Om mig

Okej, igår kväll innan jag skulle sova, tänkte jag på en grej. Jag kanske skulle ta och skriva upp lite saker i min blogg som många av er inte känner till? Jag tänker ialla fall fullfölja min tanke och skriva upp saker om mig själv. Enjoy, xD

Jag är oerhört rädd för trappor i mörker
Alla som varit hemma hos mig vet hur våra trappot i huset ser ut. Helt vanliga, med sånna där 'springr' mellan varje trappsteg. Fattar ni? Ialla fall, i mörkret är jag skiträdd för dom trapporna. Jag tror alltid att någon helt plötsligt ska sticka in en hand mellan någon av springorna och på så sätt göra så att jag snubblar, faller bakåt och dör en brutal död. Uuuh, läskig tanke!

Jag har extremt svårt för att låta folk komma mig nära
För två år sedan blev jag sviken av min, då, bästa vän. Hon och jag hade gjort allting tillsammans, och kunde prata om allt. Mina föräldrar var som extraföräldrar åt henne och hennes föräldrar var som extraföräldrar åt mig. Vi stog varandra extremt nära. Men sen en dag svek hon mig, sa en massa saker och bara sårade mig. Jag tappade allt förtroende för henne, och fick väldigt svårt för att lita på folk. När jag sedan ett och ett halvt år sen fick en vän som jag gav mitt förtroende åt, trodde jag aldrig att dt skulle hända igen. Men för bara någon månad sedan så hände dt. Hon bad mig inte dra åt helvete, men man skulle nästan kunna säga att hon gjorde dt. Nu har jag en vän som står mig väldigt nära, men jag tänker inte låta mig såras igen, så jag tänker inte ha för stora förhoppningar på våran vänskap heller.

Jag är helt galet förtjust i babismat
Japp, bebismat har helt klart vunnit mitt hjärta. Men dt är inte vilken bebismat som helst. Nejnej, dt ska vara Spagetti & Köttfärssås och dt ska vara av antingen tillverkaren Nestlé eller Pirkka. Ooooh, jag älskar dt.  Men man måste salta maten själv, bara för att småbarn inte ska äta så salt mat. ^^

Jag får inte äta några typer av värktabletter
I November 2006 stoppade jag i mig så många väktabletter, att min lever var väldigt nära att sluta fungera normalt. Läkarna har nu sagt till mig att jag inte får äta några typer av värktabletter, ni vet typ Alvedon, Panodil och sånna. Dt kommer ta några år innan min lever är helt återställd, eftersom att den då i November utsattes för väldigt mycket skador, så på ett bra tag framöver får inte jag äta värktabletter. Ganska dåligt, för när man tex har ont i huvudet, kan en Alvedon verkligen hjälpa, men jag har bara mig själv att skylla.

Jag är lite av en perfektionist
Jag ogillar när allting är stökigt. Jag får tankar som säger att jag bara måste städa. Oftast bara skjuter jag upp tankarna, men ibland så verkligen börjar jag städa från grunden. Och dt måste se prydligt ut, annars är dt inte ordentligt gjort. Men detta gäller konsigt nog inte mitt rum, utan endast nedervåningen. Och samtidigt när jag städar och håller på så är jag väldigt, väldigt lättirriterad. Jag kan bli sur för minsta lilla sak. Och om Erik tex kommer hem med alla sina kompisar, och dom bara lämnar alla deras 100 (!!) skor framför ytterförren, så kommer djävulen i mig fram. Då tar jag skorna och ställer dom utanför ytterdörren. Jag skiter i om dt regnar eller inte. Eriks kompisar är då gäster i vårat hus, och dom borde veta bättre än att slänga av sig skorna precis framför dörren så att man knappt kommer in. Haha, djävulen i Susanna.

Jag tror på karma
Varenda lilla sak jag gör, har en betydelse. Och om jag gör någonting bra, så komer någonting bra att hända mig. Gör jag någonting dåligt, så kommer någonting dåligt att hända mig. Och när någonting dåligt händer mig, så kommer även någonting bra att hända mig. Så om jag tex går till Konsum med hundarna för att handla åt mamma och pappa, så har jag varit duktig och gjort  någonting bra. Och då kommer någonting bra att hända, och dt kan tex vara att jag får någonting, eller att allting bara känns toppen just för en stund. Jag vet, jag är ganska konstig, men dt där är vad jag tror på.

Jag är otroligt egoistisk
Jag vet om dt, och dt är ingenting jag är stolt över. Men jag tänker ju bara på mig själv. Om tex någon gör illa sig, så tänker jag på hur dt skulle vara om jag hamnade i den sittsen. Skulle folk tycka synd om mig då? Skulle jag få en massa saker? Alltså, jag försöker att inte tänka så, men tankarna bara kommer. Uscha, jag måste verkligen sluta upp med att tänka sådär.

Jag tror på spöken och andar
Japp, dt gör jag. Och jag skämms inte ett dugg över att jag gör dt. Jag tror på att dt finns medium som kan prata med döda folk, och att allt sådant inte är påhittat. Alla har ju rätt att tycka vad dom vill, och dt här är vad jag tycker. Jag tycker sånt där är extremt coolt :)

Jag är väldigt kräsen
Mat, kläder, killar, tjejer, dekoration, talesätt.. Ja, allting. Allting måste vara precis perfekt. Maten får inte vara ditten eller datten. Kläderna måste passa och matcha varandra. Dekorationen ska vara precis i min smak. Allting sånt som inte är så som jag vill ha dt, är helt sjukt obehagligt eller fel.

Jahaja, dt var lite om mig dt. Nu ropar mitt Coca-cola behov på mig, så dt är väl bäst att jag tar mig till Lillan. :P  Puss i jumsken.

- Sussu. <3

Sötnosar som skrivit sin åsikt

Bara följ instruktionerna

Du heter väl nåt, eller hur?
Kryssa i rutan

Mail ?

Har du en blogg?

Skriv din åsikt, babe

RSS 2.0