Måndag, NYÅRSAFTON !

Tjuhu !

Har nyss ätit. Spagetti & Köttfärssås, Sussus favvo! Sitter och kollar på "Mannen med hjörnmasken" just nu också. Åh, den är så otroligt bra. Jag bara älskar den filmen så otroligt mycket.

Nej, nu ska jag sminka mig och fixa håret. Snart kommer Sada och halv sju kommer även Pullan. Så jag måste hinna städa lite också. Haha, jag är asdålig på dt dära med att hinna fixa saker i god tid.

Pyss !

image173

Måndag, NYÅRSAFTON !

Godmorgon kanske är lite fel ord, men eftersom att jag nyss vaknade så skriver jag dt ändå.

Godmorgon!

Idag är dt NYÅRSAFTON! Åh, vad roligt. Ikväll kommer Pullan och Sada hit och vi ska ha kuuuuuul. Först ska vi äta lite pizza och sedan ska vi dricka alkoholhaltiga-drycker och ha såååå kul. Äta godis ska vi också göra. (:

Jag bloggar mer efter frukosten, för jag måste verkligen äta idag.

Pyss !

PS. DT SNÖÖÖÖÖAR !!!!!!!!!! :D :D :D DS.

image172

Måndag , NYÅRSAFTON !

Tju, dude !

Jag vet, borde sova, men jag är faktiskt inte trött. Eller.. Lite kanske.

Nån snubbe började snacka med mig nyss på pea. Fett skum :S FRågade om jag kände en konstnär för han tyckte dt va så fint ritat och skrivet i min gb. Like wtf ? Fett gay!

Har nyss svarat på 300 frågor. 300 , TREHUNDRA! Dom finns att läsa i min bilddagbok där jag heter ohsussu. Vissa av svaren är lite finurliga faktiskt. Haha!

Nej, nu ska jag se på människo-Tarzan som kommer på trean. Imorgon, nej nej, IDAG ska jag försöka uppdatera mycket! :)

Pyss !

image171

Söndag

Haha, sitter just nu och ser på bolibompa. Dt är ju bara så otroligt gulligt tycker jag. xD

Jaja, nog om bolibompa. Jag och pappa kollade nyss på lite hus. Han fastnade ganska starkt för ett hus som jag visade honom. Ni kan också få se dt, här kommer länken.

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/78446
Dt ligger ganska nära Handen och den där vägen mot Huddinge som går därifrån, vet ni vilken jag menar? Jaja, fint är dt ialla fall. :)

Idag har dt inte hänt så mycket. Vaknade klockan två, klev upp och duschade. Försökte sedan locka mitt hår som han gjorde igår. Visst, jag lyckades med några lockar och dom vart ganska fina, men seriöst? Dt är så jävla svårt att fixa hela håret på sig själv. Jag får testa på någon kompis. SE UPP SADA! MOHAHAHAHA!

Har även beställt lite saker från internet idag. Ja, saker till Teneriffa. Dt finns en liten Tax Free på internet och där kan man webb-shoppa saker man får på flygplaten men inte kan köpa därifrån. Jag fick en plattång och en sminkbox. Tack pappa! Dom var jätte billiga också för den delen. Typ 99:- för sminkboxen som bland annat innehåller 36 olika ögonskuggor. Wihi!

Nej, snart ska jag spela lite Sims. Blev aldrig så mycket av dt igår, för på kvällen var jag så trött så jag somnade vid tre. Och dt var efter ca 2 timmars teve-tittande. :'(

Pyss !

image170
Här ser ni en glad men trött Sussu i ett mycket
stökigt rum.


Lördag

Yo yo yo alla gurkor i dt långa landet falukorv!

Sitter här nu och chattar på msn. Nej nej, chattade, för jag tog en paus. Höhö! Fixade naglarna ikväll, så nu sitter jag äver här med lösnaglar. Dt ser ganska äkta ut (utom tummarna, men vem klarar av att få dom att se real ur?), men fuck you-fingret på högra sidan gör lite ont. Oisch, får väl fixa och trixa till dt där sen.

Nej, jag ska spela Sims nu. För jag orkar inte msn nå mer xD MOHAHAHA ! Fett gay!

Pyss !

PS. Slänger hära in en bild på mig så ni får se förändringen av mig själv (utseendemässigt), steg för steg. Enjoy! DS.

image169

Lördag

Tjolahopp!

Var i Skärholmen med mamma idag. Precis när vi kom in i den stora byggnaden så gick vi förbi ett sånt dära 'stånd' typ. Ni vet där dom står och säljer en massa saker och sånt. Ialla fall. En man stoppade oss och började prata på engelska. Han ville demostrera lite hur man kunde göra lockar med en plattång. Samtidigt gav han lite tips och sånt också. Så han lockade mitt hår och fixerade dt, helt gratis. Sedan försökte han också att sälja en plattång till mig, men jag hade ju självklart inga pengar och mamma kunde inte köpa för den var för dyr enligt henne. Dt var rea så den kostade 1250:- men egentligen 2000:- . Hade jag köpt den hade jag fått lite hår-silikon på köpet. Men mamma kunde ändå inte köpa den. En stor besvikelse för mig. Men mannen, Eli som han hette, sa att han såg på mig hur mcket jag ville ha den, så han skrev en lapp till mig. På den skrev han att jag när som får åka och köpa plattången till rea-priset. Värsta snällt! Juste, han berättade också att företaget som sålde bla denna plattång, också hade varit hos Oprah Winfrey, ni vet hon? Värsta coolt! Tycker jag ialla fall. Så ja, nu sitter jag här med lockar i mitt hår och är överlycklig. Jag vet inte varför, men han var så snäll och sa jätte många gånger att jag var vacker och så. Och så la man bärke till att han var en proffisionell hår-stylist. Så innan jag och mamm fortsatte våran shopping så fick han en kram. Och nej, han var och är icke en pedofil. :)

Orkar inte berätta så mycket om shoppingen. Jag köpte ingenting men mamma köpte en del. Men dt var ändå en kul mamma-och-dotter-dag. :)

Pyss !

image168

Lördag, godnatt !

Oj oj, nu är dt dags för mig att sussa lite. Ska snart upp för att sedan åka och shoppa lite med mamma. Men tänkte först bara slänga upp den bild så att ni får skåda hur jag ser ut precis just nu i skrivande stund.

Enjoy!
image167
Haha, jag har inte ens likadana strumpor på mig.

Godnatt!
<3

Lördag

Åh, jag borde sova vid den här tiden, jag vet. Men nu är dt så att jag är en nattmänniska, och vad gör nattmänniskor? Jo, dom vönder på dygnen. Så jag vaknar mellan ett och tre på dagarna och går och lägger mig vid fyra-fem. Suck.. Aja, dt ska nog gå att ordna till.


Har pratat jätte mycket med Petra, Albin, Patrik och Anton inatt också. Asroligt! Haha. Jag lovar, Anton vart minst sagt chokad när jag började skriva med honom. Stackars lilla gubben! (Sada, skriv till mig på msn angående detta!).


Sitter just nu och lyssnar på en asbra låt. Cocain heter den, otroligt bra faktiskt. En lite rockigare låt, men dt gillar jag.


Nej, om man skulle ta och fixa sina händer och sedan spela lite The Sims 2. Haha!


Pyss !


PS. Här kommer en bild på någonting jag och Petra satt och garva åt hela tiden vi snackade och camade på msn. Jag lovar, våran humor är fan wierd och ingen förstår sig på den. xD DS.

image165


Fredag

Åh, jag älskar känslan av nyrakade ben.
Lovely!

image164

YES !

VET NI?!
Dt kmr ett nytt The Sims 2 snart!
The Sims 2 Hobbies!
ÅÅÅÅÅÅÅH!
Deras number 1 fan, Susanna, väntar med glädje!
28 Februari, du finns i mina tankar!


Fredag

Satt nyss och funderade på dt här med nyårslöften. För ett år sedan bestämde jag mig för ett godislöfte. Klarade jag dt? Nej, självklart inte. Men nu är dt andra bullar. Jag är inte lika sugen på sötsaker nuförtiden. så ett nytt godislöfte ska försöka hållas. Håll tummarna för min skull, jag vill verkligen klara dt.

Vad tänker ni ha som nyårlöften?

Alltså, jag drömde den mest konstiga drömmen inatt. Jag och Matte (Patriks kusin), var på nån fest. Dagen efter åkte han, jag och Lollo och storhandlade på Maxi i Alby. Efter att ha storhandlat (mest barnyoghurt och bröd som jag och Lollo ville ha), så åkte vi till Tumba där vi hämtade upp Sada som skulle åka med oss till Sorunda. Men Matte släppte av oss vid Vårsta och sa att han var tvungen att hämta sitt barn någonstans, så vi fick ta bussen. Men jag hade ett väldigt trasigt busskort. Jag hade nämnligen fått låna Eriks, och han hade busskortet i två delar. Så kom bussen och.. Precis där ringde mamma. Intressant dröm va? x)

Nej, nu sitter och är jätte hungrig. Var uppe ända fram till klockan fem i morse och fick ingen mat under hela natten. Haha, imorse kunde jag till och med höra mamma och pappa gå upp för att sätta på kaffet och gå ut med hundarna. Så när dom redan hunnit sova flera timmar och sedan klev upp, ja då gick jag och la mig. Men dt är ju faktiskt jullov, dah! xD

Pyss !

PS. Lisa, jag ser fram emot att få läsa din sammanfattning om ditt år. :) DS.

image163
Höhö, hade lite tråkigt igår så jag lekte med kameran.
Denna bild bjuder jag på.

Sammanfattning 2007

Jajjamensan, nu kommer min sammanfattning av 2007! Enjoy!


Så vart ska man börja? Tja, vi börjar väl med killarna som kommit och gått under året.

Dt har funnits 4 stycken killar detta år.Chippen, Patrik, Sebastian och Anton. Nja, Anton har inte varit någonting utav en pojkvän eller någonting, men ändå. Vi börjar med Chippen.


Förra året i November blev han och jag tillsammans. Ett mycket dåligt val utav mig, med tanke på att han var Sadas ex. (Förlåt!). Ialla fall, vi började umågs flitigt och han var till och med här på självaste julafton. Blind som jag var, märkte jag inte alla tecken som pekade på att han var otrogen. Flera gånger var han otrogen och gjorde hela tiden slut. Och jag som var så kär gjorde inte annat än tog tillbaka honom när han ville bli tillsammans igen. Men när jag sedan inte orkade mer så kom vi överens om att försöka vara bara kompisar. Dt gick ju självklart inte heller, utan vi bråkade jämt och ständigt. Så nästan dt ända Chippen förde med sig var en massa bråk och tårar. Men Anton kom ju också. Och Anton skulle visa sig vara en mycket bra kompis. Visst, vi började kanske på lite dålig fot med tanke på att jag faktiskt bara drev med honom till en början, men dt släppte sedan. Vi började prata väldigt ofta. Mestadels om Chippen, men också om andra saker. Och jag trodde jag kunde öppna upp mig för honom, så dt gjorde jag. Men dt skulle visa sig vara ett dåligt beslut, för han var inte den jag trodde att han var. Han var (och är) säkerligen Sveriges största skvallerbytta. Så fort jag sa någonting till honom vände han sig till Chippen eller Sada och berättade dt vidare. Så, jag dumpade honom som kompis. Sedan kom Sebastian in i bilden. Medan han och Petra (en mycket bra kompis till mig), gjorde slut, så gjorde jag och Chippen slut. Så under en tid stöttade vi varandra. Dt ena ledde till dt andra och vi började fatta känslor för varandra. Även fast vi inte träffats (han bor i Dalarna), så var dt svårt att inte tycka om den fantastiska människan och den underbara personligheten. Allting låter ju tipp topp när jag skriver dt här, men så var dt faktiskt inte. Dt visade sig sedan att Sebastian hade svårt för att låta sina känslor gå hela vägen. Så medans jag var redo för ett förhållande, så var inte han dt. Och när han sedan var redo, jaa.. Då hade mina känslor redan flagnat. Vi blev kompisar en tid efter dt, men nu är även vänskapen borta. Dt var tre utav dom fyra killarna. Alla tre, kommit och gått. Då återstår Patrik. Hur lärde vi känna varandra? Jo, han började skriva till mig på Playahead. Jag hade nämnligen lagt upp ett par av mina konfirmationsbilder och han hade spanat in dom. Så skrev han en snäll komplimang om bilderna och vi började prata. Och han bodde inte alls långt ifrån, nej nej. Han bodde i Ösmo och hans mamma i Sorunda. Så en kväll bestämde vi oss för att träffas. Och efter andra "träffen" fick han en liten liten puss, och han vart helt såld. Men jag fick inga känslor för honom, även fast han och jag strulade både en och två gånger efter dt. Men han och jag pratar faktiskt än idag.


So, that's it with the guys. Årets händelser då? Jo.. Jag kan ju börja med att berätta om prao-platsen jag hade i våras.


Dt är nämnligen så att jag var och praoade på ett väldigt grabbigt ställe. Tumba Riv & Fastighetservice. Eftersom att min fasters man, även pappas barndomskompis, äger företaget tillsammans med sina bröder, så fick jag platsen lätt som en plätt. Kontoret var i Tumba, men under min tid där så arbetade jag och Micke väldigt mycket inne i Stockholm, närmare bestämt Östermalm. Jobbet där var att bygga ett kök. Jag tyckte dt var jätte roligt. Okej, väldigt tidigara mornar, och väldigt tunga saker att lyfta och bära, men med Mickes humor klarade man av dt mesta. Två eller tre utav dagarna fick jag stanna på kontoret. Ingen annan var där, så jag passade på at se lite på tv, sitta vid datorn, äta lite godis, dricka läsk och även sova lite. Haha! Snacka om soft. Och sedan fick jag faktiskt 400 kronor utav skolan.


En annan jätte rolig händelse var Gotland. Åh, vad jag saknar Gotland. dt var konfirmations-läger och Gotland låg framför oss. Båtresan var faktiskt helt okej. Jag, Sada och Christa sällskapade. Haha, ja ska berätta en rolig grej. Dt var en annan klass där också (emo-klass). Christa, jag och Sada skulle gå från affären till våra sittplatser. Christa gick en bit efter mig och Sada och så ropade vi: "Men Christa, kom då!" och emo-klassen började ropa "Krysta, Krysta, Krysta" i en sann hejarklacks-anda. Christa vart arg på mig och Sada och surade ett tag, medans jag och Sada asgarvade. Haha! Väl framme vid huset vi skulle sova i (ett gammalt barnhem), så fanns dt olika storlekar på rummen. Jag, Sada och Christa hade bestämt oss för att sova i samma rum, men vi fick ett rum med fem sängar. Två stycken fattades alltså. Så Mikkis och Fia fick sällskapa sig med oss. Och yes, dt vart jätte roligt med dom i rummet. Faktum är, att nya vänskapsband är knutna, allt tack vare Gotland. Men herre gud, ni skulle varit där. Dt var så otroligt vacker där. Åh, nästan så att man tappade andan.


Sommaren var också en händelse i sig. Sada och jag vart osams, grytan kokade helt enkelt över. Så jag och Mikkis umgicks ganska mycket den sommaren. Och någonting jag aldrig kommer att glömma är när vi var hemma hos Chippens mormor. Jag och Chippen var inte tillsammans då, men vi umgicks ändå den helgen. Så en Fredag var jag, Mikkis, Chippen och Anton hemma hos Chippens mormor och morfar som var bortresta. Den Fredagen hade vi massa kul. Anton hinkade i sig vinflaska efter vinflaska. Chippen och Mikkis shottade way to much, och jag fick leka barnvakt åt dom storväxta barnen. Den kvällen slutade ju lagom lyckat. Dagen efter skulle jag in till stan för att fotograferas. Tur att jag inte var så jätte bakis, för dt skulle synts på bilderna. Men bilderna vart ganska bra faktiskt. Efter fotograferingen var dt raka vägen hem, för att där duscha, byta om och sminka sig, för att sedan åka iväg till Chippens mormor igen. Några stopp på vägen, men sedan var dt dags att dricka lite alkoholhaltiga drycker igen. Denna gång var även Adrian med oss. Vi spelade lite kort och förloraren fick alltid dricka en ägg-kopp med sprit blandat med juice. Jag kan gott och väl säga att Mikkis förlorade, medans Adrian vann. Jag och Chippen umgicks lite intimt, medans Anton inte drack någonting. Kvällen började ju trevligt och så, men slutade sedan ganska katastofalt.


Nu i höst har jag praoat igen. Denna gång i en klädaffär i Finland. Min mosters fäsmans mammas klädaffär var dt, så den platsen fick jag också väldigt lätt. Var dt roligt då? Oja, roligt är bara förnamnet. Och så mysiga allt folk var. Och som tack för att jag jobbade där, fick jag 100 ?. Fast egentligen var dt faktiskt jag som skulle vilja tacka, dt var så roligt. Bra arbetstider var dt också. Började halv tio och slutade klockan fem. Så jag behövde inte vakna förrens klockan nio, vilket passade mig som handsken.


Har dt hänt nåt mer under året då? Hm.. Nej, faktiskt inte. Börjat med blogg och bilddagboken. Har också ändrat min stil. Förut klädde jag mig mycket i svart och sånt. Men nu är dt klänningar som gäller. Åh, älskar klänningar.


Ja, dt var väl ungefär mitt år. Som ni märkt, så har jag inte nämnt så där jätte mycket om mina kära kompisar, men dt behövs inte tycker jag. Men jag kanske kan säga att jag och Sada inte längre är osams (även fast vi var dt i somras). Been there, done that. :)


Nu tänker jag välkomna 2008 med glädje. Mitt 2007 kunde inte blivit bättre, så jag kan knappt bärga mig inför nästa år.

Pyss !

image161


Torsdag

Håll hårt i hatten, snart kommer jag att sammanfatta mitt år.

Stay with me !

image160

Torsdag

HAHAHAHAHA ! Jag vaknade för 10 minuter sen. HAHAHAHAHAHA !

image159

Onsdag

Hela natten satt jag och spelade Sims. Klockan var halv fyra innan jag la mitt stora huvud på min sköna huvudkudde. Då somnade jag som en stock. Dt som är en liten nackdel med Sims är att man ofta blir fast i spelet. Dt vart jag inatt. Jag hade en snubbe som gick på universitetet och jag kunde bara inte sluta spela innan han gått ut därifrån. Och dt är ju 8 terminer i spelet. Dom som har Studentliv fattar nog vad jag snackar om.

Aja, slutpratat om Sims.

Jag är ledsen just nu. Otroligt ledsen. Våran söta kattunge ska flytta idag. Till Finland. Åh! Jag kommer sakna henne så otroligt mycket. Min bebis! Dt kanske låter helt sjukt töntigt, men alla andra i faniljen har haft någonting emot henne. Okej, hon har kissat i mammas och pappas säng och dt är väl ine sådär jätte kul, men bara för dt kan man inte säga att man åker och avlivar katten. Och Erik då, han skulle egentligen få katten eftersom mamma lovat dt. Men för Erik går dt bra att istället få en mössa och rygga. Usch.. Jag.. Näh, usch! :'(

Pyss !

image145

Tisdag

Ojoj, inte uppdaterat nåt. Nåja, vad kan man säga om dagen? FETTISDAG! Ätit så mycket att jag fått feber. Sjukt, men mormor sa att man tydligen kunde få dt. Aja..

Nej men jag skriver mer imorgon. Ska prata klart med Peppe på msn och sedan förbereda mig inför en natt utav THE SIMS MIN DROG !!!! <3333

Pyss !

image158
Var ute och gick lite idag .
Strunta i mitt fula nylle och fokusera på min heta möss-kepa.
Ååååh , love it!


Måndag JULAFTON!

Ännu en jul borta med vinden. Vad kan man säga om denna då? Tja, den var helt ok. Mycket god mat, gott sällskap, trevliga julklappar. Ja, dt mesta som hör julen till alltså. Vi var även och högg ner en julgran idag. Anna och Jonne (som var med mig och högg ner den) var helt hysteriska och asgarvade hela tiden. Dom hade ju aldrig förut 'snott en julgran'. Jaja, fin vart den ialla fall. Julklappar har jag ju som sagt också fått. Ganska nöjd med dom faktiskt. Ska räkna hur många, vänta lite ... ... 9 stycken julklappar.

Detta är vad jag fått:

- En röd liten handduk + sminkväska, Marimekko. Från Anna & Jonne
- Chokladask, Fazer + mysstrumpor. Från mormor
- Presentkort 40? till Tanjan Tori. Från Tanja
- Kamera. Från mamma och pappa (TACK!)
- Kamera-väska + minneskort. Från mamma och pappa
- Hand-spa av märket Premier Luxury Collection. Från mamma och pappa
- Smått och gott (smink och sånt). Från Anna
- En söt vänskaps-kopp, rosa. Från Sada
- En ny datamus, röd. Från Erik

Tack allihopa för presenterna!

Ja, så nu sitter jag här. Har nyss spelat Sims, men jag orkar inte spela något mer. Funderar på att hoppa i säng och se på tv. Fast.. Dt lär ju bli svårt eftersom att Erik har snott en kabel av mig. Suck! Nej, nu slutar jag blogga för idag. Slänger bara upp en bild så att ni får se på mitt tragiska utseende idag.

Pyss !

PS. Sarah, ville du låna lite spel av mig, så säg gärna till :) DS.

image157

Måndag JULAFTON !

GOD JUL !

Nu måste jag byta om och sminka mig. Åååååh, JULAFTON! :D

image156
Bilden bjuder jag på.
Kan ni hitta mig? x)

Söndag

Alltså, jag har märkt en sak. Dt är inte bara jag som saknar julkänsla i år. Kan dt vara för att dt är så varmt ute ibland? För att dt inte finns någon snö på marken? Varför? Själv har jag ingen aning om varför dt är så. Jag som jämt brukar vara så himmla nervös och spänd infär julen. Vart tog den känslan vägen? Aja.. Dt ända man kan göra just nu är väl att hoppas på att känslan ändå kommer lagom tills man börjar äta på sin risgrynsgröt imorgon.

Vad brukar ni göra på julafton?

Själv ser väl våra rutiner ut såhär:
Vi börjar med att äta risgrynsgröt som min kära mor har fått stå och tillaga en hel timma (eller hur lång tid dt nu tar). Sedan bastar vi. Männen för sig och kvinnorna för sig. Efter dt får alla gå och göra i ordning sig. Fina vill alla vara. Dt tar ju också olika lång tid för alla, så de som blir klara lite tidigare sätter sig lugnt och fint i soffan så länge. Klockan tre är dt dags för Kalle Anka. Då äter vi lite Aladdin och har övrigt mys. Efter Kalle & C:O är dt dags för maten. Åh, jag älskar maten! Den sitter vi och äter i en hel timma om inte längre. Efter den ljuvliga maten samlas vi åter i soffan för att gemensamt dela ut julklapparna. Efter julklapparna så gör alla olika saker, men de flesta bänkar sig framför tv:n för att se på någon mysig julfilm.

Låter dt inte helt underbart? Denna jul kommer dock bli liiiiite annorlunda. Farmor kommer inte att fira jul med oss, inte Annina (moster) heller. Istället har vi Anna och Jonne på besök (moster + hennes fästman). Men men, dom är härliga människor dom också. :)

Nu ikväll har vi allihopa (utom mormor och Erik), suttit och spelat Monopol. Dt spelet är älskvärt. Speciellt när man spelar dt med släktingar från Finland. Jag vet inte riktigt om jag kan förklara varför, så jag tänker låta bli att ens försöka. Nåja, jag älskar dt ialla fall.

Imorgon kommer Sada hit en liten sväng. Hon jobbar ju imorgon under dagen, så när hon slutar så kommer hon hit och överlämnar en julklapp till mig. Fast att jag har sagt att jag inte behöver någonting, insisterar hon på att ändå ge mig dt hon köpt till mig. Gulligt gulligt!

Nej, nu är dt knappt tjugo minuter kvar tills julafton. Jag skulle kunna vara uppe längre, men eftersom att tiden går fortare när man sover, så tänker jag tvinga mig själv att sova. Adiõs (eller hur dt nu stavas).


image155
GOD JUL ALLIHOPA!

Söndag

Blev utmanad av lisisa.blogg.se :)

Som utmanad ska du nämna 5 saker du aldrig gjort, 5 saker du har gjort, 5 saker du ska göra, utmana sedan 5 personer att göra samma sak.


Saker jag aldrig gjort:
1. Aldrig ljugit utan att ångra dt
2. Aldrig varit utanför Europa
3. Ätit 1kg godis under en dag
4. Brytit någonting i kroppen
5. Berättat vad som verkligen hände hos C:s mormor

Saker jag gjort:
1. Varit i Finland 4 gånger under ett år
2. Gjort bort mig, på riktigt
3. Gråtit ut i Eriks famn
4. Yrat runt flera timmar i S-tälje & Tumba, bara för att få sprit
5. Ramlat med moppen

Saker jag ska göra:
1. Gifta mig på en strand
2. Jobba inom juridik
3. Vara kompis med Sada, föralltid :)
4. Hålla mig frisk och kry hela livet
5. Dö en naturlig död

Jag utmanar:
sajjo.blogg.se och jytte.blogg.se . Resten får bestämma om dom vill vara utmanade eller inte

image154

Söndag

Kunde aldrig skriva igår, mitt internet la av. Har varit mycket strul med vårat internet den sista tiden. Jaja, tur att man kanske ska flytta då. :)

Igår städade jag igenom hela mitt rum. Känner mig faktiskt väldigt nöjd. Mitt ljud på datan pajade också. Jippie! :'/ Men igår satt jag ialla fall vid datan, utan ljud eller internet, och spelade The Sims 2. Älskar dt spelet. Så himmla bra gjort. Funderar faktiskt på att spela lite snart. Två timmar utav natten såg jag på en jätte bra film. "Den första kärleken" hette den. Den slutade klockan tre, så efter den filmen somnade jag med en gång.

Juste, våra kära släktingar från Finland kom igår också. Härligt värre! Dom åker hem på Onsdag, så jag måste stå ut med dom tills dess.

Nej, nu måste jag duscha. Sada sa nyss på msn att hon tänkte komma över en sväng idag. Men jag kanske skriver mer sen.

Pyss !

Lördag

PUH ! Städpaus. Håller på att städa mitt rum just nu. Alltin ska fixat och donas. Hyllorna ska dammas av, lådarona ska rensas, skrivbordet ska städas, lakanen ska bytas, täcken och kussar ska vädras, golvt ska dammsugas och tvättas. Ja.. En hel del alltså. Jag ska vara jätte duktig.

Petra ringde nyss också, hon tänkte fråga Pauline om hon ville följa med ner hit. Hoppas! :)

Skriver mer sen, måste fortsätta nu.

Pyss!


Ett stooooort tack (a)

Jag måste bara skriva dt här :

TACK SAJJO!

Såg ni hennes urgulliga kommentar eller ?! Nästan så man ramlar av stolen.
En stor kram till dig!
image153

Fredag

Tjolahopp!

Sitter här nu och försöker varva ner efter dagen. PUH, säger jag bara. Jag hade ju även lovat er ett långt inlägg, så dt är väl bara att sätta igång då. Vi börjar med gårdagen.

Dagen började igår med att jag klev upp ur min stora och mjuka säng. Då var klockan ungefär sju. Ialla fall så sminkade jag och klädde på mig. Tänkte vara lite julig, så dt vart guldig eyeliner och ögonskugga. Tomteluvan åkte också på. Klockan kvart i åtta började jag traska mot skolan. Väl där ser jag genast Bellan och alla de andra sitta på bänken mitt emot 1:an och 2:an. Dt första Mickis säger till mig är "Skratta inte" . Jag förstod ju självklart inte vad hon menade. Ialla fall inte innan jag såg ner på hennes fötter. Hon hade på sig svarta stövletter. Värsta söt var hon i dom. Ialla fall, när vi sedan klev in i klassrummet satte jag, Sada, Bellan, Sandra och Sabina oss vid ett litet fyrkantigt bord. Kebo delade ut skålar med godis till alla borden och de första som högg in i våran skål var jag, Sandra och Sabina. Haha, inga pryda flickor här inte. Efter Kebos lilla tal var dt dags för Björn att plåga oss med matte för sista gången detta år. Han började jiddra om sprit hit och sprit dit. Efter dt senariot började vi röra oss upp mot gympa-hallen. Självklart var man tvungen att sitta klassvis. Jag satte mig bredvid Malin eller Maja, och Bellan satte sig bredvid mig. Sada satte sig en rad nedanför oss. Vad som var ännu mer självklart var att Alexandra satte sig bredvid Bellan. Stackars Bellan! Så Bellan och jag pressade oss mot tvillingen på min högra sida. Haha! Men tro inte att Bellan slapp undan för dt inte. Nej nej! Så fort någonting hände vände sig Alexandra om mot vårat håll och började babbla på. Suck! Men GOSH, vad söta alla lärare var. Speciellt Björn. Haha, han sprang runt och yrade sin vanligt. Och Bo var ju fan grymmast alltså. Haha!

Efter att vi fått betygen och sånt där så åkte vi till staden Stockholm. Jag, Sada, Bellan och Lollo var dt som sällskapade dit. Åt och letade efter julklappar. Sedan delade vi upp oss två och två. Jag och Bellan, Lollo och Sada. Jag och Bellan stack till Gina Tricot och gissa vilka vi såg där? Johan, Niklas, Matte och Bönan. HAHA! Jävla bögar. Och vet ni vad Johan sa? "Här ska inte ni vara" Vafan? Ska han säga liksom. Haha, dt var fan dagens nästan bästa händelse. Efter Gina Tricot hade dom faktiskt inte bögat sig klart. Nej nej, dom gick in i en välkänd sminkaffär. Om dom letade efter present till mammorna eller inte, ja.. Dt kan ju inte jag veta. Nog om dom. Jag hittade faktiskt världens sötaste present till Sada. Ett gosedjur som var skapt dom en anka. Man kunde stoppa in handen i ankan så att fingrarna kom in i näbben. Och när man sedan gjorde så att munnen stängdes så sa den "kvack". Hänger ni med? Världens sötaste var dt ialla fall. Jag och Lollo vart kära i den. Och så döpte jag den till Chuckie. Love it! Kan slänga in en bild på den om dt går. Efter våran otroligt lyckade dag inne i Stockholm, lämnade vi kvar Sada som skulle umgås med sin syster, och rullade hemåt. I Ösmo tog jag bussen hem själv. Dels för att Lollo och Bellan bor i Vika och inte i Sorunda pch dels för att Bellans syster kom och hämtade dom.

När jag kom hem så hann jag inte mer än byta om och sminka om mig, förens jag skulle dra till Bellan. Där bjöds dt på julbord. Tack Bellan och Bellans mamma! :) Till en början var dt bara jag och Bellan, men sedan kom Robin. Efter han kom Lollo och inte så långt efter Lollo kom Sandra och Sabina. Sedan kom även en Marie. Tycker dt var synd att inte Sada kom, men men. Fick även en julklapp av Bellan. Jag älskar ju Hello Kitty och dt vet Bellan om. Så hon hade köpt Hello Kitty Body Shimmer och Hello Kitty Body Butter. Plus en söt liten sminkväska. Urgulligt! Tack min söta Bellan :)

Efter Bellan åkte jag hem till Sada en snabbis. Var tvungen att lämna hennes julklapp till henne. Jag ville ju se hennes reaktion. Och hon blev fan kär i den. Och Sada syster Cicci, började asgarva. Blev stolt över mig själv för att jag lyckats hitta en bra present till Sada. För bara dt bästa är bra nog åt henne tycker jag.

Var hemma hos Christa idag. Hon skulle tona sitt hår brunt och jag fick dt stora nöjet att göra dt åt henne. Dt vart inte så mörkbrunt som dt stog att dt skulle bli, men fint vart dt. Efter färgningen fick jag även äta Tanjas supergoda köttfärssås. Läste i Sarahs blogg att dom fått äta dt igår. LYX!

Men jag har inte spenderat hela dagen hemma hos Christa inte. Nej, jag har städat också. Visseligen bara kontoret, men dt är en hel del bara dt. Har rensat hela bokhyllan där inne också. Hittade en hel del vill jag lova. Tex så hittade jag Måns Lindbloms, (en i Eriks klass), svenska-mapp. Hittade även mina gammla stickers. Åh, jag fick verkligen flashbacks när jag såg dom.

Okej, jag tycker detta är ett ganska långt inlägg. Måste gå nu, för jag blir attackerad av vibbar från Albin på msn och dt orkar jag inte med. Jag måste ändå till Lillan, JAG SKA HA GODIS!

Pyss !

 
 
 


Torsdag

Jag är så himmla trött just nu. Jag orkar inte ens blogga. Men imorgon, då jävlar ska ni få se på blogg. Ska skriva ett riktigt långt inlägg, fyllt med en massa sliskg fakta om mig och mitt liv just nu. Oh, spännande va?

Pyss !

image148
Älskar mitt öga här.
Utklippt från en bild, inte gjort någonting
med färgen eller nåt.
*skryyyyyyter*

Onsdag

Idag har gått helt prima skinka! Imorgon är dt sista dagen, SKÖNT! Direkt efter betygs utdelningen ska jag, Pullan och Sada till stan. Kanske ska köpa löshår. Gör jag dt, vet jag att Christa fixar in dt på mig. Lovely! Nej men jag orkar inte skriva, jag är för glad. Ingen aning om varför. Julstämningen kanske finns inom mig? :)

image147
Jag längtar som en gris!
TENERIFFA 13 Januari 2008!

Tisdag

Nej, usch! Idag är jag verkligen inte på skriv humör. Men okej då, jag kan väl andå försöka sammanfatta dagen.

Började klockan 08:00 i gympahallen. Hela högstadiet skulle ha fotbollscup och dom som ville fick vara med. Kollade lite innan jag och Sada stack ner till skolan för att pyssla lite. Där stötte vi på Mikkis och Fia så dom spenderade vi tiden med vid pepparkaksbaket. Efteråt så stack vi upp till matsalen där vi träffade Pullan som nyss ätit. Men hon satt ändå med oss under lunchen, och sedan stack vi allihopa till hallen igen. Klockan 12:20 spelades finalen och min klass vann. Wow! Sedan fick man gå hem. Mikkis, Fia och jag gjorde sällskap ner till mig och där skildes vi åt.

Nu på kvällen har Sada varit där och socialat sig med mig. Skojigt! Hon var helt cp som vanligt (a)

Nu är jag så jäkla död så jag funderar på att sova! Slänger upp en bild på mig och Sada idag också. Och nej, hon pussar inte mig, båda asgarvade och såg upp för kameran. Men ändå, bilden är söt enligt oss båda.

Pyss!

image146

Måndag

Nu är dt dags för en liten up-date igen.

Denna dag har varit ganska slö. Fightades asmycket med Sada (surprise huh) men annars har ingenting hänt. Svengelskan fick dock vara med på våran franska-lektion idag. Dom måste ju trott att franskan inte går ut på nåt mer än att dansa. Haha! Ialla fall.. Fick lite söta kommentarer om mitt hår idag också. Jätte snällt! Ja, inte Erik då som sa att dt var jätte fult, men whatever. Som Sada sa; Man får väl lära sig att inte bry sig om sina brorsor.

Imorgon är dt fotbollscup i skolan. Och yes, jag fick ta med mig kameran, så jag ska klicka lite. Erik ska ju spela så jag antar att han kommer be mig ta lite foton på honom också. Men så dt blir ialla fall inga ordinarie lektioner imorgon, utan klass 9B ska samlas utanför idrottshallen klockan 08:00. Men man får välja om man vill se på matcherna (eller spela), eller om man vill sitta nere i skolan och julpyssla. Jag tror jag föredrar att se på matcherna, julpyssel är inte riktigt min grej.

Så angående Torsdagen. Dt var ju som sagt bestämmt sedan jätte länge att vi skulle ha våran gemensamma julafton den dagen vi slutar skolan, och dt blir ju alltså på Torsdag. Men nu råkar dt vara så att ingen kom ihåg den. Utam jag. Så där kom jag idag som en liten tönt och sa att vi skulle ha våran julafton på Torsdag. Men dt verkar bli en lite konstig dag, så den verkar inte bli av. Synd tycker jag! Men då kom ju Lollo med ett bra förslag faktiskt. Vi kan ju fira våran julafton samtidigt som vi firar nyår. Dock finns dt ett stort minus med den saken. Bokstavligen stort! Robin kan ju inte vara med då, eftersom att han inte får komma in i mitt hus. Varför han inte får dt, är för att han har snackat skit OM mig TILL mina kompisar. Suck! Den stora f-ttan kan köra upp nåt i röven och hålla dt kvar där! Dt är min åsikt om honom. Men men, jag tycker däremot att dt är ett stort plus om han inte är med, jag tycker ju inte om honom.

Nyss kom Erik in i mitt rum och ställde en påse godis framför min näsa. Haha! Gulligt värre, eftersom att jag fick påsen med dess innehåll.

Nej, nu ska jag nog ta och duscha. Klockan nio kommer "Let's dance" och dt vill man ju inte missa. Så bänka er framför tv:n klockan nio och slå på fyran. Juste, här kommer också en bild på min söta kattunge, som fått namnet Bebbe ! :)

Pyss !

image145

Söndag

Ja, dt blev ingen up-date igår. Mitt internet strulade så mycket, så jag spenderade den mesta tiden med att spela The Sims 2. Men vad hände egentligen igår då?

Tjaa .. Jag spelade ju Sims och sedan slog jag även in paket. Så nu har jag julklappar till Petra, Jessica, Christa och Bellan. Men jag måste köpa till julklappsbytet, mormor, farmor, mamma, pappa, Anna & Jonne. Oisch.. Aja, dt löser sig på ett eller annat sätt. :)

Idag var dt tänkt att jag skulle baka stora pepparkakor och hänga upp i gardinstången i vardagsrummet, men ingen pepparkaksdeg finns så dt gör ju saken lite svårare. Och mamma vart nyss sur på mig, så jag vart sur på henne. Så ja, dt som finns att göra nu är väl att spela ännu mer Sims. Jag är värsta proffset på dt. Haha!

Pyss !

image144

Fredag

Okej, jag vet att dt varit dåliga inlägg nu i veckan, men dt har varit så himmla stressigt. Nu i veckan sattes dt ju betyg på oss och så. Har haft många inlämnlingar vilket innerbär långa dagar och korta nätter. Så dt jag för dt mesta gjort är att plugga och sådant. Men jag ska försöka bli bättre. Jag lovar. :)

Ialla fall. Idag var jag och hela (nästan) 9B i stan. Indelade i två grupper skulle vi först till Vetenskapenshus och sedan till Kungliga Tekniska Högskolan. Ja, ni hör ju på namnen hur tråkigt dt låter. Och jag lovar, dt var tusen gånger tråkigare. Men men, besöket där skulle tydligen också övervägas i betygen. Well, vi får väl se. Men dt hände faktiskt en lite rolig grej idag. Jo, när min grupp skulle ta tuben till Tekniska Högskolan så var dt verkligen rusningstrafik. Och tuben vart så proppad med folk att jag, Agge och Sada inte fick plats. Så ja, vi fick helt enkelt vänta på nästa tub mot Mörby Centrum. Som ni förstår så var ju inte väntetiden mer än kanske 2 minuter, men detta gjorde ändå våran lärare Kebo mycket stressad. Så hon bestämmde sig för att hon + hela gruppen, skulle mer eller mindre springa till Vetenskapenshus. Ja, upp för den långa backen skulle vi. Och dt springandes. För dom andra gick dt väl okej, dom har ju så bra kondition. Men nu när jag vet att jag har astma så känner man ju efter lite mer, och jag kände mig helt slut. Haha! Ja.. Livet.

Efter besöket med klassen skilldes vi åt. Jag och Sada stack till Donken vid NK för att äta. Där fanns dt en jätte söt bebis. Oh my god vad söt den var! Jag skulle nästan kunna äta upp den, så söt var den. (Nej, jag är inte kannibal). Ialla fall.. Efter maten fortsatte jag och Sada vår väg till Indiska. Där köpte vi våra julklappar till Pullan. Åh, hoppas verkligen hon blir glad. NK:s skyltfönster såg vi också. Finns dt någon som missat den? Oisch, då rekommenderar jag att dt första ni gör när ni har lite fri tid över, är att åka och se den. Den är superfin. Dom övertr'ffar verkligen sig själva år efter år. Men men, efter den synen träffade vi Pullan vid Åhléns för att besöka Gina Tricot och Ohio. Jag älskar verkligen Ohio. Dom har så jävla fina skor. Och priset? Oj, dt är lägre än Glocanet. Efer att Pullan hittat en jättefin väska för 100:- (!), åkte vi hem. Fast Sada stannade i stan för att träffa sin kära moder.

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Kollat på teve, 'Ensam hemma 2 - Vilse i New York'. Älskar den filmen. Direkt efter den såg jag på 'Legally Blonde' (hur dt nu än stavas). Mitt i filmen, men ändå. Bra var dom båda två.

Nej, nu är jag så trött att jag bara vill sova. Ska kolla lite i skolkatalogen också. Just dt, har ni någonting att påpeka så välkommen. Jag vill jätte gärna ha kritik för mina inlägg, bra som dåliga. Så nu ser jag fram emot att läsa er kritik imorgon. Överraska mig! :)

Pyss !

image143

Torsdag

Okej, en snabb up-date.

Låg i sängen för en minut sedan och kollade på Lyxfällan. Ett riktigt bra program tycker jag.
Var även på undersökningen idag. Skrev fel i förra inlägget. Dt var ingen röntgen och tiden var klockan 09:45. Mamma följde med mig och efter undersökningen gick vi till Kungshallen och åt lunch. Så jag har fått fläskfilé och pommes frittes i magen idag. Mums säger Sussu! Sedan åkte vi till Tumba där jag löste in min matersättningslapp. Och från Tumba åkte mamma till Huddinge sjukhus för att gå på en jobbintervju. Jag själv åkte till skolan för att hinna ha bild, LOVE IT!
När mamma sen kom hem berättade hon att intervjun gått bra. Hon hade även en oväntad present till mig. En rosa nalle (nej, dt var en gris) och så en ask med chokladhjärtan. Mamma är så söt ibland! :)

Men nu börjar programmet igen. Efter dt ska jag duscha och sedan måste jag skriva två stycken bilduppsattser. Imorgon ska klassen 9B till KTH. Tråkigt och jobbigt om ni frågar mig. Bussen går nämnligen ifrån mig klockan kvart över sju. Björn och Kebo, sug min kuk!

Pyss !

Onsdag

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag har två anledningar faktiskt.
1. Jag var på ålderdomshemmet och serverade mat
2. Jag kunde på något konstigt sätt inte logga in på blogg.se
Men här kommer uppdateringen för både igår och idag. Enjoy !


Igår, Tisdag ;

Dagen började med skola som vanligt. Helt okej var den faktiskt. Sedan skulle jag + 8 st tjejor från klassen servera uppe på ålderdomshemmet där dom skulle ha sin nobellmiddag. Dt var faktiskt ganska roligt. Jag vet att dt inte låter så roligt att duka av och så, men dt äre faktiskt. När jag sen kom hem vid halv nio, så visste jag att jag bara var tvungen att vänta tills klockan tio för att se på Desperate Housewives LOVE IT! Så jag gjorde dt, och fördröjde tiden med att sitta vid datan. Från klockan nio till tio låg jag förlamad i min säng och såg på tv. Efter dt duschade jag. När jag sen tänkte plugga till provet, var klockan halv elva. Så jag orkade inte göra dt, men jag läste istället min bok. Boken heter "Tio saker jag hatar med mig själv" och jag tycker att den är väldigt bra. Så när jag till sist somnade, så var klockan ungefär 00:00.

Idag, Onsdag ;

Vaknade och gick till skolan. Började med 45 minuter engelska för att sedan ha håltimma i 1 ½ timma. Den håltimman spenderade jag och mina kompisar på A-husets övervåning. Efter håltimman hade vi SO prov. Och shit, jag trodde dt skulle vara jätte svårt, men icke. Dt var mycket lättare än jag trott. Innan lektionen var jag skit orolig för att jag skulle få underkänt i historia. Mina kompisar var också oroliga för att dom skulle få underkänt, men jag tror dom var mer oroliga, för dom till och med fuskade. Haha! Men provet gick bra. Efter SO:n hade vi ledigt resten utav dagen. Men jag och Sada gick upp till matsalen för att äta. Dt var ju liksom fiskpanetter, daah! Haha! Efter att vi ätit åkte Sada hem till sig och jag gick hem till mig. Fick vänta i 45 minuter innan pappa kom hem. Nästan direkt när han kom så åkte vi. Jag hade nämnligen en tid hos läkaren pga min hals som jag stört mig på i ett par månader nu. Vi anlände till Ösmo Vårdcentral och fick vänta i en kvart innan dt vart min tur. Pappa följde inte med mig in till en början, men kom in i undersökningsrummet ett litet tag efteråt. Efter undersökningen och frågorna kom läkaren fram till att jag troligtvis har astma. Hon ringde ett sjukhus i stan och bokade en röntgen-tid till mig. Någon spirir-rönteg eller nåt hette dt visst. Så jag har en tid där imorgon klockan 10:45. Och som att inte dt var nog, så bad hon mig och pappa att åka till Nynäs Sjukhus för att jag behövde göra en lung-röntgen. Jag gjorde dt och så var dt inget mer. Fick ett resept på astma-medicin också. Usch .. Astma. Visst, dt är ju inte cancer eller något så farligt. Men ändå.. Jag gillar inte tanken av att jag har astma. Usch! Jag känner mig smutsig.

Pyss !

Måndag

OOOOOOOOOOOOOOOOOH !!!!!!!!!!!!!
ntkhbngjkf bnkjgv hvfkrhnmikbnjdfvkmnb  .


Är så jävla sur just nu. Erik ska jämt, jämt, JÄMT hålla på och förstöra för mig. Dt spelar ingen roll hur mycket jag gör för honom. Jag städar till och med hans rum. Kan ni fatta dt ?! Gosh , jag saknar fan ett liv på riktigt snart alltså! Jag lånar honom även pengar. Jag använder mina pengar till att ge honom dom. Pengarna kunde jag använt till någonting heeeeelt annat. Jaja, mest godis dårå (a). Haha, skoja! Nej men seriöst. Han sa till och med till SINA (ni läste rätt, till hans kompisar), en mycket mycket MYCKET personlig sak som jag varit med om. Dt var knappt så att mamma och pappa visste om den. ÅÅÅÅH ! Jag vill så gärna myta bror med någon. Finns dt kanske någon som har en storebror jag kan få i utbyte mot den vandrande pesten jag har? Usch! Jag ska sluta slicka Eriks röv nu. Nu är han och jag osams. BIG TIME !

Juste, jag vill tacka Malin eller Maja (vem dt nu var, jag ser aldrig skillnad på dom. Dom är så lika så jag vet inte vad). Ialla fall, vill tacka någon av dom (eller om dom delar samma åsikt), för den supersöta kommentaren jag fick idag. Dom sa att min blogg va så skön. Haha! Värsta kitchiga (omg, vart kom dt där ifrån?) kommentaren liksom. Jag fick ju samtidigt reda på att dom/hon läser min blogg. Och sånt är alltid roligt att höra. ÅH! Tackar till allihopa som läser och kommenterar min blogg. Dt är därför jag gör dt. :)

Nej, nu måste jag läsa dt senaste skvallret. Jag älskar skvaller!

Pyss på alla utom Erik! (och virus och han och min farfars exfru och en där uppe i Avesta)

Söndag

Sitter just nu och lyssnar på Lugna Favoriter, samtidigt som jag pluggar. Men jag tänkte att jag lika gärna kunde ta en break och berätta för er vad jag egentligen sysslat med denn Söndag.

Jo, idag har jag och mamma shoppat för hela slanten. På Tisdag ska ju nämnligen jag + 9 tjejor från min klass, servera för gammlingarna uppe vid ålderdomshemmet. Dom ska ha en egen nobellmiddag, och kockarna behövde servitricer så vi ställde upp. Vi får också in 2500:- till klasskassan. Iallafall, när man är servitris behövs ju vit skjorta + svart underdel, så dt var jag och mamma på hugget efter idag. Ja, delvis ialla fall. Mamma ska ju också vara med på nobellmiddagen, så vi letade efter lite accessoarer (shit, stavas dt ens så? xD) Mamma ska ha en superduper fin, röd klänning på sig. Den är verkligen skitfin. Sen ska hon också ha en röd sjal och lite silversmycken. Örhängerna är jätte fina. Vi valde dom tillsammans. Dt är en ängel i silver med lite kristaller också. Och denna ängel sitter på en pärla. Och dom passar ju jätte bra till mamma eftersom att hon ska ha ett pärlhalsband. Åh, mamma kommer vara så fin. :)
Så ialla fall. Dt jag köpte (nej, mamma betalade xD) var detta:
- En svart klänning från Gina Tricot
- En vit skjorta från Lindex
- En vit trekants-sjal från Gina Tricot
- Örhängerna jag beskrev (jag ska få dom efter Tisdagen)

Kanske inte var så mycket, men jag är jätte nöjd med dt jag fått. Angående den där klänningen så är dt en modell som man kan lossa 'bältena' ifrån. Så jag ska lossa dom och ha skjortan över klänningen så att den ser ut som en kjol. Nice huh ? ;D

Men nu måste jag nog plugga mera. Har omprov i NO imorgon vilket inte kommer att gå bra eftersom att jag glömt mina NO-grejer i skolan. FY SUSANNA! Jag har även en del franska imorgon, så dt måste jag öva på. Sedan har jag också en svenska-grej som måste skickas till Kebo. Om den är så nära perfekt den kan bli, så får jag MVG i Svenska. Wei ! Och som att inte dt där vore nog så har jagen bok på finska som ska läsas och sedan ska dt bli ett referat på dt. Och plus allting (japp, dt kommer mer), så har vi SO-prov på Onsdag. OOOH! Andra världskriget. Pullan kommer väl antagligen få MVG, eftersom att hon älskar andra världskriget. Visst, jag tycker också att dt är väldigt intressant, men jag kommer inte på MVG. No way !

Snart börjar nedräkningen. På Torsdag är dt en månad (FATTA EN MÅNAD !!!!!!!) kvar till vi åker till Teneriffa. :)

Pyss !

Lördag

Igår hann jag inte med någon uppdatering. Men vad gör dt, för dt kommer en här istället :)

Igår i skolan fick man dt glada beskedet att gympan var inställd för allihopa. Dt betydde att vi slutade kvart i två. Och jag skulle färga Pullans hår, så vi behövde inte stressa lika mycket som vi trodde att vi skulle få göra. Så efter skolan gick jag och Pullan hem till mig för att färga hennes hår. Och mycket lyckat blev dt. Pullan tyckte om dt mycket, och jag var stolt över mig själv som lyckats så bra med hennes hår. Efter dt åkte Pullan hem, för att byta om och så vidare. Så vid åtta kom Sada hem till mig och.. O'BOY! Flumm stavas Sada. Haha! Ni skulle verkligen sett henne alltså. xD  Men sedan vid kvart i tolv åkte hon hem och dt var ungefär då som Pullan kom hem till mig efter att ha varit i VH. Henne kväll vart mer än lyckad, och dt vart min och Sadas också. :)

Vi såg lite på Idol också. Jag tycker så himmla mycket om Amanda och henne coola stil, men jag måste erkänna att Marie var mycket bättre nu i finalen. Att hon dessutom vann, var hon värd. Så grattis :)

Nu ska jag inte blogga mera, utan kolla runt lite i andras bloggar.

Pyss !


Torsdag

Har inte hunnit med någon uppdatering idag, fast jag har haft så mycket tid på mig. Men här kommer en :)

Ja, igår förlorade jag en kille som varit en bra vän till mig. Jag mår ganska okej, för jag vet att jag inte gjort någonting fel. Jag behöver inte växa upp, som han sa, och jag behöver inte sluta upp med att visa mina känslor. Jag ser saken från den ljusa sidan, allting har en mening. Så om jag och han nu upphört våran kontakt med varandra, så visst dt kanske svider lite, men dt är ingenting jag störs mig av. Jag kan fortsätta med mitt liv utan honom.

Idag i skolan var tre stycken i vårat 'gäng' sjuka. Sandra, Sabina och Sada var inte där. Återstående var jag, Fagerlund och Pullan. Men dt var inte mycket hänga läpp inte, vi klarade oss. Och roligt hade vi. Fast Fagerlund var ju himmla cp vid maten, men dt störde väl inte henne. xD
Bilden var också inställd idag. Dt var lite skönt, men också ganska tråkigt. Dels för att jag ligger lite efter och dels för att jag verkligen älskar bild. Bild är kärlek på hög nivå. Haha !

Jag såg att en tjej skrivit ett inlägg i sin blogg om att härmas. Hon skrev sin synvinkel av den saken, så jag tänker fråga om dt går bra för henne att skriva min synvinkel på saken. Ja, dt kanske låter lite konstigt att fråga om lov för att skriva om dt, men hon verkade vara emot dt där med att härmas, så dt är nog bäst jag frågar. Läs inlägget på
http://sabinadurebrandt.blogg.se , dt är även en av mina favorit bloggar. :)

Men nu ska jag ner och äta middag. Tack för alla söta kommentarer, btw! :)

Pyss !

Onsdag

Jag måste börja med att tacka Sarah för henne underbara kommentar ! :)

Nu till saken .. Jag är ledsen. Allting bara kommer ut ur mig nu. Och dt värsta är att jag inte har någon att vända mig till. Jag har ingen att krama om just nu. Fan .. Är jag töntig jämfört med mina känslor?
Fan vad jag gråter nu. Jag har gråtit klart för vad jag började gråta över, men nu kommer allting ut.Fan .. Kännde att jag behövde skriva dt.
Usch .. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan mina kära kompisar. Dom stöttar mig jämt. Jag är nog den lyckligaste som har dom, enligt mig, bästaste vännerna.

That's it for me. Nu måste jag sova.. Jag har huvudvärk och ont i ögonen.

Over and out !
image139

PS. Yes, bilden funkade ! Men jag orkar inte slänga upp dom andra bilderna nu. DS.

Onsdag

Dt går inte att ladda upp bilderna i min blogg. Helt wierd ! Men men .. Jag kan nog ladda upp dom i min bdb :) Christa påminde mig flera gånger idag på finskan att jag skulle skriva blogg. So here I go!

På finskan gick vi igenom prao-rapporterna och så fick vi jobba lite fritt. Men finska läraren är helt sjuk i huvudet. Nästan iaf. Dt finns ett ord på finska som man skulle kunna översätta till ordet "som" på svenska. När jag och Christa säger eller skriver ordet säger hon till oss att vi inte ska använda dt ordet. Men själv använder hon ordet i MINST varje mening. Liksom, helt underlig. Haha , ni skulle sett blickarna Christa gav mig under dagens lektion. Sen sa Christa också att hon köpt en julklapp till mig, och när jag sa att Sarah (http://sajjo.blogg.se) redan sagt dt, så tappade Christa hakan. Haha , hon trodde jag menade att Sarah sagt vad jag skulle få. Christa i ett nötskal :)

Mr X säger:
Mår du bra?
Och jag svarar:
Klart jag mår bra

Men vill ni höra sanningen? Sanningen är att jag inte alls mår bra. Sanningen är att jag bara har en enda sak i huvudet just nu. Visst, jag har min underbara familj och mina underbara vänner, men dt är en sak som fattas. Och dt känns som att jag inte kan leva utan den saken. Med nästan en gång klistrade den fast sig vid mitt hjärta och nu slits den därifrån. Och vad pratar jag om? Jo, honom såklart! Dt är honom jag alltid, alltid, alltid tänker på. GOSH ! Varför ? Jag vet att dt jag vill aldrig kommer kunna hända igen. Och dt vi lyckades bygga upp igen totalförstördes genom att jag skulle uttrycka mina känslor. Jag kan inte sluta tänka på honom ändå. Idag på gympan hade vi fritt. Vi valde att spela basket, men jag stod bara där med min boll. Jag började studsa den i golvet, och fast att jag slog på bollen så hårt att mina händer vart helt röda, kände jag ingenting. Jag tänkte bara på en grej, och jag kan lova att den grejen gör tusen gånger ondare. Fan .. Jag saknar dig !

Nu ska jag ladda upp bilder i min bdb (http://ohsussu.bilddagboken.se) och sen ska jag duscha.

Pyss !

Tisdag

Alltså EUW ! Pappa ttade nyss en råtta i mitt rum. EN RÅTTA ! Wft ?! Snacka om att jag vart äcklad och var tvungen att dammsuga så någa jag bara kan.

Sitter just nu och lyssnar på favoritlåten, Metallica - Nothing Else Matters (live) . Den är så sjukt jävla bra ! i denna låt ppträder dom tillsammans med en stor orkester, vilket gör att låten får en annorlnda stämmng typ. GOSH ! .. Love it.

Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skolan och röstade på vem som skulle bli årets Lucia. Jag, Pullan, Sandra, Fagerlund och Sabina röstade på Alexandra. MOHAHAHA ! Jag vet, hon fanns inte med som någon man kunde rösta på, men vi skrev hennes namn ialla fall. (a)  På musiken skulle alla tydligen göra omprov. Jag hade fktiskt redan fått G och ville inte göra om, men hon sa praktiskt taget att jag var tvungen. Men jag kunde fortfarande inte baksidan av provet, så jag skippade den biten. Dt gjorde även Fagerlund och Sabina, så vi fick en utskällning av Carita. Fyfan för den subban ! Och hallå .. Äcklet hade STOOOORA lökringar idag. Jag fick seriöst kväljningar när jag såg henne. Usch .. ! Jävla skabb hon är.

Pappa märkte nyss att jag har en blogg. Han såg min bakgrund på datorn (bild längre ner), och undrade om vem som helst kunde läsa. Så ja, när pappa inte har någonting att göra på jobbet så lär väl han antagligen att läsa min blogg. Men min pappa är så välkommen så xD .

Pullan ska träffa sin pojke på Fredag. Dom har aldrig träffats förut, men dom ska göra dt på Fredag. :) Och när hon sedan varit hos honom kommer hon hem till mig och sover här. Passar mig som handken, dt är alltid roligt med nattligt sällskap. Okej, dt där kan misstolkas. Jag menar att dt är kul att ha en kompis att prata med ända fram till klockan .. Klockan någonting. Sent ialla fall xD

OC har börjat igen. På kanal 5, kl. 16:10 ~ 17:00, kan man skåda Marissa, Ryhan, Summer, Seth och alla andra. I LOVE IT ! Jag har alltid älskar OC, men när Marissa dog, tappade jag mitt intresse för serien. Dt var inte riktigt samma sak liksom. Men men, nu har serien börjat om så bänka er framför teven. Dt ska ialla fall jag (och Peppe xD)

På tal om Peppe, hon kommer hit snart ! *överlycklig* Efter julafton lär jag få möta henne vid centralen. Vi har redan planerat dt vi ungefär ska göra. Köpa löshår (till mig, Peppe behöver inget. Kolla själv på bilden där nere), jag kanske ska färga håret på Peppe, vi ska shoppa i stan, hon ska få träffa Albin och jag har även bestämmt att hon ska få träffa Sada och Pullan. Skoj skoj, jag längtar som en idjot ! xD

Nej, nu ska jag kolla lite saker, sedan ska jag ner och äta. Dt blir fettis mat idag, POMMES ! Men gosh .. Så gott.

Pyss !

PS. Min dator är cp, så bilderna kommer i nästa inlägg. Over and out ! DS.

Måndag

Jag ska torka hennes tårar, jag ska kamma hennes hår.
Reda ut alla härvor, försiktigt och så gott det går.
Jag ska bada hennes fötter, jag ska tvätta hennes sår.
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga: Där ser du själv hur högt du når..

Jag ska lyfta hennes fötter, de ska flyttas tills hon går.
Den ena efter den andra, tills hon trampat upp ett spår.
Jag ska gå i hennes skugga, om hon faller finns jag där.
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga: Där ser du själv hur stark du är..

Jag ska köpa henne pärlor, det finns pärlor utav glas.
Det är sådana jag vill skaffa, sådana som kan gå i kras.
Jag ska säga att det vackra är så skört, så skört som du.
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga: Du ska vara rädd om dig själv nu..

Jag ska lyfta hennes krona, den av törne som hon bär.
Jag befriar hennes huvud från det som tynger, det som tär.
Jag ska ge henne en gloria som lyser upp vart än hon går.
Sen ska jag lyfta hennes händer och säga: Där ser du själv hur högt du når..


Måndag

Alltså, jag har tänkt på en grej. Dt är väldigt befirande att blogga tycker jag. Så därför så ska jag börja uppdatera mycket mera än jag gjort tidigare. Kanske ingenting som ni kan vara glada över, men för mig är dt en bra förändring.

Så, vad har jag gjort i helgen?

Hm, i Fredags åkte jag och Sada hem till Pullan. Dt var ju meningen att vi skulle ha filkmkväll hos mig, men pga att Pullans pappa inte orkade sjussa hit henne, så åkte alla hem till henne istället. Okej tyckte jag och var på ett ganska bra humör. Men när jag sedan, helt stelfrusen efter moppefärden, klev in i Pullans hem och hörde fettos röst, rasade humöret. Jag verkligen hatar honom och jag förstår inte att ingen av mina kompisar kan fatta att jag inte står ut med honom i min närhet. Som att inte dt var nog, så hade dom börjat kolla på den senaste Harry Potter. Redan då var jag dödstrött på Harry Potter, så i en och en halv timme satt jag och stirrade ut genom fönstret. Sen åkte Sandra, Sabina och Fagerlund hem så jag bestämmde mig också för att åka hem. Gosh.. Dt var nog den näst onödigaste resan till Stora Vika jag någonsin gjort.

I Lördags var dt en helt vanlig slappa-dag. Vaknade vid två och satt bara vid datorn. Utom när jag och mamma åkte till pizzerian för att handla pizza. Lite godis åt jag också och runt tio ringde Sada till mig och vi pratade i ca 2 timmar. Sedan somnade jag runt tre någon gång.

Och så igår. Jaa .. Gårdagen kan man väl sammanfatta med att jag julpyntade mitt rum. Och så var jag för snäll igen. Jag gick nämnligen till Lillan för att handla godis till Erik. Shises.. Han borde vara lycklig som har mig som sin syster. Senare på kvällen ringde Pullan till mig för att prata om en ny kille som hon ska träffa på Fredag. Hon planerar seriöst att träffa honom SJÄLV på en FREDAGKVÄLL. Nej, jag och Sada följer med, vare sig hon vill eller inte.

Idag så har jag varit ledig. Hela högstadiet har en ledig dag idag faktiskt. Planeringsdag för lärarna. Mig gör dt ingenting, en förlängd helg säger man ju aldrig nej till, eller hur? :)

Nu ska jag ta och spela lite. Sedan så måste jag vädra mitt rum.

Pyss !

Söndag/Måndag

Okej, jag ångrar mina val något så extremt just nu, men tänker inte sitta och berätta om dt.

Vill tacka Jytte som fixat min blogg (igen). Jag vart super nöjd, vad tycker du? :)

Usch, klockan är ett.. Har velat skriva till en person på msn i snart.. Fyra timmar. Fast att han inte är online så hade jag tänkt skriva någonting, men jag vet inte vad. Aja, får se hur dt blir med den saken.

Jag måste nog sova nu. Fast dt verkar helt omöjligt för dt är lika varmt i mitt rum som dt är i en bastu. PUH!

Aja, ska försöka.

Pyss !


                                                                                                                                                                                Jag saknar dig..

PS. Här är bilden jag aldrig la upp förut. Den representerar som sagt ett av 10000 minnen jag har tillsammans med min bästaste, bästaste, bästaste kompis Sada. Jag älskar dig ! DS.

image135

Söndag

Du ska veta ångesten jag känner..
Jag saknar dig !

Lördag

Okej, nu tänker jag hylla mina underbara kompisar som står ut med mig.

Jag har så himmla många minnen med er. Första filmkvällen till exempel. Herre jävlar vad länge sen dt var. Men fan.. Dt var den bästa vi haft tycker jag! Har så många bilder från den kvällen och minnena jag har kommer aldrig att försvinna. Sen kommer jag ihåg när vi baxade madrasser från fritis och åkte i pulkabacken. Haha, dt va så jävla skoj. Men sen när vi skulle göra dt nästa kväll, så fanns dt inga madrasser. xD  Kommer också ihåg när vi skolkade. Vi visste att matten skulle va i A1, men ändå satt vi vid 10:an och väntade på Björn. Och om någon skulle komma och fråga oss vart vi var, så skulle vi enkelt säga att vi 'glömt bort' vart vi skulle vara. När Didi sen kom så sa vi att vi glömt, men han gick inte på dt. Så vi kutade hem till mig och satt där resten av skoltiden. Haha! Och för inte så länge sedan så åkte jag, Sada, Sandra, Sabina och Lollo till stan. Tjiho, va kul dt va! Armbågade fjortisar och träffade på råttor och ex. Föfan asså! xD  När vi var hemma hos mig och körde Sanning & Konsekvens - Den elaka versionen HAHAHAH ! Många skratt vart dt fan. Jag fucking ÄLSKAR ER !!!

I Avesta har jag också kompisar. Snälla människor som betyder as mycket. Massor med minnen med dom också. Som typ sist jag var dära, när jag, Benny och Jessica badade i poolen medans Petra och Erik såg på. Då tog Erik också sönder en stol. Haha! Så skulle vi se på skräckfilm och Petra vart mest räddast. Sen var jag med Jessica i skolan också. Dt var värsta mycket kuligt.xD  Och jag och Jessica som alltiiiiid DÖDAR!!! MOHHAHAHAHAH! Åååh.. Jag längtar jämt och ständigt efter att få åka till Avesta. För mig är dt en underbar plats ! <3

Så får vi ju själklart inte glömma bort min älskade Christa. Visst, hon är världens petigaste och sånt med OBOY vad jag älskar henne. Vi har kännt varandra i snart 16 år! 16 ÅR !!!!! Dt är fan helt ofattbart. Och sååå många minnen finns. När vi va små lekte hon och jag jämt med våra Baby Born's (tror jag att dt stavas). Vi matade dom och så. Sen lekte vi mamma, pappa, barn med Erik också. Erik fick ligga i min barnvakt. Jag va pappan och Christa va mamman. HAHA! Och så var vi på ett finska-läger för ett par år sedan. Dt var jätte spännande, fast att vi kanske inte var dom mest populäraste dära. Men shises, dt var ju bara för att vi inte drack och så. xD Jag saknar att vara med dig, Kicka !

Jag har en massa UNDERBARA minnen med min Sada också. Vi har gjort så mycket tillsammans. Hon följde med mig in till sjukan. Jag hade nog aldrig klarat dt utan dig.. Så har vi firat nyår, askul :D Och vi vart fulla första gången tsm. Men jag vart nog fullast xD  Så var vi i Tumba och överallt för att jaga sprit, men Jocke va fittig. -.- Vi har skapat så många minnen, att dt inte ens går att skriva ner dom. Dt skulle ta tusen år. Men jag kan lägga upp en bild, vilket representerar ett av 10000 minnen med dig. JAG ÄLSKAR DIG ! <3

Nu ska jag försöka fixa utseendet på min blogg. Yeah, som att jag kommer lyckas. xD

Pyss !

RSS 2.0