Tisdag - 9A & 9B

image566


Hallå hallå bloggen !

Sitter här nu och har precis ätit lite mat. Fick bli spagetti och köttfärssås, men en egen variant. Mer om maten säger jag inte, haha.

Imorgon slås 9A:s och 9B:s klasser ihop. Båda klasserna ska gå efter 9A:s schema. Detta bara för att repetionerna av musikalen börjar imorgon. Dock är dt endast teater-aporna, dansarna och sångarna som ska repetera från och med imorgon, men nästa vecka fortsätter dom borta vid Vågen. Så våra klasser kommer sitta ihop fortsättningen av denna vecka och hela nästa vecka. Låter dt spännande? Mja, lite kanske. För ett plus är ju att man kommer med Mikkis. Hon kommer nog bli en aning irriterad, men vad kan man göra. Jag gillar att babbla runt på lektionerna. Men nästa vecka kommer hon och jag umgås varje dag, hela dagen. Hon har ju ljus och jag har ljud (i musikalen alltså). Stackars Mikkis, jag skulle inte vilja umgås med mig själv en hel vecka.

Nej, nu ska jag gå ner och prata med min pappa. Jag skulle fråga honom (Sada ville) om han kunde laga Sadas moppe. Den är lite pajj, vilket Sada hänger läpp för. Nej, men jag måste gå nu. Men jag skriver senare. Pussisar !

Sötnosar som skrivit sin åsikt
Postat av: Anonym

Hahahahahah. e de då jag som e irriterande?! hmm...

2008-05-06 @ 18:19:45

Bara följ instruktionerna

Du heter väl nåt, eller hur?
Kryssa i rutan

Mail ?

Har du en blogg?

Skriv din åsikt, babe

RSS 2.0