Söndag - Mot Kungens Kurva

Nu har Christa åkt hem och jag och mamma ska sticka till Kungens Kurva.
So long, lovers !

Update; Håller på att fixa Christas blogg. Den är långt ifrån klar, men kola gärna in den, säg vad du tycker och börja gärna läsa den på heltid, hoho. Hon vill ha massor av läsare, så gör henne glad, hihi ! Hennes blogg är länkad i menyn här till vänster, "Christa" under kategorin "Spana in".


Lördag - Jag är uttråkad

Hallå hallå bloggen !

Jag sitter här vid pappas laptop och är otroligt uttråkad. Tv:n visar inget roligt, internet har ingenting att bjuda på, inga kompisar går att få tag i och ja.. Jag väntar på ett samtal/sms från Christa. Hon är på kräftskiva hos Sarah men hon kanske skulle komma hit efteråt och dt är dt hon ska meddela via mobilen. Jag hoppas att hon kommer, för dt blir dt ända jag har att se fram emot denna kväll, haha.

Nejdå, men nu ska jag joina mamma vid tv-soffan. Dricka lite pepsi och kanske göra en till varm macka med örtsmör, skinka och ost? Jag vet inte, men någonting blir dt nog ialla fall.

Lördag - Japp, en ny handväska !

Tjoho !

Jag fick en ny handväska. En BB (Björn Borg), svart skinn. Den har lite detaljer i 'oglansigt' guld och två ytterfack som ser ut som två fickor liksom. Väskan är lila innuti. Sån dära.. Hm, måste komma på ordet.. Nej, jag kommer inte på dt. Men ni vet sån där tyg som man brukar göra pyjamasar av. Glansigt och halt. Ialla fall, sånt tyg i mörklila är min väska fodrat med, både i ytterfacken och innuti själva väskan. Skitsnygg tycker jag att den var och den kostade bara 300:-. Har för tillfället inte någon kamera jag kan få att funka så här med en gång, så jag kan tyvärr inte ta en bild..

Efter att jag och mamma köpt den väskan så gick vi igenom Nynäs 'torg' (?). Dt är Skärgårds-dagar nu i helgen så Nynäs är fullt av stånd och sånna grejor. Vi testade lyckan på lotteri och så ett very old Marabou-choklad-hjul. Vi vann inget men vi köpte lite remmar och sen stack vi till mammas jobb där vi åt lunch. Helstekt kotlett, potatis, sås och kokta morötter. Måste säga att dt var hur gott som helst. Ja, en cola till maten också såklart, hähä. Vi frågade även efter ett sommarjobb till mig (I know, lite tidigt) eftersom att mamma jobbar där och känner 'chefen'. Jojo, dom trodde jag skulle ha bättre chans än andra eftersom att jag går Hotell & Restaurang. Hon sa att en kille som hade börjat sommarjobba där hade sen börjat jobba där annars också, så vem vet vad framtiden kan komma med, hoho.

Nej, nu ska jag sluta ta ut saker och ting  förväg och istället kila iväg ut med hundarna. Dom måste ju också få pissa och skita you know. Skriver nog mer senare eftersom att jag inte kommer ha nåt för mig ikväll, haha. Puss !

Lördag - Ny handväska ?

Hallå hallå !

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste springa upp till mitt rum och klä på mig. Vaknade vid tio av att Erik står vid min säng och väser "Wasaaaaaaah". Kommer inte ihåg vilken film dt uttrycket kommer ifrån men aja. Han tigger lite och jag går med på dt. Jag klev upp sen eftersom att dt är så sjukt varmt i mitt rum på morgonen. Mamma väckte mig vid tio över sju imorse och sa att jag kunde åka till Nynäs idag för att möta upp henne och köpa en handväska till mig. Åh, min mamma är allt bra snäll hon.

Nu kom hon hem och blev förvånad att se mig i bara morgonrocken. Måste rusa, mamma har bråttom eftersom att hon jobbar hela dagen idag. Lunchen är ju bara en timma lång. Pussi !


Fredag / Lördag - Better, but still not good

Rustat upp bloggen lite granna.
Är inte så jätte nöjd fortfarande,
men ska slipa på detta imorgon.
Nu är dt dags att dissa Patrik på msn
och sussa innan jag somnar hära.


Fredag - Mys med mamma

Ikväll har dt varit lite mys med min kära moder.
Pizza, godis, läsk och film stod på schemat.
Filmen 'Underbar och älskad av alla' var riktigt bra måste jag säga.
Ja, slutet var väl bäst då, hoho.
Har jag sagt att jag älskar min mamma ?


Fredag - Just chillin' out

Hallå alla läsare ! Eller ja, dom få som finns kvar. Jag har tappat mer än hälften av alla läsare jag haft under mitt blogg-liv. Jag skriver ju för min egna skull, men visst är dt väl kanske lite av en besvikelse att se att så många väljer att inte läsa min blogg längre. Jag undrar vad dt är som gjort att mina inlägg blvit så ointressanta .. ? Nåja, jag är mitt största fan and I'm happy about it !

Till dagen nu då. Halv nio gick bussen vi tog mot skolan och första lektionen, engelska, började 10:30. Den var rätt soft, men herre gud vad min mage kurrade. Svenska var lektionen efter engelskan och där skulle vi göra ett diagnostiskt test. När man var klar fick man gå, och jag tror att dt tog mig 20 minuter att bli klar. Jag degade kvar i skolan med Sada och Felicia eftersom att dom skulle vänta på Cicci (Sadas storasyster) som skulle köpa lite cigg till Felicia. Alltså var jag i skolan i ungefär 1 ½ timma mer än jag behövde. Den sista halvtimman var jag där för att vara lite snäll mot Felicia. Sada tog 858:an hem men Felicia skulle vänta på 848:an, så jag väntade med henne för att vara snäll. Sada skulle också väntat men hon var tvungen att åka eftersom att Bobby (hennes kusin) skulle komma till henne snart.

Jaja, nu ska jag hjälpa mamma att städa samtidigt som jag ser på Top Model som visas i repris nu. Senare ska jag göra.. *trummvirrvel* .. INGENTING ! Wiho, dt är Fredag och jag ska sitta hemma framför datorn eller tv:n. Visst låter dt som att jag har ett spännande liv? Njä, men någong gång måste man ta en break och varva ner. Skillnaden mellan dig och mig är att jag kan göra dt med stil, aight ? Hoho !


Torsdag - Världens bästa mormor

Juste, grattis till världens bästa mormor som har namnsdag idag.
Leila heter hon och är, som sagt, den bästa i världen !



B i l d  -  M o r m o r  &  J o n n e  p å  A  &  J  b r ö l l o p

Torsdag - Dagerns vandring

Hejsan hoppsan !

Har lite blandade känslor efter vandringen idag. Dt var skönt att få komma ut och röra på sig, men fuck alla mygg och den stekande solen. För såklart hade man förberett sig på att dt skulle bli skitkallt och ruskigt, men icke. Så jag fick lov att gå där i mina svarta mjukisbyxor och min svarta klasströja och svettas. Jaja, i vissa stunder började jag faktiskt frysa, så jag ska nog inte slänga för mycket ris på min så kallade outfit.

När jag kom hem vid tre ungefär kände jag mig så jäkla ofräsch så jag hoppade in i duschen direkt. Jag har inte ens orkat klä på mig nya kläder, så här sitter jag still in morgonrock. Underkläder och strumpor är dt ända pluset, hähä. Men jag kanske måste dra på mig nåt ialla fall, för Sada kanske är på väg hit. Fast nu har jag ingen aning längre, förstår inte så mycket av sms:en jag får av henne just nu. Men men, vad är väl en bal på slottet?

Nej, om jag ska ta och göra någonting annat. Vill att klockan ska bli åtta, för då är dt okej att sova. Jag är så sjukt trött så jag vet inte vad. Juste, har ju glömt att berätta en highlight som hände igår. Mamma och pappa kom hem från Ica Maxi med en liten present till mig; skolkalender, pennor, sudd och en linjal. Inte bara vilka skolgrejor som helst, Hello Kitty är med. Ja, motivet alltså. Rosa och fina är dom. Mina skolgrejor kommer så lätt vara hetast on the earth, right ? Haha, nej men nu ska jag gå. Pussi !


Onsdag - Gosh, jag är seg !

Hallå i stugorna !

Jag är så sjukt trött så jag vet inte vad. Måste upp vid sju imorgon och bussen mot Sågen går vid halv nio. Sada hoppar på hemma hos sig och så åker vi ditåt. Jooooooooobbigt är vad dt kommer bli, men jag har ialla fall laddat upp med Risi Frutti, vatten och kycklingsallad. En bra lunch för en heldags vandring? Ska även ta med mig ett par fräscha strumpor och en liten handduk. Gympa-läraren sa att dt fanns nån typ av badställe där och att dt var smart om man tog med sig dt jag nyss rabblade upp, för där kan man doppa fötterna så att dom blir fräscha och man har inte lika illaluktande tåsvett nät man kommer hem.

För övrigt så kan jag väl säga att Christa varit här idag. Imorse kom hon hit för att lämna sin moppe i vårat garage och så tog vi bussen till skolan tillsammans. Efter skolan åkte vi hem till mig, åt lite och så sysslade vi med en annan grej (som jag inte tänker nämna i bloggen, har skrivit varför förut). Hon åkte hem vid sex och då var dt meningen att jag och Sada skulle gått slingan med våra stavar, men icke picke. Fråga mig inte varför, för jag vet inte själv. Igår vart dt inte heller någon stavgång då Sada var hos sina kusiner. Varför är vi helt plötsligt så upptagna när vi bestämt oss för att bli mer hälsosamma?

Nej, nu ska jag ta ur mina linser, tvätta mitt fejs och sen krascha i sängen. Jag kommer bokstavligen somna på två sekunder. Men jag skriver nog imorgon om hur vandringen varit. Pussi pussi !

Tisdag - Skönheten & odjuret ?

Innan jag nu går och sussar ska jag slänga in videon till låten som går på repeat hemma hos mig. Heidi och Seal, skönheten och odjuret ? Jag vill inte kalla Seal för ett odjur för att hans ansikte är ärrat, hans underbara röst kompenserar dt stort. Jag älskar denna låt och kan beskriva videon med orden; true love.


Tisdag - That 70's show

Hellu hellu !

Idag har dt varit ännu en dag i skolan. Två nya tjejer började i våran klass, Nathalie och Angelica. Agge känner man ju sen tidigare, den pricken gick ju i samma klass som mig och Sada i Sunnerby, hoho. Klassen blir bara större och större. Först kom ju jag då, sen idag kom två nya och jag hörde idag att två till ska börja nästa vecka? Dåligt, jag som ville ha en liten klass. Jaja, klassen är ju bra ändå, för dt jag har att jämföra med är högstadieklassen i Sunnerby och den ogillade jag mycket. Men denna klassen trivs jag fint i och lärarna är bra också. Fast jag tycker inte så mycket om engelskaläraren, men allt kan ju inte vara perfekt, eller hur?

Haha, sitter och skrattar åt "That 70's show". Vem kan låta bli att skratta åt dt liksom, haha? Nej, I love it. Men men, jag skulle egentligen avrunda här när jag började skriva om programmet. Bellan kommer snart och jag ska färga hennes hår. Ska gå och pii pii nu, intressant va? Hoho !

Måndag - Våra 'upptagna' liv, haha

Hallå alla läsare !

Sorry, för den dåliga uppdateringen idag, men jag har inte varit hemma någonting. Kom hem vid åtta från Sada, jag åkte dit direkt efter skolan. Vi degade hemma hos Sada i någon halvtimma och sen åkte vi till Nynäs för att sticka till ungdomsmottagningen. Vi var där i kanske en timma och sen åkte vi tillbaka hem till Sada för att laga värsta middagen till oss, spagetti och egen gjord köttfärssås. Jag kan lova att vi åt hur mycket som helst, jag är fan fortfarande mätt, hoho. Men som sagt så skjussades jag hem vid åtta snåret och sen dess har jag bara suttit framför tv:n, där dom btw visat filmen Mean Girls. Älskade den filmen när jag först såg den, men nu tyckte jag bara att den var.. Konstig!

Idag vart dt ingen praktik i köket för våran del, istället gick vi igenom hela stället. Jag kan lova att jag kommer råna dt köket på fritös och en annan häftig grej som tydligen var toppen att göra varma mackor i, som läraren Pelle sa. Haha, skämt åsido, köket verkar ju helt okej och jag är faschinerad av alla grejer man uppfunnit för att underlätta ett resturangkök. Ja, dt finns ju säkert en massa andra nyare grejor i riktiga storkök, men grejorna dom har i Nynäs är inget som finns i vårat kök här hemma ialla fall.

Nej, nu ska jag tvätta mitt fejs, borsta tänderna och sedan sussa. Jag och Sada skippade stavgången idag, då vi kände att vi hade haft så mycket på schemat, haha. Nej, men imorgon ska vi fan inte banga. Jag ska piska både Sada och mig själv hårt på stjärten så att vi kommer iväg. Haha, hur dumt lät inte dt där då ? Aja, jag måste ialla fall gå nu. Skriver imorgon !

Söndag - Grattis till min Anniina

Hallå hallå !

Tänkte slänga in mitt sista inlägg för dagen. Klockan är ju snart nio så jag ska snart dra mig tillbaka. Jag var nyss ute för att lämna ett brev i posten, jag vill ju ha mitt studiebidrag. När jag sen ska gå hem från postlådan tar jag en liten omväg för att dt är så himla skönt där ute, och då ser jag en moppe komma med på människor på. Jag vette sjutton vad dom höll på med, men dom åkte runt och skrattade, tutade och allt möjligt. Kul söndags-humor i Korunda? Hähä ..

Imorgon är dt dags för skola igen då. Hela dagen i köket och dt ska bli spännande, eftersom att dt är första gången med bara klassen. Undra vad vi kommer göra .. ? Hoppas dt inte bara är en massa prat och prat och prat, för alla som känner mig vet att jag hatar genomgångar. Fast jag fattar ju såklart att dom måste finnas, men jag fattar inte varför man måste ha så himla många av dom ?! Nåja, kul ska dt väl förhoppningsvis bli. Måste ta halv åtta bussen hemifrån, så dt blir inte så mycket av sovmorgon imorgon, men jag klarar mig. Har ju trots allt sovit i ungefär 26 timmar under helgen och jag ska sova i minst sju timmar denna natten igen, så jag kommer inte vara för trött imorgon ialla fall, haha.

Jag tänkte göra en ny header till min blogg. Ska ha en bild på mig och Sada och så en bild på mig och Anniina, min moster. Ja, jag skrev ju ett inlägg här förut där dt stog att jag är glad för Anniinas skull, och vet ni varför ? Jo, för att .. *trumvirrvel* .. Hon ska bli mamma ! Jepp, that's true, och dt innebär att lilla Sussu ska bli gudmor. Anniina har alltid varit, och kommer alltid att vara, min favoritmoster. Kanske låter taskigt att favorisera sina släktingar, men dt har alltid varit Anniina som varit favoriten, ända sen jag var en liten knodd. Anniina har också alltid sagt att när hon en dag blir mamma ska jag bli gudmor till underbarnet. Så i Fredags när mamma kom hem från jobbet sa hon bara "Anniina vill att du ringer till henne." Jaha, tänkte jag och slog henne en pling. Ungefär så här lät vårat samtal;

Jag: Mamma sa att du ville att jag skulle ringa till dig.
A: Jaa .. Vad gör du i April?
Jag: April? Hm.. Fyller år, men annars vet jag inte
A: Skulle du vilja komma till Finland då?
Jag: Till Finland? Haha, ja såklart. Men varför då?
A: Jag tänkte att du skulle få hälsa på barnet du kommer vara gudmor till då.
Jag: .. Va? Gudmor? Jag? Barn?
A: Ja.
Jag: Men shit ! Wow! Haha, jaa ! Haha, men shit.. Gud, haha! Shit! (var dt ända jag kunde kläcka ur mig)
A: Haha, så du kommer ?
Jag: Haha, självklart. Men haha, wow. Alltså wow. Shit, så du ska bli mamma? Wow, haha. Men gud..
A: Hahah !
Jag: Men shit, haha. Herre gud, jag vet inte vad jag ska säga.. Haha, shit. Grattis !

Ja, dt var typ dt ända jag kunde säga sen. Jag vart ju så sjukt glad och dt är jag ju fortfarande. Att Anniina ska bli mamma är något så himmla bra, för hon är såååå bra med småbarn. Alla älskar henne (no wonder att hon var min favorit) och ja.. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är bara så glad för hennes skull.

Nu ska jag gå, skriver nog imorgon igen. Pussen på er allihopa !

Söndag - Godmorgon ?

Hello alla goa läsare !

Igår somnade jag vid tolv ungefär och så väckte min moder mig vid ett idag. Jag har börjat gilla att sova i tretton timmar verkar dt som. Dt är faktiskt någonting jag kan rekomedera också, för även fast man sovit i så många timmar, kan man somna i tid för att kunna åka till skolan dagen efter. Sån är jag ialla fall, don't know about you !

På dessa ungefär 45 minutrar har jag hunnit duscha bara. Fast så har jag ju suttit vid datorn i  kanske en halvtimma, hähä. Idag måste jag ju som sagt städa mitt rum. Fixade aldrig mina naglar igår heller, så dt måste jag fixa idag. Ska även gå en sväng med hundarna, då mamma jobbar och pappa fortfarande är hemma hos Christa.

Nej, ska gå och klä på mig. Har ju bara handduk på mig, hoho. Puss på er !

Lördag - He is not leaving !



Min söta bejb ska absolut ingenstans !

Lördag - En mycket tråkig sådan

Förlåt för den sugiga uppdateringen, men jag har absolut inte varit på dt bästa humöret idag. Har jämt och ständigt fått höra en massa tjat, och dt bokstavligen så fort jag vaknade. Dt är bara de två sista timmarna nu på kvällen jag inte fått höra nåt tjatter om ditter och datten, så just nu älskar mina öron tystnaden som råder.

Jag har inte ens gjort någonting speciellt idag. Har skött om mina två krukväxter jag har på rummet, suttit vid datorn (dock inte vid msn) och nu vid sex började jag och mamma kolla på disneydags. Ja, för vem älskar inte disneydags? Jag skrattar iförsig aldrig, men jag älskar att kolla på dt ändå. Pappa och Erik är inte hemma, Erik är hos Mikael I think och pappa är hemma hos Christa för att hjälpa hennes pappa med nåt garage. Så vad ska Sussu hitta på ikväller då? Absolut ingenting ! Jag är så jäkla trött så jag vet inte vad. Ska väl kanske messa lite med några människor och sen sitta lite mer vid denna dumburk och sen sova. Igår somnade jag strax innan elva och idag klev jag upp cirkus halv tolv, men ändå skulle jag kunna sova nu med en gång. Är jag konstig?

Imorgon måste jag dock göra en grej ialla fall och dt är att städa mitt rum. Sen på Måndag ska jag tvinga med mig Sada till ungdomsmottagningen och sedan ska vi ut för att vandra med pinnar i händerna. Vi pratade om dt igår och både hon och jag var totaly överens om att börja gå slingan en gång varje vardag, så dt kommer gå fina fisken hoppas jag.

Nu kom jag på vad jag måste göra ikväll; fixa naglarna. Ska ta bort lite gammalt nagellack (kan inte se nåt såhär med ögat, men för att vara på säkra sidan så..), jag måste klippa dom och fila dom. Jag hatar mina naglar, för när man kollar profilen på dom så växer dom liksom nedåt. Vet inte om detta är vanligt eller inte och jag tror inte att dt syns, men eftersom att jag vet om detta så störs jag mig på dt. Micke (Sadas kompis sen flera år tillbaka) som går HR2 sa att man inte får ha nagellack på naglarna när man är i köket, så jag kan inte direkt fixa naglarna genom att lacka på lite fin färg inte. Synd, men what to do ?

Nu ska jag gå på toa. Har precis druckit ungefära en liter vatten, så jag måste rusha till toiletten, hoho. Ha dt så fint, flicks & pojks !

Lördag - Falling apart

Allting håller på att rasa ihop ..


Fredag - Hos familjen Sada

Hemma hos Sada nu, uppdaterar när jag kommer hem.
Pussi !



B i l d  -  F l u m m i g a , t r ö t t a  &  a l l m ä n t  s t ö r d a  b ä s t a  v ä n n e r

Fredag - Glaaaaad !

Awii, jag är happy happy
För Anniinas skull




B i l d  -  J a g  &  A n n i i n a

Fredag - Mitt (o)glamourösa liv

Mm, jag har tappat så gott som alla mina läsare medans jag var i Finland. Inte så trevligt, men jag lever ju inte på min blogg så dt gör ju ingenting egentligen.

Har kommit hem från skolan för kanske två timmar sen eller nåt. Idag var dt ganska soft, men dt kanske beror på att skolan inte börjat på riktigt ännu. På Måndag är dt ialla fall köket som gäller och sen på Torsdag nästa vecka så ska klassen ut på vandring. Detta är visst någonting man måste göra om man vill ha godkänt i idrott, men åååh .. ! Jag vill verkligen inte vandra två mil. Jag hatar dt !

Idag på gympan hade vi stavgång vilket jag gillar. Har under våren och sommaren gjort några tappra försök till att börja gå 30 minuter rask takt med stavar, men dt är ju så sjukt svårt att komma igång. Men nästa vecka ska ialla fall jag och Sada börja gå tillsammans. Varje vardag ska vi gå slingan med våra stavar och på helgerna ska ialla fall jag unna mig livets goda onyttigheter som man finner i matväg. Som sagt, dt är svårt att komma igång men nu vill jag fasiken komma igång alltså.

Nej, nu ska jag gå på toa, haha. Sen ska jag fortsätta vänta på att mina föräldrar kommer hem. Jag ska inte på bio, inte Erik heller, men dt ska mamma och pappa. Kanske kan fråga om lite pengar eftersom att mitt kort inte funkar nu igen? Hm.. Nåja, toan var dt ja. Vi hörs senare, kommer nog bara sitta hemma denna kväll och dega vid datorn och då kan ni vara säkra på att jag kommer slänga in ett blogg inlägg eller två.


B i l d  -  D e n  o g l a m o u r ö s a  S u s s u  i  r a m p l j u s e t
A  & J  b ö l l o p

Torsdag - Värmande

Ciccis och Lisas kommentarer värmde och jag fattade helt plötsligt att ja, dom har rätt. Jag ska inte göra som mamma och pappa vill, jag ska göra som jag vill. Dom ska få lära sig att dt är mitt liv och som Cicci skrev, dom ska finnas här för mig oavsett !

Imorgon är dt bio som gäller tror jag, men jag vet inte om jag vill se Arn (filmen alltså). Få se om jag och Erik kanske kan se någon annan film? Men nu ska jag se på Hells Kitchen och sen på SATC. Efter dt ska jag sova, jag börjar inte förens halv tio imorgon, så jag får en liten sovmorgon, hähä. Puss på er

Torsdag - Jag lugnar mina nerver

Just nu förstår jag ingenting över vad som försigår hemma. Allt är helt bajs ! Ska jag förklara för er så att ni kan lida med mig istället för att kalla mig tönt ? Okej då.

Jag böt ju som sagt skola från Fredrika Bremer till Nynäshamn. Med skolan böt jag även linje från Media till Hotell & Resturang. Mamma och pappa är väldigt arga på mig för att jag böt linje. Dom tror att jag klarar av att i tre år intenstivt plugga fysik, historia, geometri och sånt. Dt dom inte fattar är att jag är så sjukt skoltrött och helst av alla inte ens vill gå i skolan längre. Jag orkar helt enkelt inte ! Därför valde jag hotell & resturang där man inte pluggar mer än matte, svenska och engelska de första året. Mesta dels är man i köket och dagarna är väldigt korta. Medans HR1 slutar som senast vidkvart i tre så slutar SP vid halv fem. Jag vet ju själv att jag lätt skulle klara av typ Natur-Natur, men hell no ! Jag orkar inte. "Nu är dt bäst för dig att du inte gnäller här hemma!", "Vad händer imorgon då, tänkte du byta skola då igen?", "Du får tänka på hur vuxen du vill bli. Väljer du HR och inte tar hänsyn till oss, så kommer vi inte ta lika mycket hänsyn till dig mer." Allt dt där var citat från mamma och pappa och dt var bara ett urval. Jag får jämt och ständigt höra deras gnäll om att dom inte tycker om mitt val av linje.

En annan grej är att päronen hela tiden pratar om att sälja våra fina hundar, Cessi & Bailey. Jaha, och varför dt då? Jo, för när vi släpper ut Cessi på tomten (som har staket), så gräver hon sig under staketen och gräver sig in i grannarnas tomtar så att deras hundar rymmer. Många grannar har kommit fram till mamma och sagt "Vi tänker inte ta ställning till vad vi gör med din hund när den gräver sig in på våran tomt igen!". Jävla grannar ! Hur vuxet är dt att i princip stå och säga att dom tänker döda våran hund när den nästa gång gräver sig in i deras tomt ? Och hell no, mina hundar ska absolut ingenstans ! Jag tänker verkligen inte tillåta att någon annan, okänd människa ska köpa min fina Cessi eller Bailey och flytta iväg. Man säljer ju inte en familjemedlem sådär bara, eller hur ? Jag skulle kunna jämföra dt med att sälja min lillebror. Så fort en granne kommer fram till mamma och pappa och kläcker ur sig "Eran son har varit och pallat äpplen igen. Han lär våra barn hur man gör. Så ni vet att nästa gång han gör om dt tar vi inte ställning för vad vi gör med honom!", ska mamma och pappa slänga iväg honom till en fosterfamilj då? Kom nu bara inte och säg att dt verkligen inte är samma sak att sälja en hund man haft i åtta år eller att sälja iväg sin lillebror, för att för mig är dt precis samma sak. Människor och djur är lika mycket värda, dt tycker 4 av 5 människor, så varför ska då detta vara ett undantag ?

Finns en grej till med dt är inget jag tänker skriva i bloggen förens mamma och pappa tagit dt med mig och Erik. Just nu har jag bara sett och hört lite grejer, men när dom pratat med oss om dt så låter jag er veta. Nu har jag fått avreagera mig så då ska jag fortsätta med min nya header jag tänkte slänga in i bloggen.

Onsdag - Worlds greatest



Har jag glömt skriva att jag har världens bästa vän ?

Onsdag - I love me



I love being me

Onsdag - Fan va nice !

Hellu !

Idag var första dagen i Nynäs (gymnasium). Vi körde inte efter schemat, dt börjar vi med imorgon. Men idag lagade vi mat i olika grupper. Alla tvåor och treor var också med och 'lagen' skulle liksom vara en etta, en tvåa och en trea. Mitt lag bestod dock av två ettor och en trea. Alla lag fick en 'korg' med antingen kött eller fisk, vi fick fisk. Man hade två timmar på sig att göra en maträtt och sedan presentera den för 'domarna'. Direkt när Emelie (trean) såg fisken sa hon att vi skulle laga fisksoppa. I 'korgen' fanns lax, bläckfisk, krabba och räkor så en fin soppa skulle dt bli. Ja, allt flöt på som dt skulle fast vi vann inte. Dt gjorde nämnligen Sada och hennes lagkamrat (dom var bara två) Pontus.

Alltså, vi har så sjukt soft schema så dt är nästan inte sant. Medans typ SP (samhälle) slutar vid halvfem så går vi som längst till tio i tre. Våran tidigaste dag slutar vi halv ett och på Onsdagar har vi en sovmorgon till halvtolv. Dessutom är vi bara nio styckna i klassen, så detta kommer bli tre softa år fram till studenten.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Känner hur ofräsch jag är, och dt vill jag ändra på. Jag skriver kanske senare, kanske inte.

Onsdag - Starten

Idag börjar min första, riktiga skoldag i Nynäshamn

Tisdag - I am who you want to be



At least I belive in my self
Sometimes that's not enough
But for now, that's all I got

Tisdag - Ingen bra dag idag

Ända plusset med idag var att jag fick träffa Sada, resten har gått åt pipan !


Måndag - Utvilad och klar

Godmorgon alla bloggens läsare !

Nu har jag sovit i hela 13 timmar för att vara så utvilad som möjligt inför den kommande båtresan och skolstarten. Jag vet att många redan idag börjat (eller igår för dom som ska bo på internat), men själv börjar man imorgon. Dt gör även Nynäs Gymnasium, så jag är inte ensamast i universum, haha.

Nu finns dt nästan inga människor kvar här, dt känns så himla tomt. Anniina åkte imorse och hälften av släkten igår kväll. Sen så sover jag ensam här hemma hos mormor nu eftersom att mamma, pappa och dom andra sover hos min morbror och hennes fru. Nåja, jag har väl klarat mig fin fint. Fick i mig en väldigt god middag igår, bestående av bröllopets left overs och ungefär 26 fräscha släktingar. Ja, alla släktingarna satt alltså samlade för en gemensam middag igår, där nere i min mormors stora sal (som även har en sen med kulisser, den ni).

Nej, om jag ska ta och äta frukost. Har redan hunnit duscha, så jag måste låta håret torka. Kanske kan göra dt medans jag packar .. ? Nåja, jag skriver hur som helst kanske imorgon. Juste, imorgon skajag få träffa min Sada. Wiii !

Söndag - Torsdag till Söndag

Ajaj ! Jah har tappat alla mina fina läsare eftersom att jag inte uppdaterat nåt. Dt, mina vänner, dt är inte bra. Men jag tänkte ialla fall uppdatera lite granna nu, kanske inte så bra men ändå.

Torsdag
Ja, dt var ju Torsdagen då jag, Annika, Samuel och Anniina åkte ner från Tammerfors och dt var även den dagen då alla från Sverige anlände hit till Finland. Jag var jätte sjuk på morgonen, men pallradde mig ändå upp, duschade, klädde på mig, packade och så åkte vi iväg. Vi stannade en gång för attt tanka och för att köpa varsina mackor. Vid halv tre - tre så nådde vi Laitila. Dt första jag gjorde var att väcke Jessica. Så hon vaknade och resten av dagen var bara lite chill. Jag slängde ju in ett litet inlägg då, så där kan ni kanske läsa lite granna.

Fredag
På Fredagen vaknade vi vid ett ungefär och klev upp. Mitt hår sprejades grönt (sån där barnfärg) och jag gick runt så ett tag. Väldigt snyggt faktiskt, haha. Sen duschade vi och umgicks lite mer med dt fina folket. Jag kommer ärligt talat inte ihåg så mycket, så dt måste väl betyda att dt inte hände något speciellt ?

Lördag
Dt första som händer är att mamma stånkar in i mitt, Eriks, Jessicas och Bennys sovrum och skriver "Men Susanna, vi ska vara hos frisören om tre minuter!" Så dt blev att kläa på sig på två blanka och sen sticka dit. Jag och mamma fick oss ialla fall jätte fina frisyrer, dt vill jag lova. Dt var mycket stressigt under dagen, allas hår skulle fixas, alla skulle sminkas, man skulle klä på sig, man skulle göra si och man skulle göra så. Jag sminkade ialla fall Jessica, som btw var jätte fin i en gul/guldig klänning, så hon fick guldigt smink. Sen sminkade jag mig själv och eftersom att jag hade en svart klänning, silvirga skor och en silvrig sjal på mig så tyckte jag att dt vore fint med liiite sotiga ögon och jo, så fick dt bli. Klockan fyra var vi i kyrkan och bröllopet var kort. Utanför kastade vi havre på brudparet (eftersom att man inte får kasta ris, fåglar dör av dt) och sen bar dt av mot festplatsen. Jag åt som aldrig förr, drack vin till maten (dt har inte hänt ofta) och bara umgicks. Efter att dt fina paret hade skärt sin tårta så åkte jag, Benny, Erik, Jessica, Tove och Samuel hem. Vi pallade inte vara kvar där så vi tänkte att vi softar lite hemma istället med godis och sånt. Så medans Jessica sen vaktade Samuel och Tove så stack jag, Erik och Benny till macken för att köpa vårat snacks. Vi kom tillbaka efter en timma och ja .. Resten av kvällen vill jag inte riktigt skriva in här i bloggen, men jag kan tala om att dt slutade med att alla kom tillbaka från festplatsen och inte hade aning om en viss grej.

Idag ska Jessica, Benny, Tove, Tarja, Sari och Niclas åka hem. Ja, Erik också, men han flyger hem om någon timma. Så imorgon åker jag hem med Annes familj och med mina päron. På Tisdagen sen måste jag direkt till skolan och jag kan säga att jag inte alls längtar efter dt. Nu är jag van vid sommarlov och jag vill gärna fortsätta med dt också.

Men nu ska jag ta och ringa Sada. Hon överföser mig med sms om att hon saknar mig (hähä, kanske inte riktigt, men ialla fall), så jag ska ta hennes sos-rop på största allvar och ringa henne. Men vi hörs kanske på Tisdag eller imorgon, är inte säker på om jag kommer hinna blogga imorgon så .. Men puss på er ialla fall och fortsätt läsa min blogg fastän jag inte uppdaterar så ofta. Dt är ju bara för att jag är på semester, ha lite förståelse ialla fall ? Hihi .. !

Torsdag - Back in Laitila

Hello !

Nu är vi här hemma hos Annika. Vi va uppe i Tammerfors och hämtade Anniina och idag kom vi ner hit till Laitila. Alla apor från Sverige är nu här och nu under kvällen har vi varit och badat och bastat. inte för att jag bastade eller badade, men ialla fall. För ja, jag är sjuk. Annika säger att jag har fått ett virus som härjar här i Laitila, men eftersom att jag redan haft dt ett tag, så borde dt gå över imorgon eller på Lördag. Btw, på Lördag ska jag till frisören ialla fall. Ska få en fin frisyr till bröllopet, hihi. Nej, men nu ska vi gå till macken. Ska ha lite snacks till ikväll, då ska vi mysa gärnet, hähä. Puss på er !


Tisdag - Vi åker !

Hallå där allihopa !

Jag har precis fått en ganska glad överraskning; vi ska åka till Tammerfors och dt redan ikväll. Spännande va? Nej, men jag har längtat efter att få träffa min kära moster där uppe och så har jag verkligen ingen lust att stanna en sekund till i Laitila. Började tänka på båtresan som äger rum på Onsdag. Hela (nästan) släkten från Sverige åker samtidigt hit till Finland och självklart kan ju inte jag medverka eftersom att jag redan är här. Dåligt val av mig att åka till Finland i förväg, men min moster övertalade mig och så hade jag hoppats på en grej (som tyvärr inte hände). Jaja, nu ska vi hem till Annika för att packa sen ska vi hämta bilen vi ska åka med och sedan sticker vi till Tammerfors. Ha dt gutt !

Tisdag - God(dålig)morgon

Godmorgon !

Idag har jag redan hunnit duscha och klä på mig och jag borde känna mig väldigt fräsch, men icke. Jag håller på att bli förkyld vilket gör att jag har en äcklig, ofräsch känsla i hela kroppen. Speciellt är mitt lilla huvud drabbat så där känner jag av sjukan som mest. Nåja, vad är väl en bal på slottet.

Vad händer idag då? Mjo, jag vet faktiskt inte. Dt kanske händer en liten grej, men jag kan inte tala om den. Dt är bara jag och Erik som vet om den. ja, och min moster då förstås. Bara kanske, så ingenting är säkert. Annars vet jag inte vad jag ska hittta på idag. Detta lilla ställe är helt dött och en utomjording (som jag känner mig här) som jag har verkligen ingen fantasi när dt kommer till att hitta å nåt här. Jaja ..

Ska äta frukost nu och hoppas på att min dag slutar bättre än den började. Puss på er

Måndag - Godnatt

Hallå på er sötnosar !


Tänkte inte skriva nå mer blogg nu ikväll, eftersom Annika och Samuel sover.
Imorgon skriver jag, så håll ut !

Måndag - Återigen barnvakt

Tjolahopp !

Har suttit här nu och läst igenom lite gamla blogg-inlägg. Jag märker att jag har blivit sjukt tråkig när dt kommer till skrivandet. Förut hände dt en massa saker och jag skrev på ett roligare sätt liksom, men nu är jag bara tråkig. Dt händer aldrig någonting och jag skriver som en kärring. Nåja, ska försöka ändra på dt när jag orkar, hähä.



Så, idag är dt Måndag och vad har hänt idag ? Njä, inte så mycket. Imorse skulle vi åkt till Tanjan Tori för att handla lite, men när Annikas klocka ringde stängde hon bara av den och vaknade igen när Anna ringde vid tio över nio. Hon frågade om jag kunde vakta Samuel medans hon åkte och snäll som jag är gick jag med på dt. Jag somnade om och vaknade vid elva då Annika kom tillbaka. Då vaknade även Samuel och började leka. Jag hade ju självklart inte sovit klart utan tänkte pressa sömnen till max och sov fram till ett. Så frågade Annika mig om jag kunde ta Samuel och gå till mormor, så jag fixade mig och gjorde som hon sa. Annika skulle alltså städa lägenheten och dt gör man lättast utan en fyraåring springandes vid fötterna. Men när Annika sen efter två timmar kom hem till mormor hade hon minsann inte städat utan hon hade varit och solat solarium. Småsur blev jag, för varför ska jag jämt sitta barnvakt åt hennes unge medans hon springer runt och har roligt ? Jaja, från mormor åkte vi till affären Vapa Valinta, där jag skulle på jakt efter ett nytt puder. jag hittade pudret och även lite Twix och sminktillbehör. Fick även en handduk av min söta mormor som kommer vara min, bara min, här i Finland. Efter 'shoppingen' åkte vi till Annika där jag nu är. Annika är återigen ute och ränner medans jag är barnvakt åt lilla knodden Samuel, som btw fått för sig att dt är jätte roligt att spotta på folk.

Nu ska jag prata med Sada på msn. Skriver kanske senare ikväll. Hajdåååååå

Måndag - Hos mormor

Nu sitter jag hemma hos mormor. Jag och Samuel tog oss hit genom affären, hähä. Ska fan aldrig mer gå ute med Samuel, han är besatt av att hoppa i vattenpölar, bära på pinnar, skrika, hoppa framför cyklar och barnvagnar och ja.. Allting ! Han är fullständigt tossig och jag har inte 'mamma-vanan' inne, alltså tänker jag inte längre försöka förstå mig på ungen. Vi kom ialla fall hit och såg att mormor bakade kakor inför bröllopet så självklart åt jag och Samuel upp degen som vart över, haha. Den är ju så sjukt god och dt är inte nån deg med äcklig kakao-pulver i, utan en fin vit/gul-deg.

Nej, jag har inte så mycket mer att skriva. Ska läsa några bloggar och sedan spela kort tror jag. Har väldigt ont i nacken och börjar bli förkyld, inte bra alls !

Måndag - Namnsdag idag

Hello !

Någon som missat att jag har namnsdag idag? Hoho ! Namnsdagar är egentligen inte så märkvärdiga och jag firar dom inte. Alla människor har ju inte namnsdag eftersom att allas namn inte finns med i almenackan, därför 'protesterar' jag genom att inte fira. Men men, dt skulle ju inte skada med ett grattis, en läsare var redan snabb i svängarna, men jag vet ju att jag har flera. Hihi !

Vi åker inte till Tammerfors. Detta har velat fram och tillbaka och nu sa min moser nej. Jag tycker dt är dåligt av henne att först lova och sedan bara ta tillbaka, men men.. Vad ska man göra ? Jag kan inte direkt åka själv och hon verkar inte ens vilja åka.

Strax ska jag och lilla Samuel över till mormor, men först ska vi stanna för att handla. En viss Annika käkade upp mitt lilla godis igår och dt godkänns inte. Jag ska ha nytt godis och dt ska jag köpa på vägen hem till mormor. Men Annika ska inte med, hon ska nämnligen stanna här och städa.

Aja, jag skriver när jag skriver. Är inte riktigt på humör idag, så blir dt nåt inlägg så blir dt väl troligtvis ett inlägg där jag avreagerar mig lite, hähä.

Söndag - Saknad



Åh, jag saknar min bästis !

Söndag - About tomorrow

Hallå på er !

Jag duschade för ett tag sedan, har ätit, har sett klart på Bee Movie och har försökt skicka sms till mamma och Sada. Ja, sms:en funkade inte eftersom att 'tjänsten inte är tillgänglig' som dt så fint stod på mobilskärmen. Förstår inte varför, men men. Jag får skriva mitt finska nummer i ett mess till min mamma från en annan mobil. Sada kanske inte behöver dt, för jag kan ju ändå inte skriva nåt mess till henne, hihi.

Imorgon ska vi upp tidigt. Klockan halv tio ska vi vara klara för att åka iväg till Tanjan Tori, affären där jag praoade i November förra året och dt äver även affären där jag köpte min balklänning. Mikkis och Sada knows what I'm talking about ! jag måste hitta en sjal till min klänning jag ska bära på bröllopet i helgen och min moster ska försöka hitta en klänning. När vi kommit därifrån sticker vi tillbaka hit till lägenheten, fixar oss och sticker sen till bussen som ska ta oss till Tammerfors. Funny bunny !

Nej, om jag ska ta och prata med folk på msn, checka lite bloggar och kanske spela nåt online-spel ? Jag slänger nog in ett inlägg senare, har ju blivit så himmla 'aktiv', haha. Nåja, vi hörs !

Söndag - Kyckling

Hallå alla fisar !

Nu har vi varit hemma hos Anna och Jonne. Dom bjöd på ris och kyckling-curry. Gott var dt, fast riset var torrt så jag åt inte så mycket. Efter maten vart jag så trött att jag somnade i deras soffa. Så medans de andra åt tårta för att fira min mormor, ja då låg jag och sov. Oartigt kanske, men men. Jag sov i två timmar och så väckte Annika mig och sa att vi skulle åka. Så nu kom vi precis hit. Eller ja, för kanske en halvtimma sedan. Jag ska snart äta lite bebismat, eftersom att jag inte vart mätt på dt lilla jag stoppade i mig därborta. Sen ska jag duscha, för dt hann jag aldrig göra innan vi stack. Jag skriver när jag skriver, vilket ni nog kommer märka. Haha, puss !



B i l d - J a g & M i k k i s , å k 9 S u n n e r b y

PS. Detta inlägg publicerades typ 1 ½ timma efter jag skrivit dt ! DS.

Söndag - Grattis mormor !

Hallå bloggen och alla läsare !

Nu har jag och Samuel kommit hem från Anna och Jonne där vi spenderat natten. Imorgon åker vi till Tammerfors, och nu måste vi åka eftersom att vi redan har beställt biljetter. Nästan ialla fall ..

Igår såg vi på filmen Hairspray. Har aldrig sett den förut eftersom att jag fått intrycket av att dt inte riktigt är min typ av film och yepp, jag hade rätt. En film där man bara sjunger, sjunger och sjunger. Dt ända jag tyckte va bra är att filmen hade ett buskap; dt spelar ingen roll hur man ser ut för alla är ändå lika mycket värda. Så är man kort, bredare och svarthårig är man inte mindre betydelsefull än en blond, lång och smal människa. Dt fick dom tydligt fram i filmen och dt ska dom ha en klapp på axeln för. Dock tycker jag att filmen mer är för 10-13 åringar, men dt är ju bara vad jag tycker. Jaja, jag kommer ialla fall inte hyra filmen nå mer och jag tror inte att min moster heller kommer göra dt.

Nu ska jag göra en grej, sen ska jag duscha och sedan ska jag, Annika och Samuel hem till mormor som fyller hela 59 år idag. Dock var redan jag och Samuel där med min andra moster Anna, men vi kan ju lika gärna sticka dit igen. Vi köpte en present till henne; en trädgårds-groda, blommor och ett kort. Haha, fjolligt ? Aja, spillerille. Nu ska jag göra dt jag sa att jag skulle göra. Men först måste jag säga till olydiga Samuel att sluta vara så olydig. Suck, killar ..

Lördag - Mina små älsklingar



B i l d ( f r å n  v ä n s t e r ) -
P i ä n  P u n a n e
A r n
A n a k o n d a
P e k k a
( A r m a a n i  v i l l e  i n t e  v a r a  m e d )

Mina söta kattungar har flyttat nu. Alla dessa fina, små älsklingar är borta.
Ja, alla förutom Arn. Han hämtas på Tisdag.
Jag som inte ens fick säga hejdå.. Jag är ledsen nu !

Lördag - Fixad och klar

Hello igen !

Nu har jag fixat mig. Har tunika, leggins, ballerina och min älskade kofta på mig som denna dagens outfit. Har också sminkat mig, mycket mascara har jag så att jag slipper använda kajal. För har man mer mascara så ringar dt in ögonen på ett finare sätt. Dt är ialla fall vad jag tycker.

Anyhow, snart ska vi dra till lilla Laitila-centrum för att kolla lite i affärer. Måste köpa ett nytt puder, eftersom att min moster köpte mitt som jag inte tyckte va bra. Ni vet den där puder-foundation grejen? Den suger eftersom att den är så krånglig att acceptera, men den täcker väldigt bra. Fast dt är nog dt enda + som jag kan ge.

Efter att vi varit i 'centrum' ska vi hem till mormor. Ska försöka ringa Sada, men hon kanske redan stuckit till Lisö då? Dt är nämnligen fest där och Sada-duon ska väl dit, men hoppas dom inte åkt ännu, hihi. Själv får man väl se vad kvällen har att bjuda på. Min moster är väldigt stor i käften, så här är dt väldigt mycket prat och väldigt liten verkstad. Jag har dessutom suttit här inne ända sen jag kom hit till Finland så jag vill verkligen ut ikväll. Men vi får väl se.

Nu ska jag kolla runt lite i olika bloggar samtidigt som jag ser på finsk The Voice-tv, haha. Aja, ni ungar får väl ha dt så bra ! Jag skriver nog ikväll, för så brukar dt ju vara, hihi ! Hajdåååååååå

Lördag - Ingen resa

Godmorgon !

Vaknade nyss, dt går inte att sova längre med en Samuel i huset. Han springer, skriker och slänger bilar runt sig. Så måste han även ha Mumintrollen på tv:n också, så tv:n står och skriker. Fast dt gör inte så mycket att jag vaknade nu, jag vill ju inte börja vända på mina dygn helt och hållet. Somnade vid fem imorse så att gå upp vid denna tid funkar fina fisken.

Idag vet jag inte vad som händer. Min moster får nog inte tag i nån bil så vi åker nog upp till Tammerfors. Synd men kanske lite förutspått? Hon har ju trots allt gjort så här förut. Istället ska jag nog kila hem till mormor snart. Ska slå en pling till lilla Sada och prata lite, dt var ju så länge sen sist. Men ialla fall, idag ska jag sminka mig. Min moster har lite smink som jag vill testa, tycker att dt alltid är lika roligt att testa nytt smink.

Nej, nu ska jag stoppa i mig lite mat. Får bli spagetti, köttfärssås och cola. Mumma säger min mage ! Juste, för den som undrar så är min moster typ 23 (?), så vi har en del gemensamt. Dt är ju inte så att jag bor hos en 50 åring och testar hennes smink, haha. Min mormor är ju bara 59, så då kanske ni fattar att mammas syskon är rätt unga. Anyhow, I'm out !

Fredag / Lördag - Omfg !

Sorry, men denna människa är helt sjuk.
Snacka om att verkligen vara känslosam.
Jag menar, han känner väl säkert inte ens Brittan.
Jag och min moster skrattade ialla fall mycket när vi såg detta.


Fredag - Get me out of here !

Åh, har suttit i lägenheten hela dagen, har ju nästan isolerat mig.
Fan, jag vill uuuuuuut !

Nu ska vi äta, hihi klockan tio på kvällen =)

Fredag - Lite update

Tjoho !

Är fortfarande hemma hos min moster, jag tror vi åker till Tammerfors imorgon istället. Hade dock lika gärna kunnat åka idag eftersom att jag vaknade vid tre så jag kommer knappast kunna somna förens väldigt sent, hähä. Men just nu är jag ialla fall barnvakt åt lilla Samuel, min moster är och handlar. Själv har man beställt hem barnmat, för alla som känner mig vet att jag älskar dt. Haha! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men vi kanske ska dra till någon spöklik kyrkogård från 1600-talet. Min moster skrämde upp både mig och henne igår när hon berättade en massa historier som hänt på den gården, haha. Men dt ska väl nog gå bra ialla fall. Annars får jag  väl bara sitta här och löka framför denna dumburk, men jag ska inte klaga. Jag har ju semester, aight ?

Nej, nu ska jag fortsätta prata med älsklings-Sada på msn, saknar henne ! Vi ses när vi ses.

Torsdag - Svar på kommentar från Suomi

Hihi, såg ni vilken söt kommentar jag hade fått mitt föregående inlägg, dt där om min 'drömkille' ? 'Men du är nog långt ifrån mogen!' Ja, dt är väl klart att jag är. Jag är ju bara 16 år, ska precis börja gymnsiet, är inte gift, har inget jobb och bor inte ensam. Klart man är omogen då och självklart stiger omogenhets-faktorn när jag skriver att mina lite mognare inlägg skulle ha förstående för ett inlägg som jag skrev. Jag trivs med att vara omogen, trots att jag anser mig själv vara ganska mogen för min ålder. Lät dt där knasigt? :)

Nu är jag ialla fall i Finland. Båtresan var lite långtråkig, men jag är van eftersom att jag åkt mååånga gånger med den båten och vet hur dt kan vara. Sitter nu hos min moster och ska snart duscha. Lilla, söta Samuel sitter och ser på tecknat och moster duschar. Ingen rolig är inne på msn så jag ska spela lite online-spel efter detta inlägg. Min underbara pappa lånade mig 500:- hit till Finland eftersom att mitt bankomatkort är borta. Typiskt att dt ska försvinna kvällen innan man ska åka hit !

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen spela. Jag skriver när jag hinner, i helgen ska vi nämnligen till Tammerfors, där min andra moster bor, och jag vet inte om hon har en dator. Men men, när jag har tid och lust (och en dator) så skriver jag. Puss på er alla !

Onsdag / Torsdag - The dreamguy

Hallå där !

Jag har verkligen inte varit på bra humör idag då jag har behövt tänka på så himmla mycket. Min hjärna är helt slut på alla tankar kring min vanliga vardag, så jag tänkte berätta för er hur min ultimata dröm snubbe skulle vara. Vill du veta så sluta inte läsa!

Utseende
Jag älskar mulatter eftersom att dom har världens gulligaste näsor. Lite så där småplatta och småbreda, I love it! Sen är ju mulatt en människa som är lite mellanbrun och dt skulle ju vara fint att vara. Men jag är ju albino så då lämnar jag dt åt min kille. Sen så älskar jag kineser, japaneser eller vad dom heter. Så sjukt fina ögon och deras hår, WOW! Dt måste ju vara nåt med dessa asiater, för deras hår är oftast långt och välvårdat (på både kille och tjej). Killar med en snygg, lite stå-upp-frilla är så sjukt heta. Jag älskar dom! Förutom detta skulle även jag vilja att snubben skulle vara mån om sitt utseende. Inte fixerad, men ändå inte se ut dom att han nyss klivit upp ur sängen, inte duschat på flera år och dragit på sig nån svettig t-shirt och farfars gammla långfillingar. Lite fashionista ska han allt vara, men inte extreme liksom. Sen älskar jag tatueringar. Jag menar, kolla bara på grabbarna i 'Miami Inc', hur heta som helst. Ni kan nog lista ut vem som är min favorit, dt finns ju bara en asiat där, hähä. Sen är dt så också att jag inte vill ha en snubbe som är smal eller spinkig. Jag gillar lite större killar. Muskler på armarna är sååå foxy, och magen ska inte vara för vältränad. Kalla mig konstig, men jag tycker inte att ett 6-pack på magen är så jäkla snyggt. Dt får bara mig att känna mig underlägsen då jag har en liten plutmage. Nej, hit med dom liite större magarna! Me like! Men nu förstår ni ialla fall vad jag tycker om för killar. Kanske ska lägga till att en asiat i blont hår inte är så snyggt, så fast att jag inte sa hårfärgen så fattar ni kanske att dt ska vara mörkt.

Personlighet
Kan säga med en gång att en snubbe jag inte kan lite på dissas med en gång. Att jag fick genomlida ett knasigt förhållande med Chippen räckte för mig och nu har jag oerhört svårt för att lita på killar. Otrohet och ingen tillit är ingenting för mig, men å andra sidan; vem fan tänder på sånt? Jag vill att han ska vara omtänksam, men inte för omtänksam. I början kanske, men dt ska väl liksom 'mogna' längre in i förhållandet. Sen ska han ju självklart vara snäll och uppföra sig bra. Han kan gärna få vara ganska rätt fram (lägg märke till ordet ganska).

Övrigt
Intressena är spelar ingen roll, bara han inte är någon hobbypyroman. Att missbruka fotboll, måleri eller kanske djuruppfödning är ingen höjdare i förhållanden, snarare förstörare. Sen vill jag helst att han ska ha en rätt bra kontakt med sin familj, men inte så att han är 'gift' med sin mamma, ni förstår vad jag menar. Är han en tvilling är dt ett STOOOOORT plus då jag faktiskt vill ha tvillingar när jag föder ungar.

Jaha, där har ni min ultimata drömkille. Självklart är detta då bara mina åsikter och drömmar. Skulle dt komma en snubbe som var blond och väldigt vältränad som jag skulle falla för, ja då är dt självklart att dt är den hingsten jag rider. Men ni förstår nog detta inlägg. Eller ja, ialla fall dom lite mognare läsarna. Puss !

Onsdag - Fuck fuck fuck !

Sorry för den dåliga uppdateringen. I Måndags åkte jag och Sada till Haninge, var bland annat på Fredrika för att säga att jag inte kan komma första dagen. Juste, skolan är GIGANTISK! Igår var jag och min moster i Skärholmen och shoppade. Köpte nya pilotisar och ett par svarta pumps. Ett riktigt kap var dt, jag betalade 250:- för pumpsen som egentligen kostade 900:-. Den du!

Just nu är jag på världens sämsta humör. Jag tänker bara sitta på mitt rum tills skolan börjar. Tänker inte åka till Finland, inte träffa någon, inte prata med någon. Jag tänker helt enkelt isolera mig själv. Fuck bröllopet som kommer! Jag hatar bröllop för dt ger mig bara en jävla påminnelse om att jag själv bara har otur i kärleken. Och nu vill jag inte höra att jag 'bara' är 16 år, för jag vill ha dt jag behöver och dt nu ! Jag vill inte gå ut ur mitt rum för då tvingas jag kliva in i världen där allting är som i min mardröm.



Allting är som förr men ingenting är som vanligt ..

Söndag / Måndag - Hos Sada igen


B i l d - J a g & J y t t e , N O , 9 B

Är hos Sada nu, orkar inte berätta om kvällen.
Ses imorgon (idag) !

Söndag - Nu ska jag städa

Hallå sötosar !

Nu sitter jag vid pappas laptop och kollar ut genom fönstret. Jag älskar regn, åska och blixtar. Tycker dt är så himmla mysigt. Sen är dt också skönt när dt regnar på morgonen, för då kan man somna om med ett gott samvete, hihi. Dagens planer är att städa rummet. Sada verkar inte komma så henne behöver jag inte vänta på. Men städa rummet och sen kanske fixa nåt mysigt snack till ikväll då jag ska se på film. Vet dock inte om jag vill ut och blöta ner mig, hähä.

Imorgon ska jag åka och kolla på skolan jag börjar i om tre veckor. Har aldrig sett Fredrika och jag vet inte hur man tar sig dit, så ja.. I'm going to check it out! Senare på kvällen kommer gästerna från Finland, så då ska jag väl mgås med dom. På Tisdag måste jag till stan, så då drar jag nog med mig Sada. Vill hon inte så drar jag med mig Christa och vill inte hon, ja då åker jag själv. Läste ju i Sajjos blogg att Christa inte var på 'stan-humör', haha. Sen på Onsdag ska jag packa och umgås med någon. Sen på kvällen åker jag till Finland och stannar där tills skolan börjar.

Nej, nu kanske jag ska ta mig i kragen och städa mitt rum. Men först måste jag ringa till Erik och kolla vart han är. Puss på er !

Lördag / Söndag - Lite angående bloggar

Innan jag dimper ner i min underbara säng så tänkte jag att ni skulle få veta lite blogg-grejor. Så här kommer en lista som bara handlar om blogg-relaterade saker.

Vad är url adress till din blogg? - http://ohsussu.blogg.se/
När skapade du din blogg? - Sista maj förra året
Hur många sidvisningar har du om dagen? - Dt varierar väldigt mycket
Hur många sidvisningar har du haft idag? - Idag Söndag? Ungefär elva (klockan är ju bara cirkus 25 över 2)
Hur många inlägg har du skrivit idag? - Två. Eller ja, tre med detta
Vilka bloggar läser du dagligen? - Dom jag länkat till i nästa fråga
Vill du länka dom? - Visst, tryck på namnen så kommer du till bloggen
Anneli | Sajjo | Jytte | Kissie | Blondinbella | Stinalee | Sabina | Carolin
Varför gillar du dessa bloggar? - Dt är roligt att följa deras liv och läsa deras åsikter
Nämn någon blogg du absolut inte gillar? - Dt finns en blogg, men tänker inte säga vilken. Vill visa lite respekt, hähä
varför gillar du inte den bloggen? - Personen i fråga tycker hon/han är bättre än andra, och dt gör denne väldigt klart för sig.
Vill du länka dessa bloggar? - Nej
Vad är det som gör att du bloggar? - Jag använder bloggen som en offentlig dagbok. Dels för att jag gärna vill att folk ska veta vad jag tycker och tänker om vissa grejer, och så används bloggen som dagbok då jag inte orkar skriva i en riktig, hähä. Sen är dt också roligt att läsa alla kommentarer man ibland får.

Nu ska jag sova. Jag kanske skriver imorgon. Juste, ni missade väl inte bilden i förra inlägget? Världens hetaste Yao Ming! Ååh, jag ska såååå gifta mig med en kines. Kan ju skriva mer om min 'drömkille' i nästa inlägg, hoho !

Lördag / Söndag - GAH !



Alltså, snubben är ju dödligt snygg !

Lördag - Skona mig !

Hello !

Så, på Onsdag kväll bär dt av mot Finland igen. Innan dt MÅSTE jag träffa Christa och jag måste till stan med Sada. Dt är vad jag har bestämt. På Torsdag eller Fredag sen så ska jag och min moster upp till min andra moster i Tammerfors. Härligt, för jag har inte träffat Anniina (hon i Tammerfors) på en hel evighet. My favourite !

Ikväll händer nog ingenting. Ingen fest vart dt då alla är så bakis idag, men imorgon kanske dt skulle bli nåt. Jag vet fortfarande inte om jag vill gå, men men. Sada kommer ialla fall hit ikväll för att hämta sin dricka så jag får väl prata med henne ikväll. En lite knasiggrej jag kan berätta om henne är att hon messar mycket med sin kusin. Nemas problmas för mig, jag tycker dt är kul att hon har en så bra kontakt med honom och att dom står varandra nära, men grejen är att han har Telia och Sada har Comviq. Alltså är dt typ en krona per mess för deras del. Dt funkar fina fisken för henne, men däremot kan hon inte ringa mig, utan ber mig ringa till henne. Haha, 69 öre jämfört med en krona per mess? Nåja, jag ringer gärna till henne när hon ber om dt. Tycker bara att hon är lite knasig (sorry, babe).

Mamma och pappa kommer hem snart. Dom har varit på nån Maxi och handlat och jag orkade inte följa med. Vill ni förresten höra mammas skämt om vart dom skulle handla?
Mamma: Ja, vi ska till Mini för att handla.
Pappa: Till Mini? Vart ligger dt?
Mamma: Nja, någonstans vid Maxi och Medium!
Haha, suck på mamma. I vissa lägen tycker jag hon borde bli en stå-upp-komiker inom kategorin 'Vardagsskämt av fruar och mammor'. Självklart finns dt ingen sån, men om jag fick bestämma då jäklar, haha! Btw, mamma och pappa har med sig en present till mig. Jag vet vad dt är men tänker inte skriva dt, mihi!

Jag har tänkt på en grej här lite. Alltså, när man lämnar skolan för att börja jobba så lämnar man sin trygghet. Tänk att behöva ge sig ut på marknaden, leta jobb, få rätt lön och allt dt där. Om jag ska vara ärligheten själv så är jag livrädd inför att bara behöva lämna grundskolan för att börja gymnasiumet. Jag lämnar en skola jag gått på i nästan 8 år, and that freaks me out! Fredrika Bremer är ju en sjukt stor skola och jag blir inte gladare av att jag missar första dagen där. Uhu, gud skona mig !

Nåja, nu ska jag försöka få tag i Sada för att se om hon bestämt sig för när hon kommer hit. Vi skulle dessutom dricka kaffe igår och jag skulle fixa hennes naglar, men inget av dt blir av. Vi får se om vi orkar idag och om hon ens vill. Men men, jag skriver när jag skriver. Tills dess får ni må fina fisken. Eller så kan ni ialla fall försöka göra dt, för min skull? *ängel*

Fredag / Lördag - Legend !

Aloha !

Kvällen blev nog inte riktigt som jag tänkt mig. Jag stack hemifrån Sada vid fem och tänkte att jag och Bellan skulle åka till Nynäs vid sju (Sada bestämde sig för att styra kosan mot dt andra hållet; till Bobby). Så fort jag klev innanför dörren hemma och skulle ge katterna tonfisk, ja då ringer Bellan. Hon tänkte åka till Nynäs då. Jag hade ju precis kommit hem och var vrålhungrig så jag sa att jag inte kunde åka riktigt ännu. Då kom Bellan med överraskning nummer två; Robin skulle med. Ja, Robin är ingen människa jag går hand i hand med, snarare ogillar jag honom. Så om han skulle med till Nynäs, ja då skulle inte jag dt. Bellan försökte ju förståss övertala mig, men lyckades tyvärr inte. Men jag sa att jag ändå skulle höra av mig när jag käkat och så. Dock käkade inte jag förens vid åtta och när jag då skickade sms till henne, då svarade hon inte. Så, jag åkte ingenstans ikväll. Eller jo, en snabbis till pizzan och Konsum bara. Var snäll och köpte en cola till lilla Erik.



Imorgon då, vad händer då? Mja, Sada och jag har lite alkohol nu och hennes syster ska ha fest hemma hos sig imorgon. Jag och Sada är då välkommna dit (Sada fick ju inte vara hemma idag, men dt har jag skrivit tidigare tror jag). Fast jag vet inte riktigt om jag är sugen.. Just nu känns alkohol sjukt motbjudande och dessutom med en bunt, för mig, helt okända människor. Nja.. Jag får känna efter nu under natten och meddela Sada imorgon. Nu verkar jag kanske som en tråkig fisk, men sån är jag.

Påtal om ingenting, ikväll såg jag och pappa på film. 'I am legend' vart dt. Såg början av den filmen för månader sedan men orkade då inte se klart den och orkade inte heller sitta bänkad vid datan för att göra dt. Men idag kom pappa hem med filmen på dvd så vi såg på den. Den var faktiskt väldigt bra måste jag säga. Jag grät skitmycket under ett par gånger, den vart ju så himmla sorlig sometimes. Fast om jag måste ge lite ris så kan jag påpeka att dom har en jätte miss i slutet. Alltså, i början av filmen tar dom ju sänder broarna för att 'viruset' inte ska kunna gå av ön den finns på (en ö i NY). Men i slutet kommer plötsligt överlevarna bort från ön i en rullande bil. Wierd, men tanke på att hela befolkningen är död och ingen man kan ju bygga upp en hel bro helt själv. Lite ris till regisörerna, men sånt tar dom med en nypa salt.



Nu ska jag väl lägga mig i sängen. Är helt död ! Imorgon kanske jag skriver igen, kan ju ialla fall då meddela om jag ska till Sada eller inte. Nu kom jag även på att Bellan ska ha en liten filmkväll, men Robin ska dit så.. Ni fattar nog grejen. Tråkigt bara att Bellan vill blunda, fast jag förstår henne ändå. Ingen vill ju utesluta den ena för att vara med den andra. Men mitt val är enkelt; ska Robin vara med så ska inte jag dt! Godnatt med er

Fredag - @ Sadas hus

Hello !

Sitter hemma hos Sada nu, hon duschar och jag valde att placera röven här. Srax ska ialla fall jag åka hem till mig, jag vet inte riktigt vad Sada ska hitta på. För ikväll ska jag och Bellan till Lövhagen (där vi även var igår) och jag vet inte om Sada ska med. Hon kanske ska till sin kusin, eller så åker hon med oss eller så gör hon nåt annat. Skulle ju va superkul om hon nu kunde följa med, but time will tell.

Gårdagens överraskning vart inte riktigt lyckad. Jag och Bellan bestämde oss för att först sticka till Lövhagen och sen därifrån till hamnen för att ge våran lilla Sada en överraskning. Men vi väntade och väntade men hon kom aldrig. Så jag ringde till henne och då fick nog alla tre en stor överraskning. Hon satt i bilen på väg hem. Hennes granne hade erbjudit sig att skjussa hem henne. Well, dt var bara för mig och Bellan att åka till henne. Btw, ett stort tack till Bellan som orkade skjussa runt mig igår. Kunde nämnligen inte ta min egna moppe, då jag hade en tom tank och inga fungerande lysen.

Nu kommer snart Sada ut ur duschen. Hon duschar verkligen länge, haha. Ska baxa en bild av henne, för att slänga upp den här i bloggen, från datorn och eftersom att jag inte orkar leta så får dt bli denna fina bild på klass 9B från balen. Enjoy !


PS. Kan ni se mig? Jag hade grå klänning, hähä. DS.

RSS 2.0