Söndag - Djurplågeri

Wiho, checka min nya design. All by Jytte. Tack så jätte mycket, I love it! Vad tycker ni om den? =)

Medans jag åt min frulle så kollade jag på tv. Dt visades ett program om shimpanser (stavning?) som blivit vanvårdade. Jag måste bara berömma alla underbara människor som hjälper djur i nöd. Dom djuren som illa nog blivit slagna, inte matade, ungarna som blivit bortförda från sina mammor. Usch! Hur kan någon människa vilja göra någonting sådant mot djur? Dt är hemskt, verkligen hemskt! Och så finns ju dt där med tjurfäktning. Dt är inte bättre dt heller. Ni vet väl hur dt går till? Tjurarna lider! Och jag lider verkligen med dom. Usch, jag blir bara så himmla arg på alla dumma idioter som gör sånt där. Blir även arg på människorna som betalar för att se på tjurfäktning. Är dt roligt att se på när djur blir så misshandlade att dom dör precis framför näsan på er? Nej, tänkte väl inte dt heller. Jag vette fan vad ni tänker med. Uscha, bäst att jag slutar skriva om detta innan dt blir för mycket att läsa. För att sammanfatta; Jag hatar djurplågeri!

Nu ska jag ta och färglägga klart min finska-läxa. Jag vill inte ha finska-tanten på mig igen. Blööö! Ska även ringa Jessica strax. Hon måste ta med sig mina vantar som jag glömde där uppe, och så ska jag fråga ifall jag fick dra upp till Avesta på Torsdag. Måste ju prata med faster Tarja om dt så.. Nej, men jag skriver senare. Hasta la vista!

Susanna'

Sötnosar som skrivit sin åsikt
Postat av: Pullaaan

haha sussu då, de stavas schimpans;P
aah ja vet de e helt sjukt, typ schimpanser som säljs runt om i varma länder å visas upp för att tjännna pengar lr ha bah fö dom e balla, de e sjukt..Låt aporna va säger jah bara! ..Typ schimpanser som hålls i fångenskap av privat personer, deras "lev tid" kan minska till mer än 10-15 år bah fö dom blivit misssköta...

2008-03-26 @ 12:58:00

Bara följ instruktionerna

Du heter väl nåt, eller hur?
Kryssa i rutan

Mail ?

Har du en blogg?

Skriv din åsikt, babe

RSS 2.0