Lördag - Mot Christa

Hallå bloggen och alla läsare !

Måste bara börja med att säga att dt verkligen glädjer mig att se, att jag har flera trogna läsare. Trots att jag uppdaterat typ tre gånger denna vecka, har jag ändå varje dag lika många läsare. Ett stort underbart tack till er !

Nu till dagens. Jag och mamma kom just hem från Nynäshamn. Har där handlat lite grejer, bla en present till Christa och Benjamin (Christas lillebror). Sedan fick även jag smink för nästan tusen spänn. Inte illa va ? Ska faktiskt testa sminket nu idag, för jag ska ju till Christa. Hon ska ha någon middag eftersom att hon fyllde år för en vecka sedan. Lite mysigt må man tycka.

Nej, nu ska jag duscha. Sedan ska jag äta lunch och efter dt åker jag iväg till Christa. Tror jag tar moppen, vi får se. Men ni får ialla fall ha dt så bra ikväll. Pussisar !

Sötnosar som skrivit sin åsikt
Postat av: S

Tja!! Skitsnygg header du har =) jättefin ju

Ha det så bra

2008-05-17 @ 13:53:38
URL: http://lifeofsuneeta.blogg.se
Postat av: Fanny

shiit vad fin design! :D har du gjort den själv?

2008-05-17 @ 13:56:12
URL: http://www.faaanys.blogg.se
Postat av: Linda

Smink är ju skitdyrt tycker jag, måste man ha nytt av det mesta går det ju åt en tusenlapp. Kul med lite födelsedagsfest ikväll, ska ni gå ut nånstans sen också? =) Jag och min sambo känner oss ganska sega idag så vi har mest kollat på film hela dagen hehe, kan vara skönt med en sån dag ibland.

2008-05-17 @ 17:02:00
URL: http://lindaaxelsson.blogg.se
Postat av: Fanny

tror du att skulle kunna fixa en till mig, jag har nyligen fått en ganska ny, så kan jag hojjta till när jag tröttnat på den och vill ha en ny? :D

kramar!

2008-05-17 @ 20:54:56
URL: http://www.faaanys.blogg.se

Bara följ instruktionerna

Du heter väl nåt, eller hur?
Kryssa i rutan

Mail ?

Har du en blogg?

Skriv din åsikt, babe

RSS 2.0