Torsdag - Dagens planer

Dagen

Bellan kom vid elva och åt lunch med mig. Hon stack till jobbet en timma senare, vi bestämde lite grejor
Nu ska jag åka till lillan för att handla läsk och när jag kommer tillbaka ska jag laga mat
Efter jag ätit ska jag duscha och invänta ett sms
Är messet från Sada så måste jag messa en snubbe, är dt från Bellan avgör dt kvällens planer
Senare ikväll ska jag och Bellan till hennes 'brorsa'
När vi varit där ska vi överraska Sada vid stationen i Nynäs
När vi träffat Sada säger Bellan hejdå och åker hem, medans jag följer med Sada hem och sover där



Så, how do you like my plans? Jag tycker dt ska bli roligt, men vi får se vad Bellan säger också. Dt är inte säkert att vi kommer iväg till Nynäs tillsammans. Ska inte hon åka så åker jag ensam, 21:38, för att möta Sada. Nu ska jag, som skrivet, åka till lillan.

Onsdag / Torsdag - Lite allt möjligt

Hello fans (haha) !

Nu har jag precis kollat på SATC, love it! Måste köpa filmen när den kommer ut på dvd, orkar inte gå på bio då dt bara är dyrt och obekvämt. Man ska väl inte behöva betala 80 riksdaler för att se en film en gång med en bunt andra människor? Om man blir lite nödig under filmen är dt ju inte direkt bara att pausa och sticka iväg till toaletten, men dt funkar ju fina fisken hemma. That's why I like it at home!

Imorgon ska jag hem till Sada och sova. Hon kommer hem imorgon, en vecka tidigare än planerat, och eftersom att hennes syster ska sova i Nynäs den natten så tänkte Sada att dt skulle sitta fint med mig där. Ja, hela Sadas familj kommer alltså inte hem, bara systrarna. Båten anländer vid hamnen i lilla Nynäs ungefär halv elva och Sada tar bussen klockan elva från stationen. Dt hon inte vet är att jag tänker stå och vänta på henne i Nynäs. Kommer ändå inte att ha någonting att göra under kvällen, så why not överraska liksom ? Hoppas hon blir glad bara, hähä.



Imorgon under dagen kommer Bellan hit för att käka lunch. Igår och idag har hon varit här mellan typ 11 - 12 för att luncha med mig. Medans hon äter macka kör jag med en liten mini-pizza vilket jag tycker är mumma. Så imorgon kliver jag upp minuter innan dt knackar på dörren och gör iordning mig för att träffa en superbra kompis. Mysigt värre va ?

För den som ville veta har jag idag fixat mina naglar. Nu är dom fancy i fransk manikyr. Har även 'fyrkantat' dom. Har alltid haft liksom lite avrundade naglar men nu tänkte jag att dt skulle vara fab med 'fyrkantiga', målade naglar. Dock är inte jag den bästa på sånt shit, men jag är nöjd and that's all that matters. Jag menar, checka Jyttes naglar, sånna vill jag egentligen ha men har ingen kompis som kan sånt och vill inte pröjsa femhundringen för sånt. Men på mitt bröllop vill jag till och med ha pedikyr, haha.

Nej, nu ska jag ta och lösa nåt korsord och sedan sussa så fint så. Imorgon får jag inte heller glömma att raka benen, hoppas detta påminner mig, haha. Aja, ha dt så underbart så ses vi när vi ses !

Tisdag / Onsdag - Hell no !

Nej, jag känner nu att jag inte kan ha min blogg på is. Jag vill och behöver blogga ! Men just den stunden kändes dt inte alls lika lockande längre och dom stunderna kommer säkerligen att komma tillbaka, därför tänker jag nu endast blogga när jag har lust. Vill jag alltså inte blogga under tre dagar, då gör jag inte dt. Har ju varit ganska noga med att försöka uppdatera varje dag, men jag har ju inte typ 10 000 läsare om dagen, så jag är inte beroende av bloggen. Duger fint för mig, men skulle ju självklart inte säga nej till att tjäna studiebidraget gånger 10 bara på att blogga, haha.

Så vad har hänt nu då? Svårt för er att veta, jag har ju inte slängt in nåt kuligt inlägg på år och dar. Well, jag använder mitt comviq-nr igen, så att alla vet. Sen har jag också börjat ändra tankarna om hårförlägning. Alltså, jag vill ju verkligen, verkligen, verkligen ha dt, men jag måste samtidigt spara mina pengar. Min lön var ingen höjdare, och 500 spänn av dessa stålar gick direkt till pappas ficka. Jag har funderat på att kanske köpa någon sån där toffs från Kicks eller nåt. Ni vet en sån där med en massa hår så att dt ändå ser nice ut när man har dt uppsatt? Ja, för min kära moster ska gifta sig och frisören som skulle fixat mitt hår jobbar tyvärr inte då, så jag måste fixa frisyren all by my own. Därför tänkte jag hårförlänga. Extensions från tex Taj Mahal skulle vara snyggt om man lockade och lät lockarna vara liksom, och så kanske dt skulle vara snyggt med en vanlig 'hår-toffs' från Kicks. Jag har ingen aning om hur jag ska göra. Ska rådfråga med både Christa och Sada senare.

Påtal om Christa; om inte jag fattade hela grejen fel så kommer hon hem på Söndag kväll? Dt finns ju bara en av mina läsare som vet detta och dt är Sarah, haha. Nej, men jag tänkte dra med henne ut på stan nästa vecka. Hon ska få färga mitt hår och så. Dessutom bestämde hon och jag att vi skulle ha en riktig 'uppe-sittar-kväll' innan hon åkte till Finland, men eftersom att dt inte blev av så tänkte jag att dt skulle sitta fint nästa vecka. Vi får se vad han hon tycker och vill.



Nehej, om jag skulle ta och fila mina naglar maybe? Dom ser förjävliga ut! Sen ska jag nog lösa lite korsord, se på tv och sen sova. Men nu ska denna dumbruk stängas ner. Vi får se när jag skriver igen, för som skrivet; only when I'm in the mood!

Söndag - On ice

Tänkte att bloggen får ligga på is ett tag. Jag är inte ett dugg bloggar-sugen helt enkelt.
But remember;
I've always got my eyes on you !


Söndag - Day to day

Hello !

Dt kanske är dags för ett riktigt inlägg nu, eller vad tycker ni? Jag har ju trots allt inte skrivit nåt vettigt sen i Måndags. Well, jag kan uppdatera lite, day to day.

Tisdag
Jag vaknade, fick en grej av Erik och vips så var dom borta. Jag städade febrilt hela rummet, men hittade dom inte. Senare på kvällen ringde jag Sada och så åkte jag över till henne. Vi satt och chillade lite och sen bestämmde vi att jag skulle följa med henne och hennes familj till Grönan nästa dag. Så vi åkte hem till mig, packade ner mitt nödvändigaste och sedan drog vi oss tillbaka till Sada för att sova i sex timmar. Ja juste, på dagen var jag även hos optikern.

Onsdag
Vi vaknade vid åtta, käka frukost och gjorde i ordning oss. Sen åkte vi till Gullmarsplan (med bil då alltså) för att därifrån ta tuben mot t-centralen och sen bussen mot Grönan. Väl där kom vi in ganska fort och började genast åka alltihop. Jag börjar verkligen bli för gammal för Extreme, that's for sure. Förr kunde jag åka den huuur mcket som helst men inte längre. Jag och Sada skrek nog mer än allihopa tillsammans, lagom kul att kliva av sen haha. Radiobilarna åkte vi ju självklart också, krockade med allt och alla. Popexpressen sög på dagen men när alla småbarn stuckit satte dom på mer snurr och fart, och då jäklar var den rolig. Samma sak med Jet-Line och Vilda Musen, hähä. Vi åkte hem vid tio och jag var hemma vid tolv. Jag duschade och kraschade i sängen, härligt.

Torsdag
Vaknade vid fem av att jag började spy. Mindre onajs. Så ja, jag spydde mer eller mindre hela dagen och gjorde inget annat än sov. På kvällen drack jag dock lite mineralvatten, men annars sov jag bara.

Fredag
Vaknade vid ett och förflyttade mig från mammas säng till soffan. Tog på mig linserna (ja, i badrummet då förståss) och sen såg jag på tv. Drack massor med mineralvatten. Mamma och pappa hade gått och köpt upp alla mineralflaskor i hela landet kändes dt som, haha. På kvällen såg jag, mamma och pappa på film.

Lördag
Vaknade vid halv tio. Kanske inte så konstigt då jag bara sovit typ två dagar i sträck. Vid elva åkte jag och mamma till Nynäs för att hämta mina nya bågar, Gioargio Armani. Dom är helt underbara och jag är så kär i dom. På kvällen åt jag fisk och senare även lite godis. Mådde alltså mycket bättre.



Ja, då kommer vi ju till idag. Idag vaknade jag vid tolv och snart ska jag och mamma sticka iväg till Ica Maxi Alby. Vi måste handla mat så att jag och Erik klarar oss nästa vecka. Mamma jobbar alla dagar, hela dagarna och pappa.. Ja, han jobbar också. Sen äter ju Eriks kompisar väldigt mycket här också så dt kävs massor med mat. Ska nog fixa mig lite nu, ciao!

Lördag - En tråkig lista

Längd: 167 cm
Skostorlek: 38-39
Pojkvän/flickvän: Nix pix
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Dricker du: Ja
Använder du droger: Nej
Röker du: Ja

Din första:
Pojkvän/flickvän: Första riktiga var Chippen
Första piercingen: Öronen
Första sporten: Jazz- & showdans
Första husdjuret: Katt
Första semestern: Finland

Just nu:
Äter du: Ingenting
Dricker du: Nada
Ska du: Fortsätta med detta
Lyssnar du på: Rihanna - Disturbia
Väntar du på: Inget
Tittar du på: Skärmen
Har på dig: Långt linne
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
Busig eller lydig: Busig

Har du någonsin:
Tappat bort glasögon/linser: Ja, måååånga gånger
Blivit tagen av polisen: Njet
Sett någon bli nerslagen: Ja
Blivit nerslagen: Nope
Röntgats: Yes
Haft sex med en kompis: Nej
Krossat någons hjärta: Mjo
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja
Gråtit över en pojke: Yepp
Sjungt på scen inför folk: Tyvärr ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nästan

Antal...
Gånger du varit kär: En och en halv
Gånger ditt hjärta brustit: Två
Hjärtan brustit på grund av dig: Vet inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte
Ärr du har på kroppen: 13

Senaste:
Personen du fick mail av: Nå reklam
Personen du fick sms av: Bellan
Personen du träffa: Mamma
Personen du ringde: Mamma
Saken du köpte: Kommer inte ihåg

Vad har du gjort idag: Vart i Nynäs med mami
Var det kul: Jodå
Hur tidigt stiger du upp: Nu när dt är lov så.. Vid 12 kanske
Vad ska du göra ikväll: Se på film I guess
Är du seriös: Ehm.. Ja ?
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Nej
Favoritserie: Öhm.. Dt finns ganska många, men jag kan väl säga Gossip Girl
Är du glad nu: Njä
Var du glad igår: Nej

Hähä, jag hade inget bättre för mig så jag tänkte att ni people kunde få lite oväsentlig fakta om moi. Men jag tänkte ändå skriva ett seriöst inlägg snart, så hold on. I'll be back !


Fredag - Stackars lilla Sussu

Sorry att jag inte uppdaterat. I Tisdags sov jag hos Sada och under hela Onsdagen vad jag på Grönan med Sada och hennes familj. Najs ! Dock vaknade jag vid fem igår morse och började spy, mindre najs. Solsting kallas dt. Så nu har jag inte ätit nåt på snart 48 timmar. Jag tycker synd om mig själv!

Tisdag - Gone with the wind

BORTA !!!!!
Plz gud (om du finns),
hjälp mig att hitta dom!

Måndag - Nytt och fräscht

Rustat upp bloggen nu (igen), vad tycks ?

Måndag - Fantastiskt

Hello !

Varit vaken sen typ tolv. Ville inte vakna upp ur min dröm, den var såååå underbar ! Tänker dock inte berätta för er vad den handlar om, bara för Sada eftersom att hon var med i den. Påtal om Sada.. Hon är kvar hos sin kusin. Very funny ! Jag som ville träffa henne. Nåja, vi får väl kanske ses senare ikväll eller nåt.

Jag har fått in en AC på rummet nu. Men den är stor, den låter och den luktar äckligt. Men den hjälper, nu har jag 17 grader i mitt rum och dt är fantastiskt. Jag vaknade inte imorse av att dt var för varmt, utan för att jag hade sovit klart. Dt har inte hänt mig på länge.

Söndag - I'm home

Jag är hemma, har varit dt sen fem, men jag är jävligt arg.
Dumma föräldrar vill inget hellre än att se mig bli besviken.
Jag hatar att mamma ger efter.
Dessutom finns en störd människa som inte kan ta reda på fakta.
Fan, vem vill byta liv med mig ?

Söndag - Fortfarande i Avesta ..

Hello !

Sitter fortfarande här i Avesta
fast att jag bara vill hem hem hem ! Kan inte äta någon frukost heller då jag inte tycker om rostat bröd med smör, ost och ett glasmjölk. Låter inte gott och dt tycker inte heller jag att dt är. Dessutom har jag fått en spydlig kommentar vilket gör att jag bara vill hem ännu mer. Jag menar, man går väl för fan inte och säger "Har du lagt på dig några kilo? Dt ser ju faktiskt ut som att du är gravid!" Snällt eller? Njet, don't think so ! Sen vill jag duscha också. Känner mig såsjukt ofräsch just nu och dt hjälper inte att tvätta ansiktet, händerna, använda deo eller spruta parfym, jag vill duscha av hela mig och göra dt hemma !

Måste verkligen säga till farmor att vi måste åka snart. Vill förståss stanna vid Enköping för att gå in i den stora godisaffären med över 700 sorters lösgodis att välja mellan, men dumma jag har inga pengar med mig. Lyckat va ? Nej, jag kanske kan låna av farmor eller nåt .. Nåja, vi får se.

Jag skriver nog ett inlägg när jag kommer hem. Då tänkte jag även slänga in bilder på mina söta kattungar så att ni ska få se dom. Dock är alla de fem stora, uppvuxna katterna bortlovade, men vi har fortfarande tre styckna kvar.

Lördag - I Avesta

Hola !

Nu är jag här i Avesta och har tydligen fått tag i en dator ialla fall, som ni alla kan se. Jessica spelar gitarr, trummor och piano. Inte allt samtidigt, men dt blir lite av varje ialla fall. Erik bråkar med Pauline och Benny ligger i soffan och slöar. Snart hoppas jag att Petra kommer, ska ge henne sin julklapp hon aldrig fick i julas. Jag glömde ju den hela tiden !

Hoppas just nu att Sada har kul ialla fall. You know, hon är ju på fest hos sina kusiner. Igår lovade hon mig att hon skulle bli såååå jäääävla full, vi får se hur dt blir med den saken. Ska ialla fall träffa henne imorgon och förhöra henne på hur hennes helg varit, dt bestämde både hon och jag igår.

Nej, om man skulle ta och vara lite social. Ska kolla min bilddagbok innan jag går. Puss hej !

Fredag / Lördag - My last godbye

Så, detta blir mitt sista inlägg och sedan kommer ni troligtvis inte höra något från mig förens på Söndag, men man vet ju aldrig. Kanske har dom en dator jag kan låna där uppe ? Nu måste jag göra i ordning min väska (I know, I suuuuck), ta ur mina linser och sedan hoppa i säng. Jag kommer verkligen sova hela vägen upp till Avesta, förutom i Enköping då jag ska be farmor stanna vid Mc Donals, kommer ju troligtvis inte äta någon frukost imorgon så vad sägs om lunch på Donken liksom, hähä. Men ni får ha dt så bra, my lovley readers !


B i l d  -  Me & Jess,  S u m  2 0 0 7

Fredag - Boooring

GAH ! Jag har så tråkigt just nu.. Borde ligga i sängen med mitt huvud mot min kudde, men icke. Jag kan nämnligen inte sova. Buhu ! Jag kom in för en liten stund sedan, var ute och tog en promenix och pratade lite med Sada om allt och ingenting. Men hon gled hemmåt and here I am. Pratar lite med Arn och Pauline på msn och funderar på att ladda min mp3 med lite låtar. Bra att ha när man ska sitta i en bil i allmost tre timmar, hähä. Kom nu på att jag även måste packa, I forgot att göra dt tidigare idag. Jag är såååå clever !

Fredag - Kaffe och Rihanna

Hello !

Nu är Sada på G hitåt, jippi ! Hon hade sovit borta i två dagar, no wonder att jag inte fått tag i henne, hähä. Men nu kommer hon snart och jag antar att vi bara ska sitta och snacka lite skit. Kanske en kopp kaffe kan drickas? Don't know



På tal om kaffe, pappa har stora funderingar på att köpa en sån där stor kaffe, latte och expresso-maskin. Mumsigt ! Tänk att komma hem från skolan och kunna göra en egen latte. Då slipper man ju åka till Sandys, aight?

Slänger in en låt (Rihanna - Disturbia) innan jag sticker, men jag skriver senare ikväll !


Fredag - Biff á la Lindström

Hellu !

Sitter här nu och lyssnar på FOB - Thanks for the memories, älskar den låten ! Emil skulle vara söt och köpa VIP till mig på pea (I know, I'm a geek) men dt verkade inte funka.. Men men, jag får väl tvinga honom att göra om dt, mohaha ! Har inte fått tag i Sada idag. Ringde hem till henne men hennes pappa sa att hon fortfarande var hos Linnéa. Kanske kommer hon inte hem alls idag, då får vi fan ses på Söndag. Dt har jag minsann bestämt, baha !

Måste snart börja packa till Avesta. En dag bara men bara man vet ju aldrig vad dt kommer att vara för väder ikväll. Hm.. Imorgon när vi åker ska jag ialla fall ha på mig tunika och leggins. Är dt kallt så är dt ju bara att dra på sig en kofta. Dock är min älsklingskofta still in Finland, men men ..

Nu ska jag börja göra lite köttfärsbiffar. Måste bara ringa till mamma och fråga hur sjutton man göra såna. Jag vill ha biff á la Lindström (ni vet biffar med rödbetsbitar i, Sussus favvo) men dom brukar aldrig hålla ihop, dom smular bara sönder. Så jag ska se vad mamma har för hemlis !

Fredag - Åka till Ösmo

Hallå !

Jag vaknade för kanske en timma sedan. Mamma väckte mig och sa att hon skulle till jobbet, stackarn får aldrig vara ledig. Nu tog Erik min moppe för att åka och hämta någonting hos någon men jag vill ha tillbaka den. För jag har ingenting att göra, så då passar jag på att dra till Ösmo. Vill gärna åka moppe i detta väder och varför inte samtidigt checka hur mycket pengar man exakt har på kortet? Senar evill jag faktiskt hitta på nåt med Sada, men hon kanske inte är hemma.. Skulle verkligen inte förvåna mig om hon vore hos sina kusiner, haha.


Torsdag / Fredag - Porrkungen

Hallå i stugorna !

Nu tänker jag se på filmen 'The Wonderland Murders'. Den handlar om världens första porrikon, John Holmes. Han sägs ha varit med i över 1000 porrfilmer och legat med fler än 14.000 kvinnor.  Sex, drugs and rock 'n' roll var hans liv, men när stjärnstatusen dog ut blev han fast som en sunken missbrukare. Han blev sen misstänkt för att ha varit inblandad i ett brutalt massmord i Los Angeles på 80-talet och dt var början på slutet för porrkungen.

Yeah, låter ganska spännande va? Hoppas bara dt inte är en ren porrfilm, för då stänger jag av skiten, haha. Jag skriver imorgon.

Torsdag - Ändrade planer

Hallå bloggen och alla läsare !

Har inte uppdaterat så mycket idag men jag känner att jag inte haft något att skriva helt enkelt. Nu har jag precis kollat lite på tv och snart ska jag nog spela lite. Hoppas alla downloads fungerar, dom gjorde inte dt sist. Odd .. ! Förresten så har jag pratat med farmor ikväll, vi åker visst till Avesta på Lördag. Hade vi åkt, som jag tidigare skrev, vid typ två så hade dt inte lönat sig alls. Men nu är dt så att jag och Erik åker med pappa redan klockan åtta på morgonen. Han ska jobba så han släpper av oss hemma hos farmor. Så vi åker väl vid halv nio kanske. Trevligt, för då kommer vi ju dit vid elva - tolv.

Nu ska jag spela. Hoppas att jag och Sada kan göra något imorgon, jag gillar att umgås med henne. Tror jag ska bjuda över henne på en kopp kaffe (oj, hur gammaldags lät inte dt där?). Vi hörs, jag kanske skriver mer inatt !

Torsdag - Instant Star

Kalla mig geek eller whatever, men jag fastnade framför serien 'Instant Star' som gick på ettan. Såg dock bara tre program, men jag blev kär. Orkar inte berätta om dt lilla jag såg (jag är så lat, hähä) men jag slänger upp favoritlåten därifrån. Videon är inte den bästa, men ni får en liten insyn till serien. Den handlar alltså om musik, Jude och Shay är huvudpersonerna.
Älskar älskar älskar !


Torsdag - Dom har fått ett hem

Tjoho !

Vaknad för någon timma sedan och ska strax duscha. Har fått ett glatt besked av mamma imorse och dt är att alla Carmens kattungar fått ett hem. Den oranga ska till farmors jobbarkompis, Pekka & Arn ska till mormor i Finland och dom två andra, dvs den lite svart/gråa och den ljusgråa, ska till mammas jobbarkompis Nina. Jag tror att dt är den Nina som är mamma till Andreas i min förra klass? Hur som helst så har vi nu bara inte hittat ett hem åt Chimays snart 1 vecka gamla ungar. Men dt löser sig nog, inte så många vet om att dom finns så..

Idag måste jag ringa till farmor. Jag och Erik ska ju åka med henne till Avesta nu i helgen och tanken var att vi skulle åka imorgon, Fredag. Men pappa sa att farmor sagt till honom att hon tänker åka på Lördagen. Hur kul är dt på en skala från ett till tio? Jag menar, om farmor åker på Lördagen åker hon kanske runt tolv på dagen. När hon sen åker hem åker hon också runt tolv på dagen. Kul att inte ens vara där i 24 timmar liksom, då stannar jag hellre hemma. Tycker inte om att åka bil när vädret är för varmt.

Nu ska jag kolla om Erik är hemma, sen ska jag duscha. Efter dt ska jag laga lite mat och sedan försöka fixa Annelis blogg som jag inte lyckades med fullt ut. Annelis blogg har en länk till vänster om detta inlägg. Puss på er !

Onsdag - ARG !

Nej, jag skiter i trissen i båda sakerna, jag är arg !

Alltid, alltid, alltid är dt samma visa här hemma. Jag gör allting medans Erik inte gör någonting. Jag får helt enkelt göra allt skit han skiter i. Jag hatar dt ! Ha kan ju för fan inte ens dammsuga när man ber honom. Tre gånger, TRE, har jag fått tömma/fylla diskmaskinen medans han bastar, dunkar musik, är med din filikcvän/kompisar, badar, fiskar eller vafan han nu gör. När mamma och pappa bett honom göra nåt så lite som att fixa framsidan av tomten, så skiter han i dt också. Men vad gör päronen åt dt? Nix, ingenting NADA! Suck .. Jag blir så arg ! Ändå får jag inga mer fördelar än Erik. Näru, kan berätta ett ex; jag och Erik har en deal med pappa att i slutet av åk 8 och 9 så får vi 100:- för varje G, 300:- för varje VG och 500:- för varje MVG. Får man ett enda IG får man inga pengar alls. Jag fick IG i idrott men dt ersattes av mitt finska-betyg. Finskan var ju frivillig och i dt fick jag 500:-. Alltså hade jag ändå 16 betyg som jag hade betyg i och jag fick också pengar för dt. Men Erik han fick kanske 4 - 5 G och resten IG. Men hello, han får ju pengar ändå? Varför? Jo, för att enligt pappa så gick han i sommarskola och jobbade upp sig. Jag var bara tvungen att fräsa tillbaka till pappa och se vad han skulle säga, så jag sa 'Men i sommarskolan jobbar man bara med engelska, svenska och matte. Erik fick ju IG i mer än dom ämnena, men han får ändå pengar. Ska dt va så?' Då påstod pappa att han hade mutat Erik eller vafan han sa. Jaha, asbra ! SKIIIT ! Nu är jag ännu argare för man tänker ju tillbaka på alla orättvisor i denna familj. Suck ..



Aja, Erik är ju mammas och pappas lilla 'bebis' fortfarande, klart han ska få sina privilegier. Ska jag acceptera detta eller gå ut i strejk ? PUH ! Känns bra att få detta skrivet, fast att jag är mycket argare nu. Jag fattar bara inte min lillebror eller mina päron ..

Hoppas ni har förståelse för detta inlägg

Onsdag - Fall Out Boy

Nu ska jag förbereda 'Triss i Diss' eller en 'Triss i Hiss'.
Tills dess får ni sjunga med till världens bästa låt !

FOB - Thanks for the memories


Tisdag - Sorry guys

Hello !

Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har varit med Sada hela dagen. Nu på eftermiddagen lekte vi kockar och lagade en stor och god middag för hela familjen Tulinen. Gott ! Nu är även Bellan här och vi ska fixa iordning våra groggar och sen sticka iväg ut för att supa lite. Korunda vettu, men dt ska nog bli kul. Vi ska leta rätt på Erik för att sno lite grejer, hähä ! Jag skriver imorgon.

Tisdag - Fläskfilé

Aloha !

Skrev inget igår, jag orkade inte. På kvällen satt jag vid datan och tänkte spela en omgång av nåt spel som redan finns på datan, men då började alla skriva till mig. Några hade kärleksbekymmer (jag är kung när dt gäller love-trouble, så kom till mig), några ville bara prata och några hade andra grejer att säga till om. Till slut stack alla så jag var kvar där med Sada och Boobie, men då orkade jag inte sitta där längre så dt var bara att hoppa i säng.

Nu fick jag ett samtal av Sada. En liten olycka har inträffat igår så jag måste hjälpa henne att hämta en moppe hos en snubbe. Självklart ställer jag upp, jag är ju en såååå bra vän, haha ? Men först måste jag duscha, senare ska jag laga fläskfilé. Vi hörs !

Måndag - Sjuk ?

Hallå !

Åkte aldrig till Haninge idag.  Ställde klockan på tio, vaknade och skulle klä på mig men då börjar jag känna mig helt sjukt illamående och yr. Kände mig själv i pannan och kände att den var jätte varm, så jag ringde till mamma och sa att jag inte kommer. Men hon skulle ändå köpa en grej till mig, snäll och söt som hon är !

Nu har jag precis ätit frukost (eller lunch, kalla dt vad du vill). Tänkte vara lite nyttig today och inte köpa nå Cola, men vi får se hur dt blir med den saken. Juice är väldigt gott och dt drack jag till frukosten, men även juice kan bli himmla onyttigt i för stora mängder. Nej, vatten ska jag nog hinka i mig idag. Vatten renar kroppen, and that's good !

Nu ska jag borsta tänderna, sen vet jag faktiskt inte vad som kommer att hända. Troligtvis bänka jag mig framför tv:n eller datorn. Nej usch, nu mår jag väldigt illa igen. Jag skriver när jag har lust. Puss på er !

Söndag / Måndag - Oj oj ..

Oj, vilken kväll. Sada var ialla fall här och vi umgicks med Erik (!), Emil och Frank. Hm, dt var väl lite kul om jag ska erkänna. Dock inget som kommer upprepas, dt du ! Nu ska jag lösa lite korssord innan jag ska sova. Imorgon ska jag till Haninge för att shoppa med min mami. Hoppas på att kunna göra en liten deal med henne, vi får se hur dt blir med den saken.


Söndag - Egopic of the day


Söndag - Invadera St Vika ?

Aloha !

Nu är jag proppmätt. Fick ställa mig och laga lite mat åt mig, pappa och Erik. Fläskfilé, pommes och potatiskroketter fick dt bli. Super gott, jag är en riktig mästare på fläskfilé. Under tiden jag lekte kock ringde jag till Jessica. Jag ska upp till Aveta i helgen så jag måste få tag i Petra så fort som möjligt. Petra skulle nämnligen kommit ner nu om en vecka men då kommer ju jag som sagt befinna mig i Avesta, och eftersom att hon bor där så kan vi ändå ses då.

Ringde även Sada och hon sa att hon hade fått ett samtal från Bellan om att dt är nåt skit i Vika nu på kvällen. Ingen har frågat mig, och Bellan ringde inte hem till mig eftersom att 'hon inte ringer hem till folk'. Knasigt, men så är dt. Få se om Sada har lust att ändå invadera där borta. Skulle ju vara kul att se dom igen, har inte gjort dt sen skolavslutningen. Hoppas kan man ju =)

Hur som helst tänkte jag sminka mig nu. Känns som att jag inte gjort dt på år och dar så jag vill ha lite shit i fejan nu. Oavsett om vi åker eller inte ! För åker vi inte kan jag ju alltid ta lite egopics, behöver lite nya. Haha !

Söndag - Kolla nu

Så, här kommer viedon jag tyckte skulle vara perfekt för er.
Är du beredd?


Söndag - Lite smått uttråkad ..

Hallå hallå !

Sitter här vid pappas laptop och pratar lite med Pauline på msn. Dt var länge sen hon och jag pratade, för dt var som att kontakten mellan oss dog förut. Men nu är den upplivad igen och vi pratar om allt som hänt under tiden vi inte pratade. Hm.. Hur konstigt lät inte dt där ?

Nu när jag kollar ut vill jag bara sitta med en kopp kaffe i handen tsm med Sada, så som vi jämt gjorde i Finland. Saknar dt lite granna, men klart jag fattar att hon har annat för sig. Om jag inte minns helt fel så är hon nog hemma och städar vid denna tidpunkt. Men snart vill jag hitta på nåt med henne, I miss my bästis !

Jaha vad ska jag skriva mer då .. ? Kattungarna Chimay fick är sjukt söta. Två av dom är nästan identiskamed sina vita svanstippar och likadana färger. En av dom är precis som Chimay. Sött sött sött ! Jag har bestämt vilka av Carmens kattungar som ska resa till Finland och bo hos min mormor. Pekka och Arn ! Pekka är den helsvarta katten med en vit svanstipp som jag egentligen vill behålla här (men får inte), och Arn är kattungen som är grå, lite smått brun, vit och svart randig. Kompicerat att förklara, men dom ska till mormor ialla fall. Sen får vi se vart dom andra ungarna kommer bo.

Nej, om man skulle ta och kanske kolla runt lite på youtube? Jag vet ialla fall en perfek video jag vill att ni ska kolla på. Men den slängs upp om ett litet tag. Pussen !

Söndag - Msn-prat med Anneli

Aloha !

Sitter här och pratar med Anneli på msn nu. Känns skönt att veta att man inte är ensamast i världen om en viss grej, så dt här samtalet med Anneli har varit intressant och avslappnande. Ska snart ialla fall åka till Ösmo, ska bara handla en snabbis. När jag sen kommer hem ska jag nog städa mitt rum. Måste även be Erik göra mig en liten tjänst. Juste, Anneli har en blogg som jag länkat till här till vänster.

Lördag / Söndag - Pengar = Lycka ?

Hello alla läsare !

Jag börjar lite smått bli trött vilket är bra, då jag inte vill sova allt för länge imorgon. Inte för att dt händer något speciellt då, men ialla fall. Tänkte börja filofisera (har slitit på dt ordet alltså) nu.

Dt sägs ju att pengar inte gör en lycklig. Dt verkar ju stämma då Britney Spears har alla pengar i världen men ändå verkar ha ett himla sorgset liv. Hennes pappa har kontroll över hennes pengar, hon får knappt träffa sina barn, hon har inte haft dt så bra på killfronten och hon tar inte hand om sig själv. Ja, dt där var bara några av alla grejor på listan. Hennes låt Lucky kanske var en låt som en spågumma gjorde? Jag menar, den passar nästan som handen i handsken in på hennes liv just nu. En annan kändisbrutta som skulle kunna tapetsera planeten med 100$ sedlar är Katie Holmes. Starckan ! Hennes dröm som yngre var att gifta sig med Tom Cruise and well, hennes dröm blev verklighet. Men är hon speciellt lycklig? Hon har blivit ett vandrande skelett, ett tecken på olycklighet och osjälvsäkerhet, och hon ler nästan aldrig längre. Vart jag vill komma är att pengar inte gör en lycklig verkar ju stämma ganska bra, eller hur? För dessa chicks har ju såååå mycket pengar men knappt någon lycka i livet. Men dt där med pengar och lycka kan även ses från en annan synvinkel.Tänk uteliggare i typ Sthlm. Varför ligger dom i tunnebanornas gränder och sover? Jo, för att dom inte har några pengar. Skulle man ge 100.000:- till en av alla gubbarna eller tanterna skulle dom kunna köpa sig ett boende, mat och på så vis skapa sig en början till en bättre framtid. Skulle ni ge en summa pengar (nu snackar jag inte om typ 20:-, men dt hoppas jag att ni själva har förstått) till ett ungt par som precis fött trillingar och bor i en liten tvåa 4 mil utanför stan, ja då skulle dom få stor hjälp av dt. Ni förstår kanske vad jag menar med detta? Alltså, 'Pengar gör en inte lycklig' stämmer inte fullt ut. Dt finns ju alltid flera olika sidor av allting här i världen, så folk borde nog tänka sig för innan dom använder dt där sletna uttrycket igen.



Jaha people. Jag hade inget mer i huvudet just nu, men dt kanske kommer senare. Vet inte om jag riktigt ännu skulle kunna shöva, så ni får väl nöja er med detta så länge. Pussen !

Lördag - Barn om bröllop

Hittade en sida där dt står om barns tankar kring bröllop. Ni kan få läsa själva. En tjej uppenbarligen älskar rosa och en tycker mycket om sin mamma, hehe. Men se för er själva;

När är det okej att gifta sig?
Daniella, 6 år: När man blir vuxen.
Carl, 6 år: När man blir kär.
Inez, 6 år: När man är 14 år.
Julia, 4 år: När man blir stor och på sommaren.
Justin, 6 år: När man är 18 år.
Ellen, 7 år: När man är 19 år.
Elsa, 6 år: När man är stor och man hittar någon och vet att man vill.

Hur ser ditt drömbröllop ut?
Daniella, 6 år: Det skulle vara bra med en fin tårta.
Inez, 6 år: Det skulle vara lampor som lyste rött och grönt, en fin lång matta i kyrkan som man ska gå på, och blommor på borden där man har fest.
Julia, 4 år: Det ska vara rosa.
Victoria, 8 år: Det skulle vara i en kyrka, med en stor tårta.
Justin, 6 år: Golvet och taket och väggarna ska vara vita och så ska där vara ett stort svart bord med en jättestor vit tårta och ett brunt skrivbord för killen som pratar, och så skall alla mina vänner vara där.
Ada, 4 år: Man ska vara fin och ha diadem och ring på.
Ellen, 7 år: Som mina föräldrars.
Elsa, 6 år: Det ska vara bra och trevligt och lite så.
Simon, 6 år: Det ska vara i en kyrka.



Vem vill du ska vara med på ditt bröllop?
Daniella, 6 år: Kompisarna.
Carl, 6 år: Kusinerna, mamma och pappa, mormor och morfar.
Inez, 6 år: Mormor och morfar, farmor och farfar, moster och mosters kille.
Julia, 4 år: Pappa, mamma och lillebror.
Victoria, 8 år: Hela vår släkt.
Justin, 6 år: Elliot, Gustav, Johan, Julia, Amelie, Jack, DJ, mamma, mormor... alla jag känner!
Ada, 4 år: Alla.
Ellen, 7 år: De jag känner.
Elsa, 6 år: De som kan komma och som jag känner mycket.

Vad är det bästa/sämsta med att gifta sig?
Daniella, 6 år: Det sämsta är att man måste kyssas.
Carl, 6 år: Det sämsta med att inte gifta sig är att man inte får träffa alla som skulle komma till bröllopet.
Inez, 6 år: Det bästa är att man får dansa och det sämsta är att man måste vänta i kyrkan när prästen säger en massa grejor.
Julia, 4 år: Att allt är rosa.
Victoria, 8 år: Det bästa är att man får tårta.
Sigrid, 4 år: För att det är kul.
Justin, 6 år: Det bästa är att man tycker om flickan och man får en familj med den flickan. Det sämsta är att man måste göra en massa saker när man får barn, som städa om barnet inte vill städa, och när alla är borta måste man göra allt.
Ada, 4 år: Det bästa är att man får godis.
Ellen, 7 år: Det bästa är att man får ring på fingret, fina blommor och äta tårta. Det sämsta är att alla pratar hela tiden, man kan få öroninflammation av det.

Hur ska din fru/man se ut och vara?
Daniella, 6 år: Han ska vara snygg.
Carl, 6 år: Hon ska ha rött läppstift, öronhängen, fina kläder, ljust hår och fin kropp. Hon ska vara snäll.
Inez, 6 år: Han ska ha brunt hår... jag vet redan vem det är. Min kusin Jacob.
Julia, 4 år: Han ska ha rosa hår och vara min kompis.
Victoria, 8 år: Han ska vara söt och snäll.
Sigrid, 4 år: En prins.
Justin, 6 år: Snäll, söt och en bra mamma.
Ada, 4 år: Det ska vara en flicka, jag vill inte gifta mig med en pojke.
Ellen, 7 år: Han ska vara ljushårig som Alexander.
Elsa, 6 år: Han ska vara snäll och trevlig.
Simon, 6 år: Hon ska ha svart hår, glittrigt läppstift och mascara.

Hur vet man när man har träffat den rätta/rätte?
Daniella, 6 år: För att man vill gifta sig med honom, och när man känner det i hela kroppen.
Carl, 6 år: För att hon är snygg.
Inez, 6 år: För att han är söt.
Victoria, 8 år: Man bara känner det inom sig.
Justin, 6 år: Om hon är din kompis och du tycker om henne.
Ellen, 7 år: Det pirrar i magen och han är söt.
Elsa, 6 år: Man tänker lite och sen så träffar man honom många gånger och han är bra.
Simon, 6 år: Man kan bara älska en person för man har bara ett hjärta.

Hur träffar man den rätta/rätte?
Carl, 6 år: Man kan leta varje dag.
Inez, 6 år: Man träffar honom där man bor.
Julia, 4 år: Man kan träffa honom på dagis.
Justin, 6 år: Om du har en kompis kan du gifta dig med henne. Eller om du ser en flicka som du inte känner så kan du bara fråga henne vad hon heter och om hon vill gifta sig med dig.
Ellen, 7 år: Man leker med honom och man har träffat honom några gånger.
Elsa, 6 år: Man bara gör ingenting och sen när man träffar honom så vet man det.

Hur skulle du fria till någon?
Daniella, 6 år: Killen ska fråga för killen frågar alltid.
Carl, 6 år: Jag skulle säga "ska vi gifta oss"?
Inez, 6 år: Jag skulle kunna tänka mig att fråga för jag har redan frågat. Jag sa "vill du gifta dig med mig" och han sa "ja".
Julia, 4 år: Jag skulle säga "ska du gifta dig med mig"? Då skulle han säga "ja".
Victoria, 8 år: Han ska fria.
Justin, 6 år: Jag skulle komma med en box med en ring, ställa mig på knä och ge henne ringen och säga "Will you marry me?".
Ellen, 7år: Det är pojken som ska göra det.
Elsa, 6 år: Jag skulle nog kunna fria, men jag vet inte hur.

Hur kan man se om ett par är gifta?
Daniella, 6 år: De kysser varandra mycket och hånglar.
Carl, 6 år: För att de bor i samma hus.
Inez, 6 år: De har guldringar.
Julia, 4 år: För när man gifter sig måste man ha bröllop.
Victoria, 8 år: De är tillsammans mycket och har ring på fingret.
Justin, 6 år: Om de har en ring, om man går tillsammans, om de pussas.
Ada, 4 år: Man har ring som mamma.
Ellen, 7 år: Ringarna.
Elsa, 6 år: För att de har barn.
Simon, 6 år: För att de är vuxna

Källa; brollopsmagasinet.se

Lördag - Tomb Rider



Hello !


Nu har jag, mamma och pappa sett på Tomb Rider 1. Den började ju klockan åtta på tv4+ men vi startade dvd:n ändå, man slipper reklamen och får bättre ljud. Surround you know, hähä. Mamma har gått och lagt sig, men pappa ser fortfarande på tv. Erik har nyss varit hemma och tagit med sig korv. Tydligen grillar dom vid ängen, skojigt. Jag själv ska snart börja spela tänkte jag. Ska bara kolla lite på nätet, tvätta ansiktet och hämta lite grejs från köket. Haha, 'som vanligt' kommer ni people få ta del av min nattfilosofi som börjat bli en vana. Dock bara under sommalovet, måste ju gå i skolan sen. Blöö ! Imorgon täknkte jag köra en 'Triss i Diss' eller en 'Triss i Hiss'. Hm .. Vad tycker du, ska jag dissa eller hissa?

Lördag - Seg och trött

Jaha, nu sitter jag här igen. Bänkad vid datorn fast jag egentligen borde göra nytta här i huset, typ diska eller städa. Men icke, jag är sååå seg och känner mig sjuk. Tur då kanske att dt trots allt inte blir nåt ikväll? Jaja, jag får göra dt jag gjort dessa nätter. Alltså spela och nattfilofisera. Jag tycker jag var stark som vågade öppna upp mig här i bloggen. Dt finns så mycket jag gått igenom under bara ett fåtal år. Mycket mer än vissa folk någonsin kommer gå igenom under hela sin livstid. Ja .. Hur som helst orkar jag inte sitta här. Dt är såååå varmt och som sagt är jag yr och illamående. Ska nog lägga mig framför tv:n med en av kattungarna. Igår fick ju Cimay kattungar. Fyra styckna faktisk, dock dog en. Sad but true ! Men jag ska nog gosa med Arn, en av Carmens ungar. Puss på er mina läsare !

Fredag / Lördag - My secret

Okej, jag bestämde mig för att öppna upp mig. Jag kan inte gå runt och tjöta om dt för Sada hela tiden, hon kommer nog bara bli trött på mig hähä. Sen känner jag att folk får dömma mig hur mycket som helst (känner jag just nu ialla fall) för jag borde inte bry mig. Och även om jag gör dt, så vet jag nog innerst inne att jag verkligen inte borde dt. This is me och tycker folk inte om dt dom ser, synd om dom.

Som ni alla säkert vet har jag då haft sex. Wow, chockerande ? Två killar har dt varit med; Chippen, som ni nog känner till, var ju tillsammans med honom och en massa skit blabla. Sen en till kille, Jussi. One night stand kan man kalla dt, för dt var ju precis vad dt var. Dt enda jag ångrar är hela Chippen grejen, men ångrar ändå inte att jag hade sex med honom, hänger du med ? Ialla fall så hände dt som jag verkligen inte ville skulle hända mig. När jag och Chippen fortfarande var tillsammans så vart jag gravid. Nu när jag tänker tillbaka kom allting som en liten chock samtidigt som jag någonstans kände att dt ändå var ganska väntat (ni kan nog lista ut varför). Jag skulle precis iväg till Finland på bröllop och jag pratade med min moster någon kväll innan färden mot grannlandet. Hon sa att hon skulle köpa två test till mig, så att vi kunde vara på den säkra sidan. Så när vi kom till Finland så åkte jag och min moster iväg på en shoppingtur. När vi tog en liten lunchpaus på Hesburger (Finlands motsvarighet till Max Hamburgarresturang) så passade jag på att göra ett av testen. Jag minns precis allting. Jag läste manualen noooooga och dt stod att dt skulle synas två streck om man var gravid och bara ett om man inte var dt. Även om dt andra strecket var svagt så var dt posetivt. Anyways så gjorde jag som man skulle och väntade några minuter. När jag sedan såg på själva stickan där strecken skulle synas pustade jag ut. Ett streck ! Men när jag kollade noggrannare fanns dt ett till streck som inte syntes mer än lite lite. Gud, jag trodde jag skulle svimma. Jag var gravid ! Min moster (Anniina, lättare att säga hennes namn) sa att jag skulle göra dt andra testet lite senare under dagen för att veeerkligen vara säker. Så när vi åkte hem till min morbror gjorde jag dt andra testet. Och jodå, även dt visade att jag var gravid. Jag gick ut och berättade för min moster och plötsligt fick jag en oerhörd smärta i magen. Jag trodde jag skulle dö ! Jag sprang ut från altanen (där hela släkten var samlad, dt var ju dags för bröllop så alla min morbrors 4 systrar var där + deras familjer och även alla mina 3 fastrar + deras familjer) och in i hallen och bara föll mot golvet. Jag kunde inte stå, inte ligga, inte sitta ingenting ! Dt gjorde såååå jäkla ont. Jag grät och grät och så kom min kusin Jessica in och sa att jag skulle lägga mig på sängen. Jag berättade för henne (kan lite på henne) och hon hämtade min mamma. Min mage lugnade sig ner och jag berättade för mamma. Hon sa att direkt när vi kom hem till Sverige var vi tvugna att göra någonting åt saken. Jag höll fullständigt med, jag skulle aldrig i livet kunna bli mamma vid endast 15 års ålder. Hon lämnade rummet så att jag skulle få vara ifred lite och där låg jag tills jag trodde magsmärtorna gått över. Gick ut till dom andra och umgicks. Senare på kvällen var dt dags att åka upp till min moster Anna och hennes lägenhet. Där fick jag helt sjukt ont igen. Jag satte mig på golvet och grät. Jag grät och grät och grät. Dt gjorde så sjukt ont. Kan inte ens beskriva för smärtan är obeskrivlig. Mamma lånade mig sin mobil så att jag kunde berätta för Chippen om att jag var gravid. Han var ju den enda som då möjligtvis skulle vara 'delskyldig' till dt. Usch jag minns samtalet. Han var helt ointresserad av att prata med mig och ens lyssna på dt jag hade att säga. Fick prata med Anton istället. Så när jag kom till Sverige ialla fall så fick jag en tid för att gå på ultraljud. Bellan och Sada fick följa med mig som mitt stöd men dom fick dock inte följe med in till rummet där en barnmorska (eller vad hon nu hade för yrke) skulle kolla om jag hade en liten knodd i magen. Till en början syntes ingenting coh när hon precis skulle ge upp dök dt upp ett svart hål i bilden. Ett litet svart hål mitt i dt vita. Mina tankar snurrade i huvudet på mig. Var dt så dt såg ut? Men nej du, tanten berättade att dt funnits en början till et liv där. Funnits ! Dt fanns alltså ingenting längre. Jag hade alltså fått missfall ! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Usch .. Nej usch jag vet inte mer vad jag kan säga om dt, dt var hemskt och lättande samtidigt.

Nu senast jag hade upplevelsen med Jussi, you know 'One Night Stand' så trodde jag seriöst att jag var gravid igen. Köpte hem ett test med dt visade negativt. Men så när jag och Sada nu senast var i Finland köpte vi ett till test och så skulle jag testa mig igen. Jag trodde verkligen att jag var gravid igen. Illamående och så fick jag verkligen känslan att 'Aah nu är jag på smällen igen'. Så jag testade mig men även dt testet var negativt. Lättad vart jag, för hur skulle dt vara om dt skulle varit försent att ta bort fostret? Jussi bor ju i Finland och åh gud .. Nej, komplicerat. Men samtidigt kände jag mig tom. Jag hade ju gått runt och trott, alltså verkligen trott, att jag var gravid. Usch .. En tom känsla fick jag i hela kroppen och jag vet inte om den känslan ännu försvunnit då jag känner mig väldigt ledsen nu när jag skriver detta. Jag hade med största säkerhet inte behållt ungen även om jag kanske hade velat. Jag vill inte skjuta på mina studier och jag vill inte redan bli mamma. Men usch ..

Jaha, gott folk, nu vet ni min största 'hemlighet' jag har här i livet. Men nu är dt ju ingen hemlighet längre. Jag känner mig lättad nu för nu har en stor tyngd från mina axlar lyfts bort. Nu kan vem som helst på reda på detta. Lika bra tror jag, för även om dt är otroligt personligt, så är dt så otrligt befriande också. Jag vet att många människor varit med om detta och dt är nog lika personligt för alla. Ändå känner jag att den här känslan inte finns hos någon annan än mig själv, men så kanske alla känner?

Nu ber jag bara till er läsare att inte dömma mig negativt genom att skriva en negativ kommentar. Kommentarer i all ära, vill gärna ha er åsikt om allting, men bara inte negativa åsikter. Inte om detta .. Dom kommer ändå bara raderas av mig. Så snälla, besvära er själva inte med att besvära mig.


Fredag / Lördag - Kat DeLuna

Hello !

Dags för mig att nattfilofisera tänkte jag. Har så mycket tankar i huvudet just nu. Tänkte öppna mig rejält här i bloggen men nu börjar jag tveka.. Tänk om dt finns folk där ute som tänker dömma mig för dt jag kanske tänker berätta nu? Eftersom att jag vet att vissa av dom som läser min blogg är sånna som dömt mig utanför bloggen, och dt då på ett negativt sätt. Jag vet inte nu.. Får fundera på dt ett litet tag och sedan återkomma om några minuter. Tills dess slänger jag upp denna coola video. Dock kan jag inte visa själva videon här i bloggen, då dt inte finns någon htlm-kod till den, men länken kan ni få.

Video

Kat DeLuna är helgrym tycker jag. Och videon till denna låt .. WOW ! Den är grym, tycker ialla fall jag !

Fredag - Lite allmänt om dagen

Sådärja ! Nu ska jag ialla fall försöka skriva lite om denna dag.

Dt började med att Erik väckte mig. Eftersom att han frågade mig 'Tänkte du sova hela dagen?' så trodde jag att klockan typ var tre så jag staplade upp ur sängen. Till min fasa var klockan endast tolv, no wonder att jag var så trött. Jag åt och slappade vid tv:n. Senare kom Sada och vi pratade i någon timma bara. Sen vid åtta började Chimay få sina sammandragningar så jag ringde mamma och meddelade att dt var kattungar på g. Hela förlossningen gick fint och hon har hittills fått tre ungar. Tyvärr var en av dom död, men dom andra två suger ivrigt i sig mjölk från Chimay.Svartvita är dom, finfint. Får se imorgon om dt kommit några fler, men annars räcker dt gott och väl med dom två hon redan fått. Att ha 5 ungar som min Carmen fick är inte så roligt. Ialla fall inte för kattmamman och dt är henne jag nu främst tänker på. Jag älskar ju kattungar !

Imorgon har jag planer. Eller ja, ungefär. För jag och Sada ska supa med Adrian. Hur tråkigt dt än kan låta så kan dt faktiskt bli lite roligt. Wanna know why? För att Erik ska fråga Adrian om han och hans polare 'får vara med'. Mhm, I know ! Aja, en chillkväll med bästa vännen och lillebrorsan är väl aldrig fel? Haha, flummhumor ..

Nu ska jag äta Pringles. Hittade äntligen favoriten Pringles Paprika i chipshyllan inne i Lillan. Sada, åk dit om du ska ha paprika, haha. Jag kommer troligtvis nattfilosofera inatt igen, så du som inte har nåt att göra vid typ tre kanske kan kolla in min blogg, hähä. Godnatt med er !

Fredag - Barnmorskan Susanna

Sorry, har inte skrivit blogg på hela dagen och kan inte heller göra dt just nu.
Våran andra katt, Chimay, (vi har tre katter + 5 kattungar) ska föda ungar vilken minut som helst.
Ska agera barnmorska nu.

Torsdag / Fredag - Läsvärt nattinlägg

Kan inte sova, hur mycket jag än försöker. Jag bara filosoferar, hähä. Jag har tänkt på att man borde ha gator i olika kattegorier. Man borde stortera upp Sverige, men ändå ha kvar samma människor i samma byar/städer. Typ alla människor här i Korunda borde liksom sorteras upp, på ett bra sätt alltså. Alla småbarnsfamiljer borde få egna gator. Jag hatar att bo på en gata med bara en massa gamla, gnälliga gubbar och tanter och med en massa småbarn. De flesta ungdomar, liksom jag, sover långt på morgonen. Så långt att man vaknar när de flesta redan hunnit käka både frukost, mellanmål och lunch. Man bara ligger i sängen och soooooover i den tysta och lugna miljön. Ja, så är dt i min dröm ialla fall. Här där jag bor finns dt ju som sagt en heeel del småungar som gnäller, skriker, leker, tjoar och håller på. Dom börjar redan klockan 9, då jag fortfarande bara sovit halva den tiden jag vill och SKA sova. Nu kommer alla vuxna argumentera mot mig (haha, jag försöker låta clever). Dom kommer säga "Men på sommarlovet ska man vakna tidigt så att man får ut mesta möjliga av sitt sommarlov. Tänk bara på när man börjar jobba och bara har typ 8 dagar lov under hela året bla bla blaaaa". Nej nej, så är dt icke picke för min del. Mitt lov går åt att göra absolut iiiiiingenting. PUNKT! Nej, UTROPSTECKEN! Ungsomar som jag sover om dagarna och möjligtvis festar på kvällarna/nätterna. Vi går inte ut klockan åtta och väcker samhället genom att skrikandes åka i våra lådbilar. Pfft ! Jaja, jag snackar ju bara allmänt nu och mest om mig själv, så ta inget personligen riktat mot dig.
Förutom att alla småbarnsfamiljer borde ha sina egna gator och ungdomarna sina, så tycker jag att gamlingarna ska få ha egna gator dom också. Jag fullständigt hatar dessa pensionerade gamlingar. Ta våra grannar som ett exempel. När vi flyttade in här för typ lite drygt åtta år sedan jobbade detta par, en kvinna och en man. Men nu när vi har växt upp (jag och Erik alltså) och skaffat moppe, fiddy, börjat festa osv, ja då har dom även pensionerat sig. Helt naturligt kan man tycka och visst är dt så. So far so good ! Men när gamlingarna känner sig rastlösa och inte har något jobb att tänka på, ja då förstärker dom alla sina sinnen. Våra grannar har förstärkt deras luktsinne. Hur vet jag detta? Jo, dom började nämnligen klaga på att dt luktade bensin hemma hos dom. "Jaha?" tänker väl du nu, och dt kan jag säga att dt gjorde jag också. Men dessa grannar påstår att dt är vårat fel. Eller snarare att dt är vårat garage som är felbyggt. Väggen, som skiljer vårat garage från deras hus, är nämnligen för tunn och håller inte bensinlukten enbart i vårat garage. Wierd! Pappa har alltid haft en bensintank och ett flertal motorcyklar ståendes i dt garaget och aldrig har några klagomål kommit, förrens nu 8 år senare. Förstår ni vart jag vill komma med detta? Gamlingar kan få klaga på varandra istället för att hoppa på ungdomsfamiljer där föräldrarna är hårt arbetande och har annat än grannarnas näsborrar att tänka på. Dessutom, om gamlingarna hade egna gator, skulle dom inte riskera att bli påkörda av ungdomar och deras mopeder. Dt skulle nämnligen få vara moppe-förbud på dessa gator. På alla gator, utom just ungsomarnas gator.

Så, gott folk, vad tycks om mina idéer? Hade jag varit stadsminister så hade jag lätt föreslagit detta för regeringen eller vart man nu föreslår allting. Ni tycker nog jag är dum eller fånig (?) som hoppar på alla stackars gamlingar och småungar, men jag känner att efter allt som hänt min gulliga familj i denna by under dessa år, så har jag en viss rätt att få yttra mig och ge tillbaka lite ris, generellt då förståss. Och återigen, denna blogg speglar ju bara mina tankar och åsikter. Jag förväntar mig inte att ni ska tycka om allt jag skriver eller uttrycker. Dt är ju trots allt erat val att läsa min blogg som handlar om just mig och mina tankar, åsikter och känslor. Dt hoppas jag att jag gjort klart för mig ganska många gånger, eller? Tro nu bara inte att jag inte uppskattar att ni läser och ibland även kommenterar, tvärtom; me like alot! Tycker ni får överfösa mig med typ trehundra kommentarer per inlägg. Vet dock att detta aldrig kommer hända, men vem drömer inte ibland om att vara lika poppis som tex BlondinBella? :)

Torsdag / Fredag - Stackarn !

Stackars pappa !
Hörde nyss hans bil rulla in på uppfarten.
Har har alltså jobbat från sju imorse tills denna tid på kvällen.
Jag lider med (eller åt) honom !

Godnatt ♥

Torsdag / Fredag - Spel spel spel ..

Aloha !

Har inte skrivit på hela dagen (förutom på morgonen), men anledningen lyder som följer; jag har umgåtts med Christa och spelat för mig själv. Jag har alltså inte varit inne på internet överhuvudtaget, förutom när jag laddat ned en massa saker till mitt spel. Funny !

Tänkte inte skriva mer nu utan jag ska lämna er ifred. Men innan jag sticker tänkte jag dock svara på en kommentar. Dt var någon som undrar vart jag laddar ner spel. Laddar ner själva spelen gör jag icke ! Jag laddar ner en massa föremål man använder i själva spelet jag spelar. Dock skriver jag detta igen; jag tänker inte berätta vad jag spelar då jag förut fått en massa taskiga kommentarer. För att undvika detta så säger jag bara att jag spelar, men inte vad jag spelar. Så hemlig är jag, wiho !

Torsdag - Shue guys !

Hello !

Varit uppe ett tag nu men inte klätt på mig ännu. Eftersom att mina mjukisar är i tvätten och jag inte orkar dra på mig jeans, blir dt tunika och strumpbyxor. Måste till Ösmo, så jag kan inte dra på mig mina Hello Kitty pyjamasshorts som jag gärna hade velat. Nåja, jag kan ju alltid byta om hemma sen.

När jag kommit hem från Ösmo måste jag verkligen ringa till Synsam. Alla ni som läst mitt nattliga inlägg om mina glasögon vet varför. Oih .. Jag som planerade att inte planera ?

Nej, nu ska jag checka igenom alla bloggar och sen byta om. Pussen !

Onsdag / Torsdag - Oh boy !

Okej guys, efter detta inlägg SKA jag sova.
Men kolla denna söta Miss Li.
Såg på Allsång på Skansen förut (bara några minuter sådär)
och då satt just denna söta tjej och sjöng.
Och jadu, hon sjön rätt in i mitt hjärta haha.
Hon utstrålar en sån glödje, eller hur?



Godnatt ♥

Onsdag / Torsdag - RIP mina glasögon

WOHO ! Allting i spelet funkar, allt som jag laddat ner alltså. Måste bara visa Christa fort, fort, fort ! Men jag vet inte när hon kommer hem, men får nog testa ringa henne i helgen eller nåt så kan vi kanske någon gång ha en mysig spel-kväll ? Dt var ialla fall länge sedan vi hade dt.

Nu har jag precis tappat en lins, men lyckades rädd den och lägga den i 'koppen' linserna ska ligga i. Lite jobbigt att sitta vid dator och kisa med ena ögat för att se någonting med dt andra. Kan inte heller ha mina glasögon eftersom att dom har gått av på mitten. Lilla Sada trampade på dom när vi var i Finland. Men dt gör inte mig någonting, tyckte ändå att dt var på tiden att jag skulle få nya. I sjuan fick jag dessa Calvin Clein och jag tyckte dom var sååå snygga. Sen bet Bailey sönder dom (fast dom var fortfarande användbara) och jag tyckte absolut inte om dom längre. Nu ligger dom på vardagsrumsbordet och är trasiga, så nu hatar jag dom haha. Nej, men jag vet på ett ungefär hur jag vill att mina nya bågar ska se ut. Att dom gått sönder förde faktiskt ett annat litet plus med sig. Jag såg nämnligen inte så mycket i dom. Har inte sett korrekt med mina ögon sen trean - fyran och min syn försämras bara hela tiden. Har styrkorna -4.25 i vänster och - 4.00 i höger. Jag tror att man i vanliga fall, alltså en helt normalt seende person, har plus någonting. Eller har jag fel? Ialla fall, min syn försämras bara hela tiden, tror inte ens att jag ser skitbra i mina linser heller, men dt får jag stå ut med. Imorgon (idag) ska jag ringa till Synsam i Nynäs för att boka en tid för synundersökning. Stackars mamma och pappa bara som måste betala mig ett par nya bågar, dom kostar ju trots allt 3 - 4 tusen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite gamla FRIDA-tidningar. Ska även hålla tummarna för att mina kära papi är snäll och köper mina önskningar imorgon (idag). Tänker inte säga vad dt är, jag känner inte för dumma kommentarer just nu. Jag fick ju dt förut så .. Nej, bort med allt negativt. Ska baxa Eriks fläkt (han sover hos Mikaela i Nynäs inatt så..), ta ut min vänstra lins och sedan lägga mig i himmelriket. Imorgon ska jag slå mig själv i ansiktet för att jag vänt på mina dygn. Men juste, jag kommer somna med ett stort leende på läpparna inatt. För idag köpte jag nämnligen en matlåda, Black & White, min favorit.

Haha, flumminlägg. Godnatt my wünderbara readers (haha, vilken engelska jag har så här dags).

Onsdag - Lista, bloggar och länkar

Nu såhär innan jag ska börja spela några timmar tänkte jag slänga in en lista ni får njuta av.


AVSLUTA MENINGEN:
Jag har insett att min senaste kyss: var den sista med den personen
Jag lyssnar på: The Voice, just nu ialla fall
Jag pratar: Mycket
Jag tycker om: Mina husdjur, mer än allt
Min bästa vän är: den bästa av dom alla
Min första riktiga kyss: kommer jag inte ihåg
Kärlek är: allt här i livet
Någonstans, tänker någon på: precis samma sak som jag
Jag kommer alltid att: heta Susanna ? :)
Jag är hemligt förälskad i: absolut ingen !
Gråter över: ingenting, jag har ett leende på läpparna. För tillfället ialla fall
Min mobiltelefon är: för tillfället död, har inga pengar så ..
När jag vaknar på morgonen: vaknar jag ? :)
Innan jag går och lägger mig: tar jag ur linserna
Just nu tänker jag på: båtresan i Maj. Den tänker jag hela tiden på, dumt nog !
Bebisar är: jobbiga och dom går lätt sönder
Idag har jag: gjort absolut ingenting !
I kväll har jag: lyssnat på musik och bara varit
I morgon kommer jag: åka till Ösmo and that's it !

Så, där var listan. Njöt ni? Haha ! Tänkte bara säga att fy fasiken vad bra bloggare dt finns där ute i Sverige. Jag läser fyra av de ganska välkända bloggarna här i Sverige; BlondinBella, Kissie, Stina-Lee och Sabina. Sen finns dt några bloggar jag går igenom åtminstonde ett par gånger om dagen, och dom kan ni se i kategorin 'Spana in' här till vänster. Sen hamnar jag ibland hos lite olika bloggar och fastnar jag för en blogg så göra jag dt. Kommenterar dock nästan aldrig, förutom kanske Sarahs och Annelis blogg, så jag ska inte sätta igång att klaga på att ni aldrig kommenterar, haha.

Onsdag - Vem bär den bäst ?

Så, dags för mig att göra en debut för 'Vem bär den bäst?'
Så, vem tycker du;
Jessica Alba eller Eva Mendez ?




Själv tycker jag att båda bär upp klänningen bra, dock måste jag nog säga att
klänningen är lite mer smickrande på Evas kropp.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet ♥

Onsdag - Jag planerar att inte planera

Gooooodmorgon !

Vaknade för halvtimmen sedan och sitter nu här och skrattar åt Anneli och Sarah som sommarjobbar today. Hähä, närå men tycker synd om dom som inte fick ligga kvar i sängen imorse. Sarah kanske inte lider av dt för jag har för mig att hon är som lilla Kikka, en morgonmänniska alltså. Jaja, nu kom jag in på lite fel ämne hehe.

Idag är dt ingenting planerat och jag planerar att inte heller planera någonting ett tag framöver. Bara dt är en plan men utöver dt skall jag inte planera någonting annat. Fattar ni? Suck, min morgonhumor alltså. Jag ska nu gå ner för att stoppa i mig pannkakorna från igår. Dt blev en hel del över. Sedan måste jag tvätta all tvätt from Finland. Hm, hur kommer dt sig att jag planerar detta nu? Suck på mig själv ! Hoppas era hjärnor fungerar bättre än min. Puss på er!

Tisdag/Onsdag - Nattbloggaren

Här sitter jag och nattbloggar. Kan inte sova och jag vet inte varför. Är ju sjukt trött, men men. Tv:n står på och ett av mina favoritprogram visas 'Americas Hardest Prisons'. Love it !

Men men, what's new in my life ? Hm, kattungarna springer fritt i huset nu. Fem små söthögar som får sätta sina små söta tassar på våra golv. Cute ! Alla fem låg på mig och sov idag, hehe. Jag satt på min fåtölj nere i vardagrummet med benen på fotpallen och vips så låg alla där på mig. Gölligt var dt !

Något mer som är nytt då ? Erik och hans kompis (jag vet vem men vill inte avslöja namnet, alla i Korunda borde veta ändå) vart jagade av tre biffiga snubbar idag. Anledningen ? Erik och hans kompis åkte runt på en stulen moppe som troligen var biffarnas. Killar alltså .. Tror dt är coolt att stjäla och att våld löser alla problem.

Vad tycker ni om den nya designen btw ? Jag är inget proffs på sånt så dt ända jag typ ändrar är headern, typsnittet och bakgrunden. Fast jag tror jag skulle klara av att fixa bloggen som proffset Jytte, men eftersom att jag är nybörjare skulle dt ta en massa tid och jag orkar bara inte lägga ner tid på sånt just nu. Dt kommer med tiden helt enkelt.

Nehedu, om man skulle ta och stänga ner datorn. Måste få sömn så att jag inte vaknar vid tre imorgon. Ska äta pannkakor till frukost. Efter två timmars stekande (ja, dt tog faktiskt så lång tid) fick jag en hel hög med kakor. Mamma göra jämt så mycket smet och steker jämt på två pannor när hon steker dem, men lilla, ovana jag stekte allihopa på en panna som inte var stor men inte heller liten. Oih, hur kom jag in på pannkaksämnet? Sova var dt ju !

Tisdag - Pics from Finland



Jag orkar inte lägga
upp alla bilder här, dom bilderna från Finland alltså, så ni får checka in min bdb. Be om mitt gästlösen, om du vill alltså. Nu ska jag speeeeela ! Puss på alla !

Tisdag - Makeover

Haha, kolla vad lite make-up kan göra

Före :


Efter:


Vilket vart snyggast?
Nu ska jag steka mig lite pannkakor, ha dt

Tisdag - I'll be back

Dt går inte att ladda upp bilder just nu, återkommer !

Tisdag - Hello

Aloha my fans !

Sitter här med Bailey och sjunger nu. Dt är sååå skönt att vara hemma igen, fast jag skulle inte ha någonting emot att stanna kvar i Finland. Dt är ändå ett ställe jag kan åka till för att glömma alla tankar om allting. Även fast jag i Söndags började storböla som en jätte bebis (vill inte berätta varför, men kan säga att dt inte var för att jag inte skulle stanna i Finland), så är dt alltid lika skönt att vara där. Ska tillbaka om en Måndag, så allting är bra ändå.

Nu ska jag klä på mig och sedan åka en tur med moppen. Sure, dt regnar lite men jag har inte åkt moppe på tusen år känns dt som. Så jag ska iväg en sväng och köpa lite sylt. Ska nämnligen steka pannkakor senare today. Jag skriver senare, då redovisas även Finlandsresan i bilder. Suck it !

Måndag - Home sweet home

Baby jag är hemma nu

Lördag - Jag var tvungen

Jag var bara tvungen att skriva att jag tycker Sada är en liten fis :)

Lördag - Vilka problem vi har

Tjoho !

Vaknade för en timma sedan, Sada ligger fortfarande och sover.Ska väcka henne när jag skrivit klart dt här inlägget. Kan ju passa på att berätta hur dt ligger till;

Jag och Sada ville i förrgår båda två stanna kvar här i Finland längre. När vi frågade våra päron gick dt för sig. Men nu har Sada ändrat sig, hon vill hem. Dt är inte så att hon ogillar min släkt, hon vill bara hem. Men jag vill stanna. Sedan har jag också fått reda på att min absoluta favoritkofta är uppe i Tammerfors (vi åkte aldrig dit igår, kunde inte skaffa fram en bil) så jag verkligen måste åka upp dit. Låter kanske knasigt att jag måste stanna i Finland bara därför, men som sagt, jag vill stanna här. Jag slipper tänka på allting och jag tar helt enkelt en semester från min hjärna som är i full gång i Sverige. Men Sada är fast besluten om att åka hem på Måndag och jag tänker inte få henne att ändra sig. Dt skulle kännas dumt av mig. Mamma vet inte om hon vill låta mig stanna och Sada åka, så ja.. Om mamma tycker att jag ska åka med Sada på Måndag för att Sada inte ska åka själv, då spelar dt ingen roll vad jag tycker.

Visst har vi problem va? Aja, dom är till för att lösas och dt är precis vad vi ska göra. Imorgon ialla fall, för dt är då som våra föräldrar bett oss bestämma oss.

Nu ska jag väcka Fröken Fräken. Vi ska tydligen jobba idag, så dt är bara att klä på sig och börja jobba. Men först måste jag få i mig lite kaffe. Är sjukt sugen på kaffe och jag har druckit dt i mängder denna vecka jag befunnit mig i Finland. Ett tecken på mognad? Tvivlar på dt !

Fredag - Hem

Vi åker hem !

Fredag - Finland finland finland ..

Aloha !

Vi är fortfarande i Finland. Vet inte om Sada bestämt sig med om hon vill stanna kvar här längre eller om hon vill åka hem. Just nu verkar hon ialla fall sjukt uttråkad .. Men jag vet inte vad jag kan göra för att få henne att dra på smilbanden. Om vi åker till Tammerfors så åker vi inom en timma, och vad kan man hitta på under en timma? Dt ända vi gjort hittills idag är att vi spelat kort. Inatt ville vi se hur länge vi kunde vara vakna, så vid två tiden drack vi två koppar kaffe men vi klarade ändå bara av att vara vakna till ungefär fyra. Sada satte klockan på kvart i elva, eftersom att vi ville få nåt gjort idag. När klockan ringde väckte hon mig men jag somnade om lika fort jag vaknat. Dt gjorde Sada tydligen också, så vi vaknade igen vid ett. Då av att telefonen ringde. Hann dock inte svara.

Idag ska jag förhoppningsvis få träffa min älsklingspälsklingsmoster Anniina. Dt beror på ifall Annika hittat en bil vi kan åka upp till Tammerfors med. Men jag hoppas verkligen att hon gjort dt. Dt skulle vara sååååå kul. Tivoli och så snackade Annika om att dricka lite. Mys !

Nu ska jag vara social med Sada. Hon kommer nog somna framför tv:n snart, hähä. Jag skriver när jag vet om vi stannar här i Finland eller inte. Ha dt så bra tills dess !

Torsdag - Still in Finland

Aloha !

Nu sitter jag och Sada hära. Trötta, nybadade och nybastade. Vi var nyss i Aibes brorsas stuga. Aibe är min morbrors fru och hennes släkt äger några stugor vid en massa sjöar I think. Vi var ialla fall vid en utav dom idag och dt var nice. Badade en massa och så solade vi också. När vi satt i bilen på väg hem till mormor igen så kom vi på att vi vill stanna längre i Finland, så nu funderar vi ut hur dt ska gå att lösa. Men jag vet inte längre om Sada är så sugen.. Dt löser sig.

Nu ska jag överlämna datorn till Fröken Fräken. Senare ikväll ska vi gå till moster och käka pizza. Ja, om hon inte bangar så att säga. Hare gutt !

Tisdag - In Finland

Aloha !

Nu sitter jag och Sada hära vid datorn inne i min mormors fina (fula) sovrum. Sada sitterbredvid och glor.. Stackarn, ser uttråkad ut ! Idag ska vi till IKEA med Anna och Jonne. Åbo har fått en sprillans ny IKEA så ja.. Dom drar med oss dit helt enkelt. På Fredag ska vi till ett tivoli. Typ som Gröna Lund, fast med mycket bättre åkattracktioner, tex en berg-och-dalbana där man ligger istället för sitter. Fattaru? Hähä..

Nej, nu ska jag stänga ner skiten. Måste ringa till mamma igen, hon svarar inte =(  Puss på er !

RSS 2.0