt andra bullar. En stor teve ska in i mitt rum. Ja, så fort pappa hittar någon att bära upp den med. Den väger nämnligen 60 kg.

Men nu måste jag nog ner och hjälpa till. Puss pårej!

- S.

Imorgon :|

OMG! Imorgon gäller dt. Jag måste klara provet !!! Annars kommer jag att dö. Usch! Lika bra jag börjar rå-plugga nu då. Måste kolla med Sarah om hon och jag kan göra sällskap dit imorgon. Hoppas dt. Dt är ju inte så roligt att åka dit själv.. Jag uppdaterar mer sen. Puss pårej!

- Sussu.

Helt ointressant

Imorgon åker mamma och pappa. Dom ska på Rolling Stones. Lucky them! Jag och Erik ska vara hemma. Fast inte själva, för farmor kommer. Typsikt! Jag mötte Christa vid gympahallen idag. Hon hade en inbjudan till mig. Hon och Sarah ska ha fest, och jag har tydligen blivit bjuden. Jag tror jag ska gå, fast jag tvekar ändå. Jag känner ingen där. Ingen mer än Christa och Sarah. Knappt Sarah. Jag vill gå, men jag kommer nog känna mig likadan som hemma hos Bellan den där Måndagen. Nu på kvällen kom Erik in på mitt rum. Och Jocke. Och Jonte. Erik skulle tydligen låna min mobil, för han skulle till Nynäs. Och för att han skulle få låna den, så försökte Jocke muta mig med en matkupong. 60:- hade jag kunnat få i handen. Men jag tog inte emot kupongen. Jag litar inte på Jocke. Förut så lovade han mig en sak, men så fick jag den inte. Nu istället är han skyldig mig 30:- . Bara för att han köpte en X-cider av mig i Lördags. Snart är dt Fredag. Bara typ en halvtimme kvar. Dt betyder att jag får äta godis och dricka läsk om en halvtimme. Från och med en halvtimme och 24 timmar framåt. Usch! Som ni märker så är jag inte på humör, inte för någonting. Men jag kom inte på någonting bätte än att skriva blogg. Så nu sitter jag är här och skriver. Dt finns inte ens några roliga inne på msn. Maski kanske, men han är upptagen. Med vad vet jag inte, men han svarar så kortfattat och väldigt sällan, så jag vill inte prata med honom. Och när Patrik loggade in, så ville jag inte prata med honom heller. Han verkade inte så glad, så jag ville bara inte liksom. Jag hade ingenting för mig nu ikväll, så jag sminkade mig. Helt onödigt, jag vet. Men jag hade ju som sagt ingenting bättre för mig. Jag tror jag ska gå ner och tvätta bort sminket nu. Och så ska jag äta någonting. Kanske någon macka och så lite juice. Dt låter bra. Jag skriver typ imorgon. Puss pårej!

- Sussu.


Vitlök? :O

Jag har börjat tänka väldigt mycket på gamla minnen. Eller om man nu kan kalla dom för gamla.. Allting var perfekt då. Eller? Jag har bra kompis, pojkvän och allting hemma började redas ut. Men såklart, så fort en sak blir bra, så skiter en annan sig. Så nu, nu har jag knappt några vänner och ingen pojkvän. Jag kanske inte borde klaga så mycket. Jag menar, typ varenda vuxen säger att tonårslivet var såhär, så ja.. Varför skulle jag då behöva klaga och säga emot?

Vi här hemma har pratat om att flytta också. Fast vi flyttar om två år. Både jag och Erik vill flytta tidigare, men vad kan vi göra åt den saken? När jag börjar gymnasiet så hoppas jag på att börja uppe i Dalarna. Låter säkert helt galet, men pappa säger att dt inte är helt omöjligt, så.. Möjligheterna finns ju såklart. Men dt är alla dom där sakerna som; Hur kommer jag kunna få pengar till allt? Finns dt ens plats för mig på nån skola där uppe? Suck ! Så mycket saker för en enda flicka. Men eftersom att dt inte är omöjligt så ska jag inte klaga. Jag hoppas verkligen på att få komma ifrån den här skithålan, så jag ska ha Dalarna som motivation. I will keep my head up!

Den 18:e Augusti är ett mycket speciellt datum. Min underbara Mask kommer ner hit till Stockholm. Fast bara över dagen, men hallå? Jag klagar inte! Inte för en sekung vafan. xD  Att han kommer.. Ooh, positiv tanke! Fast jag har ingen aning om vad vi ska göra. På kvällen då är dt The Voice 07 i Kungsan, men eftersom att Maski inte får vara i stan mer än över dagen, så insisterar han på att åka hem innan dt börjar. Sad but true! =/ 

Jag har kommit på en sak idag. När skolan börjar, kommer jag se ut som en vitlök. Ialla fall jämfört mot dom andra. Jag har ju liksom inte solat någonting på typ hela sommaren, så jag har ju inte fått nån vidare färg på min kropp. Jag såg ett foto på Malle idag, och hon är ju brun som en neger typ. :O  Hur lyckas man? Jag vill ju också. Men jag tror jag vet varför jag inte blir brun, och dt är nog för att jag hatar att sola. Varmt och svettigt är dt bara. Usch! Nej, jag föredrar att sitte på verandan under taket med en skvaller-tidning. xD

I helgen ska jag ta moppe-kort förresten. Ska bli riktigt skoj. Eller, inte själva teorin, men att få kortet. :)  Klockan 09:45 ska jag vara i stan på Lördag. Och någonstans runt 21:00 är jag hemma igen. Sen på Söndag så ska jag vara i stan klockan 08:00, men då får jag ialla fall sjuss dit. Jag ska inte klaga över tidiga mornar, för jag är ganska så säker på att dt är värt besväret. En väldigt posetiv sak är också att Sarah ska gå samma kurs i helgen. Sarah och Emma tror jag att dt var. Så jag slipper ju vara där själv, vilket stackars lilla Christa behövde.

Alltså snacka om dåligt. Jag har fått höra från flera stycken nu att dom inte orkar läsa min blogg bara för att dt står för mycket. Liksom, hallå? En blogg är en blogg. Visst, vissa föredrar kortare inlägg, men att inte orka läsa för att dt står för mkt? Haha ! Dt var nästan den töntigaste ursäkten jag någonsin hört. Och dt är inte bara en som tycker så, dt är flera. Jag vill inte höra sådanna onödiga kommentarer. Om dt är så dom tycker, så kan dom läsa någon annans blogg som är kortare.

Påtal om blogg här nu. Jag läste Sarahs blogg (www.sajjo.blogg.se), och i den hade hon skrivit ett inlägg till mig. Haha! Eller, dt var typ som till mig stod dt. Men värsta gulligt. :D  Dt var första gången någon tillägnat någonting sådant till mig, så dt var väldigt sött gjort. Tack så mkt Sarah, jag älskar din blogg! :)

Nej, nu vet inte jag längre vad jag ska skriva. Tror jag ska prata lite med Boobie på msn. Han verkar vilja prata.. Sen ska jag nog sova, jag måste plugga väldigt mycket när jag vaknar. Puss pårej!

- Sussu. <3

RSS 2.0