Söndag - Gudbajs !

Tjoho !

Nu sitter jag här vid datorn igen. Sada ligger i sängen och är allmänt störd (mähäh, förlåt darling). Mitt rumt är varmt som en bastu, och då menar jag verkligen dt. Fönstrena är öppna, fläkten är på och elementen är avstängda, men dt är ändås varmt här. Suck ..

Imorgon kliver jag upp 05:15. Måste ploppa i mig ögonen (linserna) och säga hejdå till alla djur, och dt är ju ett antal. 8 katter, 2 hundar och 1 apa. Ja, apan är då Erik, hähä. Honom måste man ju säga hejdå till, har ju ingen i Finland att slå på. Förutom Sada ofc. Och min älskade mamma ska få en gudbaj kram också.

Nej, nu ska jag och Sada börja krypa till kojs. Men först ska hon borsta tänderna säger hon. Duktig flicka ! Jag vet inte när mitt nästa inlägg kommer, så ni får hålla ut. Puss på er !

Söndag - Jag fastnar som limm

Tjoho !

Härligt med kommentarer, äntligen ! Så konstigt att dt kan gå dagar utan en enda kommentar och så helt plötsligt kommer dt flera stycken. Aja, jag är inte Stina-Lee eller BlondinBella så jag har vant mig med att inte få så väldans många åsikter angående mina inlägg.

Har fortfarande inte packat klart. Har fastnat framför tv:n istället. Sen satt jag också hos kattungarna ett tag. Så oerhört söta är dom ! Två av dom somnade i mitt knä, så jag kunde ju inte bara gå därifrån bara föra att packa, hähä. Men nu har jag gått hela vägen upp till mitt rum för att packa klart, men fastnade då självklart istället framför datorn. Suck..

Sada kommer hit för att sova ikväll. Vi åker ju 05:45 imorgon, så dt är inte bara för henne att ta bussen. Haha, dt skulle hon aldrig orka ! Jag tor hon hellre hade velat sova i sin egna säng, men ja.. Ödet säger nåt annat helt enkelt.

Nej, om jag skulle ta tag i mig själv nu. Jag ska daska till mig själv i ansiktet och börja fixa allting. Väskan ska stängas och låsas odentligt innan jag sussar ikväll. Jag vill även att mitt rum ska se fint ut när jag kommer hem från Finland, så jag måste städa dt också. Inte damma, utan bara byta lakan och dammsuga. Dt får duga ! Jag skriver nog ett inlägg senare ikväll. Men tills dess; simma lugnt !

Söndag - Packa

Nu ska jag packa. Dt är en himmla massa som ska med till Finland. Förra gånger var vi där i två dagar och då packade jag väskan proppfull. Denna gång ska vi vara där en vecka och jag måste använda samma väska som förra gången, bara för att vi inte har någon större. Man undrar ju hur dt ska gå..

Dt vore väl lite fab att ha ett rese-set som detta, eller ?

Söndag - Bränd

Ojojoj ! Jag hann ligga i solen (i sängen, hähä) i en timma och mina armar är helt röda. Har även bränt mina bröst, eller ja .. Den delen av dom man kan skåda. Tro inte att jag låg där näck inte, haha. Bh, shorts och ett linne över magen. Ansiktet är också en aning rött vid näsan. Får ta dt lite försiktigt, vill inte att ansiktet ska se ut som dt gjorde förut. Men hipp hurra för att jag bli brun, dt är ett stooooort plus !

Söndag - Istället för att sola

Aloha !

Tror ni jag stack ut för att sola? Icke picke ! Jag tog fram solstolen och blev förskräckt över att se en spindel krypa på den, haha. Så jag stack in och såg på 1408. Ja, jag såg den aldrig igår, jag fastnade vid tv:n och såg på 'Americas Hardest Prisons'. Jag älskar sånna program. Men nu tänkte jag dra ut en liten säng (ja, en extrasäng) och lägga mig på altanen för att sola. Juste, filmen 1408 var riktigt bra. ock vart jag väldigt förvirrad typ hela tiden, men dt kanske var meningen? Den får ialla fall 10 Dödskallar av mig, hähä !

Söndag - Sooool

Godmorgon !

Vaknade av att mitt rum var varmt som en ugn. Kunde bara inte sova vidare, så jag klev upp och bev glad över en mycket vacker syn; solen skiner och dt finns inga moln på himmlen ! Dt betyder att jag ska sola. Sola sola solaaaaaa ! Min bränna håller på att försvinna men nu ska jag fasiken lägga mig i solstolen med min nya Hello Kitty pyjamas och glassa. Igen ide att sola magen, den kommer ändå inte att visas. Jag hatar min mage ! Men jag ska kuta ut nu. Vem vet, jag kanske lyckas somna i solen igen? Hähä, hoppas bara att jag inte bränner sönder mitt fejs (som förra gången you kow).

Lördag - Cloverfield

Tjoho !

Sitter här nu. Fastnade vid tv:n när pappa skulle starta igång en film. Cloverfield blev dt och den är faktiskt sevärd. Dock var slutet väääääldigt knasigt, men bra var den ialla fall. Den påminner om en film som är jätte gammal. Kommer inte på namnet nu, men dt är ett stort monster som krossar sönder en hel stad. Kommer verkligen inte på namnet, men om ni fattar vad jag menar så har ni som två tvillingfilmer. Dock är Cloverfield ur en vanlig människas synvinkel, då hela filmen är filmad från en liten videokamera som en man springer runt och filmar med. Se den, säger jag. Dock vet jag inte om ni skulle tycka den är så bra, jag vet ju inte vad ni tycker om för typ av filmer.



Nej, om jag skulle ta och lägga mig i sängen nu. Har faktiskt inte sett filmen 1408 idag, fast att jag skrev att jag skulle dt. Dåligt av mig va? Nej, men jag tänkte ta modet till mig och se den nu. En liten skräckis så här innan man ska somna, dt låter väl fint? Or not ! Ska ha fjärrkontrollen i närheten så att jag när som helst kan trycka på stoppknappen, haha. Godnatt med er !

Lördag - Tatuering

Åh, jag är så sugen på att tatuera mig.
Vill vill vill !
Haha, hittade en kul bild på en tatuering.
Men för denna sort krävs en stor mage (och navel).
Oh yes, till och med större än min :)


Lördag - Kyckling

Aloha !

Mmmmh, dt doftar kyckling i hela huset nu. Jag och Erik (och hans flickvän) kommer vara ensamma hemma hela kvällen. Inget konstigt med dt, både mamma och pappa jobbat and that's it. Men dt betyder att jag måste laga mat och sköta hundarna. Nemas problemas, men jag är så sjukt lat haha. Orkar inte ens koka ris till kycklingen, s dt blir bara ungssteks kyckling och sås. Men dt är gott dt också tycker jag.

Lördag - Sussu through time

Här har ni mig, Sussu genom tiderna

(klicka på bilden)

Lördag - 1408

Godmorgon mina tomater !

Haha, tror ni jag såg på filmen igår eller? Nej, verkligen inte. Dt räckte med att jag slog på tv:n och dom visade en dokumentär om en båtolycka, och jag vart skraj. Haha, jag är så sjukt wierd. Men idag kommer jag vara hemma heeeela långa dagen, ensam dessutom, så då ska jag passa på att se filmen där nere i vardagsrummet. Då får jag ju en storbilds-tv, surround och en massa katter och hundar som sällskap, hähä.

Jag skriver senare om någonting. Kanske ska dissa nåt igen? Hm, jag får fundera ut vad i sånt fall.. Men ha dt så gött alla läsare !

Fredag - Hello people

Hallå hallå bloggen och alla läsare !

Förlåt för att detta inlägg kommer så sent, men jag har haft fullt upp (njä, inte riktigt) ända fram till nu. Kom hem för kanske en halvtimma sedan. Har nämnligen varit i Haninge med min underbara Sada denna dag. Eller ja, vi åkte vid halv fyra. Jag skulle shoppat lite skor men kom istället hem med en söt pyjamas. Pyjamasen, som består av två delar (eh, dah Sussu ?) är ett linne och ett par shorts. Linnet är färgglatt och prytt av den älskade katten Kitty (såsom i 'Hello Kitty' you know) och så står dt 'Hello Kitty' på ryggen. Shortsen är gigantiska (haha), färgglada och har trycket 'Hello Kitty' i rööööven. Ni som känner mig vet att jag är galen i den katten, hähä.

Vill ni veta en grej? Jag har kommit in på Medielinjen i Haninge. WIHO! Är glad, glad, glad nu. Slipper sam-linjen och därmed slipper jag även språket. Man har ju inget språkval när man går media, men dt har man i samhälle. För att ni ska få en korrekt information av moi, så skriver jag in min ansökan here:
MP, Medieprogrammet inr medieproduktion, lokal profil grafisk design och foto
Haninge, Merika - Fredrika Bremergymnasiet

Well, that's that. Ända kruxet är att uppropet är den 18:e Augusti klockan 11:00, vilket inte passar mig alls då jag inte kommer befinna mig i Sverige just då. För den 16:e är dt bröllop i Finland och vi åker hem därifrån den 18:e på kvällen. Dt i sin tur betyder att jag inte kommer vara hemma förens den 19:e på morgonen. Oih..

Nu ska jag snart se på skräckisen "1408", helt själv ! Uh, pappa tror inte att jag vågar och Sada tror att jag kommer ringa till henne och böla, haha. Men nej ni, jag ska fani mig klara detta. Dock brukar jag skratta åt skräckisar, för dom är oftast så sjukt overkliga, men skrattar jag inte ligger jag och gråter av skratt. Yepp, that's true !

Ha en skön kväll people !

Torsdag - Blogg design

Aloha !

Pratar med Jessica i telefonen nu. Hon fyller år idag
 GRATTIS TILL HENNE !
Har precis fixat Patrik's flickväns blogg. Hon sa att hon vart nöjd, så jag får väl tro på henne.



(klicka på bilden)

Nu ska jag fortsätta prata med Jessica.
Vi får väl höras, haha.

Torsdag - Hissar och dissar

Dessa tre program tar jag av mig hatten för:

1. Hells Kitchen. Jag älskar dt programet, vem gör inte dt liksom? Gordon är så sjukt underbar på sitt elaka sätt, haha. Men jag menar, hur ska man någonsin kunna bli en bra kock om man serverar sina gäster rå kyckling? Eller inte tar bort benen i en benfri köttbit? Eller om risotton inte har någon smak och sitter som klister på tallriken? Dessa kockar, som drömer om att vinna resturangen Gordon delar ur, får lära sig den hårda vägen. Gordon skriker i deras öron och slänger ur sig fula saker, but then again; han är ju kocken alla b-kockar vill vara. Eller?

2. Hot Shot. Vem missade premiär-programmen av tv-serien Hot Shot i Tisdags? Inte jag ialla fall. Jag kan lova er att jag satt (nej, jag låg i sängen) bänkad framför tv:n två timmar i sträck bara för att se programmet om dessa fyra män. Hot Shot är den manliga versionen av Cashmere Mafia (som tagit en liten paus, säsongen är slut). Här visas hur överklass männen på andra sidan Atlanten lever. Sex, hemligheter, svek och lögner ! Ja, vem älskar inte sånt?

3. Gossip Girl. Ni som känner mig, eller ialla fall pratar med mig ofta, borde veta att jag ääääälskar skvaller i all dess former. Att se på hur överklass ungdommarna har dt är om godis i mina ögon. Gossip Girl är precis som Hot Shot och Cashemere Mafia; sex, hemligheter, svek och lögner. Återigen ställer jag frågan, vem älskar inte sånt?

Dessa tre program blundar jag för:

1. Crowned.
Såg ni på premiären av Crowned igår? Jag fattar inte att tv 3 kan göra en sån stor miss och sända ett ytligt program på bästa möjliga sändsningstid. Jag menar, vafan tänker dom med? En skönhetstävling för mammor och döttrar där man ska tävla mot varandra. Vem vinner, den som ser bäst ut tillsammans med sin mamma/dotter? Pffft,inte en chans att jag kommer kolla på dt programet mer.

2. Våra bästa år. Seriöst, den serien har rullat i tv typ i tio år eller nåt. Jag är så sjukt trött på den och den är sååååååå overklig. Dom fejkar människors död, dom låser in folk i burar, dom har en mördare som får runt i svart lakan, som har en synsk, dom är tillsammans med varandras pappor och ungar och mammor och brorsor och systrar. Behöver jag säga mer?

3.                        *text borttagen*

Torsdag - Jag vill inte !

Tjoho !

Har varit hemma en timma nu. Wierd va ? Jag slutar ju trots allt egentligen vid två. Men som jag sa igår, jag vet redan vad jag ska göra idag och imorgon så jag kan dela upp dt hur jag vill. Idag har jag städat och torkat 50 skåp och imorgon tar jag dom 30 som är kvar. Hade lika gärna kunnat göra allting idag, för då skulle ju jag inte behöva åka dit imorgon. Men jag vill åka dit imorgon, jag vill vill vill ! Vet ni varför? För Sussu får betalt för dt, hähä. Jag sitter inte gärna där och gör ingenting, då är dt faktiskt roligare att städa.

Kattungarna är riktigt stora nu. Dom är över fem veckor gamla and it kills me. Dt betyder att dom flyttar om sju veckor.. Jag vill inte, jag vill att dom ska stanna här! Jag har blivit fullkomligt kär i alla fem, men får inte behålla alla. Tror inte jag får behålla någon, men jag ska göra dt ändå. Antingen Pekka eller Arn. Den orange-färgade ungen har fått ett namn, Martini. Great huh? Anne (faster) döpte honom eller henne till dt i Fredags och namnet får sitta i tills nästa ägare kanske döper om denne Martini. Gud, seperationsångest (eller vafan dt heter)..

Nu ska jag äta, har inte ätit nåt sedan igår och dt gör mig yr och illamående. Har skrivit dt förut, men varför inte göra dt igen? Hähä, jag är tråkig ! Men.. Ni får ha dt så bra, jag ska äta (som skrivet). Pussen på er people !

Onsdag - Jobb jobb jobb ..

Aloha people !

Kom hem från jobbet för snart en timma sedan. Har fått veta vad jag ska göra dessa sista dagar och så får jag fördela upp dt lite hur jag vill. Jag ska torka och tvätta alla skåp i skolan. And I promise, dt är en heeeel del. Svandammsskolan är ju väldigt mycket större än Sunnerbyskolan, vilket betyder fler skåp. Nåja, hellre torka en massa skåp än att få ännu mer ont i ryggen av att bära en massa möbler. Fick även veta idag att jag jobbar tre dagar vecka 33. Skulle jobbat hela den veckan, men på den Onsdagen åker vi till Finland, så.. Men jag tjänar cirkus tusenlappen, så dt är väl värt dt tror jag.

Nu ska jag äta. Har inte ätit sen igår, ändå har jag jobbat ett bra tag nu på morgonen. Känner mig lite yr och illamående, men dt är kastet jag får ta. Tur ialla fall att vi har en massa matlådor hemma, haha. Ha en fortsatt hääääärlig dag, fiskmåsar.

Tisdag - Bloggtorka..

Yoho !

Sitter här vid pappas laptop och ser samtidigt på 'Hells Kitchen' som går på trean. Älskar dt programmet och är sooo happy för att dt börjar på Onsdag igen. Skojigt !

Idag körde dom verkligen hårt med mig idag på jobbet. Fick göra om allt flera gånger. Pust är vad jag säger ! Men en bra grej är att jag kan åka en timma senare imorgon, på Torsdag och på Fredag. Anledningen? Jag behöver inte vara där så tidigt som halv åtta. Halv nio räcker fint.

Oj.. Bloggtorka.. Vad ska jag skriva om? Ehm.. Nej, jag har ingen aning. Ska nog försöka hitta en sån där knasig fylla-i-lista på bdb och fylla i den. Jag kanske slänger in den här i bloggen också, vi får se. Hähä ! Ha dt bäst nu, people !

Måndag - Triss i Diss

1. Lättklädda, svettiga människor. Sure, att svettas är helt naturligt och dt är okej att vara lättklädd så här på sommaren, man come on; jag vill inte gnugga gubbsvett när jag sitter på bussen ! Tror egentligen inte att någon vill dt. Men dt är ju dt som händer. Säg tex att man sitter i bussen, en varm och solig dag, på väg hem från VH. Efter någon hållplats hoppar en gubbe, 50+, på bussen och eftersom att dt är så trångt sätter han sig bredvid dig. Han har shorts, sandaler och linne på sig. Till råga på allt har han vääääldigt mycket kroppshår.  Du är trött efter en lång dag och vill bara hem. Så, min poäng, vill du sitta där bredvid den gubben och gnugga hans håriga armar och armhålor mot dig? Nej, trodde inte dt heller.

2. Tv 4 Nyheter mitt i filmen. Samma visa hela tiden. Visserligen har dt jämt varit så att Tv 4 har nyheter varje dag klockan 22:00, men kom igen inte mitt i filmen. Pensionärerna sover vid den tiden, och vem av alla småbarnsföräldrar orkar kolla på nyheter klockan tio på kvällen då deras ungar precis slutat gapa ? Jag blev arg igår när detta hände mig; låg i sängen och kollade på Leagully Blonde (stavning?) och klockan tio sa dom 'Nyheter, filmen fortsätter senare'. Efter nyheterna visade dom även 5 - 10 minuter reklam. Alltså låg jag där och såg på en halvtimmes blaska (ja, för mig är dt blaska eftersom att jag inte bryr mig om nyheterna. Ialla fall inte på den tiden av dygnet).

3. Fullgubbar. Ja, dom kan vara roliga att se på när dom håller på med sina fylle-fasoner, men jag måste faktiskt säga att jag hatar dom. Idag i Nynäs fanns dt gott om dom (vet inte om dt jämt finns dt, brukar inte hänga i Nynäs you know). Tre av dom hade tre stooora hundar. Gubbarna satt och stekte i solen med sina spritflaskor medans hundarna febrilt sökte efter skugga dom kunde vila tassarna på. Asfalten är ju faktiskt väldigt het när solen ligger på. När jag satt nere vid stationen och väntade på bussen satt en tjej bredvid mig på bänken. Efter kanske fem minuter sittandes i tystnad på bänken (dt skulle ta bussen 15 minuter att komma), kom dt en gubbe som till en början verkar nykter. Han ställer sig och kollar på busstabellerna, inte många sekunder efter kommer en utländsk man och frågar när bussen mot VH går. Jag pekar på mina hörlurar (hade ipod:en på ganska hög volym), rycker på axlarna och glor vidare på folket som går runt vid stationen. Gubbe nr 1 försöker hjälpa den utländske mannen utan att lyckas. Jag tar ur lurarna och frågar vart han ska, och så hjälper jag honom. Han försvinner iväg och jag börjar lyssna på min musik igen. Gubbe nr 1 säger nåt till mig som jag inte hör och ställer ner sin ryggsäck på marken. Dt är då jag ser att han har fullt med starköl i bagaget. Han hittar några kronor på marken och får typ tårar i ögonen. "Näää meeeen .. Vem lilla små slantar är detta då ? Naawi, kom till pappas plånka" Så gullar han med dom två kronorna han hittat på marken. Så ber han om att få sätta sig på bänken bredvid mig och så börjar han snacka på. Jag nickar bara, kollar bort och säger "Mm.." lite då och då. Hähä, visst är jag trevlig ? Bussen kommer och han börjar vingla sig fram till chauffören. När han fick reda på att bussen inte åkte mot Torö blir han illröd i ansiktet och vinglar tillbaka mot busskuren. Ja ni.. I do not like those drunk asses !

Måndag - Home from work

Aloha !

Kom hem för ungefär en timma sedan. Folket jag jobbar med är verkligen trevliga och dom behandlar mig på ett respektfyllt sätt. Små skvallertanter är dom också, haha !

Tänkte sticka till Konsum för att köpa matlådor nu. Har inte ätit sedan igår så jag tänkte att en matlåda skulle väl sitta fint. När jag åkte förbi Konsum med bussen såg jag att dt var extrapris på matlådorna, vilket passar mig som handen i handsken.

Ska väl ta och kila nu då. Senare tänkte jag skriva ännu en 'Triss i Diss'. Tänkte ha en sådan lite då och då, så att ni får veta vad jag verkligen inte tycker om, hähä. Pussen på er !

Söndag - Uppåt



Yes babe, I'm going up !

Söndag - She was here

Aloha !

Jennifer var här utanför huset och bad mig komma ut för att prata lite. Said and done ! Vi gick igenom en massa minnen och pratade om en massa gemensamma grejor. Hennes söta lillebror Rasmus var med också. Han hade tydligen flugit skrattande genom luften och landat gråtandes. Ja, han flög från en gungbräda alltså. Hähä, stackare där.


Gammal bild från Avesta, jag och Jennifer 'Piff' Andersson

Imorgon är dt dags att jobba igen. Dt blir till att gå upp 05:45 och komma hem vid 15:45. Suck suck .. Får väldigt ont av jobbet jag har. Bär ju en massa bord och sånt hela tiden, så ryggen tar stor skada. Har jätte ont i ryggen nu och jadu.. Jag vet ärligt talat inte om jag kommer kunna lyfta imorgon. Men jag ska ialla fall åka dit och göra nytta. Vad gör man inte för lite pengar ?

Söndag - Min dröm

Tjenixen !

Jo, jag har i stort sett sovit bort denna dag också. Men jag ville helt enkelt inte vakna, min dröm var så.. Underbar ?

Jag, Sandra, Sabina, Sada, Bellan och Lollo var på Finlands-båten. Dt hände lite grejor ombord och jag kommer ihåg (kommer ihåg av vad jag drömde alltså) att vi rökte jätte mycket. Efter att vi varit på båten åkte jag, Sadnra och Sabina till pizzerian som deras pappa nyss köpt. Vi drack lite öl men så blev vi störda av några fjortisar som stod vid busshållsplatserna och spelade  fjortismusik, så vi satte på hårdrock på högsta volym. Jadu, då höll fjortisarna käften och stack därifrån. Jag sa att jag skulle gå på toa, så jag gick in i Konsum (?) och där träffade jag Mr. D (vill inte skriva hans namn, han får heta Mr. D och dt får ni stå ut med). Mr. D sa att vi skulle hem till honom och sova och efter dt skulle vi spela verklighetsbaseraat Monopol. Så vi sov och när vi vaknat gick vi hem till mig. Där stod min farmor och var redo att spela med oss. Mamma och pappa skulle vara dommare. Mr. D sa att ta ut Monopol 1, 2 och 3 ur hans bil. Vi skulle spela Monopol 1 som var kändisbaserat. Mamma och pappa bestämde att farmor fick spela själv (i ett eget lag alltså) och jag fick spela med Mr. D. Vi började slå på den enorma tärningen och den visade att vi skulle iväg till P. Diddy (ni vet han, den där artisten) och skriva kontrakt. När vi vart där (P. Diddy var enorm. Jag lovar, skitstor var han) skjussade P. Diddys chaufför oss till Eva Mendez (you know hon från tex The fast and the feurious, haha kan inte stava). Där hälsade hon på oss och då märkte jag att dt var jätte många andra som spelade samma spel. Dt hade blivit kväll så Eva Mendez sa att vi inte kunde vara ute utan fick gå in. Väl inne sa hon att vi skulle dansa pardans. Alla parade upp sig men jag fick ingen att dansa med, så jag stack ut ur rummet. På väg ut hörde jag Ms. D (vill inte säga hennes namn heller) säga " Jag kan dansa med vem som helst i dt här rummet, utom med Susanna! " hon liksom viskade så att inte jag skulle höra, men dt gjorde jag ändå, så jag sa " Men tack för den Ms. D, jag hörde faktiskt " Så jag gick ut men gick snabbt in igen. Jag kom ju på att dt var ett spel jag spelade och jag inte kunde svika Mr. D. Ställde mig längst fram och Eva Mendez kollade lite konstigt på mig och undrade om inte jag skulle dansa med någon. Hela salen var tyst men då kom Mr. A (yepp, hans namn förblir också osagt) och ställde sig bredvid mig och sa " Jag vet att du vill dansa med mig " och så log han. Så vi började dansa. En himmla konstig dans var dt. Man fick dansa hur man ville och Eva Mendez skulle säga till alla par som inte dansade bra. Dom skulle få lämna dansgolvet och dom som blev sist kvar skulle vinna ett extrakast i Monopolen. Vi började dansa och dt var sååå mysigt. Men plötsligt så slutade vi. Han fick syn på sin flickvän. Hon var klädd i balklänning och hade fixat håret. Hon gnällde och gnällde på Mr. A. Varför skulle inte han dansa med henne ? Varför skulle han dansa med någon fuling som jag ? Ja, hon gnällde en hel del. Då sa Mr. A "Jag gör detta för min skull ". Så stannade hela salen upp. Ms. D sa " Men hörrö Mr. A, hur kan du dansa med hennne ? Hon är så.. Så stel och hon har inte DET liksom " Ms. D satte sig på en stol bredvid oss. Alla i salen höll med Ms. D. Alla utom Mr. A och Eva Mendez. Då kom Mr. E (vill inte säga hans namn heller) in. Han sa " Men sluta picka på henne, ser ni inte att hon blir ledsen? Hon är faktiskt en väldigt bra person " Så gick han längst bort i salen och satte sig på en stol. " Ja.. " sa jag. " Detta har pågott sen tvåan. Dt har jämt varit så här. Jag har j ämt blivit utfrusen och alla har jämt kollat snetT på mig ". Alla kollade på mig i tre sekunder innanalla  började dansa igen, utom jag och Mr. A. Han tog fram sin kamera, kramade mig och sa att han också tyckte jag var en bra person. Så tog han ett foto på Mr. E och sa att han var en jätte bra vän.

Sen vaknade jag. I know, drömmen låter ju inte underbar, men för mig var den dt. Jag blev faktiskt accepterad för den jag är. Alla personer jag drömde om finns i verkligheten och att dt varit så sen tvåan är sant. Så att jag stog där och inte hade någon att dansa med och han kom fram, dt var verkligen underbart. Inte för att dt var just han, utan för att någon, som sagt, accepterade mig för precis den jag är. Jag ville verkligen inte vakna upp, så dt var därför som jag sov kvar tills ett.
Nu ska jag fixa Annelis blogg (länk till vänster). Sedan ska jag mysa med mina gosiga kattungar, äta och duscha. Haha, om ni fortfarande läser så har ni klarat av att läsa en hel del. Pussen !

Lördag/Söndag - Bloggdesign

Aloha !

Nu har jag fixat en och en halv blogg. Hela Patriks och halva Annelis (länkar till vänster). Riktigt roligt, men eftersom att jag är nybörjare så blir dt ju inte så där skit proffsigt á la Jytte. Men jag lär mig hela tiden, eller hur ? *ler* Nu ska jag ialla fall sova. Måste upp och jobba på Måndag så jag kan inte sova bort hela dagen imorgon. Puss på er !

Lördag - Färg på håret ?

Tjolahopp !

Då har man precis snackat med Sada och fått ett glatt besked. Vi ska till Finland! Härligt tycker jag som älskar att vara i Finland (har skrivit dt tusen gånger, haha).Vi har planerat lite vad vi ska ha med oss och vad vi ska göra där borta. Gå runt i Åbo, vara barnvakt, bada bastu och tunna och i sjöar, umgås och bara slöa. Häääääärligt ! En vecka ska vi vara där, så ni får då stå ut med en dålig update. Men jag åker inte förens om en vecka så än så länge skriver jag som vanligt.

Jag vill färga håret. Men jag har ingen aning om vilket färg. Tänkte slänga upp några bilder på alla färger jag haft och låta er bestämma. Sure, kanske inte får några kommentarer men men, försöka duger.

       

Sorry för dom inte så bra bilderna. Har suttit och klippt från en massa olika bilder, hähä. Ni som inte fattar systemet; klicka på bilderna för att se dom i större format. Och kom igen nu people. Ge mig er 'röst'. Är verkligen trött på detta hår, även fast jag tycker att jag passar i dt (bra självförtroende va?).

Ska checka runt lite på internäääätet nu. Har absolut ingenting att göra. Kanske ska klottra lite i mitt rosa ritblock, haha. Nej, jag har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske störa Erik .. ? Hare bra people, pussen !

Lördag - Triss i Diss

Hallå bloggen och alla läsare !

Tänkte skriva lite innan jag fortsätter med dt jag gjort hela dagen, haha. Jag åkte nyss till lillan för att köpa en cola till mig och lite godis till pappa. Innan jag åkte så lagade jag mat. Fläskfile och pommesfrittes med keso och bea-sås. Mumma ! Haha, den här familjen är ju helt besatt av fläskfile. Tänkte nu dissa ett par grejor.

1. Klänning + Jeans. Dt finns folk som går runt med klänning och har jeans under. Jag menar, i samma outfit? Nej usch ! Detta är ju precis som byxan med en kjol. Klänning med leggins eller strumpbyxor under funkar fint, men inte med ett par jeans under. Inte enligt mig ialla fall. Är detta någon mode-fluga som satt sig hos folk ? Men dt är klart, tycker man själv att dt är fint så ska man gå klädd så, men jag skulle då aldrig kunna dt. Antingen eller, inte båda samtidigt.

2. Småbarn. Gatan jag bor på är full av dom. I snitt så har varenda hushåll ungar som är mellan 0-8. Barn är söta som bara den tycker jag och jag älskar att leka och busa med dom, men jag skulle aldrig göra nåt för dessa ungar på denna gata. Dom klagar på att mina föräldrar kör för fort på gatan (mamma och pappa kör i 10 km/h), dom hoppar på biltak och dom plockar aldrig undan sina leksaker från gatan. Sedan är dt föräldrarnas fel också. En 3-åring vet ju inte så mycket men plockar säkert bort sina hinkar och spadar så fort mamman eller pappan säger till. Men på denna gata är dt så att föräldrarna inte orkar längre. Ungarna får hoppa runt och lämna leksake på gatan. Dåligt tycker jag!

3. Playahead. Sorry, men jag bara känner att aah.. Dt är dags att dissa denna comunity. Ni må tycka att dt är konstigt då jag själv haft och fortfarande har 'pea'. Faktum är att jag varit trött på den sidan allt för länge nu. Har endast varit inne för att jag fortfarande haft VIP (som man kan köpa för att få förmåner på hemsidan), men eftersom att dt gick ut igår tänkte jag att dt var dags att vinka bye bye till sidan. För vad kan man egentligen göra där? Lägga in foton, skapa en egen profil och skaffa nya 'vänner' som man har på en lista. Nej tack säger jag. Jag har sagt hejdå till Kamrat och till Snuttis och nu är dt Playahead's tur.

Lördag - Godmorgon ?

Hello !

Har varit uppe ett tag nu. Kunde inte sova för pappa ligger där nere och hostar. Men jag kan inte heller gå ner, då pappa även spyr. Dt är inte kul att vara bakis, dt vet jag. Dock har jag alltid haft turen att aldrig spy.

Planer för idag? Jag ska sitta framför datan och löka. Ska nu bara ta på mig kläder, äta nåt och sticka till affären. Annars ska jag inte lämna mitt rum alls, om jag inte ska på toa eller äta alltså, hähä. Eller jo, måste umgås med mina söta kattungar också. I just love them !

Men nu ska jag väl klä på mig. Ska kolla bilddagboken, radera grejor från min playahead (den kommer inte användas mer) och sedan ska jag göra allt som jag nämn här ovan. See yah later !

Fredag/Lördag - Lista

Klockan är över två och jag sover inte ännu? Bad ! Men jag slänger in en lista, sedan ska jag se på flygkraschar på tv och sedan sova. Mamma, farmor och Anne (faster) sover inte ännu heller så.. Dom sitter på altan nedanför mitt fönster och myser. Kommer höra allt dom säger, mohah !

Har du rökt? Jao
Har du snusat? Jajjamensan
Har du legat i sängen brevid en tjej? Yes box
Har du blivit slagen allvarligt? Nix pix :)
Testat droger? Beror sig väl på om alkohol/tobak räknas som dt, hähä
Hatar du någon? Tre stycken
Har några av dina vänner svikit dig? Ja
Vad har du haft för djur? Kanin, hund och katt
Favvofärg; Svart, grå, röd och mörklila
Har du en bror? Ja, en Erik
Naturlig hårfärg? Är blond och smart egentligen
Surfa/snowboard? Haha, inget av dt. Hatar båda
Kan du mer än två språk? Jajjamensan, kan svenska, finska, engelska och lite halft franska
Har du vart med om en olycka? I trafiken? Nä, jag är lyckligt lottad
Har du träffat en kändis? Nej
Har du lekt anden i glaset? Haha ja, men den leken suger

Sådärja ! Nu ska jag hoppa i säng. Pussen !

Fredag - Midsommar och Finland

Sådärja. Nu har jag fixat salladen och lagt in pommes frittsen i ugnen. I know, dt är midsommar och man ska äta färskpotatis enligt tradiotionen, men jag vill ha pommes. I love pommes helt enkelt. Anne, Micke och farmor är här. Erik har åkt iväg med Jocke för att käka med hans familj på resturang och mamma jobbar. Pappa har precis tagit sönder ett glas också. Väldigt bra av pappa. Mamma kommer då inte vara så glad för dt, hähä.

Nu ska här ätas. Många har redan ätit vid 2 - 3 och ska nu börja fixa sig inför alla fester som vankas, men inte här inte. De vuxna har redan börjat dricka lite smått och själv ska jag inte göra någonting (som jag skrev i mitt förra inlägg).  Lite synd, för nu är jag på festhumör. Sure, kan få dricka av dom som är här, men hur kul skulle dt vara att dricka med dom? Näj, jag måste festa på riktigt snart.

Finland kommer nog att bli av. Vi har kollat på resor och vi åker den 30:e. Mamma och pappa betalar bådas biljetter *överlycklig*. Sedan kommer vi hem den 7:e Juli. Alltså tänkte vi befinna oss där i en vecka. Jag längtar som en dåre, för jag älskar att befinna mig i Finland. Synd bara att Anniina inte bor i Laitila, hade velat träffa henne. Men men, vi (jag + tjocka släkten from Sweden) ska till Finland igen på bröllop i Augusti, och då får jag träffa Annina. Braaaa !

Men juste, jag skulle ju äta. Skrev redan dt ju, haha. Vimsiga Sussu är i farten så se upp, hähä. Ha en trevlig midsommar och festa inte ihjäl er nu. Pussen !

Fredag - Pekka & Arn

Tjoho !

Man kan ju verkligen säga att jag fått sova ut idag, vaknade nämnligen för en dryg timma sedan. Skönt ! Ända kruxet med att vakna så sent på dagen är att man känner sig så seg resten av dagen sen. Eller dt kanske bara är jag som känner så?

Dagens planer denna midsommar? Jo, Anne och Micke kommer hit. Vi ska äta och så. Tycker dt är synd att mamma inte kommer vara med, hon jobbar. Men hon är hemma vid, i bästa fall, 10 och då kan hon umgås. Anne och Micke ska nämnligen sova här, haha. Skulle vart med Sada och Bellan idag, men dt vart inget av dt. Bellan är sjuk och ja.. Sada och jag ställde in allt helt enkelt. Men jag klagar inte, jag tycker dt ska bli skönt att bara få vara.

Nu ska jag sticka ner till Konsum en sväng. Pappa sa att jag måste handla lite, så jag kan lika gärna göra dt nu. Efter Konsum ska jag dammsuga mitt rum. Sist jag skulle göra dt hittade jag inte dammsugaren. Vilken bortförklaring va? Måste även hinna med sen att göra välling till kattungarna. Två av dom har förresten fått namn. Den svarta med vita svanstippen heter Pekka och den gråa med lite brunt i fejjan heter Arn. Haha, kuligt va? Eller dt är nog bara jag, Mikkis och Sada som fattar. Men men, döpt är den ialla fall. Hähä..

Torsdag - Jag älskar er

Hello mina tomater !

Har ingenting att göra just nu. Är så himmla glad av ingen anledning alls. Funderar på vad jag ska göra.. Kanske ska ut till garaget för att checka moppen som Erik fixat idag. Han och jag har en liten deal och han lovade att idag fixa moppen. Du vet, tvätta och sånt där.

Har funderat mycket över dessa tre år som gått. Seriöst så har jag varit med om mycket för första gången. Första riktiga kyssen, första strulet, första pojkvännen, första sexet, första fyllan, första betygen, första jobbet, första sjukhusdramat (förhoppningsvis sista).. Ja, första många..

Nu fick jag ett besked. PIZZA !

Puss på er mina älskade läsare. Fatta hur mycket jag uppskattar att ni läser min blogg, och även ibland kommenterar. Verkligen alltså. Visst, jag är inte lika poppis som Stina-Lee eller Blondinbella (älskar deras bloggar, dom ger så stor inspiration), men jag försöker och jag bloggar för min skull. Men jag älskar er för att ni läser och uppskattar mina inlägg. I love you !!!!!!

PUSS ! *glaaaaad*

Torsdag - Tidigt huh ?

Hellu !

Sitter redan hemma vid datorn fast att jag egentligen slutar vid två, wierd huh ? Nej, men riktigt skönt. Jag ska jobba till två egentligen, men idag fick jag sluta redan vid halv tolv eftersom att vi inte hade nåt mer för dagen. Hade velat jobba imorgon för att tjäna lite extra cash, men nejdu, ingen annan jobbar då så..

Min Babe ligger här vid mina fötter och sussar. Vill fan också göra dt. Fick inte ens en veckas sommarlov innan dt var dags för jobb, så dt känner som en helt vanlig skolvecka typ, om ni fattar. Jag vill kunna soooooooova. Men dt kommer jag få imorgon, vilket jag älskar (men jag hade hellre velat jobba och få mer pengar).

Nu är dt inte alls säkert att jag och Sada kommer iväg till Finland. Dt kostar 550:- för två personer utan hytt på en Måndag och 1100:- för två personer med en moppe utan hytt. För mig är dt väl inga problem att komma iväg, mamma och pappa betalar (haha, låter som en brat). Men Sada är dt annorlunda med. I guess man inte ska ropa hej förens man kommit över bäcken. Men jag hoppas stenhårt på att vi kommer iväg. Jag verkligen, verkligen, verkligen vill åka till Finland och komma ifrån allt !

Nu ska jag hjälpa Anneli (barndomsvän) med hur man slänger in videosar i bloggen. Lätt som en plätt I think, men jag kunde faktiskt inte heller i början, så jag fattar henne bra. Jag skriver senare, om jag inte somnat, haha. Puss !

Onsdag - My day

Aloha !

Nyduschad sitter jag nu här och tänkte berätta om denna väldigt bekväma dag.

Vaknade vid sju, klädde på mig, fixade mig, gjorde frukost och åt den sedan 07:30 i bilen. Var på jobbet klockan åtta och då var dt bara att börja plocka in alla klassrumsmöbler i ett klassrum. Torkade också alla bord och stolar extra noga, så nu vill man själv gå i den skolan (Svanndammskolan) bara för att jag varit så jäkla duktig *not*. Efter dt gick vi, jag och min arbetsledare, in i syslöjdssalen och började röja där. När jag var klar fick jag gå, och då var klockan 12:30.

Sada skulle inte komma förens klockan 14:00 så jag stack till Priskrossaren. Kollade runt lite och så. Efter dt stack jag till nån kiosk och köpte en Kalle Ankas pocket. Skulle ju trots allt sitta i typ en timma och vänta på bussen som skulle ta mig till PH (Pizza House) där jag skulle möta Sada. Åkte dit, träffade henne och beställde pizza. Vi satt i den pizzerian typ två timmar för vi väntade på min mami som skjussade hem oss.

När jag kom hem var jag så otroligt lat och bara slöade framför teven. Men vid sju var jag tvungen att ta mig upp för att åka ner till Konsum och köpa senap till papi. Efter dt har jag bara gosat med mina underbara kattungar och deras mamma (alltså min min min katt Carmen).

Så, där har ni min dag. Imorgon blir dt att jobba igen. Börjar åtta som vanligt. Nu tänkte jag visa lite bilder, enjoy !

   

Nu ska jag se på SATC. Är trött men kan inte somna, så tv:n får hjälpa till. Have a nice life, people !

Onsdag - *ler*

Har varit hemma i snart en timma,
men tänkte inte skriva nåt inlägg med bilder förens jag sett klart på 'Hells Kitchen'.
Haha, tv:n prioriteras före bloggen.

Suck that ! *ler*


Tisdag - Inköpt

Tjoho !

Sorry, orkar inte blogga så mycket nu. Jag lovar att imorgon slänga in bilder på allt jag lovat, haha. Men innan jag stänger ner allt så kan jag berätta vad jag kom hem med idag från Maxi.

- Badbyxor, svarta/rosa/gråa
- Ballerinaskor, vita/lime
- Toffsar
- Hårnålar


Haha, mycket intressant va? Njä, men men. Detta är ju min blogg så ni som läser väljer ju att läsa om mitt liv. Imorgon ska jag upp 06:45 för att börja jobba 08:00 och sluta 14:00. Ska äta pizza med Sada på PH efter jobbet. Mumsigt !

Tisdag - Hej och hejdå

Aloha !

Ska åka iväg med mami till ICA Maxi Alby. Ska handla mat inför midsommar och så ska jag se om jag hittar ett par fina ballerina jag kan köpa. Jag skriver när jag kommer hem. Då ska jag även visa bild på världens snyggaste mp3 jag fyndade igår för 300:-. Tror att dt är en ipod nu när jag tänker efter.. Men jag måste gå nu. Puss !

Måndag - Natti natti



Hallå mina spinkisar !

Ska precis bumpa i sängen och se på 'Lyxfällan' medans jag stoppar i mig en chokladkaka, haha. Men först ville jag passa på att säga förlåt för min dåliga uppdatering. Dt kommer se ut så här ett par veckor nu här framöver, och jag ber er att ha överséende med detta. Men på helgen ska jag fasiken blogga skiten ur mig, hähä.

Nej, nu ska jag avrunda. Ska bara läsa några bloggar innan jag drar mig tillbaka. Imorgon får jag sova ända fram till kvart i sju. Dt endast för att min mother är så sjukt söt och skjussar mig till jobbet. Måste även funsa på vad jag ska ha på mig, dt var ju så sjukt varmt idag, svettades häcken av mig, haha. Nu ska jag pussa på min Bailey och hoppa i säng. Puss pårej !

Måndag - Första dagen !

Hello !

Första arbetsdagen var en riktig pina. Har blådor på händerna efter allt jävla lyftande. Ja, jag har ju börjat sommarjobba. Söket jobb genom kommunen och jag ångrar SOM FAN att jag valde vaktmästeri som första handsval. It sucks ! Men jag har överlevt denna dag och jag ska överleva alla dagar fram tills nästa Fredag. Då kan jag glädja mig åt att jag aldrig mer behöver sätta min fot i Svandammsskolan (där jag alltså har vaktmästeri som sommarjobb). Jag skickade till och med mess till mamma imorse där jag skrev att jag tänker säga tack och adjö på lunchen (till min arbetsgivare), men nej du. Mamma fick en glöd i mig och den glöder fortfarande. Dt ända jag nu har att se fram emot r att jag kommer få 2937.60:- på kontot i slutet av Juli. Vem säger nej till dt? Well, inte jag ialla fall.

Efter jobbet sprang jag (nix, jag slögick som en snigel) hela vägen till Konsum för att köpa en Fanta. Har idag inte ätit någon frukost och åt inte heller någon lunch, vilket gjorde hela dagen till en ännu större pina. Men ialla fall, efter Konsum stack jag till Apoteket. Varför ska varenda jävel glo på en ? Bara för att man är 16 år och går in på ett apotek själv för att köpa nåt så ska dt väl inte vara så jäkla svårt att sluta stirra på en ? Nåja, sen åkte jag hem ialla fall. Inget besök hos undsomsmottagningen alltså, men dt behövdes inte.

Nu känner jag mig snurrig och yr. Måste verkligen äta och dt är tur att vi får en så jäkla god mat idag. Fläskfile and I love it ! Men tills maten är klar ska jag jäsa framför platt-tv:n i vardagsrummet (haha, var tvungen att vara en wannabe och 'skryta' lite). Men innan jag skriver ciao så vill jag säga att jag saknar Mikalena. Fy på henne för att hon rymt upp till Dalarna. Hon borde ta dalahästen och rida ner till gamla, hederliga Korunda tycker jag. Vill ju umgås med henne. Men nu soffan, ciao !

Söndag - Mona Lisa Smile



Aloha mina gurkor !

Ser på filmen 'Mona Lisas Leende' som visas på trean nu. Älskar den filmen. Julia Roberts kan verkligen sin grej, hon sätter verkligen personlighet i sina roller. Denna film är verkligen inget undantag. Inte så konstigt kanske att tv 3 visat filmen typ tre gånger, då filmen borde vinna alla pris som går att vinna. Min åsikt !

Imorgon blir dt att gå upp 05:45. Jobbigt huh ? Men jag vill ha pengar, alltså innebär dt att jag måste jobba. Vi får se om jag ens får dt där jäkla jobbet. Jag har börjat tvivla starkt på dt alltså.. Efter jobbet så ska jag ialla fall träffa undersköna Sada och gå med henne (hon ska följa med mig) till ungdomsmottagningen. Still private, still going ! Sen får vi se vad mer morgondagen bringar mig.

Jag borde verkligen inte sitta här just nu. Borde dra ner persiennerna (stavning?), släcka lamporna och vila mitt röda huvud på de nya lakanen. Men icke. Är fast vid både datorn och teven, vilket är väääldigt illa. Men jag måste duscha först. Fan vad dt suger att allt bra på tv ska visas efter varandra och att allt ska sluta så sent. Blöö ! Nej, stopp för allt dt negativa nu. I'm out !

Söndag - Gossip Girl

Hello !

Har sett klart reprisen av Gossip Girl nu. Missade dt i Tisdags då jag istället hade en chill kväll med några people. Men nu har jag tagit igen och längtar tills Tisdag då nästa avsnitt visas. Tror att dt på Tisdag är näst sista programmet för denna 'säsong' ? Har läst i bloggar och så att dt var sista gången redan i Tisdags men njet. Då var dt tredje avsnittet som visades av dom fem som kanal 5 har på lagret. Sen har jag också läst att dom i höst ska börja spela in (eller var dt sändas?) nya avsnitt. Kommer inte riktigt ihåg, men men. Jag är ialla fall helt fast vid den serien och jag vet att jag inte är ensam om dt.

Nu ska jag städa mitt rum. Jag har skrivit dt i många dagar nu, men nu ska jag fasiken fixa dt. Så önska mig lycka till !

Söndag - Wierd dröm !

Tjenixen !

Igår åke jag som skrivet till Sada. Käkade en fläskfile-pizza där medans Bellan och Sada rökte på (ja, cigg alltså, inte nåt farligare). Sedan skulle vi hem till mig för att dricka dt vi hade kvar från Tisdags, alltså en halv Koskenkorva, 5 Aquatini (Sadas), 4 öl + lite vin. Jag ville dock inte dricka. Så när vi väl hade tagit fram allt och Sada och Bellan skulle börja dricka vart dom sjukt avtända på dt. Sure, Sada tog tre eller fyra små klunkar av Koskenkorvan, men sedan blandades den ut med lite groggusvirkus. Då ville ingen dricka, så där rök den. Jaja, på Fredag ska vi dricka ialla fall. Just nu vill jag verkligen inte, men dt är bara för att jag är hungrig och mår illa så fort jag bara tänker på alkohol.

Nu ska jag faktiskt äta. Min aptit är stor, stor, stor. Äter för tre känns dt som, haha. Ska även tänka lite. Drömde en helt sjukt konstig dröm. Blondinbella var med i ena halvan (konstigt, konstigt), och.. Jag måste verkligen fastnat för någonting i Finland. Okej, jag känner att en del av mig hör till Laitila, men dom finska boysen alltså, haha. Nej, jag måste klura ut hur jag ska berätta om drömmen för er sedan. Ha dt så gutt !

Lördag - Designen klar !

Hello !

Har nu fixat Sajjo's blogg. Haha, tog ju inte så lång tid, bara runt 6 timmar. Men dt endast för att jag är så otroligt lat. Hähä !



Bellan ringde nyss hem till mig. Hon tänkte att hon, jag och Sada skulle 'hänga' (hennes val av ord). Nu ringde Sada. hem till henne ska jag. Eller, jag är ju inte tvungen, men ja.. Dit ska jag ialla fall. Orkar inte vara hemma. Mamma och pappa är ju sjukt jävla otacksamma. Erik också. Jag ska fan ändra på mig helt. Ska inte hjälpa till nå mer här hemma, bara sköta mitt. Sådeså !

Ska nog åka nu. Bara fixa lite sista grejer. Puss på er!

Lördag - Fy på mig !

Nej, jag är fasiken väldigt seg.
Jag vill bli klar med designen, men jag bara finurlar på hur den ska se ut.
Fy på mig!

Nu ska jag ta mig i kragen och fixa hennes blogg.
Jag är ju fan helt opålitlig ..

Lördag - Sådeså !

Nu jäklar ska jag fixa Sajjo's blogg.
Jag måste måste måste !
Puss !

Lördag - Hallå i stugan

Hallå alla sköna läsare !

Sitter här nu påklädd och klar för min moppetur ner mot Konsum. Jag har blivit en riktig stammis där alltså, haha. Ska handla mat, våra skafferi här hemma är helt tomma.

Idag är jag fast besluten om att fixa Sarah's bloggdesign. Jag har inte kommit in på hennes konto vilket är helt wierd. Men jag ska försöka och försöka. Har ju en header klar (den är väldigt lantis, men man måste ju represenera Sorunda också på nåt sätt, haha), men jag måste få in den också. Näe, jag får fundera vidare på dt problemet..

Ska åka iväg nu, men jag skriver nog senare under dagen. Jag får väl önska er en skön, gråmulen dag. Pussen !

Fredag - Rockstar

I'm through with standing in line
to clubs we'll never get in
It's like the bottom of the ninth
and I'm never gonna win
This life hasn't turned out
quite the way I want it to be

Tell me what you want

I want a brand new house
on an episode of Cribs
And a bathroom I can play baseball in
And a king size tub big enough
for ten plus me

So what do you need ?

I'll need a credit card that's got no limit
And a big black jet with a bedroom in it
Gonna join the mile high club
At thirty-seven thousand feet

Been there, done that

I want a new tour bus full of old guitars
My own star on Hollywood Boulevard
Somewhere between Cher and
James Dean is fine for me

I wanna be great like Elvis without the tassels
Hire eight body guards that love to beat up assholes
Sign a couple autographs
So I can eat my meals for free

I'll have the quesadilla

I think I'm gonna dress my ass
with the latest fashion
Get a front door key to the Playboy mansion
Gonna date a centerfold that loves to
blow my money for me

I'm gonna sing those songs
that offend the censors
Gonna pop my pills
from a pez dispenser
When they ask why I drink all day
I'll say because I can

I'll get washed-up singers writing all my songs
Lip sync em every night so I don't get 'em wrong
Then listen to the fans tell me how damn good I am

So how are you going to do that ?

I'm gonna trade this life for fortune and fame
I'd even cut my hair and change my name

Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's gonna wind up there
Every playboy bunny with her bleach blond hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary and today's who's who
They'll get you anything with that evil smile
Everybody's got a drug dealer on speed dial

Hey, I wanna be a rockstar !

Fredag - Jag är arg !

Aloha !

Har absolut ingenting att göra. Satt hos kattungarna ett tag, dom började klättra på mig, haha. En av dom somnade i mitt knä, så sjukt söt. Har tagit (försökt ialla fall) ta några foton på dom. Ja, igår alltså för jag har fortfarande inte hittat min kamera. Men men, jag slänger in några bilder på dom när jag hottat kameran.

Mamma, pappa och Erik har inte kommit hem ännu. Kan inte direkt säga att jag vill att dom kommer hem, tycker dom är himmla otacksamma ibland. Jag gör allt men får aldrig nåt tack. Så fort Erik kommer och säger att han har ont i lilltån ska dt plåstras och mamma och pappa ska fjäska för honom. Usch, tycker gott att dom kan stanna på sjukan hela kvällen. Jag har ina hundar och katter och jag tycker att dom duger som ett fint sällskap.

Ska nog gå någon annanstans för att avreagera mig. Pappas laptop och ni läsare kanske inte tål detta, haha. Men jag skriver nog senare. Detta var inget tjusigt inlägg, men dt får duga. Dt är ju trots allt min blogg. Puss på er !

Fredag - Aino Anniina



Åh, min älsklingsmoster
Aino Anniina Tulinen
har namnsdag idag.
Grattis på henne !
I love you !

Fredag - Akuten

Hellu !

Ni såg kanske Mikkis kommentar. Söt hon är ! Hon undrade också vad jag skulle göra på ungdomsmottagningen men dt är ganska privat och personligt, så dt ska bara hon och Sada få veta. Ni får sitta där och fortsätta undra, baha!

Erik och mamma åkte till akuten nu. Erik kom hem här för kanske en timma sedan och sa att hanfått gashäng på fiddyn när han skulle hoppa med den i Sanda. Han kan nu inte röra alls på högra låret och dt är svullet. Så nu har han och mamma åkt till akuten. Vi får se hur dt kommer att gå, men jag hoppas dt kommer gå bra. Dt vore ju illa om Erik skulle bryta sitt lårben nu precis i början av sommaren liksom.

Ska se mer på tv nu. Ska hämta ner resten av chokladen (öppnade en 100g Marabou igår, men åt knappt hälften) och så ska jag läsa lite Hänt Bild. Köpte tidningen idag. Den är helt sjukt bra tycker jag. Men jag älskar ju skvaller så.. Lite dåligt bara att priset har höjts från 15kr till 19kr. Men men, vad gör man inte för att få ta del av kändisarnas vardag ?

Fredag - Jahadu

Aloha !

Vaknade för någon timma sedan och nu sitter jag här i mitt rum. Funderar på att åka till Konsum om några minuter. Vill ha cola och mat, men måste först ringa min kära pappa.

Jaha, vad händer mer idag då? Ingenting faktiskt! Måste städa klart mitt rum, men that's it. Ska inte ens träffa Sada, haha. Men på Måndag ska hon och jag ses. Hon och jag ska till ungdomsmottagningen. Eller, jag ska dit men hon ska följa med som ett moraliskt stöd. Nice att ha en så bra vän, eller hur? Hähä ..

Nej, om man skulle ta och pallra sig iväg till Konsum då. Måste även leta fram min kamera, jag städade ju bort den igår. Meheh, ibland är jag bara för skön alltså !

Torsdag - Bloggdesign

Tjoho !

Nix, har fortfarande inte städat mitt rum. Jag är så jäkla lat alltså, haha. Får göra dt imorgon. Påtal om imorgon, då får jag in mina 3300:- på kontot. Jippie ! Dumt av mig att skriva dt här, vem vet vem som vill råna mig nu ? Meheh, nejdå. Jag har stenkoll på mitt kort !

Vad tycker ni om headern? Jag vet inte riktigt, men den känns lite knasig .. Men jag ska nog behålla den ett tag till. Eller nej, jag vill fan byta, haha. Men jag vill byta färg och allt. Vill inte ha en vit blogg längre, men vi får se om dt kommer se bra ut. Jag är inte världens bästa på dt där med blogg-design, men jag försöker. Ska även fixa Sarahs blogg men jag kommer fan inte in på den alltså. Vet inte hur många gånger jag försökt men dt går ju fan inte. Sugigt !

Nej, ska lägga mig i sängen och äta choklad, dricka vatten och läsa Kalle Anka nu. Precis som igår. Jag har ju helt sjukt mycket choklad hemma, haha. Men jag skriver imorgon. Återigen blir jag hemma själv då. Skönt men ändå.. Ensamt, hähä !

Torsdag - Jobba jobba jobba

Aloha !

Nu sitter jag här. Har städat klart och har även flyttat kattungarna. Så nu ligger dom inte i sitt bo på trappan, utan har mer space under trappan. Inhägnat ofc !

Imorgon sticker Mikkis till Dalarna. Synd tycker jag. Tycker hon kunde stannat här nere medans hon kan. Hon ska ju ändå flytta upp till Dalarna i höst, och då kommer vi inte ses någonting. Men istället sticker hon redan nu, så vi kommer inte ses under sommaren heller. Dåligt, men hon bestämmer själv.

Jag börjar ju jobba på Måndag. Jobbar sedan två veckor framåt och sen, runt 27:e - 29:e Juni, ska jag och Sada sticka till Finland. Jag har redan bestämt dt, haha. Sen får vi se hur länge vi blir där. Efter Finland blir dt väl att komma hem ett tag och sedan åka tillbaka dit. Ska försöka få ännu ett sommarjobb, men i Finland denna gång. Sada åker ju ändå till Gotland med hennes familj, Mikkis kommer inte befinna sig här nere och resten är tråkiga (förlåt). Jag passar på att tjäna pengar istället för att bara sitta och göra ingenting.

Idag fick jag en trevlig överaskning. Snälla mamma och pappa har i julas bestämt att vi får 100 kr för varje G (betygen alltså). Trevlig överraskning! Har alltdå tjänat 3700:-, men eftersom jag redan fått 400 av dom så får jag 3300:- på kontot i helgen. Har bestämt att inte köpa en laptop förens i Juli. Vi kommer ändå inte få trådlöst bredband förens i jul ungefär.

Ska städa mitt rum nu. Har inte städat mer än nedervåningen (glömde nog skriva dt), och nu är mitt rum i desperat behov av städning. Ska dammsuga mellan mina tre madrasser igen. Hatar att sova i en säng där jag vet att jag inte städat ordentligt. Juste, när jag hittar min kamera (den är konstigt nog borta, måste städat bort den, haha), så ska jag lägga in före/efter bilder på nedervåningen och mitt rum. Låter dt kul? Njä!

PS. Glöm inte läsa Sarah's blogg. Hon är tillbaka med sitt bloggande vilket jag älskar! DS.

Torsdag - Finlandsbåten

Aloha !

Tänkte först skriva godmorgon, men dt hade nog blivit lite fel. Men inte för mig faktiskt, jag vaknade för cirka en halvtimme sedan. Fy fy på mig! Jag kan inte hålla på att sova bort lovet och speciellt inte nu innan jag ska börja jobba. Hur ska jag komma upp ur sängen halv sex i två veckor nu framöver, om jag sover fram tills tolv nu? Nej, skärpning!

Idag ska jag ju som sagt städa. Måste tvätta en massa och så ska jag dammsuga och tvätta mitt golv (i mitt rum alltså), för hand. Nörd? Javisst, men jag vill ha dt rent! Hoppas på en pizza som belöning ikväll, haha. Sen vill jag även ha mina pengar på kontot, så pappa får bestämma sig; ska han köpa en bärbar dator till mig (där jag betalar en del med mina betygspengar) eller ska jag få in pengarna på kortet?

Inatt drömde jag en väldigt konstig dröm. Jag, Sada och Mikkis var tillbaka på båten. Dt jag inte berättat för er är att vi träffade några killar som vi var med resten av kvällen/natten/morgonen. Jag hookade med tre killar, varav en är helt ovesentlig. Men Jussi och Ronni var killarna som gällde den kvällen. Mest intresserad var jag av Jussi, helt klart. Men i drömmen var han inte ens med. Jag kommer ihåg att jag, i drömmen, tänkte på Jussi hela tiden men inga bra tankar var dt. Jag höll Ronni i handen och tänkte jämt 'Blä för Jussi!'. Sada och Mikkis förstår nog min dröm bättre än ni. Dom förstår den säkert bättre än jag själv. Men faktum är att jag har förträngt dessa killar. Jag kommer aldrig mer träffa varken dom eller någon av alla dom andra vi umgicks med.

Nu ska jag sätta igång med städningen. Har nästan fyra timmar på mig innan jag vill att dt ska vara rent här, haha. Men jag skriver senare. Jag kanske till och med tar före/efter-bilder på min stökiga vardag, så att ni får se hur jag bor. Hejdå gurkor!

Onsdag/Torsdag - Header

Så, en massa pill.. Finslipar på headern imorgon.
Men vad tycks?
Den speglar min personlighet otroligt mycket. Dt blir antingen den eller denna, fast med mitt namn med också:


(klicka)

Ni får välja. Får jag inga kommentarer så låter jag någon annan välja.
Jag kommer lyssna på er, sådeså !

Onsdag - Big Love

Näe, jag kan fan inte somna. Kunde inte heller börja läsa min Kalle Anka-bok, utan jag fastnade vid filmen 'Big Love'. Jag tror ialla fall dt var en film. Helt sjuk var den ialla fall. Visserligen såg jag bara dom sista 40 minutrarna, men shises .. Jag är glad över att jag inte såg början av filmen. Jag fastnade ju, men inte för att filmen var bra, nej nej. Den var helt sjukt dålig ! En blandning av demokrati och diktatur, dt är vad filmen utstrålade. Ialla fall enligt mig. En man i huset hade flera fruar och fick skaffa nya om han ville. Men då skulle de nuvarande fruarna rösta om mannen fick gifta sig med den nya kvinnan. Alltså om den nya kvinnan skulle få flytta in i huset och skaffa barn med mannen. Dt var tydligen jätte vanligt i den lilla staden, för nästan alla hade dt så (tror jag). Nej, fy för den filmen. Den får 0 poäng av 10000 möjliga, haha.

Nu ska jag försöka lägga mig i sängen igen. Imorgon är dt storstädning av hela huset som gäller. Ska tvätta tvätten också, så dt är bäst att jag är utvilad, haha. Men jag skriver imorgon när jag vaknat ialla fall, så ni kommer inte slippa mig allt för länge, haha. Godnatt på er !

Onsdag - Kalle vs Kitty

Tjenamors !

Sitter här nu och är ganska trött. Lite underligt då jag vaknade vid elva, halv tolv. Jag ska ialla fall snart lägga mig i sängen och mysa med choklad, vatten och Kalle Ankas poketbok. Köpte den idag för jag absolut älskar Kalle Anka. Ja, näst efter Hello Kitty, men Kalle Anka är ju roligare att läsa än att ha på armen som armbandsur.

Fixade en ny header, men jag vet inte om den ska läggas in. Känner att den är för självkär, men åandra sidan; om man har en blogg där man bara skriver om sig själv och sitt liv, då måste man väl vara ganska så självkär? Jag vill även ha med en bild på Mikkis och Sada i headern, eftersom dom är dom som står mig närmast. Ja, dt är min blogg men jag tycker dom ska vara med. And that's it!

Ska väl försöka trixa med en ny header, ska hitta bilder som passar in.Eller så kör jag på den jag gjort och så får ni stå ut med texten som står på den. Efter dt ska jag ner i sängen och mysa. Jag skriver imorgon igen, puss på er !

Onsdag - Smink



Hittade denna idag. Hade glömt bort att jag hade denna. 'Lådan', som är av märket Romella, består av puder, ögonskugga och rouge. Fick den när vi åkte hem från Teneriffa. Den bara låg där på min flygstol. En present från pappa!

Onsdag - Gårdagen

Gårdagen i bilder, utan beskrivning ;

         

Onsdag - Uttråkad !

Hallå i stugan !

Sitter här nu för mig själv på mitt rum. Varken mamma eller pappa har kommit hem ännu, vilket är väldigt underligt, och Erik har åkt till Nynäs för att träffa sin flickvän och festa. Jag själv hade ju planer på att slänga in bilder från igår, men min kamera är helt död. Jag har en USB-sladd som kopplas till kameran och till datorn och för att kunna tömma kameran så måste kameran vara på, och dt funkar ju självklart inte med ett dött batteri. Så bilderna kommer väl förhoppningsvis senare ikväll.

Tänkte istället fixa en ny header till bloggen. Jag vill jämt ha en ny, haha. Nej, men jag gillar att variera och nu när jag faktiskt vet hur man gör, så tycker jag om att byta den. Och dt ofta, haha. Byter jag inte header så städar jag, vilket är ett stort måste. Mitt rum ser ut som 'hej-kom-och-städa-mig'. Dt kan Sada intyga, för den fyllekajjan sov här inatt. Men hon verkade inte klaga, dock skämms jag ändå över att hon fick sova i denna svinstia, men hon säger själv atthon känner sig som hemma här. Hon kan ta mat utan att fråga (men hon frågar hela tiden ändå, fast att hon inte borde) och hon kan röra sig fritt och göra vad hon har lust med i mitt hus. Härligt tycker jag, för då får jag känslan av att ha en syster, vilket jag faktiskt alltid velat ha.

Nu hörde jag en bil rulla in på gården. Ska ta och kolla vem dt var, sedan ska jag fixa en header och städa. Jag slänger in bilder senare tror jag. Puss i jumsken !

Onsdag - Betygen

Här kommer mina betyg :

Bild - VG | 300:-
Engelska - MVG | 500:-
HKK - VG | 300:-
Idrott - IG
Matte - G
Franska - G
Finska - MVG | 500:-
Musik - G
NO - G
Geografi - VG | 300:-
Historia - VG | 300:-
Religion - VG |300:-
Samhälle - G
Slöjd - G
Svenska - VG | 300:-
Teknik - VG | 300:-

Allt som allt får jag 3100:- av pappa för mina betyg. En deal har vi ju här i familjen, och dt ska bli skönt med lite pengar på kontot. Är något besviken på att jag inte fick mer än godkänt i Franska och Slöjd, men vad kan man göra ? Är ändå nöjd eftersom att jag ändå har VG i genomsnitt.

Slänger in bilder från igår lite senare. Då låter jag bilderna tala för sig själva tror jag. Nu ska jag dricka vatten. Puss !

Onsdag - Svar på kommentar

Aloha !

Tänkte börja med att svara på en liten kommentar om inlägget 'lillebror' som jag skrev här om dagen. Kommentaren lyder som följer:

"alltså. får du o erik röka/dricka för era föräldrar? helt sjukt"

Svar:
Jag och Erik får dricka för våra föräldrar. Dom har accepterat att vi inte längre än 12 år eller går runt med en snuttefilt överallt. Vi är ungdomar som prövar på olika saker. Sedan är dt ju självklart att dom inte tycker om att vi gör dt. Dom köper aldrig ut till oss från Systembolaget och bjuder aldrig våra kompisar på alkohol. Men när vi i Januari var i Teneriffa köpte mamma och pappa några drinkar till oss. Men dom var noga med att säga att vi inte skulle få många och dt fick absolut inte vara för mycket alkohol i drinkarna. När Erik köpte 'Absint' (stavning?) som han skulle ta med sig hem, totalförbjöds dt. Erik var tvungen att slänga ut allt i vattnet. Sedan köpte pappa även några 'alkoläskar' till oss. Ni vet typ Smirnoff, för hur farligt är dt egentligen? En 16 åring och en, snart, 15 åring som dricker en flaska med 4.5 % i.
När vi är hemma i Sverige och dricker med våra kompisar måste vi alltid ha mobilen med oss. Vi måste alltid berätta vilka vi är med, när vi åker, när vi planerar att komma hem och vart vi ska vara. Dom vill också oftast veta vad vi ska dricka. Sedan finns dom alltid till hands och vi kan alltid ringa till dom så fort något inträffar (dom är guldvärda för dt).
Angående rökningen så hatar dom att vi gör dt. Men när dt gäller mig så har jag sagt till mamma att jag endast röker när jag druckit alkohol. Erik tänker jag inte tala för nu, men jag vet att jag inte blir beroende och att jag inte heller är dt nu. Jag röker, enligt mig, lagom mycket och som sagt, endast i samband med alkohol. Men jag la ju ut en bild på mig och Erik där vi sitter och röker cigarrer och bilden är tagen av mamma, dt vill du nog också ha svar på. Jo, vi var i Teneriffa när bilden togs. Pappa röker cigarr ibland och dt skulle han även göra denna kväll. Jag och Erik frågade om vi också kunde få en varsin och dt gick pappa med på. Men bara om vi lovade att inte ta halsbloss. Said and done !

Hoppas jag besvarat din kommentar nu. Om du tycker dt är sjukt så varsågod. Jag vet inte hur gammal du är, men om du är runt 16 så borde väl du förstå. Men du kanske är en sån person som smyger ut genom fönstret när mamma och pappa sover, bara för att springa iväg till skolgården och dricka alkohol och sedan på morgonen smyga tillbaka in genom fönstret och behålla din nattliga upplevelse från din mamma och pappa? Helt lugnt förmig, men jag föredrar att låta mina föräldrar veta vad jag håller på med så att dom kan bygga upp ett förtroende för mig. Jag klandrar inte någon ifall dom nu inte delar sina alkohol- och tobaksexperiment med sina föräldrar, jag har nu bara låtit er veta vad jag tycker och känner och att jag faktiskt handlar efter mina tankar och känslor.

Med dt sagt (skrivet) så ska jag tillbaka till soffan för att se på tv. Skriver snart igen om gårdagen och om mina betyg (intressant). Fortsätt kritisera, men sluta vara anonyma. Vill gärna veta vilka ni är, men vågar ni inte stå för era åsikter så får ni vara anonyma. Erat liv, erat val, erat bekymmer !

Tisdag - Skolavslutning

Hellu hellu !

Vaknade för någon timma sedan, men kände då att jag inte alls hade någon brådska, så jag satte mig vid tv:n. Men nu sitter jag här, för alla program på tv:n var så sjukt dåliga. Ska strax sminka och klä på mig. Funderar på kläder som går i svart och vitt. Dt är enklast och drar inte till sig uppmärksamhet.

Ska nog fixa mig nu, jag skriver efter avslutningen. Mina betyg och betygspengar ska ni få reda på också. Puss !

Måndag - Choklad

BLÄÄÄÄÄ , jag har för mycket choklad ! Blir äcklad av att bara kolla på dt.
USCH ! USCH ! USCH ! USCH !
Jag ska såååå choklad-strejka. No more choklado för min del. Nu ska jag sova !

Måndag - Lillebror !

Hallå !

Dt var länge sedan jag bloggade, eller hur? Nej, faktiskt så vet jag inte varför jag tänker skriva ännu ett inlägg. Har inget vettigt att skriva och dt var ju inte så länge sedan som jag skrev. Men ni får helt enkelt stå ut med detta nu ikväll.

     

En person jag värderar högt här i livet är min lillebror. Min lillebror ! Tro dt eller ej, men han är faktiskt den nästan bästa människa jag känner. Han kan vara en riktigt pain in the ass (oftast är han dt), men han har faktiskt sina stunder. Och jag har mina stunder hela tiden, ialla fall när dt kommer till honom. Jag säger nästan aldrig nej, fast att dt kan verka som dt. När hans kompisar är i närheten blir jag nästan svartsjuk. Dom har ju en sån bra kontakt med min bror, medans jag inte har dt. Jag blir arg och fräser åt Erik, fast att jag bara vill lära känna honom på riktigt.
Dt jag är rädd för, är att han skäms över mig. Jag vet inte varför. Varför är han inte stolt över mig? Jag har gjort så sjukt mycket för honom. Här för någon vecka sedan gjorde jag till och med en skoluppgift åt honom, allt för att han inte skulle få IG i svenska. Jag satt uppe hela natten (bokstavligen) för att läsa boken 'Sandra slash Ida' och sedan skriva en låååång bokredovisning åt honom. Jag la mig klockan 05:30 på en Måndags morgon och gick till skolan samma dag klockan 08:00. Allt för honom ! Dt är jämt så. Jag backar jämt upp honom när dt kommer till konflikter mellan han, mamma och pappa. Jag fixar jämt en massa grejer till honom, lånar honom jämt pengar. Jag gör allt man inte ska göra. Jag vet inte ens varför. 'Sluta nu Susanna. Du behöver inte' är något som upprepas i mitt huvud, men som ändå alltid suddas ut av mig själv. Fy fy .. Men jag bryr mig så pass mycket om Erik, att jag bokstavligen gör allt för honom. Ändå är han inte stolt över mig. Dt är nästan så att man skäms.

Måndag - Om bloggen

Hallå !

Ett litet cp-inlägg skrev jag nyss, strunta i dt bara, haha. Jag ska nu varva ner och lyssna på när 'Blondinbella' sommarpratar i P3. Eller ja, dt är inte live, hon pratade imorse mellan 10 och 11, men då var dt live. Hon ska ge lite tips till andra bloggare har jag läst i hennes blogg, och dt är väl nästan därför jag vill lyssna på hennes klipp. Jag anser mig själv inte vara en stor bloggare. Har inte alls många läsare om dagen, får nästan aldrig kommentarer och jag pratar inte heller mycket om min blogg. Jag bara skriver. Man kan väl bara säga att jag använder detta som en offentlig dagbok, precis vad ordet blogg (oftast) står för. Folk som vill får läsa, men jag skriker inte 'Läs min blogg, annars är du en dum människa', utan denna är helt frivillig. Jag skiter faktiskt i om man ens läser min blogg, den är ju ändå bara till för mig. Att ni har tillgång till den är väl bara en bonus. Men självklart är dt roligt veta att folk faktiskt läser och tycker om mitt skrivande. Jag älskar att få kritik! Men nu ska jag som sagt lyssna på en av Sveriges största bloggerskor. Jag skriver nog senare. Puss !

måndag - mobilskrivet

aloha ! skriver från pappas lilla, ´coola´ mobil. dt är en sån där med touchscreene som man har en penna att trycka med. vill verkligen ärva denna när pappa om någon vecka skaffar en ny, haha var i vika idag med sada och bellan. dom två badade medans jag själv låg och glassade. meheh .. imorgon är dt skolavslutning, vilket innebär krök. vi ska va hemma hos mig och bara ta dt chill. smilisar och lite starkare grejer ska drickas. sada ska ha några aquatini också. har aldrig smakat dom, men imorgon skall jag få göra dt. nej, nu ska jag ge pappa sin mobil. vi ses !

Måndag - Brandvarnare

Hallå bloggen !

Vart inget Fituna nu på morgonen, var tvungen att fixa en grej. Men vi kanske åker efter kyrkan, vem vet ? Hade ju varit mysigt att åka direkt på morgonen, men ja .. Dt blev som dt blev. Nu sitter jag här istället, helt påklädd och klar inför den tråkiga grejen i den gamla kyrkan. Inget smink och helt ofixat hår, men varför ska man pilla extra på sig själv för nåt sånt här ?

Imorse vid åtta började min brandvarnare pipa. Fattade först ingenting utan satt i sängen och bara stirrade, men sedan kom Erik springandes och drog loss brandvarnaren och slet ut batteriet. Sen började han gå runt och lukta med sin igentäppta näsa och kolla med sina sömniga ögon vart dt 'brinner'. Jag orkade verkligen inte bry mig eftersom at tjag inte såg något brinna och kände ingen röklukt. Men nu när jag sa till Aki, morbror, att varnaren börjat pipa sa han att dom ibland sätter igång bara för att batteriet är gammalt eller dåligt. Well well, dagens händelse.

Nu funderar jag på att försöka fixa ett foto i nåt av mina bildprogram. 'Blondinbella' har jämt ett liksom 'sken' på sina foton och jag vill testa att få så. Sedan vet jag inte om dt är henens kamera som gör så, men dt tror jag inte. Jag vill ialla fall testa, och om jag lyckas så slänger jag upp den här. Smell yah later !

Söndag - Kusiner

Nej nej, förra inläggets överskrift stämmer inte. Inget natti natti för mig då inte. Planerar att gå och lägga mig snart, men först ska jag sitta här och sjunga lite. Fönstrena står öppna så jag tycker synd om dom som skulle råka höra mig där utanför (om jag nu sjunger så högt, don't know).

Tänkte visa en bild på mina två söta kusiner, Jesse och Jukka. Precis innan dom skulle lägga sig igår så tog jag denna bild. Jukka vart visst lite tjurig och valde att sova på golvet. Tror faktiskt att han senare flyttade på sig för att sova i sängen med Jesse. Jag menar, varför sova på ett hårt golv när dt finns en mjuk säng för två precis bredvid?


 

Söndag - Natti natti

Yoyo !

Imorgon är dt ju måndag vilket innebär sommarlov för många. Men inte för Sunnerbyskolan. Nej du, för oss innebär dt klassens dag. Alla nionde-klassare ska iväg till Grindsjön, men jag stannar hemma. Den är ju valfri. Så jag och Sada drar iväg till Fituna istället. Där kan vi sola och bada utan en massa ungdomar som ska styla. Men sedan 13:15 är dt övning i kyrkan, så dit måste vi åka ialla fall.

Nu ska jag se på tv. Den gamla, goa filmen 'Kärleken checkar in' visas och eftersom jag älskar den filmen, så vill jag inte gärna missa den. Men först måste jag fräscha upp rummet. Vi ses imorgon people. Ha dt så gutt !

Söndag - Das lista

Nu innan jag och resten åker iväg till kyrkan tänkte jag bjuda på en liten lista. Enjoy it !

Brukar du komma i tid: Jodå, ibland
Vad hade du i din mun senast: En godis
När mår du bra: När jag är lycklig
När blev du fotad senast: I Torsdags
Hur känner du dig nu: Arg och irriterad
Kan du laga mat: Jadå, riktigt bra faktiskt
Vad pluggar du: Ska börja gymnasiet efter lovet
Vad tycker du om fötter: Fuuula !
Är du smart: Absolut!
Vad har du på dig: Svart klänning, rosa sjal.
Är du aktiv i skolan: När jag vill
Vad saknar du: Något att dricka
När och varför grät du senast: *CENCUR*
Var det pinsamt att svara på det: Svarade ju inte ?
Hade du en bra kväll igår: Jadå
Din favoritdryck på morgonen: Vatten i massor
Vad ska du göra i sommar: Jobba och umgås med folket
Är du nöjd med ditt liv: Ja, dt vore synd att klaga
Vad vill du jobba som:  Jag vet inte riktigt längre ..
Har du tråkigt just nu: Väldigt !
Vad gör livet värt att leva: Nära och kära !
Vad i livet ångrar du: En del grejer ..
Är du musikalisk: Nej
Vad lyssnar du på för musik: Dt beror på humöret
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej
Är du bortskämd: Lite tror jag
Är du trött: Jo
Vad gör du imorgon: Först till polisen, sedan övning i kyrkan med klassen

Din första
Operation: Har aldrig opererats
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Christa
Första priset: Ingen aning
Första sporten du började på: Jazz & Show dans
Första husdjuret: Katt
Första semestern: Finland ofc
Första konserten: Vet inte
Första kärleken: *CENCUR*

Favoriter:
Filmer:  Komedi och skräck
Tvprogram: Gossip Girl
Musik: Olika
Drink: Ouff, den där annanas-drinken från båten
Kroppsdel (på kille): Armarna !
Sport: Badminton
Plagg: Mjukisar och klänningar
Skola: Ingen
Bok: Kommer inte på någon

Just nu:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Ska du: Borsta håret
Lyssnar du på: Musik
Väntar du : Att vi ska åka
Tittar du på: Skärmen

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Både och, men kyssar lite mer kanske
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Armar !!!
Busig eller lydig: Busig, haha

Söndag - Godmorgon



Godmorgon !

En del av bilderna från Finland är nu inlagda på datorn nu. Fast bara dom från min kamera, pappas kamera har jag fortfarande inte förstått mig på. Men en del bilder kommer ni få se här fram över.

Idag ska min kära broder konfirmera sig. Klockan tre ska vi befinna oss i kyrkan för att gå igenom samma shit som jag gjorde förra året. Kul kul .. Efteråt skall vi göra precis som förra året, sitta och äta och fika. Vill egentligen göra nåt annat, men eftersom att Erik gick igenom samma grej för mig förra året, så ska jag göra samma sak för honom detta år.

Nej, nu ska jag ta och vakna. Mina kusiner driver mig till vansinne här inne på mitt rum. Vill inte vara elak och skälla på dom, men dom är verkligen helt sjukt irriterande just nu. Jag vet inte ens vad dom håller på med. Typ bara irriterar? Suck! Jag och mitt morgonhumör ..

Lördag - 2000 g Marabou

Tjoho !

Tillbaka från Gröna Lund är jag och Jukka. Vi åkte inte allt som jag hade velat åka, Jukka var för kort och jag ville inte säga "Vänta här medans jag går och åker". Med mammas och Jukkas hjälp vann jag även 2000 g Marabou choklad. Ni vet sån där jumbostor som alla går runt med på grönan ? Har ännu inte öppnat och kollat var dt är i. Dt kan ju vara en massa små chokladbitar eller stoooora rutor, haha. Nej, men jag ska snart ner och kolla dt.

Hamburgarlukten känns i näsborrarna. Aki, morbror, är bäst på att laga hemgjord hamburgare. Brödet och burgaren, så dt är både nyttigt och gott. Köpte en cola att dricka till maten. Fan, ingen hamburgare utan cola.

Om man skulle ta och kila ner då. Dt ända jag nu ska göra är att kolla ställningarna på alla olika sidor, sedan .. Ja, som jag sa, ner för att göra lite stuff. Jag kanske skriver senare ikväll, dt beror på om jag har nåt att göra eller inte.

Lördag - Gröna Lund

Tjoho !

Idag är dt härligt väder, vilket passar mig som handsken. Jag ska nämnligen, tillsammans med Jukka min kusin, till Gröna Lund. Vi planerar att åka härifrån om en timma och komma hem vid sju. En hel dag tillsammans alltså. Jesse, min andra kusin, ville inte följa med. Vet inte riktigt varför, men men. Dt enda kruxet med Jukka är att han är så sjukt kort. Dt är inte säkert att han kommer in på de flesta grejor. Men några saker ska vi åka ialla fall, and that's it.

Jag ska börja fixa mig nu. Tänkte inte sminka mig, men ska smörja in mig i solcreme för att skydda mig själv mot all den sol jag kommer ha svidandes i nacken. Jag skriver nog ikväll när jag kommer hem. Ni får ha en fin och rolig dag allihopa och passa på att njuta av vädret, för nu har dt varit sol i en vecka och ni alla vet väl hur vädret funkar? Efter solsken kommer alltid regn. Vet inte riktigt hur jag ska förklara dt logiskt, men dt fick man ialla fall lära sig i femman. Men ialla fall, have a nice day !

Fredag - This is my life

Hallå hallå !

Låg nyss och såg på tv. Alla andra är i Nynäs, men jag tror jag precis hörde bilarna rulla upp här på tomten. Ialla fall, jag låg där och tänkte på vad jag skulle ta och skriva om. Jag kom på att jag kanske kan skriva om killarna i mitt liv ? Yes, I know; vääääldigt intressant, men jag har faktiskt inget annat att skriva om. Jag kommer nog att gå inte på nåt annat ämne vart efter jag skriver, men dt får ni väl se sen. Sen vill jag även få min tid att gå lite fortare. Vill du inte veta, sluta då att läsa.

Okej, i trean så var dt väl typ 'får jag chans på dig?' och så fortsatte dt väl ett tag .. Eller jag har ingen aning, men då fanns ialla fall inga seriösa förhållanden. Den första killen jag någonsin 'strulade' med (you know, rulla tunga) var med någon turk från Södertälje. Ångrar dt, men dt är väl ändå ganska glömt nu. Kommer inte ens ihåg vad han hette, så dt spelar ju absolut ingen roll. Han räknas inte helt enkelt.

Mitt första, kanske längsta, seriösa förhållande var med Chippen. Kärleken är blind som man säger och shises vad dt stämmer. Ångrar honom mycket mycket, men gjort är gjort. En del saker hann vi med under våra fem-sex månader tillsammans, men usch usch ! Otrogenhet och opålighet, så kan man förkorta förhållandet.

Men eftersom att dt alltid kommer solsken efter regn (tvärtom sägs dt, men även detta stämmer), så medförde mitt förhållande med Chippen, en mycket bra vän. Sebastian hette han. Våran vänskap utvecklades nog mer åt kärlekshållet, men till en början var vi bara två människor som hjälpte varandra ur två förhållanden. Han var inte ritkigt lika 'snabb' på att komma över sina känslor för sitt ex (inte lika snabb som jag ialla fall), så när jag var redo för attta nästa steg, var inte han dt. Eftersom att man båda ska vara lika redo, hände inget. Mina känslor flagnade bort och när han var redo, var inte jag dt. Tyvärr måste jag väl säga, eftersom att han var en av dom som verkligen förstod sig på mig. Idag har vi ingen som helst kontakt, vilket är lite synd tycker jag.

Efter Maski har jag inte haft någon pojkvän eller någonting liknande. Bara någon som mn varit lite småintresserad av, men dt har aldrig hänt någonting liksom. På båten fanns dt dock två stycken personer man verkligen önskar att man hade kontakt med, men jag vet inte .. Eftersom att båda bor i Finland så verkar dt något hopplöst. Men man vet väl aldrig.

Så kort och gott kanske man kan sammanfatta allting med att jag endast haft ett enda seriöst förhållande. Vet inte ens om dt var seriöst, då personen i fråga faktiskt är Chippen, men ja .. Jag kan inte säga att jag ångrar att jag inte är 'ute på marknaden', för jag trivs som singel. Man kan göra precis vad man vill utan att känna några som helst skuldkänslor. Dessutom kan man vara med hur många som helst samtidigt, då man aldrig är kopplad till någon. Förstår ni vad jag menar ?

Livet är vad man gör dt till. Jag har nu valt att leva som singel tills jag hittat mig själv. För just nu går jag  mest runt och undrar vad som kommer hända med tillvaron. Vilka kompisar kommer jag fortfarande ha kontakt med efter sommaren? Kommer min relation till Erik förändrar nu när jag börjar gymnasiet? Kommer dt verkligen att hända alla dessa dålga grejor i familjen? Ni har ingen aning om vad jag menar med 'dåliga grejor i familjen', jag har bara berättat dt för mina två närmsta vänner. Jag kommer nog inte att dela med mig av dt här i min blogg, trots att jag skulle vilja. Jag vet att dt finns en del personer som läser denna blogg, som bara tycker dåligt om mig.

Men återigen; jag är bara en människa, precis som du !

Fredag - Nationaldagen

Jäklar vad vädret är fint idag. Vill egentligen bara ut i solen och få ännu mer färg på kroppen, men mitt ansikte tillåter inte dt. Helt sönderbränt är dt .. Huder flagnar, som dt brukar göra. Ja, nej usch usch. Sitter här då istället, även fast jag snart måste dra iväg. Mamma tjatar och tjatar. Men dt är ju vad mammor är gjorda för. Och dom har tillåtelse att tjata.

Skulle egentligen åkt till Mikkis ikväll, men jag håller på att sjukna. Vill inte bli ännu mer sjuk, så jag stannar hemma. Både Mikkis och Sada (som skulle med till Mikkis) sa att dt var lugnt, och jag får väl lita på dom. Men tror fortfarande att jag försört kvällen för Sada ialla fall ..

Nej, om jag skulle låta mamma få datorn nu då. Jag får väl hitta på nåt annat, typ gosa med den söta Maria som är sex månader (?). Ursöt är hon ! Ska försöka få in bilderna från balen och Finland också, men kameran är helt fuckad. Har ingen aning om hur man ska göra. Eller, jag vet ju hur, men inte med dom grejor som finns. Den är något utöver alla andra alltså.. Nej, jag fummlar. Simma lugnt, gurkor !

Juste, idag är dt ju nationaldagen. Vi firar den aldrig, för vi är ju mestadels finnar. Men grilla ska vi ändå göra ikväll. Men men, stolt finne bryr som bryr sig mer om den finska nationaldagen, dt är jag dt.

Torsdag - Bal

GOSH ! .. Mina ögon svider som sjuttingen ! Vet inte vad som är felet. Sedan hostar jag som aldrig förr. Förkyld är jag också. Man kan ju undra varför jag skulle bli sjuk dagen då balen äger rum ..

Är ialla fall skitsnygg i håret (min åsikt), har en fin make-up och ska snart börja klä på mig klänningen och så. Sada sa att hon kommer vid fem, men man vet ju aldrig. Vi ska ialla fall åka dit tillsammans. Vart ingen limo, som vi först tänkte (med Mikkis då ofc), men pappas fina åk duger gött.

Nej, nu ska jag få i mig någonting. Kanske ska be amma åka ner med mig till Konsum för att fiska cola? Vi får se, nåt vill jag få i mig ialla fall. Någon dricka då alltså. Jag skriver kanske ikväll, eller imorgon. Ikväll ska jag inte på någon efterfest, då jag och Mikkis kommit överens om att spara oss tills imorgon. Då blir dt ös, I promise !

Simma lugnt nu people !

Onsdag - Yeah right

Lägga mig tidigt ? Yeah right, sitter fortfarande här, fast denna gång vid min egna dator. Jag vet egentligen inte varför jag inte sover, är ju ganska trött ändå .. Men jag håller på med en grej nu som jag måste avsluta. Vi får se vad som händer och fötter. Livet är som dt är. Haha, jag har ingen aning om vad jag själv skriver nu. Helt off !

Imorgon är dt bal. Ska inte till skolan, städade dt jag skulle idag. Så dt blir att vakna klockan åtta, hälsa på finnegästerna, duscha, äta, Mikkis kommer, åka till Tumba, sitta där 2 timmar, åka hem (Mikkis hem till sig), sen fixa och äta och så, sedan är dt bal. Pirr ! Ska försöka slänga in ett inlägg, men jag lovar inget. Vi får se hur lång tid allt tar. Pussisar to all of yah !

Onsdag - En kul dag

None

Aloha !

Är så sjukt jävla trött. Eller, jag tror egentligen inte att jag är trött, utan att min jävla bränna i ansiktet gör mig trött. Mina ögon är sjukt uppsvullna. Jag skämdes otroligt mycket i skolan idag. Hela mitt fejs var jag tvungen att täcka med puder, så att folk säkert jag hoppat över till den andra sidan (fjortis you know), allt bara för att jag inte ville se ut som en gris i skolan. Ja, och så var ju mina ögon som sagt svullna. Visserligen är dom dt fortfarande, väldigt uppsvullna faktiskt, men imorse kunde jag knappt se. Gick i skolan och såg neråt hela morgonen. Täckte också ansiktet med papper, händer och allt jag råkade få tag i just då. Fy alltså .. Jag ska lägga mig tidigt idag och hoppas på att jag kan se någorlunda bra ut imorgon. Dt suger att vara Susanna just nu !

Idag var jag hemma hos Sada. Hon skulle göra klart sin lägenhet vi inreder på hemkunskapen, och jag fick hjälpa henne lite granna. Gick ju som smör, hon måste bara färglägga lite. Sedan kom hennes syster och hennes systers kompis hem, så vi satte oss ute på altanen och åt glass. Trevlans ! Sada sa att jag såg en aning uttråkad också, och dt hade hon rätt i. Den familjen är löjligt tråkig. Nädu, tvärtom ! Skönaste familjen jag känner ialla fall. Inte ett dugg uttråkad var jag. Tänkte bara på att som händer i mitt liv just nu. Många besked från många olika håll. Man blir nästan tokig ..

Nu har jag även haft i tankarna att fixa Sarah's blogg. Har ju som sagt gjort en header som vore fin, men jag kommer fan inte in på hennes konto. Hon har gett mig lösen och allt, men icke. Jag vet inte vad jag gör för fel .. Får försöka vidare. Måste seriöst fixa den, har ju lovat i typ tusen år att den ska bli klar, haha. Nej men Sarah, håll ut !

Nu kanske jag ska ta och gå härifrån. Tänkte duscha, men inte håret. Har hört att håret är lättast att styla när dt inte är precis nytvättat. Därför är dt bara kroppen som ska fräschas upp. Ja, nu vet ni dt, haha *onödig information*. Nej, om man som sagt skulle ta och bege sig. Är himmla hungrig dessutom, så jag ska nog käka. Kanske grillar vi idag, men dt blir inte förens vid 20:00 någon gång .. Nej, fan vad jag 'snackar' på .. Hejdå, people !

Tisdag - Natti natti

Usch vad jag är trött. Vill gå och lägga mig, men tänkte vara cute och slänga in ett sista inlägg för dagen. Så ja, vart ska man börja .. ?

Hatar mitt ansikte. Helt rött! Men jag får skylla mig. Hade ingen smörja i fejjan och så somnade ju jag liggandes i den stekande solen.

BAJS ! Finska-läraren ringde. Hon skulle försäkra sig om att jag verkligen hade gjort uppgifterna. Fan vad sne jag är på henne alltså. Måste hon ringa hem till mig, klockan kvart i tio på en Tisdag, bara för att kolla om jag har skrivit rent en uppgift hon redan betygsatt? Dt är faktiskt skönt att jag inte kommer ha henne nå mer. Sen får vi se om dt blir mer skönt nästa Tisdag. Då får ju jag mina betyg. Har hon sänkt mig, blir jag fan arg. Men nej .. Vi får vänta med att ta ut aggrisationer (stavning?).

Jag ska dö nu. Med dö så menar jag slänga mig i sängen och sova. Mina ögonlock är tunga som satan. Jag skriver imorgon. Slagga fint nu, people !

Tisdag - Utbränd

Usch för mitt fejs .. Dt ser ganska så hemskt ut. Är bränd i pannan, kinderna och på näsan. Illa illa .. Får hoppas att dt går över, alltså blir till brunt snart, eller så får dt fan gå att sminka över. Ska inte se ut så här på balen, haha .. Skulle ju bli utskrattad. Yes, I know what you are thinking; dt skulle du ju bli ändå ! I don't care. Skrattar du, skrattar jag.

Nej, nu ska jag tigga käk. Har endast ätit två toastmackor och ett glas o'boy idag. Mamma fixar klänningen, pappa ser på film och Erik är i Nynäshamn. Vill ha pannkakor, men pizza är dt jag orkar köpa nu. Haha .. Fast pappa får ju såklart köpa den, men jag ska äta. *bortskämd*

Tisdag - Unfresch !

Hellu !

Pressat i solen i flera timmar nu. Men känner att dt räcker nu, jag är helt röd i ansiktet. Dumma jag tänker ju aldrig på att smörja in fejset, inte heller på att kanske täcka över dt med en handduk eller nåt. Stupid Sussu ! Men men, jag kommer bli brun där ialla fall.

Efter solningen hoppade jag genast in i duschen. Man blir ju så jäkla unfresch när man solar, och dt var precis vad jag var. Usch usch .. Något fräschare nu, men ja .. Känner att jag är torr överallt, så dt blir att smörja in mig i en massa nu.

Nej, om man skulle ta och klä på sig. Sitter här i handduk för er som ville veta. Usch, mitt ansikte svider !

Måndag - Sol sol sol

Hallå bloggen och alla söta läsare !

Vaknade nyss. Gick ut i solstolen för kanske en och en halv timma sedan och somnade, meheh. Orkade inte sitta och steka mitt på dagen (när jag kom hem alltså), så dt fick bli lite senare. Men dt ska jag inte göra om, för ingen färg har jag fått. Bara den gamla goa brännan, men den duger för nuet. Dt är ju en hel dag på Gönan imorgon, klart man ska ha på sig dessa mjukisar och en t-shirt. Dt ska ju trots allt vara lika fint väder imorgon. Ända fram till Fredag så ska dt ju faktiskt bli ett vackert väder. Tur säger jag, för på Torsdag är dt ju bal. Men då ska dt bli 26 grader, and I like it !

Nog om solen. Jag orkar inte sitta här mer. Ska nog se på tv och vänta tills pappa kommer hem. Han är ute med hundarna just nu, men när han kommer tillbaka så ska vi sticka ner till Konsum. Min söta Carmen måste få i sig näring. Hon är alldeles för benig .. Är superorolig .. ! ! !

Söndag - Syster

Yepp yepp, världens bästa syster, dt är jag dt !


(old pic, men whatever)

Söndag - Lista

I brist på annat att göra just nu kan ni få lite info av mig, i en kryss-skit-grej. Enjoy !

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(/) varit i slagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) kissat ner mej
(x) spelat apa
(jag ska, på Torsdag) åkt limousin
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) haft telefonsex
(x) nyst 4 ggr i rad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( )sugit på någons tår
( ) varit förälskad i en lärare
( ) svimmat av mensvärks-smärtor
(x) fisit på allmän plats
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) fått utlösning i byxan
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
(?) spelat allan
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
( )ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande
(x) älskat någon
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) trampat på en skalbagge
(x) hoppat i en lövhög
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan
( ) kysst en tjej/kille på krogen på fyllan framför en community-fotograf
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) låtsats tycka om en maträtt och sen spottat ut det i smyg
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x)känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) lekt sjuksköterska och sjukling
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) blåst bubblor
(x)gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x)tapetserat ngt i toapapper
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(BIG TIME) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) fått kärring-stopp på bilen
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en groda
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en trädkoja
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) levt som om varje dag vore den sista
(x) plockat svamp i skogen
(x) längtat efter någon/något som man inte kan få
(x) träffat någon från nätet
(x) blivit kramad av en jultomte

Ny information? Jodå. Nödvändig information? Nix pix, men som sagt, jag har inget annat att göra. Ska nog dra till lillan för att kirra cola. Yes, vi ses !

Söndag - Grease

Hittade en helt sjuk video på youtube. Dom har tagit klassikern 'Grease - Summer nights' och gjort den till en ny version. Sure, den har ett par år på nacken, men fyfan .. Jag föredrar den gamla, hederliga Greas låten framför denna. Dom har gjort den så trashig liksom. Vad tycker du? Jag säger ialla fall bu !

~
Går inte att slänga in någon video, skiten krånglar. Länken kommer här nedan istället

http://youtube.com/watch?v=iZX5_MyzyIo&feature=related


Söndag - Oh yes, I'm back !

Då var dt dags igen då. Bloggen skall åter igen hållas aktiv. Sedan återstår dt att se hur skrivsugen jag verkligen kommer att vara om dagarna. Men men, jag kan väl börja med att skriva om förra helgen ..

Lördag 24/5 2008
Jag, Sada och Mikkis klev upp ur sängen vid 05:40 ungefär. Tjuga minuter senare satt vi i bilen på väg mot Finlandsbåten. Frukost var dt första vi fick i oss när vi väl kom fram (till båten alltså), och sedan stack vi till Tax Free. Köpte pilotisar (ett mycket bra köp) och lite snask. Vi tre (mamma höll sig i hytten, she likes it) hittade en fin sittplats mellan däck fem och sex. Satt där kanske några timmar (?) sedan stack vi till hytten för att väcka mami och dra med henne på lunch. Ja, båtresan fortsätter ungefär i denna stil, så jag babblar inte mer om den.
Vi kom fram till mormor ungefär vid åtta tror jag. Gjorde oss hemstadda sedan stack jag, Sada och Mikkis hem till mormor igen medans de andra åkte vidare till Anna och Jonne (moster + hennes fästman). Dit skulle även vi, men vi satt i vårat sovrum och pratade i ett par timmar. När vi ändå kom fram till A + J, så bastade vi. Härligt ! Men man kan väl säga att Mikkis och Sada verkligen inte är riktiga finnar; dom står inte ut med värmen. Haha ! Nej, nu ska jag inte vara taskig. Dom klarade faktiskt 90 grader, vilket inte är illa. Efter bastningen gick vi hem till mormor för en skön natts sömn

Söndag 25/5 2008
Vi åkte till Tanjan Tori (där jag praoade i November) för att leta efter en balklänning. Efter många om och men hittade jag en superfin. Den är grå/silvrig, mer säger jag inte. Meheh .. Vi gled hem till Anna och Jonne för att grilla, mysighetsfaktorn låg på en hög nivå. Efter dt åkte vi hem till mormor.

Måndag 26/5 2008
Kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde under dagen, kommer bara ihåg att vi på kvällen åkte hem till min morbror och hans fru. Där åt vi gott innan vi skulle åka till båten som skulle ta oss till Sverige. Båtresan tänker jag inte nämna i denna blogg, då dt finns flera läsare som har något emot mig och mina handlingar. Vill du veta så kan du fråga, men dt är inte säkert att jag kommer svara.

Dt var Finland dt. Kort men trevlig resa. Vad har hänt annars då .. ? Inte så mycket faktiskt. Sov hela Tisdagen eftersom att jag inte fått någon sömn på båten. På Onsdagen var dt skola som vanligt och på Torsdagen åkte jag och Sada till Nynäs. Hon gick på intervju för sommarjobb och sedan åt vi. På Fredagen stack jag, Sada och Albin till stan. Käkade på Sandy's och Albin ville in på NK. Han gjorde väl bort sig lite granna, men jag vill inte skriva ner dt här i bloggen. Meheh .. Igår, Lördag, var jag hemma hos Mikaela eftersom att hon och hennes tvillingbror Micke fyllde år. Grattis till dom ! Fick tårta och så fick jag umgås med Mikkis. Härligt ! Idag har jag planer på att sola. Har redan gjort dt i en timma, men jag orkar inte ligga där ute. Dt är så sjukt tråkigt ! Men jag ska försöka ialla fall. Sedan ska jag ta på mig mitt söta ansikte och glittrande ögon för att fråga pappa om han inte kan vara gullig och köpa mig en matlåda från Konsum. Black & Whit is the shit !

Här är nästa veckas planering :
Måndag - Lämna in bokredovisning + uppsats om Surrealism.
Tisdag - Gröna Lund för hela slanten, hela dagen
Onsdag - Danskurs i skolan. Se upp, Sussu och Sada kommer sopa dansgolvet.
Torsdag - Jag & Mikkis åker till Tumba på morgonen för att fixa mitt hår hos en frisör. Klockan 17:30 är dt bal
Fredag - LEDIG, WIHO !
Lördag, Söndag - Ingen aning
Måndag - Vi ska på middag hos Björn.
Tisdag - Skolavslutning och klassens dag.

Nej, nu ska jag ut i solen. Jag kanske skriver senare, om inte, så kommer jag någon gång ialla fall.

RSS 2.0