Lördag - No no !

Yoho, saknat mig ? Ni får hålla koll nu i bloggen, för jag kommer att börja skriva igen. Min paus vart inte så lång .. Hur som haver, tycker ni om idén av att jag ska börja skriva igen får ni tacka (i era tankar) världens skönaste katt, Mikaela. (OBS ! Bara för att jag skrev katt betyder dt icke att jag är en fjortis med smutsig näsa, svarta militärstreck på kinderna och brallor som visar de hängande eller 'fasta' skinkorna). Vi ses imorgon, eller på Måndag !

Onsdag - Adjö för nu


Förlåt, men bloggen kommer att ta en paus.
Jag måste få iordning på allt nu;
mina vänner, min familj och framförallt mig själv och mina känslor.
Är otroligt känslig nu efter båtresan, så typiskt mig !
Jag klarar inte av att sitta med en blogg i mina händer nu heller.
Jag skriver när jag, som sagt, fått i ordning allting.
Hate the way things are right now !
Jag vill ialla fall tacka alla som läst min blogg:
i love you guys !

Fredag - Last (gud)bye



Godkväller folket !

Sitter här nu nästan i Mikkis knä. Hon pratar med Dalmasen så jag passar på att skriva lite blogg. Sada sitter i sängen och läser boken 'Ingen återvändo'. Bokredovisningen på den ska vara inne senast nästa vecka Fredag. Dt är lite smexigt nästan..

Imorgon sticker vi till Finland. Ska bli skoj ! Klockan 05:30 kliver vi upp och ska sitta i bilen vid 06:00. Dt är inte illa ! Detta blir alltså mitt sista inlägg. Kanske kan baxa mormors skruttiga dator där borta, men dt tvivlar jag på. Jag ska umgås ! Och leta efter balklänning. Mysigt !

Nej, nu ska Mikalena få tillbaka sin (min) dator. Hon sitter och camar med en viss person och jag tror hon vill fortsätta med dt. Vi hörs bloggen och allt folk. Sluta inte kolla in bloggen, för rätt vad dt är så dyker dt upp ett inlägg, och dt vill ni väl inte missa. Right babes ?

Fredag - Lista

Hallå hallå !

Hinner tyvärr inte uppdatera så mycket nu, men lite ska ni allt få veta. Kan ju skriva en liten lista kanske ?

- Idag var min sista lektion med Micheline. Betyget ligger mellan G och VG. Vill även tacka henne för dessa år.
- Den 3:e Juni ska AMG och Elevråd till Gröna Lund
- Mikaela tvekade nyss på om hon skulle med till Finland eller inte, pga sjukdom
- Idag måste jag verkligen plugga, på riktigt
- Den 5:e Juni ska jag och Mikkis åka till Tumba klockan 09:40 för att fixa mitt hår hos frisören

That's it for now. Nu måste jag äta, sedan städa mitt rum och sedan verkligen plugga !

Torsdag - Mycket läsande för din skull

Hellu hellu !

Sitter just nu och kollar på 'Dirty Sexy Money'. Serien är väldigt bra gjord, tycker jag. Man måste ju ge en massa cred till alla som någonsin skapat något sebara tv-serier. Jag menar, hur sjutton kommer man på en serie ? Dt finns ju helt sjukt många repliker som måste hittas på. Visst, en hel del improviseras säkerligen, men ändå. Dt måste ju finnas en grund någonstans. Ta Gossip Girl som ett till exempel. Hur sjutton kom manus-författaren på allt ? Oj oj oj .. Cred till dom från mig ialla fall, that's for sure.

Jag har gjort två headers till Sarah nu. En är ganska enkel, men ändå något sommrig. Den andra är väldigt sommrig, men kanske inte riktigt lika smakful.. Ialla fall inte enligt mig, men dom är ju ändå till Sarah. Måste bara få tag i Sarah nu så att jag kan få tag i lösenordet. Har en superidé om bakgrunden till hennes blogg också. Hoppas bara att dt funkar, och hoppas ska man ju. Hur ska man annars komma någonstans här i livet ?

Alltså, en av kattungarna är så sjukt himmla söt. Den är typ helsvart, har gråa tassar och en vit svanstipp. Gosh, jag smälter alltså.. Dt är ialla fall en ny favorit hos mig. Eller ja, ny och ny .. Har ju inte direkt haft någon favorit tidigare. Dom kom ju liksom för två dagar sedan.

Idag fick jag reda på ett nytt, vackert par. Albin, ni vet snubben från Nynäs som var tillsammans med min kompis Emma från Avesta? Han är ialla fall tillsammans med Anneli. Ni vet Anneli väl? Vi var 'bästisar' en bra tid när vi var yngre. Sedan kom vi att glida isär, och nu pratar vi igen. Hon är faktiskt riktigt trevlig, vilket jag helt glömt bort under tiden vi inte talade med varandra alls. Dom är ialla fall tillsammans nu. Jag frågade Albin om dt jag hade hört stämde, och dt gjorde dt. Albin sa också att dom har samma personlighet, och att dt var därför dom blev tillsammans. Förstår ni vad han menar ? Mja, vart lite osäker jag också, men jag förstår. Visst vill man ju att ens partner ska vara lik en själv. Man kan ju inte gå runt och ha olika humor, en är pedant en är sportfåne osv. Men ändå säger man att motsatserna dras till varandra .. ? Undra undra .. Nej, men nu kom jag av mig här. Jag tycker ialla fall att dt är kul med nya kärlekspar. För jag vet ett till, men dom är inte riktigt sådana som ska nämnas i denna blogg.

Påtal om Albin, vi ska faktiskt ses nästa vecka. Vi hade ju en rätt bra och flitig kontakt för ett tag sedan, men jag vet inte .. Den dog ut ? Ja, ialla fall så ska vi ses nästa vecka. Vet inte ännu vilken dag, vart eller när, men någon gång ialla fall. Sedan vet jag inte heller vad vi ska göra, men men.

Nej, nu ska jag se klart på tv och sedan duscha. Mamma kommer snart och så ska jag väl prata lite med henne. Men oj, innan jag avslutar måste jag ju berätta om hur dt gick på min intervju. Jag kan fatta mig kort; jag fick jobbet och börjar den 16:e Juni klockan 07:30 - 08:00 i Svandammskolan. That's it, are you happy for me ? Nu går jag. Ha en kulig natt alla fina människor.

Torsdag - Design

Nu ska jag fixa designen till Sarah's blogg. Började med headern igår, men när jag frågade Mikkis om vad hon tyckte om den, sa hon att dt fattades något. Jag förstår precis vad hon menar. Men nu jäklar ska den fixas. Jag är heltänd på att designa. Önska mig lycka till !

Torsdag - I skolan

Tjoho !

Sitter här i skolan i elevcafét. Fagerlund tigger till sig en macka och ska snart skriva om pointelismen. Själv ska jag försöka plugga dt sista inför NO-provet och bildprovet. Inte roligt kan jag meddela !

Klockan 14:40 ska jag, Mikkis och Sada åka iväg till Nynäs. Både jag och Sada ska på intervju inför sommarjobbet. Lite nervös är man väl allt, men dt ska nog gå som smör. Dt hoppas jag ialla fall !

Nej, nu ska jag fortsätta plugga. NO-provet ska ju trots allt göras nu klockan 09:25 .. Dt är väl tur att dt är Björn som är NO-lärare. Han är inte riktigt lika sträng som vissa andra lärare. Får inte heller glömma bort att fråga efter Kebos mail-adress. Måste ju kunna skicka in mitt filmmanus till henne. Nej, hejdå var dt !

Onsdag - Tack



Tack Tack Tack Tack

Onsdag - Plugga plugga plugga

Okej, detta ska jag göra nu :

Finska - Uppsatts 'Återträff med klass 9B år 2030'
Finska - Uppsatts 'Vad ska jag göra efter nian ?'
Finska - Uppsatts 'Mamma & Dotter relation'
Finska - Uppsatts 'Hur ska jag uppfostra mina framtida barn ?'
Engelska - Filmmanus, filmen 'Casanova'
Svenska - Bokredovisning, 'Ingen återvändo'
Bild - Uppsatts 'Surrealismen'
Bild - 'Sorunda'-bild
Bild - Plugga till prov 'Konsthistoria'
Franska - Plugga till prov 'Kaptiell 8'
NO - Plugga till prov 'Kemi 1'


Så dt är bäst att jag börjar nu då.

Onsdag - En bra dag

Shit .. Jäkla nya skit blogg. Kunde inte logga in till en början. Ska man behöva ta en massa 'omvägar' för att kunna logga in ? Nej nej, dt tycker ialla fall inte jag !

Ska strax iväg till finskan. Har faktiskt gjort mina läxor, till skillnad från fröken Ignatius. Omvänt denna gång, lite stolt men jag ska ändå inte slänga skit på Christa. Hon har ju varit världens duktigaste varenda gång. Till skillnad från mig som nästan aldrig lämnat in läxorna i tid. Men men, dt ska nog gå bra ändå.

Hade muntliga nationella i matte idag. Gick väl sisådär. Fick sitta i en killgrupp. Adde, Johan och Björn. Fast Bjrön räknas ju egentligen inte. Jag kan ju typ konstatera att Adde verkar vara ett mattesnille. Mig gick dt inte alls lika bra för, men jag ska inte hänga läpp över dt. Jag försökte ju mitt bästa ialla fall.

Idag måste jag plugga skiten ur mig. Hade misstolkat hela grejen med bokredovisningen, så nu kommer den ta typ 1000 år att skriva klart. Jag har inte ens börjat med NO-arbetet, vilket är ett absolut måste idag. Sen ska jag också göra två prov i morgon och ett på Fredag, så jag måste plugga väldigt mycket. Idag är dt inte roligt att vara mig !

Fick 500:- idag från klasskassan. Kan inte säga att jag inte ville ha dom, snarare tvärtom. Är just nu i desperat behov av pengar inför Finland. Fick reda på att jag inte kommer få något studiebidrag förens i Augusti, så mitt konto är i stort sett tomt just nu. Fast några slantar finns dt ju där, men nu snackar vi verkligen inga stora summor. Dt är tur då att man har världens bästa mamma och pappa. Och så var dt ju tur att klassen nu tyckte att jag och Sada skulle få våran del från klasskassan. Väldigt snällt var dt faktiskt !

Kattungarna ligger i sin låda med kattmamman Carmen. Dom är så oerhört söta ! Fast visst, just nu ser dom väl ut som små möss, men tänk er om tre veckor. Då kommer familjen Tulinens hus ha 9 katter som springer runt och 6 av dom komer vara små, söta kittens. Tackar 'Han där uppe' varje gång vi får kattungar. Eller ja, jag tackar mamma via honom (är Kristen, tror dock inte på att dt finns någon gud. Ironi !). Dt är ju trots allt tack vare mamma som vi faktiskt har kattungar här. Hon valde ju att bli en kattuppfödare, vilket är superduper bra enligt mig.

Nej, nu ska jag ta och glida iväg till finskan. Måste bara pussa på alla djur innan jag vandrar iväg, och dt kommer ju ta ett tag. Haha ! Men jag skriver senare tror jag. Dt beror sig ju på om jag hinner eller inte. Har ju en hel del att göra ikväll. Men ni får ha dt så bra, people !

Tisdag - Kattungar

Näe, detta är så spännande. Min katt, Carmen, har nu i två och en halv timme fött fyra fina kattungar. En nästan helsvart, en svartgrå, en grå och en orange. Ursöta är dom ! Fick sitta med Carmen under hela förlossningen och nu ligger hon med sina fyra ungar och sussar. Världens bästa barnmorska, ja dt är jag dt !




Update !

Den femte ungen kom precis efter jag skrivit detta. Den är svartgrå och liten.



Update !
Den sjätte ungen kom vid åtta tiden. Orange var den. Urgullig !

Tisdag - Kort dag

image572


Hallå där, köp blåbär !

Kom nyss hem från skolan. Lite skönt med inte så många lektioner, men dt var ju förståss inte frivilligt. Att försova sig är inget jag brukar göra, sådeså. Fick veta att på Franska höförståelse fick jag 1 poäng från VG, alltså 24 poäng. Självklart blev jag lite småtjurig, men vad kan man göra ? Dt är bara att fortsätta kämpa !

Nu ska jag få i mig någonting, sedan ska jag plugga. Har lite glosor jag måste banka in i huvudet, annars ä jag rätt så säker på resten. Sedan är dt bilden jag måste jobba med. Måste rita klart bilden av Srounda, och skriva en uppsats om surrealism. Låter dt spännande? I can tell you it's not !

Tisdag - Försovning

Godmorgon bloggen och alla läsare !

Man kan ju undra vad jag gör hemma vid denna tid på dygnet. Men dt är nu så att jag har försovit mig. Inte bara jag, Erik också. Vi låg och sussade så sött ändra fram till nio då Erik rusade in i mitt rum och väckte mig. Han har redan stuckit till skolan, men jag tänkte vänta tills NO:n är slut. Då kan jag gå rätt in till Svenskan istället. Får bara lov att förklara allting för Björn sedan, meheh.

Eftersom att jag nu inte har någonting att göra i en halvtimme kanske jag kan slänga in en beskrivning av dagens outfit. Bild orkar jag inte med, helt onödigt ändå. Men detta är ialla fall vad jag har på mig:

Svarta leggins, H&M
Svart lång tröja med guldtryck, H&M
Svarta balleringa, nån skoaffär i Haninge

And that's it. Inte så mycket jag har på mig, men ändå. Sedan har jag ju såklart ett linne och underkläder på mig, men dom detaljerna kan vi skippa. I helgen fick ju jag en ny mascara av mamma och shises vad den är bra ! En guldig en från Max Factor, och den är verkligen at rekomendera. Både långa och fylliga blir fransarna. Ja, om inte jag är något undantagsbarn alltså.

Igår fick jag brev från kommunen angående sommarjobb. Erbjudande om att åka till Svandamskolan och jobba inom vaktmästeri finns. Ångrar lite att jag valde 'vaktmästeri' som första hands val, men jag får stå mitt kast. Tänker ändå acceptera erbjudandet, för pengar behövs ju jämt. Måste bara ringa dit idag eller imorgon för att bestämma in en intervju. Önska mig lycka till !

Nej, om man skulle ta och spegla sig lite då. Jag antar att dt alltid finns nåt som måste fixas. Jag kanske skriver senare idag. Ni har ju alla sett mitt fullspäckade schema, så vi får se. Men jaja, nu ska jag gå !

Måndag - Nu jäklar

Hallå hallå !

Nu jäklar är jag på hugget här alltså. Har fixat en del av Finskan och har tre kvar. Har även fixat klart dt sista pillet på lägenheten. Nu ska jag skriva klart en del till av Finskan, sedan ska jag sova. Ska bli allt för härligt alltså. Har saknat min säng något så fruktansvärt, haha. Nej, nu ska jag sjunga vidare med Duffy. Mercy spelas and I love it !

Måndag - Stress stress

Tjoho !

En minst sagt stressig tid kommer dt nu bli här fram över. Ja, för min del ialla fall. Kan slänga upp 'schemat' så att ni fattar vad jag snackar om. Men jag kan ju säga att dt har med skolan att göra.

Måndag 19 Maj: Finska -  Skriva uppsats + 2 extra uppgifter | Franska - Hörförståelse i skolan | Engelska - Skriva filmmanus | Svenska - Skriva bokredovisning till 'Ingen återvändo'

Tisdag 20 Maj: Plugga Franska, NO och bild | Lämna in HKK lägenheten | NO - Energiarbete | Bild - Skriva uppsats + rita klart bild av Sorunda

Onsdag 21 Maj: Plugga Franska, bild och SO (3 etiska regler och de 4 samhällsatyperna) | NO- Energiarbete, prov i skolan | Svenska - Skriva bokredovisningen klart

Torsdag 22 Maj: Plugga Franska och SO (3 etiska regler och de 4 samhällstyperna) | Franska - Läsförståelse i skolan | Bild - Prov i skolan, lämna in uppsats + bild av Sorunda | Svenska - Eventuellt skriva bokredovisning, om den inte är klar

Fredag 23 Maj: Franska - Prov, kapitell 8, i skolan | SO - Läxförhör på de 3 etiska reglerna | Packa till Finland | Sada och Mikkis sover över (har inte med skolan att göra, men ialla fall)

Lördag, Söndag, Måndag LEDIG !

Tisdag 27 Maj: Engelska - Skriva filmmanus | SO - Plugga på de fyra samhällstyperna | Eventuellt göra klart NO - Energiarbete

Onsdag 28 Maj: SO - Redovisa samhällstyperna för Cecilia

Låter väl lagom härligt. Kommer ihåg att jag idag tänkte "Nian är ändå rätt bekväm, dt mesta handlar ju ändå om nationella." Vad fan tänker jag med !? Skönt att gå i nian ? I don't think so .. ! Usch usch usch ! Ska snart sätta igång med dagens arbete, jag måste bara få i mig lite krubb i magen. Är vrålhungrig och kan absolut inte jobba med tom mage.

Innan jag avrundar på riktigt så vill jag passa på att säga att jag inte kommer hinna blogga så mycket nu denna vecka. Men jag hoppas att ni förstår dt. Men dt betyder ju för all del inte att ni ska sluta kika in i min blogg. För rätt vad dt är så kan dt vara så att ett inlägg med en massa gossip kommer. Eller ja, bara ett helt vanligt inlägg haha. Don't give up on me, I need you !

Måndag - Back to school !

Halloj !

Sitter här nu vid pappas laptop. Är super duper trött men måste ändå pallra mig iväg till skolan. Inge frukost har vi hemma heller, så jag måste köpa macka efter blocket idag. Jobbigt, äter hellre hemma..

Jag undrar vad som händer idag i skolan egentligen. Jag vet att jag måste prata med HKK-läraren angående lägenheten jag inte lämnat upp (OOOPS !!) . Sedan är dt också så att jag måste prata med Micheline. När de andra ungarna nästa vecka sticker till France, ska jag vara kvar i skolan. Jag undrar vart, så dt måste jag ta reda på.

När jag kommer hem från skolan idag vill jag sola. Inte ett moln på himmlen, och solen skiner för fullt. Så att om vädret fortsätter som nu, så tänker jag lapa sol sedan. Vi får se hur dt blir med den saken.

Nej, nu ska jag borsta tänderna, trä på mig lite örhängen, parfymera mig och fixa dt sista på sminket. Vi ses !

Söndag - Kontakt

Sarah, kontakta mig när du kan och vill :)

Söndag - Gossip Girl

Halloj !

Vaknade för cirka tre timmar sedan. Skitskönt att få sova ut, I realy love it ! Tv:n står på och Gossip Girl visas på femman. Älskar verkligen den serien.. På Tisdag visas dt ett nytt avsnitt på femman klockan 20:00. Längtar som bara den.

Nu ska jag klä på mig. Har inte gjort dt ännu, utan har bara degat runt i morgonrock. Men min käraste pappa har lovat mig lite candy så jag ska iväg och handla dt nu alldeles strax. Men jag skriver senare. Ha en fin dag allihopa !

Lördag - Mot Christa

Hallå bloggen och alla läsare !

Måste bara börja med att säga att dt verkligen glädjer mig att se, att jag har flera trogna läsare. Trots att jag uppdaterat typ tre gånger denna vecka, har jag ändå varje dag lika många läsare. Ett stort underbart tack till er !

Nu till dagens. Jag och mamma kom just hem från Nynäshamn. Har där handlat lite grejer, bla en present till Christa och Benjamin (Christas lillebror). Sedan fick även jag smink för nästan tusen spänn. Inte illa va ? Ska faktiskt testa sminket nu idag, för jag ska ju till Christa. Hon ska ha någon middag eftersom att hon fyllde år för en vecka sedan. Lite mysigt må man tycka.

Nej, nu ska jag duscha. Sedan ska jag äta lunch och efter dt åker jag iväg till Christa. Tror jag tar moppen, vi får se. Men ni får ialla fall ha dt så bra ikväll. Pussisar !

Fredag - Sista dagen

Tjoho !

Sorry att jag inte bloggat sen i Onsdags, men som sagt; dt har varit musikal hela veckan. Dt har varit extremt kul men samtidigt helt sjukt slitande. Klivit upp vid sex varje morgon, haft fullt upp nästan hela dagarna och lagt mig vid 10 - 11 på kvällen. Låter dt verkligen oslitande? Mjä !

Idag var alltså sista musikal dagen. Lite tråkigt faktiskt. Dt har ju varit så roligt och nu precis när man börjat lära sig allt om ljudet, så tar allting slut. Lite dålig timing kanske, men men. Sista föreställningen visades upp för höstadiet från Sunnerby. En oväntad sak kom med och vi sjöng för Ove som idag fyller 50 år. Grattis till honom !

Idag fick jag även träffa Albin. Träffade honom igår också, för han kom och såg på musikalen igår. I know, helt frivilligt ! Idag såg han den igen, men denna gång gratis. Förutom Albin så träffade jag Sada. En hel mysig tjej alltså ..

Nej, nu ska jag avrunda. Ska strax iväg ner till Konsum med pappa. Jag är törstig och vill inte ha vanligt vatten, så någon sweet dricka från den näraffären får dt bli. Jag kanske skriver senare ikväll, vi får se om jag orkar eller inte. Eller ja, vem vet ? Jag kan ju till och med ha somnat, haha.

Onsdag - Godmorgon

Hallå hallå bloggen och alla läsare !

Har ni sovit gott? Jag har ialla fall sovit som en stock. Såg på Desperate Housewives och läste lite ur 'Ingen återvändo', innan jag somnade som ett litet barn. Hade ju egentligen inte tänkt att göra något av de ovannämnda grejorna, men dt blev så ialla fall.

Nu ska jag strax kila iväg till bussen. Har packat väskan med loka och kexchoklad. Mamma var väldigt noga med att i telefonen säga att jag skulle packa ner chokladen. Kanske vet hon att dt sägs att choklad har en uppiggande effekt? Jaja, allt finns nu i min fina lilla handväska.

Nej, nu ska jag börja dra på mig stövletterna. Måste även parfymera mig själv. Ibland är dt ju faktiskt för jobbigt att vara tjej.. Jag vet inte när jag skriver nästa inlägg igen, men kolla gära in i bloggen då och då flr man vet ju aldrig. Pussisar !

Tisdag - Denna eländiga musikal

Yoho dudes !

Som jag tidigare skrev så kommer jag att ha fullt upp med musikalen denna vecka. Tänkte ändå bara slänga in ett liiiitet inlägg nu innan jag hoppar in i duschen och sedan slänger mig i sängen.

Jag och Didi sitter ju som sagt vid ljud-mixer-bordet. Very funny ! Jag måste ju då erkänna att jag är kung med att hantera bordet. Allt går som smör helt enkelt. Didi är väl inte så pjåkig han heller och Mikkis, ja vart ska man börja där ? Hon älskar ju att flasha med sina lampor, härligt. Dagarna går ut på att fixa en massa problem vi skapar och att repetera en massa. Väldigt roliga outfits måste jag säga. Modepoliserna får ta fram batongerna, that's all I'm saying.

Nej, om man skulle ta och gitta nu då. Är helt sjukt trött och vill bara sova sova sova. Musikalen tar verkligen på ens krafter, dt måste jag säga.


Söndag - Nice nice

Hejsan !

Är glad över att gå in på blogg.se och se att jag fått fler läsare. Trevligt faktiskt! Så vad har hänt idag? Inte ett piss rent ut sagt. Har suttit och läst boken 'Ingen återvändo'. Jag vet att jag igår skrev att dt inte är någon bok jag tycker nåt speciellt om, men nu kan jag knappt slita mig ifrån den. Den är verkligen bra skriven. Men sådan är ju jag, när jag väl börjat läsa en bok så kan jag inte sluta. Jag klistrar fast den i handen, och den i mitt huvud.

Nu sitter jag här och ser på 'One Tree Hill'. Ska efter dt duscha och sedan se på 'Sanningens ögonblick'. Måste smörja in alla brända ställen på kroppen också. Och så måste jag se vart min katt Carmen tagit vägen, hon går ju runt och är på smällen dessa dagar. Nu börjar programmet igen. Förmodligen skriver jag ingenting mer ikväll, så jag säger väl godnatt. Ha en fin dag imorgon också, för jag är inte så säker på om jag kommer skriva något inlägg då. Dt är ju musikal-övning hela nästa vecka. Ska vara i Nynäshamn, Vågen, klockan 09:00 Måndag och Tisdag och resterande dagar 07:00. I know, jag blir trött bara av att höra dt. Men nu ska jag sluta skriva. Pussisar till alla er!

Söndag - Gymnasieval

Tjoho !

Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu. Hade velat gå ut och sätta mig i solen, men dt är ingen bra idé. Jag ser ut som en kräfta (+ att jag är brun också), och dt svider som bara den. Därför tror jag att dt är en bra idé ifall jag stannar inomhus. Men jag funderar på att ta en sväng med moppen. På den lär jag ju ändå inte sitta i linne liksom. Men jag vet inte ännu hur jag ska göra. Måste ialla fall under dagen nu fixa en del skolgrejor.

Juste, igår ändrade jag mina gymnasieval. Vill ni veta nu vad jag valt? Ni har inget val, för här kommer dom;

Val 1. MP, Medieprogrammet inr medieproduktion, lokal profil grafisk design och foto. Merika, Fredrika Bremergymnasiet
Val 2. HP, Handels- och administrationsprogrammet inr handel och service. Riksäpplet, Fredrika Bremergymnasiet.
Val 3. SMSP - TU, Specialutformat samhällsvetenskapsprogram, turism. Erika, Fredrika Bremergymnasiet.

Dt är mina val. Till dt tredje valet, SMSP, skulle man även välja språkval. I förstahand tog jag Franska steg 3 och som andra val tog jag Italienska steg 1. Jag har alltså inget intresse av att börja på gymnasiet i Nynäshamn, så alla val är till Fredrika i Haninge. Visst, längre åktid men hellre dt än Nynäs. Icke picke !

Nu ska jag komma på nåt kul att göra. Jag tror jag skriver senare. Om inte dt, så får ni ha en fin Söndag. Pussisar !

Söndag - Svar till anonym

image571


Ser ni vad dt står ? 'Dom kanske säger elaka kommentarer eftersom ni är äckliga fula emosar ? aldrig plockat upp den femman?' Kommentaren är till inlägget där jag skrev om att vissa i klassen slänger ur sig en massa elaka kommentarer. Tänkte förklara för denne anonyma människa hur dt verkligen ligger till.
'Emo' är någonting man själv väljer att vara. Folk säger att man inte kan vara emo eftersom att dt är en musikstil. Detta är enligt mig helt fel. Varför kan man vara hipp hoppare eller hårdrockare om man inte kan vara emo? Om jag inte har helt fel så är ju hårdrock och hipp hopp musikstilar, likaså emo. Då har vi den saken klar, eller? Sedan vet jag inte riktigt vilka du menar med 'ni'. Är dt jag, Sandra, Sabina, Sada, Bellan och Lollo du menar? Eller kanske bara några av dessa nämnda namn? Du borde utveckla dig mer, för dt är en aning svårt att förklara för dig. Du har ju trots allt skrivit frågetecken efter orden. Du har skrivit både äckliga och fula också. Visst, du kanske inte tycker att vi är speciellt fräscha och fina. Jag respekterar att du tycker dt, men varför måste du uttrycka dig på ett sånt där sätt? Varför måste du uttrycka dig överhuvudtaget? Vissa saker ska man ju trots allt behålla för sig själv. Sedan är dt också så att jag aldrig skrev vad dom slänger ur sig. Jag tycker inte du ska vara så fördomsfull. Dt finns redan alldeles för många människor som är dt. Så, har jag missat att kommentera något som skrev? Tror inte dt. Dt jag nu bara vill lägga till är att jag kommer hålla koll på din ip-adress och en del andra grejor. Sedan tycker jag att du kanske ska skaffa dig något lite roligare att göra. Jag menar, att sitta hemma en fin lördagkväll går ju för sig. Dt är ju precis vad jag gjorde igår. Men att sitta klockan 19:34 och kommentera en blogg på ett dumt sätt .. ? Jag tror verkligen att du är någon av dessa människor som vill utmärka sig som 'coola'. Sådana finns dt ju också gott om, och tyvärr är väl du en av dom. Men men, ha dt så bra 'anonym'. Du får gärna kommentera min blogg, men i fortsättningen kanske du skulle kunna vara lite mindre fördomsfull ?

Söndag - Grattis Kikka !

image569

Grattis Christa !
16 års underbar vänskap !

Lördag - Ute i solen

Hallå alla mina små kycklingar !

Visst är vädret underbart? Dt är pga vädret som jag inte bloggat idag. Jag har nämnligen suttit ute och solat. Helt underbart! Resultatet av solen syns på min kropp, för jag är brun. Väldigt brun faktiskt. Eller ja, jag är brunare än jag brukar bli. Haha, jag är till och med brunare än vad jag var när jag kom hem från Teneriffa. Nej, nog om brunheten. I solen har jag börjat läsa boken vi läser på svenskan i skolan. 'Ingen återvändo' heter den och den är väl helt okej. Kanske ingen bok jag skulle valt om jag själv fick välja, men helt okej är den.

Igår kväll hade vi dt ganska mysigt. Ingen baksmälla idag ialla fall, vilket tyder på en lätt salongsberusning. Lite fula miner gjorde jag igår, vilket fastnade på film, men sånt får man ta. Människorna som var där heter Adrian, Bellan, Mikkis, Anton, Sada och så jag då. Jag vet inte ens hur jag ska sumera kvällen, den var lyckad helt enkelt.

Men nu ska jag tillbaka ut i solen. Man ska väl passa på så länge solen är framme. Dessutom ska pappa ha datorn nu. Men jag skriver kanske senare. Pussisar !

Fredag - Sol, vind & vatten

Hellu !

Förlåt för den usla updateringen. Sanningen är den att jag inte hunnit. Igår var Sada här och sov över, och idag har jag virrat runt med Mikkis i Tumba. Bokade där tid hos en frisör som ska fixa mitt hår inför balen. 500:- kostar dt och jag ska vara där 11:15. Smexigt värre ! När jag kom hem därifrån, typ vid tre, så satte jag mig i solstolen. Håll i hattarna; jag är brun/röd. That's cool ! Jag blir aldrig brun, jag blir ju knappt röd. Men nu jäklar jag har odlat piggment så dt skriker om dt.

Ikväll ska vi hem till Mikkis då. Dt ska bli helt sjukt kul tror jag. Vi ska grilla och dricka några cider. Dt är inte många som kommer. En helt vanlig tjejkväll. Eller ja, John (Bellans kille) kanske kommer, men dt ska nog ändå bli roligt. Han är en rolig prick som är bra för Bellan.

Nu ska jag se klart på OC och sedan duscha. Tänkte ha pruttisar som jag dragit upp till knäna idag. Har ännu inte så bruna ben, men dt börjar ändå arta sig lite. Haha! Men ha en skön kväll. Detta underbara Fredags-väder kan ju inte bli bättre, så jag hoppas att era humör kommer skina ikapp med solen och vädret.

Torsdag - Sada skriver en del

Hellu bloggen !

Sitter här med Sada. Hon har ett eget lite nöje just nu, hon plattar nämnligen håret. Jag åandra sidan sitter här och snackar med Bellan på msn. Lite trouble angående imorgon, men dt är väl löst nu. Så imorgon ska vi hem till Mikkis, dt ska nog bli roligt. Vi ska sitta utanför hennes lilla hus, vid dt lilla bordet och de små stolarna. Haha! Så har vi infravärme.


Nu är det Sada som skriver (a) Imorgon ja just det, vi ska först hem till Mikkis och äta hennes goooda pannkakor. Yeay :D Sen ska vi juh som sagt sitta utanför hennes lilla hus och det kommer bli super duper myysigt:) Höhö nej men det är najs asso. Det är även dricka som gäller såklart. Ovanligt huh ;) Sen har Bellan bestämt med hennes pöjk John att hon eventuellt ska hem till honom mitt i natten. Hm får se vad de blir med den saken för en sådan ung och söt tös får icke gå ut själv så sent;)


Ja .. Haha, Sada kom in i skrivandet. Men nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv. Sada är nere och duschar. Vi ses imorgon !

Torsdag - Godmorgon

Godmorgon babes !

Ja, man kan ju undra vad jag gör hemma efter klockan åtta på en Torsdag. Förklaringen är enkel: Jag har sovmorgon. Tror jag ialla fall.. Dt är ju så att 9A och 9B går båda efter 9A:s schema och på deras schema står slöjd överst. Men Kenta (träslöjdsläraren) jobbar ju med musikalen, så han kan ju inte ha några lektioner idag. Inte stod dt heller någonting på tavlan (där skrivs dt upp alla inställda lektioner och alla vikarier), så jag antog att vi har sovmorgon. Har vi nu inte haft dt så är dt väl synd.

Nej, nu ska jag ta och platta mitt hår. Sedan ska jag smörja in mitt ansikte. Har bestämt mig för no make-up idag. Spännande spännande.. Men jag skriver när jag kommer hem. Ni får ha en mysig dag allihopa. Jag ska ialla fall krama sönder min Sada idag. Wiho !

Onsdag - Godnatt

Nu blir dt inte mer än godnatt och en bild.

image568


Onsdag - Leif GW Persson

Haha, idag sms:ade jag och Mikkis 118100. Ni har väl sett reklamen 'Sms:a och fråga vad du vill'. Said and done! Vi frågade varför Leif GW Person jämt stönar i tv. Vi har ju alla sett honom i Efterlyst där han både visar upp sitt egna mode (ni såg väl hans ketschup-färgade tröja?), och stönar lite. Här kommer svaret: "118100 gissar att Leif GW Persson stönar i TV för att han har problem med halsen eller hjärtat. Kanske han borde börja motionera mer regelbundet!" Mahah, skojigt värre. Eller ja, man kanske borde förstå sig på en viss humor för att tycka dt där var kul.

Snart kommer Sada. Hon ska lämna den nya hastighetsmätaren min papi ska installera på hennes moppe. Great, nu la min mobil av också. Jaja, jag skriver ikväll ialla fall.


Onsdag - Denna fina dag

Jaha, då var dt dags att blogga igen då. Har börjat blogga ganska mycket nu faktiskt, och dt helt självant också, haha. Nej, men jag tycker om att blogga (speciellt då man får posetiv feedback), så jag har ingenting emot denna stora 'blogg-lust'.

Skolan idag var lite annorlunda. Första dagen tillsammans med 9A. Lite blandade tankar om dt, men dt var faktiskt helt okej. Visserligen hade vi bara tre lektioner med dom, men ändå. Kan ju skriva upp schemat, så kan ni se för er själva.

Teknik - Dagen började alltså med detta ämne. Jag var lika pssiv som Sandra och Sabina. Vi satt istället och kollade på när Mikkis trimmade sin leksaksbil. Skojigt !

Idrott -
Eftersom att jag inte längre har några chanser att få godkänt i idrott, så var jag passiv även här. Medans alla andra var ute och idrottade i skogen, satt jag i omklädningsrummet. Slog faktiskt Mikkis rekord i något spel hon har på sin mobil.

Lunch - Jag älskar skolans potatisbullar.

Hemkunskap - 9A och 9B hade varsin halvklass. Så sammanlagt var vi 18 stycken på HKK:n. Jag, Sandra, Sabina och Bellan gjorde pizza. Riktigt gott vart dt. Mikkis skulle också varit med i våran grupp, men hon fick vara med Magnus istället. Synd!

NO - Vi alla (utom Bellan som åkte hem), satte oss med 9A i NO-salen, men skickades ut därifrån. Björn skulle tydligen ha oss. Tråkigt tyckte vi till en  början, men dt visade sig vara riktigt skönt. Vi var nämnligen bara sju stycken, och vi fick jobba individuellt hela tiden.

Jag fattar fortfarande inte en grej med klassen. Varför ska killarna (nu menar jag inte alla, men näst intill), hålla på att kasta en massa elaka kommentarer? Dom hade börjat ett tag och sedan slutat, men nu har dom visst börjat igen. Somliga mognar då aldrig, vilket jag tycker är synd. Eller ja, dt är ialla fall synd om dom.

Nu ska jag avrunda och snart sticka iväg till Finskan. Vi får se vad som händer där, hon kommer säkert sura upp sig igen (finska tanten alltså). Jaja, men nu ska jag sluta skriva. Over and out !

Tisdag - Grillparty (?)

image567Nyduschad som jag är ska jag krypa ner under täcket och smaska i mig en macka fylld med en god kycklingröra. Sada har varit här ikväll för att lämna moppen som papi ska kolla på. Sadas pappa bjöd även över oss på 'grillparty' på Söndag. Cicci, (Sadas storasyster), fyller 18 år imorgon (Grattis till henne), så deras familj ska ha 'grillparty' till hennes ära. Få se om mamma och pappa orkar ta sig dit, men hoppas kan man ju alltid.

Nej, men lägga mig skulle jag. Snart kommer ju 'Desperate Housewives' och dt vill man ju inte missa. Men jag skriver imorgon ialla fall. Nu får ni ha dt så bra, people

.


Tisdag - Duffy

Denna coola kvinna har en underbar röst,
och denna låt är en stor favorit hos mig.
Den spelas om och om igen.
I love it, don't you ?

Duffy - Mercy

Tisdag - 9A & 9B

image566


Hallå hallå bloggen !

Sitter här nu och har precis ätit lite mat. Fick bli spagetti och köttfärssås, men en egen variant. Mer om maten säger jag inte, haha.

Imorgon slås 9A:s och 9B:s klasser ihop. Båda klasserna ska gå efter 9A:s schema. Detta bara för att repetionerna av musikalen börjar imorgon. Dock är dt endast teater-aporna, dansarna och sångarna som ska repetera från och med imorgon, men nästa vecka fortsätter dom borta vid Vågen. Så våra klasser kommer sitta ihop fortsättningen av denna vecka och hela nästa vecka. Låter dt spännande? Mja, lite kanske. För ett plus är ju att man kommer med Mikkis. Hon kommer nog bli en aning irriterad, men vad kan man göra. Jag gillar att babbla runt på lektionerna. Men nästa vecka kommer hon och jag umgås varje dag, hela dagen. Hon har ju ljus och jag har ljud (i musikalen alltså). Stackars Mikkis, jag skulle inte vilja umgås med mig själv en hel vecka.

Nej, nu ska jag gå ner och prata med min pappa. Jag skulle fråga honom (Sada ville) om han kunde laga Sadas moppe. Den är lite pajj, vilket Sada hänger läpp för. Nej, men jag måste gå nu. Men jag skriver senare. Pussisar !

Tisdag - Musikal

Hallå där, köp blåbär!

Hur mår ni allihopa? Själv mår man ganska bra. Har inget ont eller gott att säga om någon just nu känner jag. Skolan har, utan några problem, flytit på den också.

Nästa vecka är dt ju musikal, and that's going to be fun. Jag ska sitta i ljudet och mixtra. Skulle egentligen suttit där med Jonte, men han kunde tydligen inte nästa vecka. Så Eva hade gått till Didi och frågat, så nu är dt han som ska joina mig. Hoppas Didi kan någonting om ljud, för jag kan ingenting. Därför kanske jag ändå lite ville att Jonte skulle ändra sig och försöka komma till musikalen ändå, för han är ju ganska teknisk. Men dt ska nog gå fint med Didi också.

Nej, jag är väldigt hungrig och har väldigt smutsiga händer känner jag. Under skolgången blir dom himmla smutsiga, and I hate it. Men jag skriver senare ialla fall, så ni kommer inte behöva skana mig allt för mycket. Pussisar !


Måndag - Natti natti

image565


Godkväller !


Nyss sett på 'Cashmere Mafia'. En helt underbar serie, tycker jag. Sitter nu här och pratar med Arn (Niclas) på msn. Haha, jag kollade mot tv:n samtidigt som jag skulle skriva msn, så jag höll på att skriva tv. Shises, är jag trött kanske?

Jag slängde ju upp lite skor i föregånde inlägg och jag är verkligen helt såld på pumpsen, men mamma sa nej. Dom är helt enkelt för dyra. Men dom rosa ska jag ialla fall köpa, för eller senare. Dom kostar 698:-, och dom finns även i rött. Så dom röda för 698:- ska jag köpa någongång inom en snar framtid.

Så vad händer i helgen då? På Fredagen ska jag ialla fall över till Mikkis house. Mjes, igen ! Men när hon sedan slyttar upp till Dalarna i höst, kommer ju jag inte kunna umgås med henne. Jag kommer sakna henne något otroligt, dt är verkligen en bra kompis dt där alltså. Du bara måste älska henne, för dt gör ialla fall jag.

Nu ska jag ta och avrunda detta inlägg. Har kollat igenom den 'vanliga blogg-rundan' och ska nu lägga mig i sängen för att försöka få lite sömn. Förhoppningsvis kommer John Blund på besök snart, I miss him. Baha ! Nej, men ha en mysig natt allihopa. Vi hörs imorgon !

Måndag - Skor ?

Hellu hellu !

Läste Sarah's blogg där hon skrivit lite smått om balen. Skorna hon spanat in och kanske ska ha då, är helt sjukt snygga. Jag vill också ha dom, haha. Men jag gick in på sidan, have2have.se, och såg tre väldigt bedårande. Ett par är rosa och svarta, dom vill jag ha bara för att liksom. Sedan hittade jag två par silvriga som jag tyckte om. Ska ju ha silvriga accesoarer och smink, så skorna kanske inte direkt ska vara guldiga. Guld och silver är inte så snyggt enligt mig. Men jag slänger in bilder på dessa tre skor, I love them redan.

image564

Dessa skor har en klack på cirka 10 cm. Skulle nog göra lite ont att gå i dom på balen, men jag är rätt så van. Har höga skor nu, och brukar gå runt med en klock på cirka 8 cm. Och vad gör man inte för att vara lite fin?

Måndag - Teneriffa

image563

Fy sjutton vad jag längtar tillbaka till Teneriffa. Åkte ju som bekant dit med farmor, pappa, mamma och Erik. Helt fantastiskt underbart var dt där. Tyvärr är inte jag någon som älskar att sola, så där borta hann jag inte få så mycket färg på kroppen. Men när jag sedan kom hem var sola allt jag ville göra. Ja.. Vad kan man säga liksom? Samma resturang åt vi på nästan varje dag. Eftersom att resturangen hade en papegoja och en långnäbbad fågel vid éntren, så kallade vi resturangen för 'papegoj-baren'. Ja, dt var ju en bar också. Maten där var helt underbar och serveringspersonalen var femstjärnig. Förutom maten och solen så längtar jag tillbaka till alla drinkar man drack där, haha. Så många olika och goda 'Sex on the beach', 'Screaming Orgasm', 'Teguila Sunrise', 'Piña Colada', Woo Woo', 'Tai Mai', you name it dude. Sjukt underbart att bara sitta med familjen med en söt drink i handen. Mmh..

Nej, nog om Teneriffa. Jag skriver ett inlägg senare igen, nu ska jag se på tv. '2 ½ Män' kommer nu klockan sju på trean och halv åtta kommer 'Vänner' på femma. Me like !

PS.
Vårat hotell är inringat på bilden. Wünderbart ! DS.

Måndag - Wünderbart !

image561

Hallå hallå !

Underbart väder idag, eller hur? Vi satt ute på bänkarna under SO:lektionen och när jag kom hem släppte jag hundarna på tomten och satt själv och lapade sol i solstolen min. Skulle kunna vara ute längre, men icke då. Jag måste städa klart mitt rum (I know, it takes forever), måste fixa läxor, och så måste jag även plugga till prov.
Ansträngande anstränande !

Mamma planterade även om min blomma idag, haha. Så nu står dt en fin växt i en guldig vas på mitt skrivbord. Jag kommer nog ha Sveriges finaste rum när jag städat klart! *not*

Nej, om man skulle ta och sätta igång med allt. Imorgon är dt NP Matte C-del. Dt innebär en kvarts sovmorgon, vilket jag tänkte ha. Låter störtlöjligt, men ni vet inte vad en kvart gör för under. Ialla fall för mig, sen finns dt ju dom som inte behöver någon skönhetssömn (gosh, jag är egoistisk).

Jag skriver ialla fall senare ikväll, så ja.. Kika in då.
Pussisar to all of you !

söndag - sanningens ögonblick

Nej men tjenare !

Idag har Susanna inte åstadkommit mycket alls. Hon har fotograferat en hel del och bara slappat. Hon har inte ens vädrat sitt rum, som hon tidigare skrev. Fy fy på henne !

Så imorgon är dt då dags för skola. Har idag funderat på vad jag ska ha på mig. Jag funderar seriöst på att sno Mikkis heta tröja, vilket jag även tror att jag ska. Antingen blir dt pruttisar, eller tunika till dt. Ni får en bild imorgon så fattar ni nog vad jag menar.

Nu ska jag se på 'Sanningens ögonblick'. Tycker om dt programet, men jag skulle aldrig kunna sätta mig den gula stolen.

Godnatt världen !

söndag - debut

Dags för mig då att debutera som 'YouTube-klipps-inläggare'. Det fick bli denna 'Daft Punk'-video som jag tycker är stentuff. Jag undrar hur dom gör och vartifrån dom fått så bra minne ? Hur som helst, detta är, enligt mig, bra gjort och jag tycker ni ska kolla på videon och försöka göra likadant, haha.


söndag - prinsessan på ärten

Nu är mitt hår torrt. Jag fattar inte varför dt ska ta timmar för dt att torka ?! Men men, vill man vara fin så får man lida pin, eller hur?

Imorgon måste jag hamina glasögon på mig till skolan. Ingenting jag frivilligt har, dom är ju trots allt väldigt trasiga, men jag måste. Jag har just nu endast en lins i ögat, och dt känns inte bra. Ont gör dt, för ena ögat överansträngs. Men just nu har jag inte något val, jag ska åka moppe om några minuter, och glasögon funkar inte fint till moppe-hjälmen.

Idag ska jag även se på en massa olika repriser. Eller ja, inte bara repriser utan en massa andra tv-program också. 'Desperate Housewives', 'Ugly Betty', 'Top Model 9', 'One Tree Hill', 'Sanningens ögonblick' och 'Parlamentet'. Varför har jag blivit så tvungen att se alla dessa program? Inte bra, inte bra. Jag kommer praktiskt taget sitta klistrad vid tv:n idag.

Nej, om man skulle ta och avrunda. Innan jag bänkar mig framför tv:n så ska jag vädra mitt rum. Jag måste dammsuga hela rummet, även mellan mina madrasser. Någon som missat dt dom säger i 'Rent Hus'? Alla dessa 'pälsänglar' trivs ju som fisken i vattnet, mellan madrasser. Jag vill ialla fall inte sova på pälsänglar, dt skulle nog få mig att bli lite som 'Prinsessan på ärten'.

söndag - sommarväder

Hellu alla mina tomater !

Sommarväder, dt är bara förordet. Eller är dt någon som missat att spana ut genom fönstret? Helt underbart! Sen förstår jag att alla Lapplands-människor har dt en aning kyligare, men dt är en annan femma som man säger.

Idag ville jag ha klänning på mig. Har jämt pruttisar hemma, dt är skönast. Men idag tänkte jag att nej, nu ska jag minsann ha klänning och strumpbyxor. Spännande att veta va?

Ska till Konsum snart. Har en anledning till att köpa Coca-Cola, och då måste man ju ta tillfället i akt, eller hur? Jajjamensan, dt måste ialla fall jag. Men innan jag kan sticka iväg så måste mitt hår torka. Har nyss duschat och enligt mig är dt inte så fräscht att ta på sig hjälmen när håret är vått. Icke icke !

Igår kväll var en ganska trevlig kväll. Lite smått lulliga vart jag och Sada, men dt släppte sen och jag var klar att ta min moppe och åka hem. Sagt och gjort! Men jag och Mikkis planerade igår faktiskt att vi ska dansa tryckare på balen. Till och med till musik som inte är skapad för sådan dans. Been there done that som man säger på dt Amerikanska språket. Undra egentligen hur många i klassen som tror att vi är lesbiska ?

lördag - person x

Tjoho !

Nu sitter jag här och är färdigsminkad för kvällen. Började sminka mig tidigt, fast att jag inte ska åka förens vid halv åtta. I know, I'm wierd! Tänkte ta kort på sminkningen och 'outfiten' jag ska ha, men jag orkar inte. Blir oftast sjukt utråkad av att endast läsa en massa 'dagens outfit' så varför ska jag själv slänga in ett sånt inlägg? Nej nej, dt är inte min stil.

Nu när jag kollar ut så vill jag bara åka till Gröna Lund. Har läst i många bloggar att folk ska dit idag och o'boy, dt vill jag också. Men jag får vänta till skolavslutningen, då jävlar ska vi gubbar dit. Jag får nöja mig med att åka hem till Mikkis, haha. Inte för att dt kommer vara tråkigt där, men ialla fall. Jag och Sada ska minsann få gubben Tommy på humör så att han inte sabbar stämningen.

Innan jag åker måste jag äta någonting. Har ätit fisk och potatis vid fyra, men man ska ju inte dricka på tom mage så jag ska stoppa i mig mer mat. Självklart inte så mycket att jag istället spyr upp maten (vad trevlig jag låter), men ni förstår säkert vad jag menar.

Juste, jag vill kommentera en kompis jag har. Den personen är så sjukt jobbig och jag vet inte ens om jag kan kalla denne för kompis längre. Dt ändå vi pratar om är han/hon. Nu låter jag extremt egoistisk, så jag borde nog förklara för er. Om vi pratar på msn så kan dt låta så här:
X säger: Heeeeeej
Jag säger: Hejsan
X säger: Vad gör du?
Jag säger: Inget speciellt, själv då?
X säger: En grej
Jag säger: Som vadå?
X säger: Men en grej bara
Jag säger: Okej, är dt kul då?
X säger: Mm, dt gör ont
Jag säger: Ont?
X säger: Förlåt, jag får inte göra detta
Jag säger: Vad gör du för någonting egentligen?
X säger: Men en grej bara
Jag säger: Får jag inte veta?
X säger: Men dt är inget
Jag säger: Okej
X säger: Men vill du inte veta eller?
Och sådär håller dt på. Bara om person X hela tiden. Uppmärsamhetssökande är denna person. Jag har ingenting emot att prata om andra människor, men sånt där är bara drygt.  Folk som inte känner denna person vet heller inte hur jobbig han/hon kan vara. Usch usch ! Jag har sagt till denne att jag tycker dt är jobbigt att han/hon jämt håller på sådär, men nej du, inte hjälper dt. Anledningen till att jag skriver 'Person X', 'han/hon', 'denne' är för att inte denna person ska tro att jag snackar skit om han/hon. Har ni varit i denna sitts själva, så förstår ni nog.

Nej, om man skulle ta och göra något annat. Typ prata med Sada kanske? Ha en mysig kväll allihopa !

lördag - grattis grattis

Fixade en ny design till bloggen. När Christa var här så sa hon till mig att den gröna designen, (ni vt den som ni fick rösta på förut), var mycket somrigare. Så jag tänkte att jag behåller samma liksom 'tema' som jag hade innan men att jag lägger dit några blommor. Sagt och gjort! Här har ni den nya designen. Vad tycks?

Innan jag avrundar vill jag passa på att säga grattis till Bellans pojkvän John som har namnsdag idag. Så grattis till honom. Ja, och till Tarzans flickvän Jane också. Mahah!

lördag - aldrig !

image558


Mamma och pappa pratade idag om att placera om hundarna, sälja dom. ALDRIG ! Mina hundar ska ingenstans. Jag offrar allting för mina djur. Jag fattar inte ens hur mamma och pappa kan fundera på nåt så hemskt. Dt skulle ju vara som att sälja två familjemedlemmar. Nej, aldrig i hela mitt liv! Mina hundar ska ingenstans, dt ska jag fan se till.

Lördag - Attans !

Goddag goddag !

Vaknade vid halv ett idag, vilket jag inte förstår hur jag kunde göra dt. Jag somnade ju ändå vid ett igår. Eller.. Ja, nu när jag tänker efter så är dt ju väldigt rimligt egentligen, haha.

När jag för en kvart sedan skulle stoppa in linserna i ögonen, märkte jag att en av linserna är spårlöst försvunnen. Jag undrar vart den tagit vägen. Sorligt nog var dt också min sista lins, så jag sitter här just nu i bara en lins. Inte alls bra för ögonen mina. Ena ögat överansträngs och så får jag himmla ont i dt senare på kvällen. Men mina glasögon är väldigt trasiga (går tyvärr inte att laga, sa optikern), så dom kan jag inte heller ha. Ja, nu tänker väl ni säkert "Men köp nya brillor då!". Sorry sorry, men ett par nya brillor kostar runt 2000 - 3000 kronor + att jag måste på ny synkoll och få ny styrka på brillorna/linserna. Attans attans.. Men men, nya brillor ligger faktiskt högst på min önskelista.

Nu ska jag fortsätta jobba med lägenheten. Jag har bara börjat med inledningen, och inte ens den är klar. Här näst måste jag skriva om varje rum. Dt är mycket slit om man vill komma upp till toppen.

Jag skriver senare, hasta la vista !

fredag - tråkigt värre

Tjoho !

Först och främst vill jag börja med att be er hålla en tyst minut för kaninen som avlivades idag. Bellans käraste, RIP.

Men nu så, åter till Susannas vardag. 'Berg flyttar in' rullar på fyran. Tycker inte så mycket om programet, tycker fullständigt att dt saknar mening. Men, alla tycker olika. Om cirkus 40 minuter kommer flygkraschar på tv, vilket jag givetvist ska kolla på. Efter dt kommer 'Miami Inc' som jag älskar. Blir så inspirerad utav alla tatueringar. Samtidigt får jag reda på hur dt går till, vilket kommer att komma väl till pass när Sussu blir arton. Då ska dt tatueras in 'Tro, Hopp & Kärlek' efter farfar. Låter detta spännande? Mja, måttligt.

Morgondagen då. Jag måste verkligen plugga skiten ur mig. Kan fortfarande inte någonting av NO:n, SO:n och Franskan. Suck suck.. Men nu när vi ändå pratar om skolan kan jag kanske passa på att skriva in mina betyg i NP Engelska. Fick rätt bra betyg, vilket jag är stolt över. Skriv- och läsförståelse; VG+. Uppsatts; MVG. Muntliga delen har vi ännu inte haft, men dt ska väl gå lika bra hoppas jag.

Nej, om man skulle ta och göra något annat. Blogga kan jag ju inte bara göra, kommer ju snart inte ha någonting att blogga om. Innan jag avrundar på riktigt måste jag säga att ni får lov att slänga in fler kommentarer. Inte ett dugg svårt. Så här gör du:
1. Läs inlägget
2. Klicka på länken 'Till mig från dig' längst ner av inlägget
3. Följ instruktionerna där

Svårt va? Njä, trodde väl inte dt. Dt kommer gå fint, bara kommentera något. Men, jag förstår om dt inte finns nåt kul att kommentera. Mina dagar är ju inte som Blondinbellas eller Kissies. Dt händer alltså inte så mycket om dagarna. Men men, försöka är guldvärt! 

fredag - ny klocka

Tjoho !

Varit i Nynäs med mamma nu. Fick en klocka för 198 kronor, vilket var ett rejält fynd. Ordinariepris var 698:-, så mamma tyckte dt var självklart att jag skulle få den. Gull ! Ska försöka beskriva klockan, för jag orkar inte ta kort på den och slänga in en bild. Så lat är jag, hehe. Ialla fall, dt är en röd armbandsklocka. Den är bred och har en digital skärm. Runt skärmen har den några diskreta kristaller. Funktionerna på klockan är många. Förutom att den visar tiden (tim, min, sek), så visar den även datum (år, månad, dag, dagens namn), den har stoppur, telefonbok (onödigt) och så piper den vid varje ny timma. Med andra ord en ganska mångsidig klocka. Tackar mamma väldigt mycket !

Nu ikväll ska jag icke iväg till Mikkis, dt skjuts upp till imorgon. En anledning var att jag har oerhört ont i min blindtarm. En annan anledning är att Sada skulle till Fituna med sin kära family idag. Men imorgon är vi välkomna dit. Så ikväll blir dt istället en massa mys framför teven. Ska se på Talang 2008 och kanske någon film efter dt. Vi får se vart viljan och orken leder mig.

Jag är väldigt glad för att katten min ska få ungar. Sist vi hade en kattunge, Bebbe, var i December tror jag. Jag grät och grät och grät när den flyttade ifrån oss. Hela vägen till Finland fick den åka, och där blev livet kortvarigt. Tyvärr är den nu avlivad. Anledningen var att den varje dag pissade i mormors säng. Inte kul för mormor, men synd för Bebbe. Dt är en av nackdelarna med att skaffa kattungar. Dagen D, när dom ska flytta. Jag hatar dt. Jag har gråtit så sjukt många gånger för alla kattungar som behövt flytta. Verkar kanske störtlöjligt, men sån är jag. Deal with it!

Nej, om man skulle ta och checka in lite bloggar. Kanske ska försöka förstå varför alla 'stora bloggare' är så himmla 'stora'. Vad hände med att alla ska behadlas lika? Mahah, nejdå. Jag fattar poängen. No reason to explaine.

fredag - kattungar ?

Tjoho !

Har precis fixat Bellans blogg. Jag vet att hon älskar Kina och allt sånt där, så jag tyckte den kinesiska muren skulle få visa upp sig i bloggen där. Jag har ju inte alls Jyttes skillz, så jag vart ganska nöjd. Dt är ju typ bara den tredje bloggen jag fixat. But I like it. Den kanske vart lite boring, men jag är ju som sagt nybörjare.

Våran katt ska få kattungar. Yes, du läste rätt. Trots att den går på p-piller har den lyckats bli på smällen. Magen är rund och hård och alla symptom tyder på att hon har bullar i ungnen. Och tro mig, efter år som 'kattuppfödare' vet jag när en katt har ungar i magen. Dock hade jag inte lagt märke till detta innan mamma påpekade dt. Men men, ingen kan väl se och veta allt?

Nu ska jag kila iväg till Ösmo. Är himmla sugen på godis och billigaste alternativet är utan tvekan Ösmo. Ja .. Vad gör man inte för lite godis?

fredag - glad ?

image556

Tänk om man kunde vara så där glad hela tiden ..

fredag - en massa klagomål

O U C H ! Jag har så sjukt ont i min blindtarm. Trodde först att dt var levern jag hade ont i, men icke. Blindtarmen it is. Jag kan int eens stå upp, gör så jäkla ont. Har haft ont ett bra tag nu, men sa ingenting till mamma för jag ville se om dt kunde gå över av sig självt, men dt har dt alltså inte. Så nu när jag berättade dt för min mami, började hon skratta. Hon trodde jag va oseriös eller nåt. Bajs på henne, jag har haft ont ett bra tag nu. Men men, jag kanske borde vänja mig. Ingenting med mig tas seriöst. Jag kan ju förfan inte ens köpa en kaffebryggare utan att man blir ner sedd på. Usch och bläääääää !

fredag - vilka problem

Hellu alla läsare !

Har precis duschat och klätt på mig. Tror jag ska shoppa med mamma om en liten stund, men är inte säker. Orkar inte åka någonstans känns dt som. Men men, vi får väl se vad som händer och fötter. Funderar även på att klippa mina naglar. Dom är relativt långa och målade i Fransk Manikyr men dt är så sjukt jobbigt att knappa på tangenterna i dessa. Men men .. Kanske kan köpa nagel-förstärknings skit ? Nej, nu kom vi in på ett ointressant ämne.

Ikväll kanske jag och Sada ska till Mikkis house. Vi får se. Dalmasen (Mikkis pojke) är tydligen inte så sugen. Vi skulle ju åkt dit igår, men då var dt Dalmasen som sa nej. Men så är dt. Undra vad han har emot oss..

Igår gjorde jag en sjukt fin design (enligt mig) till Bellans blogg. Har ännu inte fått lösen och så, så jag kan inte styla den ännu. Så Bellan, läser du detta så kan du kontakta mig på nåt sätt. Pussisar till henne !

Nej, jag måste städa detta rum nu. Har möblerat om lite granna, men dt ser fortfarande hemskt ut. Vet inte ens vad hälften av all dessa saker gör här inne. Och sen vet jag inte heller vad jag ska göra av alla grejjor. Oj oj, vilka problem jag har.

torsdag - mjau

image555

Tjoho !


Sitter här och messar med Gustav. Vi har nån lek på G. Typ 'Varannan fråga leken'. Mysigt värre! Tänkte klaga på er läsare och säga att jag aldrig får några kommentarer längre, men vips så har jag fått typ sex stycken på ett inlägg. Tror nog att dt beror på att min wünderbara hund fick vara med i ett inlägg, men ialla fall. Nåja, sorligt att mina inlägg inte är 'vräda' att kommenteras, men jag kommer fortsätta skriva ialla fall. Men jag tackar och niger för alla kommentarer. Shises, märks dt att jag inte är en utav Svealandets största bloggerskor?

Nej, om man skulle ta och skriva med både Gustav via telefonen, och en massa människor på msn. Ha dt så skönt allesammans !

torsdag - sötare än socker

image554

Nyduschad Cessi.
Har du sett nåt sötare ?

Torsdag - valborg ?

Undra hur Sverigs namnsdagar är planerade. Idag har Valborg namnsdag. Borde inte hon haft dt igår? Hm..

Nu blir dt lite mer pluggande innan jag, halv fem, ska se på OC.

Torsdag - Pluggishelg

Tjoho !

Hur var eran Valborg igår? Min var väl sådär. Den hade kunnat vara bättre, men men. Dt kommer ju alltid en Valborg nästa år också, eller hur?

Idag ska jag på allvar ta tag i saker och ting. Har en massa skolarbete som ska vara inlämnade inom tre veckor. Så dt jag ska göra denna långhelg är;

- Skriva en bokredovisning till 'Tio saker jag hatar med mig själv'
- Skriva ett filmmanus på engelska
- Skriva om lägenheten (rum för rum, inledning osv)
- Fixa finska-läxn som denna gång är en artikel om vänskap
- Plugga Franska, avoir och être och kroppen
- Plugga till NO-provet, Kemi 1
- Lära mig de fyra samhällstyperna och dess innerbörd


Ja.. Någon som vill byta skor med mig idag så att jag kan slippa allt detta? Usch usch.. Nej, snart kommer Mikkis och lämnar min moppe, gulligt värre. Sedan ska jag börja med allt detta. Måste även äta någonting, är himmla hungrig. Dt till och med snurrar i skallen på mig. Ha en fin Torsdag allihopa !

RSS 2.0